Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10597
  • VS8-STD-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
1 952,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

Какво е новото във VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard е едно от четирите издания на vSphere. vSphere 8 Standard се лицензира за физически хост процесори. От версия 7 максималният брой процесорни ядра е ограничен до 32. Размерът на основната памет не се взема предвид. На лицензиран сървър vSphere могат да работят произволен брой виртуални машини (VM). Не включва vCenter Server (/vendor/vmware/vcenter-server/standard/). Основните случаи на използване на vSphere Standard са консолидиране на сървъри и непрекъснатост на бизнеса.

vSphere 8 Standard включва нови функции и подобрения

Доказано е, че при обновяване на системи vSphere версията на vCenter винаги е по-голяма или равна на версията на ESXi. Това ви гарантира, че можете да се възползвате от всички нови функции, въведени в последната версия на vSphere. За повече информация относно номерата на версиите на vSphere вижте VMware vCenter Server build numbers and versions и VMware ESXi/ESX build numbers and versions. За информация относно ограниченията за надграждане за версиите на vSphere, които са били въведени в миналото, вижте статия 67077 от базата знания на VMware.

подобрения на vSphere Cluster Service (vCLS): С актуализация 3 на vSphere 7.0 администраторите на vSphere могат да конфигурират виртуалните машини vCLS да работят с конкретни хранилища на данни, като конфигурират настройките на хранилището на данни vCLS за виртуалните машини на всеки клъстер. Администраторите могат също така да дефинират политики за обработка на данни, за да посочат как vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) трябва да разположи групи от виртуални машини с прокси на vCLS (vCLS VMs) и други виртуални машини с работно натоварване.

VMware vSphere 8 Standard предоставя изключително гъвкава платформа за виртуализация

VMware vSphere 8 Standard е платформа за виртуализация на центрове за данни и сървъри, която е ключова цифрова основа за облачните инфраструктури. С vSphere 8 Standard центровете за данни могат лесно да се трансформират в облачни среди, независимо от приложенията и операционните системи на устройствата.

VMware vSphere 8 Standard - Платформа за виртуализация от VMware: vSphere 8 Standard се основава на концепцията за виртуализация и използва нейната сила, за да трансформира центъра за данни в опростена инфраструктура за изчисления в облак. Това позволява на ИТ организациите да предоставят ИТ услуги гъвкаво и надеждно. В качеството си на операционна система за облаци VMware vSphere 8 Standard управлява големи инфраструктури като хранилища, мрежи и процесори в динамична и безпроблемна работна среда. Освен това този софтуерен пакет може да управлява всички сложни аспекти на центъра за данни.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 902,90 Лв. *