Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 922,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise е мощна платформа за виртуализация, която може да помогне на бизнеса ви да спести разходи и да повиши ефективността си. С vSphere 6 можете да използвате повече приложения на по-малко сървъри, да подобрите наличността и сигурността и да намалите сложността и разходите за управление. Освен това с водещата технология за виртуализация на VMware можете да сте сигурни, че бизнесът ви разполага с необходимата производителност, за да остане конкурентоспособен на съвременния пазар.

VMware vSphere 6 Enterprise е идеалното решение за фирми, които искат да увеличат ефективността на ИТ и да оптимизират възвръщаемостта на инвестициите си. Ето три причини, поради които вашата организация трябва да премине към VMware vSphere 6 Enterprise:

1) VMware vSphere 6 Enterprise предлага високо ниво на сигурност и надеждност. Той е тестван и сертифициран по най-строгите индустриални стандарти, така че можете да сте сигурни, че данните ви са защитени. Освен това VMware vSphere 6 Enterprise има вградена резервираност, за да гарантира, че системите ви ще останат в готовност за работа в случай на бедствие.

2) VMware vSphere 6 Enterprise улеснява управлението на ИТ инфраструктурата ви. Интуитивният графичен интерфейс ви позволява бързо да предоставяте нови сървъри или да правите промени в съществуващата среда. А благодарение на цялостния набор от инструменти за управление можете да наблюдавате всички аспекти на виртуалната си инфраструктура от едно централно място.

3) VMware vSphere 6 Enterprise предлага изключителна производителност и мащабируемост. Той поддържа до 64 процесора и 1 TB RAM на хост сървър, което го прави идеален за големи предприятия със сложни ИТ среди. Освен това патентованата функция на VMware Distributed Resource Scheduler (DRS) гарантира, че ресурсите винаги се разпределят ефективно между всички хостове в клъстера, което ви позволява да мащабирате според нуждите, без да жертвате производителността.

 

 
Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.