Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 550,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"

VMware vSphere 7 Standard е водеща в индустрията платформа за виртуализация, която осигурява цялостна сигурност и поддръжка за вашите приложения. С vSphere 7 можете да изпълнявате всяко работно натоварване във виртуална среда, да увеличите ефективността чрез опростено управление и да намалите разходите с вграденото възстановяване след бедствие.

VMware vSphere 7 Standard е мощна платформа за виртуализация, която може да помогне на бизнеса ви да спести пари и да повиши ефективността си. По-долу са изброени някои от основните предимства на VMware vSphere 7 Standard:

1. Повишаване на ефективността - VMware vSphere 7 Standard ви помага да консолидирате сървърите си и да използвате множество приложения на един сървър, което може да доведе до повишаване на ефективността и намаляване на разходите.

2. Подобрена наличност - VMware vSphere 7 Standard ви помага да постигнете висока наличност за вашите приложения с функции като миграция в реално време, толерантност към грешки и разпределено планиране на ресурсите (DRS).

3. Усъвършенствана сигурност - VMware vSphere 7 Standard предоставя функции за сигурност, като например контрол на достъпа, базиран на роли, система за откриване/предотвратяване на прониквания (IDS/IPS) и виртуални защитни стени, за да защити вашите данни.

VMware vSphere 7 Standard е водеща в бранша платформа за виртуализация на сървъри, която предоставя всеобхватни функции и възможности за центрове за данни от всякакъв мащаб. С VMware vSphere 7 Standard можете да консолидирате приложенията си на по-малко сървъри, като спестите разходи за хардуер, енергия, охлаждане и управление. А с вградената толерантност към грешки и защита за възстановяване след бедствие можете да сте сигурни, че бизнесът ви винаги ще работи безопасно.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 7 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
6 450,90 Лв. *