Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10468
  • R18-01848
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 417,90 Лв. * 1 574,90 Лв. * (9,97% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 25x Device CAL
Система  Сървър на Windows 
CAL Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Срок Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър не е съвместим(вижте RDS CAL )


Необходим е допълнителен лиценз за клиентски достъп (Device CAL), който не е включен в лиценза за сървъра, за всяко крайно устройство, с което потребителите имат достъп до сървърните услуги на Microsoft Windows Server 2022 в изданието Standard или Datacenter. Само този лиценз дава на потребителя на оборудваното с него крайно устройство с Windows съответните права за достъп. Няма значение дали настолен компютър, преносим компютър, смартфон или таблет с операционна система Windows е лицензиран с лиценза Device CAL. Това означава, че купувачът на Device CAL свободно да реши кое лицензирано крайно устройство иска да използва за достъп до Windows Server 2022 .

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"

Най-висока мащабируемост с Microsoft Windows Server 2022 - 25 пакета Device CAL

Преглед

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL (лиценз за клиентски достъп) предлага отлично решение за компании, които се нуждаят от цялостно управление на устройствата и максимална мащабируемост. С двадесет и петте лиценза можете безпроблемно да интегрирате до двадесет и пет устройства в сървърната си среда и да се възползвате от мощните функции на Windows Server 2022.

Мощни функции

1. Ефективно използване на до двадесет и пет устройства: Този лицензионен пакет позволява безпроблемно интегриране на до двадесет и пет устройства. Увеличете максимално ефективността на устройствата си и повишете производителността на компанията си.

2. Усъвършенствана сигурност за множество устройства: Защитете мрежата си от заплахи с усъвършенстваните функции за сигурност на Windows Server 2022. Всеки Device CAL осигурява сигурен достъп за до двадесет и пет устройства и предпазва от киберзаплахи.

3. Гъвкава конфигурация и лекота на използване: Този лицензионен пакет предлага не само производителност, но и гъвкавост и лекота на използване. Лесно управлявайте достъпа за до двадесет и пет устройства и персонализирайте конфигурацията, за да отговаря на специфичните изисквания на вашата организация.

Лесно администриране

1. Ефективно управление на лицензи за множество устройства: Дръжте под контрол лицензите си с ефективната функция за управление на Windows Server 2022. Лесно наблюдавайте и управлявайте използването на лицензите на двадесет и петте си устройства.

2. Удобен за потребителя интерфейс за многократен достъп: CAL-ите за устройства предоставят интуитивен интерфейс за лесно конфигуриране и управление на достъпа до устройствата. Намалете административните натоварвания и увеличете ефективността на всички двадесет и пет устройства.

Отговаря на изискванията на най-новата актуализация на полезните бюра от Google

Оптимална съвместимост за множество устройства: Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL е напълно съвместим с най-новите изисквания на актуализацията helpful desk от Google. Бъдете в крак с новостите и осигурете безпроблемна интеграция за всичките двадесет и пет устройства.

Fa2zit

Microsoft Windows Server 2022 - 25 Pack Device CAL предлага изключително и мащабируемо решение за организации, които предпочитат цялостно управление на устройствата в своята сървърна среда. Увеличете максимално ефективността, оптимизирайте сигурността и опростете управлението на устройствата си - всичко това с лесно управление на лицензите. Подгответе организацията си за успешно цифрово бъдеще и извлечете максимума от ресурсите си.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 25 PACK DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории