Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10148
 • D47-00916
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
122,90 Лв. * 135,90 Лв. * (9,57% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Когато става въпрос за представяне на съдържание по убедителен и жив начин, Microsoft PowerPoint все още е класическата софтуерна програма за тази цел. Благодарение на разнообразните възможности за дизайн и помощни функции е възможно да създавате информативни слайдове, които привличат вниманието чрез динамични преходи и анимации. С PowerPoint for Mac 2019 най-новата версия на изпитания и тестван софтуер Office за операционни системи macOS вече може да бъде закупена от Wiresoft. Не само професионалистите и опитните потребители, но и начинаещите и потребителите, които не са запознати с Windows, са подпомогнати от интегрираните, интуитивно използваеми инструменти в работата, училището и университета при подготовката на теми и съдържание на слайдове и съставянето им в жива презентация, която също е информативна и впечатляваща като професионална видеопрезентация. Възможността да се обърне внимание на достъпността по време на създаването разширява и кръга на хората, до които може да се достигне с помощта на PowerPoint 2019 за Mac .

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"

Microsoft PowerPoint за Mac 2019 като самостоятелна програма Office

Когато става въпрос за представяне на съдържание под формата на презентация по убедителен и жив начин, Microsoft PowerPoint все още е класическата софтуерна програма за това. Благодарение на многобройните опции за дизайн и поддържащите функции можете да създавате информативни слайдове, които привличат вниманието с динамични преходи и анимации.

С PowerPoint for Mac 2019 най-новата версия на доказания софтуер Office за операционни системи macOS вече може да бъде закупена от Wiresoft. Не само професионалистите или опитните, но и начинаещите и не Windows-афините потребители са подкрепени от интегрираните, интуитивно използваеми инструменти както на работното място, така и в училище и в учебните заведения, за да подготвят теми и съдържание на слайдове и да ги съставят в жива лекция, която работи и като професионална видеопрезентация, информативна и впечатляваща в същото време. Възможността да се обърне внимание на достъпността по време на създаването също разширява кръга от хора, до които може да се достигне с помощта на PowerPoint 2019 за Mac.

Потребителският интерфейс на Microsoft PowerPoint за Mac 2019 е преработен, което го прави още по-удобен за ползване; това позволява на новите потребители бързо да започнат работа с програмата. Освен това те се поддържат от широка гама от шаблони и опции за дизайн, които ви позволяват да създавате слайдове за презентации с персонализиран вид.

Освен това PowerPoint за Mac 2019 поддържа оптимизирано за докосване използване - това се отнася както за таблети, така и за общо използване на цифрови писалки - особено новият инструмент за свободно рисуване разполага с широк набор от ефекти и форми, за да създавате сами професионални скици в движение.

PowerPoint for Mac 2019 се предлага само като неразделна част от съответната версия на Office от традиционните доставчици, но можете да закупите софтуера и отделно в онлайн магазина на Wiresoft - и то на безпрецедентна цена! Моля, обърнете внимание на системните изисквания, изброени по-долу, за да можете да използвате всички функции. В Wiresoft можете да получите не само PowerPoint за Mac 2019, но и предишните версии на ниска цена като версия за един потребител, както и други програми Office. Всички важни нови функции в PowerPoint за Mac 2019 са представени в следния подробен преглед.

Преглед на новите функции на PowerPoint във версията за Mac 2019

PowerPoint за Mac 2019 включва много промени и подобрения в набора от функции на съществуващите инструменти, както и много нови функции. Особено внимание заслужават функцията Morph, добавянето на SVG и 3D графики и още по-добрата поддръжка за създаване на достъпни презентации.

Специфични функции на PowerPoint във версията за Mac за 2019 г

Microsoft е включила редица нови функции в PowerPoint за Mac 2019, които правят протичането на презентациите по-завладяващо и разнообразно - най-вече морфинг и подобрен видеозапис:

 • Функцията Morph предлага съвсем нови възможности за анимации. Той създава плавни преходи между отделните слайдове чрез анимиране на отделни обекти, като форми, изображения, графики SmartArt и WordArt, както и текст - изключени са само диаграмите. За да направите това, два слайда трябва да имат поне един общ обект, за да се създаде морфологичен преход, за който са налични различни ефекти.
 • Когато записвате презентация, вече е възможно да записвате не само видео и аудио коментари, но и жестове за цифрово свободно въвеждане: Всички елементи - като коментари и анимации, но също и движенията на показалеца и продължителността на дисплея - се съхраняват в самата презентация. Това превръща презентацията във видеоклип, който може да се гледа в PowerPoint.
 • Чрез интегрирането на онлайн видеоклип даден слайд може да придобие по-голяма динамика. Възможно е да възпроизвеждате видеоклипа, без да напускате приложението PowerPoint. Тази функция е налична от версия 10.13.4 на macOS (High Sierra).

Нови, мащабируеми диаграми и 3D модели

Портфолиото от диаграми и модели за дизайн на слайдове в PowerPoint също е разширено в PowerPoint за Mac 2019 с цял набор от нови диаграми, включително триизмерни модели, които предлагат още повече възможности за илюстриране на презентации:

 • Всички налични 3D модели могат да се завъртат свободно на 360°, както и да се мащабират без загуби.
 • С помощта на новата функция morph тези 3D модели могат да бъдат анимирани.
 • Потребителите могат също така да създават собствено триизмерно съдържание и да го вмъкват в слайд на PowerPoint.
 • Нови са и SVG (Scalable Vector Graphics) файловете - мащабируеми векторни графики; подобно на 3D моделите, те имат предимството, че могат да се увеличават или намаляват по желание - без загуба на качеството на изображението - но също така могат да се завъртат свободно и да се редактират с цветни филтри.
 • Новият тип диаграма на фунията е подходящ за ясно представяне на фазите на процеса.

Общи функции в PowerPoint за Mac 2019

Освен новите инструменти и функции, споменати по-горе, PowerPoint for Mac 2019 има и много други нови функции и подобрения. Те включват по-специално поддръжка за свободно ръчно рисуване, както и поддръжка за създаване на достъпни документи за презентации.

Нови опции за изглед на работния плот в PowerPoint за Mac 2019

Дизайнът на Windows, типичен за Office, е персонализиран в PowerPoint за Mac 2019. Новите опции за изглед могат също така да бъдат деактивирани по избор:

 • Видът на лентата, характерен за всички приложения на Office, е съчетан в PowerPoint for Mac 2019 с вида на плочките Windows, характерен за операционната система Windows 10.
 • Често използваните функции и характеристики сега са по-подчертани, което би трябвало да улесни намирането им.
 • Табовете могат да бъдат подредени според собствените ви нужди, както и лентата може да бъде скрита изцяло; тогава функциите ще бъдат достъпни от лентата с менюта, разположена в горната част.
 • PowerPoint for Mac 2019 вече включва и теми, които заменят типичните за програмата цветове на прозорците (червено) с ахроматични тонове. Това подпомага концентрацията, особено когато четете съдържанието на даден слайд. По този начин белият изглед е много ярък, докато тъмно сивото и черното с режима Dark предлагат особено намален, по-контрастен дисплей на програмата.

Удобен инструмент за свободна ръка и нови писалки

PowerPoint за Mac 2019 вече разполага с удобен инструмент за свободна ръка, който може да се използва за незабавно рисуване на формули или диаграми, както и на графики, и за вмъкването им в слайд. Инструментът може да се използва не само с писалка или, в случай на докосване, с пръст, но и с компютърна мишка. Освен това са налични редица цветни химикалки за цветно подчертаване на текстови пасажи, както отдавна е известно от Word. Инструментът за рисуване със свободна ръка в PowerPoint за Mac 2019 предлага следните функции и ефекти:

 • За рисуване и писане, както и за подчертаване на детайли, се предлага широка гама от цифрови химикалки, които имат различна сила и цветове за тази цел: химикалка за обикновено писане на бележки, молив, с който могат да се рисуват скици и графики, и класическият маркер за цветно подчертаване на думи или текстови пасажи. Програмата включва и химикалки с метални и други графични ефекти, включително галактика и дъга, сребро и злато, лава и океан.
 • Функцията за изрязване за премахване на разсейващ фон е значително подобрена в PowerPoint for Mac 2019: сега програмата автоматично открива и избира фоновата област. Вграденият стилус може да се използва за коригиране на избора, като с него се добавят или премахват части.
 • Функцията за изрязване може да се използва и за избиране на определени области от таблица, които да се използват като графика за слайд.

Създаване на достъпни презентации в PowerPoint за Mac 2019

Опциите за улесняване на четенето и разбирането на слайдовете в PowerPoint от зрители със зрителни увреждания са не само подобрени във версията за Mac за 2019 г., но са добавени и нови функции:

 • Подкрепящото коригиране на грешки в PowerPoint за Mac 2019 прави предложения за подобрения по време на работа, отчасти въз основа на международните стандарти, които се прилагат тук. Те могат лесно да се приемат директно с едно кликване и програмата автоматично ги прилага към дадена област.
 • Инструментът за коригиране на грешки също така добавя липсващ алтернативен текст към изображения и графики и коригира недостатъчния контраст на цветовете. Изгледът "Grayscale" симулира възприемането от човек с цветна слепота.
 • Предварително зададените шаблони за достъпни слайдове, интегрирани в PowerPoint for Mac 2019, вече съдържат подходящи заглавия на слайдове, включително структурата на заглавията.
 • Функцията за изкуствен интелект QuickStarter предлага практическо помощно средство за започване на създаването на презентация: Първоначално тя подпомага потребителите при тематичното проучване. Когато се въведе тема, QuickStarter показва списък с подходящи подтеми и предлага подходящ набор от слайдове за всяка от тях. Въз основа на резултатите от търсенето в Bing инструментът създава слайдове със съответното съдържание и структурата им. След това желаните слайдове могат да бъдат избрани чрез щракване върху тях. Накрая остава само да добавите подходящ външен вид, включително фонови графики, и основата на презентацията е готова само за няколко минути.

Подобрено онлайн сътрудничество върху документ на PowerPoint

Ако няколко души искат да работят върху презентация в PowerPoint, това също е възможно в Mac. Предпоставка за това е използването на една от двете облачни услуги на Microsoft - OneDrive или SharePoint. Първоначално там се публикува копие на презентацията, което след това се редактира от съответните поканени служители. След като всички участващи лица са добавили своите промени или бележки, оригиналът и копието/копията се обединяват отново, при което разликите могат да бъдат показани, а ако е необходимо, и отменени.

Системни изисквания за използване на Microsoft PowerPoint 2019 в Mac

Информацията, посочена по-долу, съдържа минималните изисквания за инсталиране и стартиране на PowerPoint for Mac 2019 на устройство на Apple.

Моля, имайте предвид, че за да използвате някои функции на софтуера, трябва да имате инсталирана поне версия 10.13.4 (High Sierra) на macOS.

 • Операционна система: версия на една от трите актуални операционни системи macOS
 • iPad и iPhone: поне iOS 8.0 или по-нова версия
 • Процесор: Intel
 • Оперативна памет: поне 4 GB
 • Твърд диск: поне 3 GB свободно пространство
 • Графична карта: поне 1280 x 800 пиксела

Купете PowerPoint за Mac 2019 като отделна програма от пакета Office в Wiresoft на специална цена

MS PowerPoint 2019 за Mac е типичен компонент на съответния пакет на Microsoft Office за Mac и обикновено не се предлага самостоятелно в традиционните магазини за софтуер. В Wiresoft можете да закупите програмата PowerPoint за Mac 2019 и самостоятелно!

Вашите предимства: Версията за закупуване на PowerPoint, предлагана от Wiresoft, е лиценз за един потребител, който не ви обвързва с по-дългосрочен и скъп абонамент, включващ актуализации, нито пък означава някакви ограничения на функциите. Ето защо е двойно по-изгодно да закупите PowerPoint for Mac 2019 като една програма от Wiresoft, особено ако не се нуждаете от другите програми Office.

Покупката на софтуер с Wiresoft е винаги евтина и сигурна в същото време! Лицензът за един потребител на PowerPoint за Mac 2019, който купувате тук, идва или от по-голям лиценз за компании, или е лиценз за използван софтуер - оттук и специалното му ценово предимство! По отношение на функционалността предлаганият софтуер е идентичен със съответната програма PowerPoint, която също е част от Office Suite for Mac 2019. По този начин особено по-малките компании и индивидуалните потребители, като например фрийлансъри или частни лица, могат да се възползват от всички предимства на версията PowerPoint за Mac 2019 и да спестят пари.

Всяка програма на Microsoft, предлагана от Wiresoft, е тествана за действителна, безупречна използваемост - така че тя е достъпна за изтегляне веднага след покупката ви и е неограничена по време и употреба.

Винаги можете да сте сигурни, че нито вие, нито ние сме в юридически неясна ситуация, когато купувате или продавате използван софтуер! Защото търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена в ЕС.

В магазина за софтуер на Wiresoft можете да закупите PowerPoint за Mac в текущата и по-старите версии, както и всички други програми на Office поотделно, а също и много други програми на Microsoft.

Ако имате някакви въпроси относно PowerPoint за Mac 2019 или друг софтуер на Office, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории