Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 8 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 8 STANDARD

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10600
 • ST8-STD-C
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 513,90 Лв. * 3 902,90 Лв. * (9,97% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSAN 8 STANDARD"

VMware vSAN 8 Standard - Бъдещето на софтуерно дефинираните решения за съхранение

VMware vSAN 8 Standard е съвременно софтуерно дефинирано решение за съхранение, което помага на организациите да оптимизират своята инфраструктура за съхранение, да увеличат мащабируемостта и да увеличат максимално наличността на данните. В тази статия ще научите защо VMware vSAN 8 Standard е идеалният избор за решаване на вашите предизвикателства в областта на съхранението.

Основни характеристики на VMware vSAN 8 Standard

 1. Хиперконвергенция: VMware vSAN 8 Standard дава възможност за хиперконвергенция, при която ресурсите за съхранение и изчисленията се обединяват в един клъстер. Това води до по-добро използване на ресурсите и по-лесно мащабиране.
 2. Автоматизация и самообслужване: Платформата предоставя инструменти за автоматизация и възможности за самообслужване, за да се ускори предоставянето на ресурси за съхранение и да се повиши ефективността.
 3. Висока наличност: VMware vSAN 8 Standard осигурява висока наличност на вашите данни, като ги отразява и разпределя в няколко възела. В случай на срив данните ви остават защитени, а приложенията ви продължават да работят.
 4. Оптимизиране на производителността: Платформата предлага мощни функции за оптимизиране, за да се увеличи максимално производителността на съхранението и да се избегнат тесните места.

Предимства на VMware vSAN 8 Standard

 • Икономическаефективност: Хиперконвергенцията ви позволява да намалите разходите за хардуер и да оптимизирате работата на вашата инфраструктура за съхранение.
 • Мащабируемост: VMware vSAN 8 Standard ви позволява лесно да мащабирате вашата система за съхранение, за да посрещнете нарастващите нужди на вашата организация.
 • Сигурност и висока наличност: Платформата предлага функции за сигурност и механизми за висока наличност, за да защити данните ви от загуба и неоторизиран достъп.

Бъдещето на управлението на съхранението с VMware vSAN 8 Standard

VMware vSAN 8 Standard е решението за съхранение на данни на бъдещето за организации, които се нуждаят от ефективна и високодостъпна инфраструктура за съхранение на данни. С неговите иновативни функции и доказаната надеждност на VMware сте идеално подготвени да посрещнете предизвикателствата на цифровата трансформация. Оптимизирайте ресурсите си за съхранение, увеличете наличността на данните си и осигурете бъдещето на фирмените си данни с VMware vSAN 8 Standard. Това е решението за съхранение на данни, което ви помага да останете конкурентоспособни в бързо развиващия се свят на ИТ и да изведете инфраструктурата си за съхранение на данни на следващото ниво. VMware vSAN 8 Standard е бъдещето на софтуерно дефинираното съхранение.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSAN 8 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории