Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10038
 • 543-06057
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
39,90 Лв. * 42,90 Лв. * (6,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Ежедневното управление на имейли, лични и Business контакти, както и организирането на важни срещи и задачи - с Outlook 2013, доказаната Microsoft Office програма, всички тези задачи, които принадлежат към типичните области на съвременния бизнес живот, могат да се управляват ефективно. Интуитивно управляваният и особено удобен за ползване Desktop-изглед на Outlook 2013 предлага всички предпоставки за продуктивна работа, която се допълва от множество практически функции и оптимално подпомага както професионалистите, така и неопитните потребители при бързото и лесно изпълнение на всички задачи. Например виртуалните папки могат да се настроят за филтриране не само на трафика на електронна поща, но и за търсене на конкретно съдържание.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - доказаният софтуер Office за цялостна комуникация в офиса и ежедневието - като самостоятелна програма

Ежедневното управление на имейли, лични и служебни контакти, както и организирането на важни срещи и задачи - с Outlook 2013, доказаната програма на Microsoft Office, могат да се управляват ефективно всички тези задачи, които принадлежат към типичните области на съвременния бизнес живот.

Интуитивният и особено удобен за работа изглед на работния плот на Outlook 2013 предлага всички предпоставки за продуктивна работа, която се допълва от разнообразни практически функции и оптимално подпомага както професионалистите, така и неопитните потребители при бързото и лесно изпълнение на всички задачи. Например виртуалните папки могат да бъдат настроени за търсене на конкретно съдържание и да филтрират не само трафика на електронна поща.

За разлика от предишната версияOutlook 2013 предлага много по-ясен интерфейс. Особено забележимо: лентата за навигация за имейли, контакти и календари е преместена в долния край на прозореца, което осигурява повече място за друго съдържание. Независимо от това всички типични функции за работа с електронна поща, както и задачи, контакти и записи в календара са все още директно достъпни там.

Благодарение на оптимизирането на функциите за докосване в Outlook 2013 софтуерът вече може да се използва удобно и на различни устройства, като таблети и смартфони.

Outlook 2013 е редовен компонент на изданията на MS Office и следователно не се предлага отделно (или само чрез абонамент). С предложението на Wiresoft за закупуване на Outlook 2013 като самостоятелна програма дори потребителите, които нямат инсталирана версия на Office 2013, имат възможност да използват този софтуер за комуникация на своя компютър.

Предимството на версията на Outlook 2013 е, че тази програма работи и под по-стари операционни системи на Microsoft от Windows 7 нататък. Това е голямо предимство, особено за онези потребители, които нямат актуалната операционна система или биха искали да преминат към нея.

В онлайн магазина на Wiresoft ще намерите версията на MS Outlook за 2013 г., както и най-новите и други версии на софтуера на разумна цена за закупуване като лиценз за един потребител, както и други програми Office. Преглед на най-важните функции и характеристики в Outlook 2013 можете да намерите по-долу.

Представяне на най-важните функции в Outlook 2013

Съвременното бизнес ежедневие включва разнообразни задачи, които в своята съвкупност съставляват цялостна и успешна комуникация с бизнес партньорите: Това включва не само изпращане и архивиране на имейли, но и организиране и координиране на задачи, проекти и контакти. Outlook 2013 обединява всички тези функции, всяка от които е необходима за тази цел.

Лентата за достъп представлява командният център на интерфейса на Outlook, разположен в долната част. Тук потребителите могат да превключват между всички основни функции на Outlook с едно щракване: от електронна поща до календар, хора или задачи. Лентата за достъп се допълва от стандартните раздели, които предлагат подходящ избор от инструменти и опции за изпълнение на задачата в зависимост от областта на задачата. Редът и изборът, както и броят на бутоните (иконите) в лентата за достъп могат да бъдат персонализирани по желание.

Списъкът със съобщения съдържа и редица команди за често използвани действия: Например само с едно кликване съобщенията могат да бъдат маркирани като важни, прочетени или непрочетени, или дори изтрити.

Освен това следните функции и инструменти, например, улесняват използването на Outlook 2013:

 • Съобщенията за електронна поща могат да бъдат снабдени с цифров подпис, който се появява автоматично в края на всяко съобщение. За целта има много възможности: освен обичайния текст с адреса и портрет на подателя, може да се покаже електронната визитна картичка на подателя, логото на компанията или дори изображение на саморъчния подпис.
 • Напомнянията се показват като изскачащи прозорци, така че никога да не пропускате важна среща. Не само записите в календара, но и контактите и съобщенията по електронна поща могат да се настройват като напомняния в Outlook.
 • Управлението на задачи или списъци със задачи в Outlook 2013 дава възможност за комбиниране на различни списъци, показването им като напомняния и проследяване на състоянието им.
 • Пощенските кутии на уебсайта позволяват централизирано управление на имейли и проекти: Чрез свързване на Outlook, Exchange и SharePoint всички членове на екипа получават достъп до календари, задачи и папки на проекти, които  могат да се управляват отвсякъде.
 • Търсенето на конкретни записи, като например контакти, задачи и друго съдържание, вече е много лесно в Outlook 2013 чрез създаване на виртуална папка за търсене: При стартиране на търсене всички имейли или елементи се търсят по определен критерий, а филтрираните резултати от търсенето се показват колективно в тази виртуална папка. Например вече е възможно да се търсят само всички непрочетени имейли във всички папки на пощенска кутия на Outlook.

Следните интелигентни функции също така опростяват много често срещани задачи чрез ясни дисплеи и автоматични функции:

 • По-бърз преглед на трафика на имейли: входящата поща може да бъде настроена да показва първите три реда текст от входящ имейл, а не само първите няколко думи, както преди. Това означава, че получателите не трябва да отварят всеки имейл, за да разберат какво има в него, а могат да получат бърз поглед към съдържанието му.
 • Отговарянето на имейл е още по-бързо, ако в него е вграден коментар. Само с едно кликване отговорът може да бъде въведен директно в зоната за четене. Чрез Lync също така е възможно да разговаряте незабавно с подателя в чат в реално време.
 • В забързаното офис ежедневие бързо се случва да искате да изпратите на получателя PDF файл или друг прикачен файл, който е истинската причина за съобщението, но да забравите да го включите в имейла. С помощта на изскачащо предупреждение Outlook ви напомня, когато такъв документ е споменат в текста, но случайно не е прикачен.
 • Функцията "People Card" (известна още като "People"), която вече е интегрирана в Windows Phone, вече е налична и в Outlook 2013. Той автоматично събира всички релевантни елементи за конкретен контакт, като например имейл адрес и телефонни номера, но също така и информация за съответните компании и съобщения в социални мрежи като Facebook и Twitter, и ги компилира ясно. Картата "Хора" може да се използва в Outlook за координиране на срещи, изпращане на имейли или обаждане на човек директно от нея.
 • Изгледът на календара вече включва и местна прогноза за времето, ако времето играе важна роля при планирането на определени срещи, например за събития на открито.
 • Outlook 2013 вече включва поддръжка на Exchange ActiveSync, така че вече не е необходима специална добавка за свързване, за да се свържете с outlook.com (hotmail.com). Възможно е също така да синхронизирате съдържанието в Outlook на работния плот с това в outlook.com.
 • Новата функция MeetingNotes също така предлага възможност за незабавно създаване на бележка в OneNote от среща в календара на Outlook. Бележката автоматично ще включва датата, часа и броя на участниците, точно както записът в календара на Outlook.
 • Когато използвате Outlook за iOS или Outlook за Android, черновите на имейли също се синхронизират автоматично с мобилното устройство, което прави тези съобщения достъпни в движение.

Системни изисквания за Microsoft Outlook 2013

Програмата OfficeOutlook 2013 се предлага за изтегляне от Microsoft във версии 32- и 64-битова. 32-битовата версия на Outlook 2013 се поддържа от операционните системи Windows-операционни системи Windows 7, Windows 8 и Windows 8.1.

В допълнение към гореспоменатите операционни системи 64-битовата версия на Outlook 2013 се поддържа и от Windows Server 2008 R2 и Windows Server 2012.

В зависимост от битовата версия има и допълнителни хардуерни изисквания за работно пространство и място на твърдия диск. По време на монтажа трябва да се спазват следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: мин. Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 или Windows Server 2012
 • Процесор: минимум 1 GHz или по-бърз - x86- или x64-битов процесор
 • Памет (RAM): поне 1 GB (32-битова); 2 GB (64-битова)
 • Твърд диск: поне 3 GB
 • Екран: Минимална разделителна способност 1 024 x 576 пиксела
 • Графична карта с поддръжка на DirectX10
 • Функцията за мултитъч е оптимизирана за Windows 8

Купете Microsoft Outlook 2013 поотделно в Wiresoft на ниска цена

MS Outlook 2013 е типична част от обичайните издания на MS Office 2013 и поради това не се предлага в обичайната търговия поотделно, а само заедно с пакет Office или като платена абонаментна версия. В онлайн магазина на Wiresoft програмата Outlook 2013 се предлага за закупуване и поотделно - като версия за закупуване, без никакви задължения за абонамент с чести актуализации на софтуера; при закупуване чрез Wiresoft,  се правят само еднократните разходи. В този случай купувате обичайната пълна версия на програмата, с идентична функционалност като софтуерния компонент, включен в Office 2013, единствената разлика е, че този Outlook 2013 е един лиценз, който се използва изключително от вас.

Сигурно закупуване на софтуер с Wiresoft: Закупуването на Outlook 2013 или всяка друга програма Office от Wiresoft е евтино, удобно и сигурно: защото този софтуер Outlook 2013 е лиценз за един потребител, който е част от по-голям лиценз за обем, обикновено се закупува и използва само от по-големи компании. Всяка компания придобива правото да продава излишни софтуерни лицензи - например на Wiresoft - при закупуване. Няма значение дали те са или не са били използвани, дали са били заменени с по-нова версия на програмата или вече не се поддържат поради общо адаптиране на хардуера или актуализация на операционната система. Чрез продажбата лицензът за обем се разтваря и се преобразува в индивидуални лицензи - те се наричат използван софтуер. Разделянето обаче не оказва влияние върху функционалността им. Освен това софтуерът не подлежи на износване. Затова Wiresoft продава само пълни версии на Outlook 2013 и други версии или програми на Microsoft, които са идентични с оригиналните версии, предлагани от Microsoft, и също така идват от законни източници.

Ето защо, когато купувате Outlook 2013 като използван софтуер с Wiresoft, вие не рискувате, тъй като търговията с използван софтуер е изрично разрешена от закона.

Този Outlook 2013 софтуер може да бъде инсталиран от вас веднага след завършване на процеса на закупуване и изтегляне на вашия компютър и се активира с предоставения лиценз за обем ключ -Multi-Activation-Key (MAK) - и да се използва веднага без никакво време или други ограничения.

Закупуването на софтуер за програмите на Microsoft чрез Wiresoft е икономически изгодно решение за нашите клиенти, за да могат сами да използват тези предимно скъпи или индивидуално недостъпни програми. Не само фрийлансъри и частни потребители, но също така и МСП се възползват от нашата оферта за евтин софтуер, защото те не само получават всички предимства, които съставляват Outlook 2013, но също така спестяват пари за покупка!

Магазинът за софтуер на Wiresoft предлага за закупуване много други програми Office, в допълнение към текущите и по-старите версии на Outlook 2013, както и други програми на Microsoft. Ако имате въпроси относно MS Outlook 2013 или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории