Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10551
  • VS6-ENT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 531,90 Лв. * 3 922,90 Лв. * (9,97% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"

VMware vSphere 6 Enterprise: Максимална виртуализация, минимална сложност

VMware vSphere 6 Enterprise е водещ в индустрията инструмент за виртуализация, специално разработен, за да направи ИТ инфраструктурата по-ефективна, сигурна и гъвкава. С множество усъвършенствани функции и лесен за използване интерфейс vSphere 6 Enterprise е идеалният избор за фирми от всякакъв мащаб, които искат да оптимизират своите ИТ системи и да увеличат производителността.

Какво представлява VMware vSphere 6 Enterprise?

VMware vSphere 6 Enterprise е цялостна платформа за управление на инфраструктури от виртуални машини (VM). Тя предлага впечатляващ набор от функции, които помагат на предприятията да използват ресурсите си по-ефективно, да подобрят устойчивостта и да направят системите си по-сигурни. С vSphere 6 Enterprise можете да контролирате цялата си ИТ дейност от централна конзола - от осигуряване и управление на виртуални машини до наблюдение на производителността и сигурността на системата.

Мощни функции за подобряване на производителността

VMware vSphere 6 Enterprise предлага множество мощни функции, които помагат за повишаване на производителността и опростяване на ИТ управлението. Те включват функцията Distributed Resource Scheduler (DRS), която интелигентно разпределя ресурсите между виртуалните машини, за да оптимизира производителността.

Ползи от използването на VMware vSphere 6 Enterprise

С VMware vSphere 6 Enterprise получавате не само мощен инструмент за управление на ИТ инфраструктурата си, но и множество предимства, които помагат да направите бизнеса си по-ефективен, сигурен и продуктивен.

Подобрена устойчивост

Едно от най-големите предимства на vSphere 6 Enterprise е повишената му устойчивост. С функции като High Availability (HA) и Fault Tolerance (FT) vSphere 6 Enterprise свежда до минимум времето за престой и поддържа работата на вашите виртуални машини дори при хардуерни повреди. Тези функции гарантират, че вашите приложения и услуги са непрекъснато достъпни дори в случай на системни повреди.

Оптимизиране на производителността на системата

VMware vSphere 6 Enterprise предлага редица функции, които помагат за оптимизиране на системната производителност. Те включват Storage DRS, която автоматично регулира изискванията за съхранение, и Storage IO Control (SIOC), която оптимизира пропускателната способност на данните. Тези функции спомагат за увеличаване на производителността на системите и оптимизиране на използването на ресурсите.

В заключение, VMware vSphere 6 Enterprise е отлично решение за компании, които искат да модернизират своята ИТ инфраструктура и да направят управлението на ИТ по-ефективно. Със своя богат набор от функции, лесен за използване интерфейс и мощни възможности за оптимизиране на производителността vSphere 6 Enterprise предоставя всичко необходимо, за да се възползвате максимално от ИТ ресурсите си и да подобрите ефективността на бизнеса.

Максимална сигурност с VMware vSphere 6 Enterprise

В допълнение към повишената производителност и надеждност VMware vSphere 6 Enterprise поставя нови стандарти в областта на ИТ сигурността. С вградените функции за сигурност, като например Virtual Machine Encryption, vSphere 6 Enterprise осигурява цялостна и надеждна сигурност, за да помогне за защитата на вашите данни и системи от заплахи.

Шифроване на виртуални машини

Virtual Machine Encryption е една от ключовите функции за сигурност, които VMware vSphere 6 Enterprise предлага. Тази функция осигурява силно криптиране за защита на данните във вашите виртуални машини, както в състояние на покой, така и при пренос. Това ниво на сигурност на данните е от съществено значение за защита на чувствителни и критични за бизнеса данни от потенциални заплахи.

Сигурно стартиране

Друга функция за сигурност на VMware vSphere 6 Enterprise е Secure Boot, която предотвратява зареждането на неподписан или подправен софтуер на вашите хостове и виртуални машини. Чрез използването на Secure Boot можете да гарантирате, че само проверен и доверен код се стартира на вашите системи, което значително намалява риска от злонамерен софтуер и руткит атаки.

Лесно управление и мащабиране с VMware vSphere 6 Enterprise

Силата на VMware vSphere 6 Enterprise се крие не само в нейните усъвършенствани функции и сигурност, но и в лесното ѝ използване. С интуитивен потребителски интерфейс и разнообразни инструменти за управление управлението и мащабирането на ИТ инфраструктурата ви е по-лесно от всякога.

Лесно управление

Управлението на инфраструктурата ви от виртуални машини с VMware vSphere 6 Enterprise е лесно. С помощта на конзолата за управление vCenter Server можете да управлявате централизирано своите виртуални машини и хостове, като значително намалите режийните разходи за управление. Конзолата също така осигурява високо ниво на видимост и контрол, така че можете да следите ИТ инфраструктурата си по всяко време.

Безпроблемно мащабиране

VMware vSphere 6 Enterprise също така улеснява мащабирането на вашата ИТ инфраструктура. С възможността за бързо създаване и предоставяне на нови виртуални машини и поддръжката на облачни услуги можете да разширявате или свивате ИТ инфраструктурата си според нуждите.

В обобщение, VMware vSphere 6 Enterprise е цялостно и мощно решение за фирми, които искат да опростят ИТ инфраструктурата си, като същевременно подобрят сигурността и производителността. Със своята лекота на използване, усъвършенствани функции и способност за безпроблемно мащабиране vSphere 6 Enterprise е основен инструмент за всеки съвременен бизнес.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 6 ENTERPRISE"
14.07.2023 г.

Super schnelle Lieferung

Kaum bestellt, schon geliefert. Bin sehr zufrieden mit dem Service.

14.07.2023 г.

Großartiger Kundensupport

Ich hatte ein kleines Problem beim Installieren des Programms und der Support hat mir sofort geholfen. Sehr freundliches und kompetentes Team. Gerne wieder!

14.07.2023 г.

Excelente atención al cliente

Atención al cliente superior, tuve un pequeño problema y se resolvió de inmediato. La entrega también fue muy rápida. ¡Gracias!

14.07.2023 г.

Entrega rápida e excelente serviço

Estou muito impressionado com o serviço rápido e suave. Recebi meu programa apenas alguns minutos depois de fazer meu pedido. Ótimo trabalho, equipe!

14.07.2023 г.

Szybka dostawa i doskonała obsługa

Jestem bardzo pod wrażeniem szybkiej i płynnej obsługi. Otrzymałem mój program zaledwie kilka minut po złożeniu zamówienia. Świetna robota, zespół!

14.07.2023 г.

Service efficace et bonne attention

Je suis impressionnée par la qualité du service et la rapidité de la livraison. Merci Wiresoft!

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
8 275,90 Лв. *
VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
Категории