Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10599
  • VCS8-STD-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
11 093,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard за управление на виртуални инфраструктури

vCenter Server 8 Standard е мощен основополагащ инструмент за управление на базирана на vSphere инфраструктура и нейната среда. Усъвършенстваният софтуер за управление на сървъри предлага широк набор от функции за надеждно автоматизиране и конфигуриране, както и за допълнително персонализиране или изтриване на виртуални центрове за данни, виртуални машини и виртуални приложения в хибридни облаци. Освен това функционалният обхват на VMware vCenter Server 8 Standard може лесно да бъде разширен чрез различни приставки, например чрез интегриране на инструменти за физическо и виртуално управление.

С VMware vCenter Server 8 Standard компаниите могат да използват мащабируема и разширяема платформа, с която лесно и ефективно да управляват голям брой сценарии на VMware - до голям брой виртуални машини, системи за съхранение или виртуални мрежи.

vCenter Server 8 Standard Централизирано решение за управление на виртуални машини VMware, Esxi хостове и приложения

Мениджърът за актуализации на vCenter Server 8 Standard и vCenter Converter също са интегрирани в vCenter 8 Standard. VMware vCenter Server централизирано управлява много виртуални машини, разпределени в един или повече ESXi хостове. С помощта на vCenter Server 8 Standard измерванията на производителността на всички хостове и виртуални машини също могат да се записват и оценяват централно.

Чрез централизирано управление на виртуални хостове и виртуални машини от една конзола vCenter Server 8 осигурява лесен и цялостен контрол, включително всички нива на видимост. По този начин мощните инструменти на vCenter Server 8 Standard опростяват ефективното управление на инфраструктурата на vSphere и предлагат широки възможности за контрол. Освен това миграцията на работното натоварване в реално време, пълното клониране и студената миграция за vMotion също са достъпни чрез vCenter Server. API за уеб услуги също така улеснява гъвкавата интеграция на vCenter Server със съществуващ софтуер за управление на системи.

vCenter Server 8 Standard - подобрена производителност и мащабируемост за големи виртуални инфраструктури

vCenter Server 8 Standard осигурява проактивно, автоматизирано управление за динамично предоставяне на нови услуги. Ресурсите могат да се разпределят и оптимизират с максимална ефективност. Например, до 15 екземпляра на vCenter Server могат да управляват 70 000 виртуални машини и 5000 хоста. Чрез динамично управление на ресурсите, включително разпределение на ресурсите, vCenter Server интелигентно разпределя наличните ресурси между виртуалните машини. Това улеснява спазването на споразуменията за ниво на обслужване (SLA) за критични бизнес приложения.

vCenter Server 8 Standard включва всички налични функции на vCenter Server. Могат да се управляват до 2000 хоста ESXi на vSphere.

vCenter Server може също така безпроблемно да разшири локалните среди до базирани на vSphere публични облаци, като например VMware Cloud в AWS - прозрачно управление на до 2000 хоста и 35 000 виртуални машини с една инстанция на vCenter Server - независимо от това коя версия на vCenter Server се използва.

Допълнителни връзки към "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
6 450,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
3 902,90 Лв. *