Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
5 118,90 Лв. * 5 686,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Въведение във VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit е мощно, гъвкаво и мащабируемо решение, специално разработено, за да помогне на малките и средните предприятия да управляват и оптимизират своите ИТ ресурси. С акцент върху простотата, сигурността и мащабируемостта този комплект позволява на предприятията да виртуализират своята инфраструктура и да оптимизират ИТ операциите си.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit е универсално решение за малки и средни предприятия, които се нуждаят от надеждна и сигурна платформа за виртуализиране на своите инфраструктури. Той включва всички функции на vSphere 7 Essentials, но предлага и допълнителни предимства като High Availability, vSphere Replication и vSphere vMotion. С тези подобрени функции организациите могат да сведат до минимум времето за престой, да гарантират целостта на данните и да опростят поддръжката.

Усъвършенствана виртуализация

Комплектът VMware vSphere 7 Essentials Plus предоставя цялостни инструменти за виртуализация, които позволяват ефективно използване на ресурсите. Той дава възможност за централизирано управление на виртуални машини (VM) и наблюдение на тяхната производителност. С помощта на vSphere Client администраторите могат да създават, конфигурират, съхраняват и наблюдават виртуални машини.

Сигурност и защита на данните

С функции като vSphere Replication и Data Protection комплектът vSphere 7 Essentials Plus гарантира сигурността и целостта на данните. vSphere Replication дава възможност за лесно и рентабилно репликиране на виртуални машини за защита и възстановяване на данни. vSphere Data Protection осигурява архивиране и възстановяване на виртуални машини без агенти, базирано на изображения.

Разширени функции на VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit

С комплекта vSphere 7 Essentials Plus малките и средните предприятия се възползват от усъвършенствани функции извън стандартната виртуализация.

vSphere High Availability и vMotion

С vSphere High Availability (HA) времето за престой може да бъде сведено до минимум. HA следи виртуалните машини и хостовете и автоматично рестартира виртуалните машини на друг хост в клъстера, когато се открие повреда. vSphere vMotion позволява безпроблемна миграция на виртуални машини от един сървър на друг, без да се предизвиква престой.

Мащабируемост и производителност

Комплектът vSphere 7 Essentials Plus е мащабируемо решение, което се разраства заедно с нуждите на вашия бизнес. То поддържа до три физически сървъра (с до два процесора на сървър), което позволява на фирмите да добавят допълнителни ресурси с разрастването си. С функции като Distributed Resource Scheduler (DRS) и Storage DRS ресурсите могат да се разпределят и използват ефективно, за да се осигури оптимална производителност.

Като цяло, комплектът VMware vSphere 7 Essentials Plus предоставя стабилно и мащабируемо решение, което осигурява лесно управление и висока наличност на ИТ инфраструктурата. С този комплект организациите могат да модернизират инфраструктурата си, да оптимизират ИТ процесите си и в крайна сметка да постигат по-ефективно бизнес целите си.

Опростете управлението на ИТ

Използването на VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit може значително да опрости управлението на ИТ инфраструктурата на организацията. Комплектът интегрира множество инструменти и функции за управление, които позволяват автоматизиране на задачите, спестявайки време и ресурси.

vCenter Server за опростено управление

В комплекта vSphere 7 Essentials Plus Kit е включен vCenter Server - централизиран инструмент за управление, който опростява управлението на хостовете и виртуалните машини vSphere. С неговия интуитивен потребителски интерфейс администраторите могат лесно да наблюдават и управляват виртуални машини и техните ресурси, независимо от техния брой или местоположение. VCenter Server също така дава възможност за използване на vSphere vMotion и vSphere HA, като увеличава максимално наличността и ефективността на ИТ ресурсите.

Автоматизация с vSphere Auto Deploy

vSphere Auto Deploy е друг мощен инструмент в този комплект, който позволява автоматизиране на задачите. С Auto Deploy администраторите могат бързо да внедряват и обновяват хостове vSphere, като значително намаляват времето, отделяно за тези задачи.

Комплект VMware vSphere 7 Essentials Plus - инвестиция в бъдещето

Въвеждането на VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit във вашата организация е нещо повече от обикновена инвестиция в софтуер. То е инвестиция в бъдещата жизнеспособност на вашия бизнес, в производителността на вашата ИТ инфраструктура и в удовлетвореността на вашите служители.

Гъвкавост и устойчивост на бъдещето

Комплектът vSphere 7 Essentials Plus Kit осигурява гъвкавостта, от която съвременните организации се нуждаят, за да се адаптират бързо към променящите се бизнес изисквания. Той дава възможност за плавно мащабиране на ИТ ресурсите с разрастването на бизнеса ви. С поддръжката на най-новия хардуер и операционни системи вашият бизнес е готов за бъдещи технологични подобрения.

Увеличете максимално ефективността на ИТ

Със своите усъвършенствани инструменти за управление и автоматизация vSphere 7 Essentials Plus Kit помага на бизнеса да повиши ефективността на своите ИТ екипи. Чрез свеждане до минимум на времето за престой, автоматизиране на рутинни задачи и оптимизиране на използването на ресурсите, екипът ви може да се съсредоточи върху по-стратегически инициативи.

Като цяло комплектът VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit предоставя цялостно и устойчиво на бъдещето решение за предприятия, които искат да оптимизират своята ИТ инфраструктура и да отговорят на изискванията на цифровата икономика. Той предоставя правилните инструменти и функции за увеличаване на ефективността, опростяване на управлението и в крайна сметка за подпомагане на успеха на вашия бизнес.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
8 275,90 Лв. *
Категории