Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 396,90 Лв. * 1 550,90 Лв. * (9,93% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

Преглед на VMware vSphere 7 Standard

Добре дошли в новата ера на виртуализацията и изчисленията в облак с VMware vSphere 7 Standard, водещия в индустрията софтуер за виртуализация на сървъри. vSphere 7 Standard се основава на стабилната основа на предишните версии и носи множество нови функции и подобрения, предназначени да опростят управлението на вашата ИТ инфраструктура и да намалят оперативните разходи, като същевременно повишат надеждността и производителността.

Независимо дали сте малък бизнес, който търси начини да оптимизира ИТ инфраструктурата си, или голямо предприятие, което трябва да отговори на изискванията на разрастващия се бизнес, vSphere 7 Standard има потенциала да промени из основи ИТ операциите ви.

Следващото ниво на виртуализация на сървъри

vSphere 7 Standard ви дава възможност да консолидирате множество операционни системи и приложения на един физически сървър. Това води до по-добро използване на ресурсите, по-ниски разходи за хардуер и по-лесно управление на ИТ инфраструктурата.

Освен това vSphere 7 Standard включва подобрения в планирането на процесора, управлението на паметта и мрежовите възможности, които спомагат за максимална производителност на вашите виртуални машини и намаляват нуждата от физически хардуер.

Оптимизиране на операциите

С vSphere 7 Standard можете да автоматизирате операциите, да намалите ръчната намеса и да повишите ефективността. Чрез автоматизиране на рутинни задачи, като например осигуряване на виртуални машини, балансиране на натоварването и планиране на капацитета, можете да оптимизирате работата на вашата ИТ среда и да увеличите производителността.

Подобряване на сигурността и намаляване на риска

Сигурността на вашите данни и приложения е от първостепенно значение, а vSphere 7 Standard предоставя солиден набор от функции за сигурност, за да гарантира, че вашата виртуална среда е защитена от заплахи.

Подобряване на сигурността на данните

vSphere 7 Standard предлага няколко подобрения на сигурността, включително криптиране на виртуални машини, сигурно зареждане за виртуални машини и хостове и подобрени възможности за одитна следа. Тези функции гарантират, че данните ви са защитени, независимо дали са в покой или в движение, и ви осигуряват необходимите инструменти за спазване на изискванията за съответствие.

Намаляване на риска

Като гарантира наличността на вашите приложения и данни, vSphere 7 Standard помага да се сведе до минимум рискът от прекъсване на бизнеса. Тя предлага набор от функции за наличност, включително vSphere High Availability (HA), Fault Tolerance и vMotion, които помагат да се сведе до минимум времето за престой и да се осигури непрекъснатост на бизнеса.

VMware vSphere 7 Standard е повече от просто платформа за виртуализация. Тя е мощен инструмент, който ви позволява да оптимизирате ИТ средата си, да намалите оперативните си разходи, да защитите данните и приложенията си и да увеличите максимално стойността на инвестициите си в ИТ. Със своя богат набор от функции и доказана надеждност и производителност vSphere 7 Standard е отличен избор за фирми от всякакъв мащаб.

Опростено управление и контрол

С vSphere 7 Standard вие винаги контролирате своята ИТ среда. Платформата осигурява централизиран и последователен интерфейс за управление, който се интегрира безпроблемно със съществуващите инструменти за управление. Това улеснява управлението на инфраструктурата ви, независимо дали тя е в собствения ви център за данни или в облака.

Интуитивен интерфейс

Интуитивният и удобен интерфейс на vSphere 7 Standard позволява на администраторите да създават, конфигурират и управляват виртуални машини и други ресурси само с няколко кликвания. Освен това интерфейсът за управление на vCenter Server осигурява унифициран изглед на цялата инфраструктура на vSphere, което значително улеснява управлението и наблюдението на ресурсите.

Вградени контроли

vSphere 7 Standard включва разнообразни механизми за контрол, включително управление, базирано на политики, което ви позволява да разпределяте и регулирате ресурсите въз основа на специфичните нужди на вашите приложения. Освен това функции като Role-Based Access Control (Контрол на достъпа, базиран на роли) и vSphere Single Sign-On (Единно влизане) ви позволяват прецизно да контролирате настройките за достъп и разрешения, като спомагат за укрепване на сигурността на вашата виртуална среда.

Подсигуряване на бъдещето с VMware vSphere 7 Standard

В епоха, в която технологичният пейзаж непрекъснато се развива, е изключително важно вашата платформа за виртуализация да е в крак с най-новите технологии и стандарти. VMware vSphere 7 Standard е проектирана така, че да отговаря на променящите се нужди на съвременните ИТ среди, като същевременно осигурява бъдещето на вашата инвестиция.

Поддръжка на най-новите технологии

vSphere 7 Standard поддържа последните поколения x86 хардуер, операционни системи и приложения. Тя предлага и оптимизирана поддръжка на съвременни рамки за приложения и езици за програмиране, което я прави идеалната платформа за разработване и внедряване на модерни приложения.

Подготвени за бъдещето

Със своята усъвършенствана архитектура и поддръжка на нововъзникващи технологии, като Kubernetes и контейнеризация, vSphere 7 Standard е добре подготвена да отговори на изискванията на бъдещите ИТ среди. Независимо дали планирате да изградите хибридна облачна среда, да разработвате модерни приложения или да използвате изкуствен интелект и машинно обучение, vSphere 7 Standard е готова да ви помогне по пътя.

С VMware vSphere 7 Standard можете да реализирате пълния потенциал на своята ИТ среда. Със своя цялостен набор от мощни функции и подобрения vSphere 7 Standard помага да се намали сложността на ИТ, да се повиши оперативната ефективност, да се укрепи сигурността и да се повиши гъвкавостта - всичко това с една единствена, последователна платформа. Използвайте мощта и гъвкавостта на vSphere 7 Standard, за да постигнете ИТ целите си и да движите бизнеса си напред.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории