Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10599
 • VCS8-STD-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
9 985,90 Лв. * 11 093,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"

VMware vCenter Server 8 Standard - Централно управление на вашата виртуализационна среда

VMware vCenter Server 8 Standard е водещо решение за управление и контрол на цялата ви среда за виртуализация. В тази статия ще научите защо VMware vCenter Server 8 Standard е незаменим за оптимизиране на производителността, надеждността и ефективността на вашата виртуална инфраструктура.

Основни функции на VMware vCenter Server 8 Standard

 1. Централизирано управление: С VMware vCenter Server 8 Standard можете да управлявате всички свои виртуални машини (VM), хостове и ресурси от централна конзола. Това улеснява управлението и наблюдението на цялата ви среда.
 2. Оптимизиране на производителността: Платформата предлага инструменти за анализ и оптимизиране на производителността, за да гарантира, че вашите виртуални машини са винаги в най-добра форма и работят безпроблемно. Получавате представа за използването на ресурсите и можете проактивно да отстранявате тесните места.
 3. Автоматизация: VMware vCenter Server 8 Standard дава възможност за автоматизиране на рутинни задачи, като спестява време и свежда до минимум човешките грешки. Можете да автоматизирате задачи като осигуряване на нови виртуални машини или мащабиране на ресурси.
 4. Усъвършенствана сигурност: Интегрираните функции за сигурност защитават вашите виртуални ресурси от заплахи и неоторизиран достъп. Контролът на достъпа и криптирането ви позволяват да защитите виртуалната си среда.

Предимства на VMware vCenter Server 8 Standard

 • Ефективно управление: Централизираното управление и автоматизацията ви позволяват да използвате ИТ ресурсите си по-ефективно и да намалите оперативните разходи. Времето, отделяно за администриране, се намалява значително.
 • По-висока наличност: Функциите за оптимизиране на производителността и висока наличност осигуряват непрекъсната наличност на вашите приложения. Това свежда до минимум времето за престой и осигурява непрекъснатост на бизнеса.
 • Сигурност и съответствие: С усъвършенстваните функции за сигурност можете да защитите данните и приложенията, като същевременно гарантирате спазването на указанията за съответствие. Това е особено важно в регулираните индустрии.

Бъдещето на вашата среда за виртуализация с VMware vCenter Server 8 Standard

VMware vCenter Server 8 Standard е основното решение за компаниите, които се нуждаят от ефективна, сигурна и високодостъпна виртуализационна среда. С тази платформа сте оптимално подготвени за предизвикателствата на цифровата трансформация. Оптимизирайте използването на ресурсите си, увеличете производителността и осигурете бъдещето на вашата среда за виртуализация с 9 VMware vCenter Server 20. Това е централизираният контрол, който ви помага да управлявате успешно своята виртуална инфраструктура и да отговаряте на изискванията на съвременните ИТ. 10 VMware vCenter Server 21 е основата за ефективна и сигурна в бъдеще виртуализация.

Допълнителни връзки към "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
Категории