Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10456
  • R18-01848
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
65,90 Лв. * 71,90 Лв. * (8,34% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x Device CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Срок Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


Необходим е допълнителен лиценз за клиентски достъп (Device CAL), който не е включен в лиценза за сървъра, за всяко крайно устройство, с което потребителите имат достъп до сървърните услуги на Microsoft Windows Server 2022 в изданието Standard или Datacenter. Само този лиценз дава на потребителя на оборудваното с него крайно устройство с Windows съответните права за достъп. Няма значение дали настолен компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с операционна система Windows е лицензиран с лиценза Device CAL. Това означава, че купувачът на Device CAL свободно да реши кое лицензирано крайно устройство иска да използва за достъп до Windows Server 2022 .

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Открийте възможностите на Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Преглед

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (лиценз за клиентски достъп) е ключов компонент за компании, които търсят най-висока производителност и сигурност. Този лиценз дава възможност на вашия бизнес да получи достъп до усъвършенстваните функции на Windows Server 2022, като същевременно осигурява възможност за управление на достъпа, базиран на устройства.

Мощни функции

1. Оптимизирана производителност: С Windows Server 2022 компаниите могат да увеличат своята производителност. Сървърната платформа предлага подобрена производителност, оптимизирано използване на ресурсите и дава възможност за плавно натоварване, за да отговори на нуждите на съвременния бизнес.

2. Усъвършенствана сигурност: Защитете корпоративната си мрежа от заплахи с надеждните функции за сигурност на Windows Server 2022. Device CAL осигурява сигурен достъп до ресурсите и защитава чувствителните данни от неоторизиран достъп.

3. Гъвкавост и мащабируемост: Този лиценз дава на вашата организация гъвкавостта да управлява достъпа, базиран на устройства. Лесно мащабирайте инфраструктурата си, за да посрещнете нарастващите нужди на организацията си.

Лесно администриране

1. Централно управление на лицензите: Поддържайте контрол върху лицензите си с функцията за централно управление на Windows Server 2022, която позволява ефективно наблюдение и управление на използването на лицензите.

2. Лесно използване: Device CAL предоставя удобен за потребителя интерфейс за лесно конфигуриране и управление на достъпа до устройствата. Намалете до минимум усилията за администриране и увеличете максимално ефективността.

Отговаря на изискванията на най-новата актуализация на полезните бюра от Google

Съвместимост и актуалност: Windows Server 2022 Device CAL е напълно съвместим с най-новите изисквания на актуализацията на полезното бюро на Google. Това гарантира, че вашата организация е винаги в крак с времето и се възползва от най-новите разработки.

Заключение

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL предлага цялостно решение за организации, които търсят производителност, сигурност и гъвкавост. Възползвайте се от усъвършенстваните функции, оптимизирайте производителността си и защитете мрежата си от заплахи - и всичко това с лесно за използване управление на лицензи. С този CAL сте готови да посрещнете изискванията на цифровото бъдеще.

 

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
Категории