Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 8 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10597
 • VS8-STD-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 758,90 Лв. * 1 952,90 Лв. * (9,93% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"

VMware vSphere 8 Standard - следващото поколение решение за виртуализация

VMware vSphere 8 Standard е съвременно решение за виртуализация, което помага на компаниите да оптимизират ИТ инфраструктурата си, да увеличат производителността и да опростят управлението на сървърите и приложенията. В тази статия ще научите защо VMware vSphere 8 Standard е изключителен избор за вашите нужди от виртуализация.

Основни характеристики на VMware vSphere 8 Standard

 1. Виртуализация на сървъри: VMware vSphere 8 Standard ви позволява да превръщате физически сървъри във виртуални машини (VM). Това дава възможност за ефективно използване на ресурсите и намаляване на разходите.
 2. Висока наличност: Продуктът предлага интегрирани функции за гарантиране на висока наличност на вашите приложения. В случай на хардуерни повреди загубата на данни е сведена до минимум, а услугите ви остават непрекъснато достъпни.
 3. Усъвършенствана сигурност: VMware vSphere 8 Standard включва функции за сигурност, като криптиране, управление на идентичността и ориентирана към сигурността архитектура, за да защити вашите данни и приложения.
 4. Ефективно управление: Платформата предоставя мощни инструменти за управление и наблюдение на вашата виртуална среда, за да се осигури ефективно използване на ресурсите.

Предимства на VMware vSphere 8 Standard

 • Спестяване на разходи: Чрез консолидиране на сървърите и виртуализиране на ИТ инфраструктурата можете да спестите значителни разходи за хардуер.
 • Гъвкавост и мащабируемост: VMware vSphere 8 Standard ви позволява да мащабирате ресурсите си според нуждите, за да отговорите на променящите се изисквания.
 • По-добра производителност: Оптимизираното използване на ресурсите и високата наличност на вашите приложения подобряват производителността на вашата ИТ инфраструктура.

Бъдещето на вашата ИТ инфраструктура с VMware vSphere 8 Standard

VMware vSphere 8 Standard е ключовото решение, което ще изведе вашата ИТ инфраструктура на следващото ниво. С неговите иновативни функции и доказаната надеждност на VMware сте добре подготвени да посрещнете предизвикателствата на цифровата трансформация. Увеличете максимално ефективността на ИТ ресурсите си и осигурете бъдещето на бизнес приложенията си с VMware vSphere 8 Standard. Това е решение за виртуализация от следващо поколение, което ви помага да останете конкурентоспособни в бързо развиващия се свят на ИТ.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 8 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
Категории