Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10429
 • R18-05768
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
332,90 Лв. * 368,90 Лв. * (9,76% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Номер 10x User CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL Потребителски CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


За лицензирането на стандартно издание или издание за центрове за данни на Microsoft Windows Server 2019, в допълнение към лицензите за сървъри, базирани на ядрото, се изисква и лиценз за клиентски достъп за всеки потребител: например Windows Server 2019 User CAL; това дава на съответния регистриран потребител права за достъп до този сървър на Windows.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"

закупуване на 10 потребителски CAL за Microsoft Windows Server 2019 като използвани лицензи

За лицензирането на стандартно издание или издание за центрове за данни на Microsoft Windows Server 2019, в допълнение към лицензите за сървъри на базата на ядрото, за всеки потребител се изисква и лиценз за клиентски достъп: например Windows Server 2019 User CAL; той дава на съответния регистриран потребител права за достъп до този сървър на Windows.

Това е така, защото основните лицензи за стандартното издание или изданието за центрове за данни на Windows 2019 Server не съдържат никакви допълнителни потребителски права, така че те трябва да бъдат закупени отделно като User CAL, така че конкретен потребител да има право на достъп до Windows Server само чрез - макар и свободно избираемо - крайно устройство.

Употребяваният User CAL за Windows Server 2019 от Wiresoft не само е на по-ниска цена от другите лицензи за клиентски достъп, предлагани като нови в търговията със софтуер, но и се предлага поотделно, а не в пакет. Независимо от това използваните CAL имат същата функционалност като лицензите за потребителски клиентски достъп за Windows Server 2019, които се предлагат чрез официалната програма на Microsoft за лицензиране на обеми.

Възползвайте се от всички предимства на MS Windows Server 2019 с използван CAL

Стандартното издание или изданието за центрове за данни на Windows Server 2019 предлага много нови функции, особено за използване на базирани в облака приложения, базирани на Windows 10. Например софтуерно дефинираната мрежа (SDN) позволява не само централно конфигуриране на физически мрежови устройства, като маршрутизатори и комутатори, но и на виртуални мрежови устройства - например шлюзове - както и тяхното динамично управление. Освен това Windows Server 2019 дава възможност за равнопоставеност на две мрежи, за да ги свърже почти безпроблемно. Други функции, от които потребителите могат да се възползват с използвания User CAL, включват:

 • Сигурно криптиране на виртуални мрежи с наличните Encrypted Networks и Datagram Transport Layer Security (DTLS)
 • Новите функции на хиперконвергираната инфраструктура (HCI) намаляват сложността и опростяват внедряването на ИТ инфраструктуратаV
 • Подобрена интеграция на Linux с виртуални машини с щит
 • Използване на контейнери Kubernetes
 • Усъвършенствана защита от заплахи за защита на чувствителни данни и ранно откриване на атаки
 • Storage Spaces Direct за обединяване на локално сървърно съхранение на данни във виртуален клъстер
 • Репликата за съхранение предотвратява загубата на данни на ниво файлова система и свежда до минимум времето за престой с готовност за бедствия

Важна информация за използваните лицензи за потребители за Windows Server Standard и Datacenter Edition 2019

Използваният софтуер от Wiresoft, като например User CAL, също има същите възможности за използване на всички интегрирани функции на съответното издание на Windows Server 2019: Това предлага на малките и средните компании и организациите икономична алтернатива за лицензиране на сървъри, тъй като може да бъде адаптирана към нуждите им:

Информация за лицензирането на CAL на Windows Server 2019

Лицензионните условия на Microsoft предлагат лицензиране на Windows Server 2019 по ядра/процесорни ядра за изданията Standard и Datacenter, като това трябва да бъде допълнено с лицензиране на потребители или крайни устройства; всички CAL, включени в лиценза за сървъра, са снабдени изключително с администраторски права, така че всеки отделен потребител се нуждае от лиценз за достъп (User CAL), за да използва действителните услуги на сървъра Windows; това трябва да съответства на идентична или по-висока версия на сървъра Windows - повече информация за това по-долу.

Само този личен лиценз за клиентски достъп дава право на потребителя да използва функциите на Windows Server във версия 2019; той съдържа единствено права за достъп до средата клиент/сървър на Windows Server 2019 и никакъв друг софтуер, който все още трябва да бъде инсталиран.

Какви са предимствата на лицензирането на Windows Server 2019 Standard или Datacenter Edition с User CAL?

Лицензирането на CAL на Windows Server 2019 позволява гъвкаво и основано на нуждите управление на правата на потребителите. Използването на използвани лицензи за достъп за потребителите е по-икономичен начин за използване на услугите на Windows Server, особено за МСП, тъй като лицензите за клиентски достъп трябва да бъдат закупени само за толкова служители, колкото са действително необходими. Моделът на Microsoft за лицензиране предлага два типа CAL за Windows Server 2019:

 • Windows Server 2019 User CAL: това дава на специален потребител права за достъп до сървъра
 • Windows Server 2019 User CAL: дава права за достъп до сървъра на специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, телефон)

Потребителските CAL могат да се комбинират и с CAL на устройствата.

Обърнете внимание на съвместимостта на версиите на CAL с Windows Server 2019!

Лицензът за потребител за Windows Server 2019 не само предоставя на съответния потребител права за достъп до Windows Server във версия 2019, но и до по-стари версии, като например 2014 (понижаване). Това дава предимство пред CAL-ите, които са специално разработени само за предишна версия на Windows Server 2019, тъй като те не могат да се използват за достъп до версията на Windows Server 2019 (ъпгрейд). Затова при закупуване на потребителски лицензи за Windows Server 2019 трябва да се внимава лицензът за сървър и лицензът за клиентски достъп да са съвместими.

Какво още трябва да се вземе предвид при лицензирането на Windows Server 2019 с използван CAL за потребители?

Както вече беше споменато, само определен регистриран служител получава лични права за достъп до Windows Server 2019 с User CAL, като тук е важно съответното крайно устройство, поддържащо Windows, да може да се избира свободно. След като регистрацията на потребителя е завършена, това вече не може да се променя. По принцип също така не е възможно да се промени типът CAL от User (Потребител) на Device CAL (Устройство) или обратно. Възможно е обаче да комбинирате User CALs с Device CALs за Windows Server 2019.

Тези разпоредби на Microsoft за лицензиране на CAL имат за цел да предотвратят неправомерен достъп до Windows Server 2019. Освен това те осигуряват и сигурност за компанията и нейните данни, тъй като неоторизирани потребители или потребители от трети страни не могат да използват услугите.

По какво се различава User CAL за Windows Server 2019 от Device CAL?

По принцип използваният User CAL за Windows Server 2019 не се различава по функционалност от лиценза за клиентски достъп, базиран на устройство - наречен Device CAL. Съответните им предимства са очевидни само при типичния начин, по който се осъществява достъпът до Windows Server в дадена компания:

Лицензът за потребителски достъп за Windows Server 2019 е обвързан изключително с конкретен служител, но предлага свободен избор на крайното устройство за достъп до Windows Server, независимо къде се намира. Следователно в сравнение с лиценза за достъп, свързан с крайно устройство, лицензът за ползване предлага различен обхват на използване, тъй като лицензираният потребител не е обвързан с използвания компютър или друго подобно устройство - винаги при условие, че използваното крайно устройство има достъп до интернет. Това означава, че потребителят може да получи достъп до сървъра на Windows не само от стационарния компютър на работното място в компанията, но и отвън: напр. чрез личен лаптоп, таблет или смартфон - по време на командировка или в домашния офис.

Следователно User CAL за Windows Server 2019 предлагат на такива служители по-гъвкаво използване на функциите на Windows Server, които често променят работната си среда и използват съществуващо крайно устройство за свързване със сървъра, тъй като с User CAL те винаги използват личния си акаунт за тази цел.

Заключение

Кой тип лиценз за клиентски достъп за Windows Server 2019 предлага повече предимства при използване в дадена компания, е различно в отделните случаи. Броят на служителите, които използват Windows Server, във връзка с преобладаващия тип достъп чрез съществуващите крайни устройства, играе роля тук: щом мнозинството от тях използват последователно мобилни крайни устройства или различни самостоятелни устройства, а по този начин и различни работни станции за достъп до Windows Server, личният User CAL предлага повече предимства. Както вече споменахме, решението за подходящия тип лицензиране на клиентски достъп трябва да се вземе преди покупката, тъй като User CAL за Windows Server 2019 не може да се преобразува в Device CAL или обратното. Възможно е обаче да комбинирате User CALs и Device CALs за Windows Server 2019 или да ги използвате паралелно.

Употребявани потребителски лицензи за Microsoft Windows Server 2019, налични от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Използваните потребителски лицензи за MS Windows Server 2019 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft вече като лиценз за един потребител - тук не се прилагат никакви разпоредби за лиценз за обем на Microsoft. Етикетирането като "употребяван" не означава общи недостатъци в използваемостта на User CAL, тъй като софтуерът по принцип не може да се износи.

Информация за използвани потребителски лицензи за Windows Server 2019 от Wiresoft

Използваните потребителски лицензи CAL за Windows Server 2019 са типични лицензи за достъп за служители, тъй като иначе са достъпни и в рамките на лицензионната програма на Microsoft; за разлика от тях те някога са били част от потребителски лиценз за Windows Server 2019 като използван софтуер, който предишният купувач, обикновено дружество, е придобил. Лицензите за потребителски достъп, които не са необходими на последния, или дори пълният лиценз за обем, бяха продадени на Wiresoft. В този процес лицензът за обем беше разпуснат и преобразуван в индивидуални лицензи, а получените индивидуални лицензи за достъп на потребителите бяха обозначени като използван софтуер. Въпреки че са обозначени като "употребявани", такива потребителски лицензи за Windows Server 2019 могат да се използват пълноценно, тъй като не се различават от нов лиценз по отношение на ограничения във функционалността или полезния живот.

Сигурност на купувача на използван софтуер за потребителски лицензи за Windows Server 2019

Използваните лицензи за потребители за Windows Server са не само по-евтина алтернатива за лицензиране на Windows Server за клиентите на Wiresoft, но са и сигурни! Като клиент вече получавате от нас лиценз за един потребител за Microsoft Windows Server 2019 на по-ниска цена в сравнение с "неизползваните" нови лицензи за достъп, като в противен случай имате обичайната сигурност на купувача чрез незабавно изтегляне и незабавно активиране на лиценза с включения лицензен ключ за обем.

Законно ли е да се купуват и използват употребявани CAL за Windows Server 2019?

Всички потребителски и други лицензи за достъп до Windows Server 2019, които закупувате от Wiresoft, идват от лицензионния списък на компании или организации. Следователно както продажбата, така и покупката са подчинени на приложимото законодателство, което изрично разрешава търговията с употребяван софтуер; различни съдебни решения ясно потвърждават законността.

За клиентите закупуването на потребителски лицензи за Windows Server 2019 или други лицензи за клиентски достъп, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, както и тяхното използване, предлагат правна сигурност, тъй като нито Wiresoft, нито вие като клиент нарушавате законови разпоредби. Освен това използваните CAL от Wiresoft са също така надеждни за одит благодарение на пълните доказателства за всички предишни купувачи!

Предимствата на Wiresoft при закупуване на използвани лицензи за потребители за Windows Server 2019

Резюме: Употребяваният софтуер от Wiresoft предлага на нашите клиенти достъпна алтернатива на много предложения от други доставчици на софтуер, не само за User CALs за Windows Server 2019, но и за други лицензи за достъп.Освен това, както вече беше посочено, няма ограничения за минималния брой User CALs, които трябва да бъдат закупени при покупка - за разлика от негъвкавите нива за клиентски лицензи за достъп, така че предприятията и другите клиенти могат да намалят разходите си за лицензиране на сървъри, като могат точно да лицензират действителното използване на услугите на Windows Server.

В онлайн магазина на Wiresoft ще намерите Device CALs за Windows Server 2019 в допълнение към лицензите за достъп до използвания софтуер за User CALs - както и лицензи за други версии на Windows Server или друг сървърен софтуер, включително съответните лицензи за достъп. По този начин можете да допълните или актуализирате наличния си софтуер в други области с употребявани лицензи на изгодни цени и да избегнете разходите за придобиване на нов хардуер, както и проблемите със съвместимостта, дължащи се на нееднакви версии на софтуера.

В допълнение към лицензите за лиценз за ползване или софтуера за сървъри, в магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите и други софтуерни продукти на Microsoft - с всички предимства на използвания софтуер на Wiresoft. Ако имате някакви въпроси относно User CALs за Windows Server 2019 или друг продукт на Microsoft, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории