Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT ACCESS 2013

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10031
 • 077-06126
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
39,90 Лв. * 42,90 Лв. * (6,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Microsoft Access 2013 е още една версия на мощната система за управление на бази данни за събиране на данни в структуриран вид и предоставянето им за различни видове по-нататъшна употреба. Microsoft Access 2013 предлага подходящи интерфейси, които позволяват не само импортирането на - както и на PDF файлове, но най-вече от много видове SQL бази данни. Интуитивните инструменти позволяват дори на неопитните потребители бързо да започнат работа със софтуера и да създават различни видове приложения за бази данни според индивидуалните си нужди - особено за управление на стоки в компаниите, както и за администриране на данни и управление на проекти, но също и за частни цели. затова 2013 е идеално подходящ за малки и средни бази данни с до 10 потребители. Excel Access

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 като самостоятелна програма

Microsoft Access 2013 е поредната версия на мощната система за управление на бази данни на Microsoft за събиране на данни в структуриран вид и предоставянето им за различни видове по-нататъшна употреба. Access 2013 предлага подходящи интерфейси, които позволяват не само импортиране на Excel и PDF файлове, но и от много видове SQL бази данни. Интуитивните инструменти позволяват дори на неопитните потребители бързо да започнат работа със софтуера и да създават различни видове приложения за бази данни според индивидуалните си нужди - особено за управление на складови наличности в предприятието, управление на данни и управление на проекти, но също така и за частни цели. Затова Access 2013 е идеално подходящ за малки и средни бази данни с до 10 потребители.

За тази цел Access предоставя на потребителите множество интегрирани шаблони и оформления, с които бързо и лесно могат да се създават типични приложения на базата на познатия от Office 2013 десктоп интерфейс. Освен това софтуерът предлага обширни отчетни функции за професионална оценка на статуквото и други отчети.

Чрез Office 365 или връзка с SharePoint Access 2013 предлага и всички предпоставки за опростено екипно сътрудничество. Потребителите, които вече използват Windows 8 като операционна система, също могат да се възползват от оптимизираната сензорна функционалност и да използват софтуера в пълния му обем на съответните крайни устройства.

Най-важната нова функция на Access 2013 обаче е уеб приложението Access! Веднъж създадена, този тип база данни може да бъде публикувана чрез SharePoint, така че всички служители с права за достъп да имат достъп до нея и да работят с нея в реално време.

Обикновено Access 2013 се предлага само като постоянна част от изданията Professional и Professional Plus на MS Office(или чрез абонамент). Със закупуването на единичната версия на Access 2013 от Wiresoft не само потребителите на други издания на Office 2013, но и потребителите, които нямат инсталирана версия на Office, имат възможност да използват този софтуер на своя компютър. Access 2013 предлага по-специално предимството, че програмата все още се поддържа от по-старите операционни системи на Microsoft от Windows 7 - по този начин се възползват особено онези потребители, които не искат да преминават към актуалната операционна система.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите версията на MS Access за 2013 г., както и други версии на софтуера, включително най-новото издание, на разумна цена като лиценз за един потребител - както и другите програми на Office. Следващият преглед предоставя въведение в най-важните функции и характеристики в Access 2013.

Конфигуриране и индивидуално редактиране на приложения за бази данни в Access 2013

Като интегрира Microsoft Jet Engine като система за бази данни, Access предоставя всички инструменти на интегрирана среда за разработка, която благодарение на графичния си потребителски интерфейс е идеално пригодена за създаване на типични приложения за бази данни. За тази цел Access 2013 предоставя на потребителите много обекти за визуално програмиране, които вече са насочени към достъп до бази данни; това дава възможност за ефективно и бързо създаване на подходящи приложения, без да е необходимо да имате големи познания по програмиране.

В качеството си на система за управление на релационни бази данни (RDBMS) Access 2013 предлага решаващото предимство пред подобни системи за бази данни, че събраните чрез нея данни могат да се използват гъвкаво, така че потребителите да имат възможност да ги актуализират по всяко време и по този начин да ги променят, добавят или дори изтриват отново. Този ориентиран към транзакции дизайн прави MS Access 2013 идеален за управление на данни, свързани с бизнеса, и за поддръжка на оперативни системи в компаниите; типичните задачи включват не само събиране и предоставяне на проекти и списъци със задачи, но и на бази данни с контакти и, особено в системите за магазини, проследяване и управление на инвентара.

Access 2013 поддържа езика за заявки за бази данни SQL-92, а Access използва както по-стария формат .mdb, така и по-новия .accdb (съкращение от Microsoft Access Database) като формат за данни Standard, който може да се отваря и от програми извън Microsoft. При свързване към външен източник на данни могат да се използват други версии на Access, както и формати, различни от тези на Access.

С Access 2013 могат да се създават или използват различни форми и типове обекти на бази данни, включително:

 • Формуляри за въвеждане на структурирани данни
 • Спецификации за внос и износ
 • Таблици за съхранение на данни
 • Запитвания за по-нататъшна обработка на заснетите данни
 • Доклади за извеждане на заснетите данни
 • Макроси за автоматизиране на определени процеси
 • Модули на Visual Basic за опростяване на определени процеси
 • Връзки между таблиците, включително определяне на условия за цялостност

Особено формите, които могат да се създават индивидуално в Access 2013, са изключително практична функция за въвеждане и управление на данни не само ръчно, но и автоматично чрез интерфейси. По този начин отделните записи на данни могат да се показват в изгледа на формата по структуриран и ясно подреден начин, което значително улеснява въвеждането и поддръжката. За създаването на тези автоматични форми на Access са налични различни така наречени инструменти за оформление на формуляри, както е необходимо.

Създаване на приложения с Access 2013

Най-важното нововъведение, което Access 2013 предлага, обаче са приложенията! С помощта на интегрираните инструменти потребителите могат да създават различни приложения дори без познания по програмиране. За да направите това, първо трябва да изберете подходящия тип данни, така че Access автоматично създава пълна структура на базата данни за това, която вече има удобен за потребителя интерфейс. В допълнение към типичните основни функции приложението вече съдържа различни команди Standard за добавяне или редактиране на данни и за навигация.

Контролите могат да се поставят или преместват на определена позиция според нуждите, без да се налага да се правят допълнителни промени в оформлението. Тази функция работи интуитивно, така че потребителите просто щракват и плъзгат елемент до желаното място, а другите контроли, които се намират там, автоматично се преместват настрани, за да се създаде подходящо пространство.

Уеб приложенията за достъп могат да бъдат достъпни онлайн чрез уеб браузър, като се свържат с Microsoft SharePoint като приложение на SharePoint, което позволява споделянето им с други потребители. Това означава, че базите данни, създадени в Access, могат да се използват не само локално на компютър, но и независимо от местоположението чрез налична уеб връзка.

Другите предимства на осигуряването на достъп до приложенията за достъп чрез SharePoint са, от една страна, възможността за получаване на информация за използването на самото приложение, както и възможността за проследяване на тази информация, която е била генерирана чрез него.

Свързването на Access 2013 с Microsoft SQL Server и Azure SQL Database също така осигурява по-голяма надеждност и сигурност, както и мащабируемост на данните - както при внедряване в облака, така и на място.

Системни изисквания за Microsoft Access 2013

Програмата Access 2013 Office се предлага от Microsoft в следните версии: 32-битова и 64-битова. 32-битовата версия на Access 2013 се поддържа от операционните системи Windows Windows 7, Windows 8 и Windows 8.1.

64-битовата версия на Access 2013 се поддържа на Windows Server 2008 R2 и Windows Server 2012 в допълнение към тези Windows операционни системи, поддържани от 32-битовата версия. В зависимост от версията се различават и другите хардуерни изисквания за оперативна памет и място на твърдия диск. Поради това се прилагат следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Windows 7, Windows 8; съответно Windows Server 2008 R2 и Windows Server 2012
 • Използването на функцията за мултитъч е оптимизирано за Windows 8
 • Процесор: минимум 1 GHz или по-бърз - x86- или x64-битов процесор
 • Памет (RAM): поне 1 GB (32-битова); 2 GB (64-битова)
 • Твърд диск: мин. 3 GB
 • Екран: Минимална разделителна способност от 1 024 x 576 пиксела и графична карта, поддържаща DirectX10

Microsoft Access 2013 в Wiresoft купуват евтини единични

MS Access 2013 е класически, фиксиран компонент на изданията Professional и Professional Pro на MS Office и поради това не се предлага като отделна версия за закупуване, а само с един от тези пакети Office или в рамките на платен абонамент. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите програмата Access 2013 поотделно - без другата опция за абонамент с евентуални задължителни актуализации; т.е. с тази покупка поемате само тези еднократни разходи. Това е пълна версия на програмата, която има същия набор от функции като софтуерния компонент Office 2013, с единствената разлика, че това е единичен лиценз за Access 2013, който се използва изключително от вас.

Сигурно закупуване на софтуер с Wiresoft: Закупуването на Access 2013 от Wiresoft е не само особено евтино, но и сигурно: този предлаган лиценз за един потребител на Access 2013 първоначално идва от по-голям лиценз за обем, какъвто иначе се използва само в по-голяма компания. Тези компании имат законно право да продават на Wiresoft ненужни софтуерни лицензи, например защото не са необходими и са излишни, или защото тази версия на програмата е заменена с по-нова или вече не се поддържа поради промяна в хардуера или операционната система. В този случай те се премахват от лиценза за обем и се преобразуват в индивидуални лицензи, след което се наричат използван софтуер. Това обаче не се отразява на общата им функционалност, тъй като самият софтуер не може да се износи. Wiresoft също така продава само пълни версии на Access и други програми на Microsoft, които са идентични с оригиналните версии на Microsoft и идват от сигурни и законни източници.

Когато купувате употребяван софтуер от Wiresoft, не поемате никакъв правен риск, тъй като продажбата и покупката на употребяван софтуер са защитени от закона.

След покупката и изтеглянето закупеният от вас софтуер Access 2013 може да бъде незабавно инсталиран на вашия компютър и активиран с валиден лицензен ключ за обем - наричан още ключ за многократно активиране (MAK) - и да бъде използван без ограничения.

Закупуването на софтуер с Wiresoft е особено икономично решение за използване на иначе скъпи или индивидуално недостъпни програми, от което се възползват не само фрийлансъри и МСП, но и частни потребители. По този начин те получават всички предимства на Access 2013 на ниска цена и спестяват пари!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите по-нови и по-стари версии на Access 2013, както и много други Office- и други програми на Microsoft като версия за закупуване. Ако имате въпроси относно MS Access 2013 или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите съвети по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT ACCESS 2013"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT ACCESS 2013"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории