Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 ПАКЕТА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КАЛ
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 ПАКЕТА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КАЛ

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10392
 • 359-06866
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 010,90 Лв. * 1 121,90 Лв. * (9,89% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 5x User CAL
Система  SQL Server 
CAL Потребителски CAL
Обхват на доставката Идентификатор на лиценза + Код за идентификация 
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици


За да може да използва всички услуги и функции SQL на Microsoft SQL Server 2019, потребителят се нуждае от съответен лиценз за клиентски достъп - SQL Server 2019 User CAL - с който може да има достъп до него от всяко крайно устройство. Самият лиценз за сървъра SQL 2019 не съдържа никакви потребителски права, така че те трябва да бъдат закупени отделно под формата на CAL за потребителите. Всеки от 5-те лиценза за потребители дава съответното разрешение на пет регистрирани потребители.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 ПАКЕТА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КАЛ"

5x потребителски лицензи за SQL Server 2019 като използван софтуер

За да може да използва всички услуги и функции SQL на Microsoft SQL Server 2019, потребителят се нуждае от съответния лиценз за клиентски достъп - SQL Server 2019 User CAL - с който може да има достъп до него от всяко крайно устройство. Самият лиценз за SQL 2019 Server не включва потребителски права, така че те трябва да бъдат закупени отделно под формата на CAL за потребители. Всеки от 5-те лиценза за потребители дава съответното разрешение на пет регистрирани потребители.

Като употребяван софтуер лицензите за потребители на SQL Server 2019 от Wiresoft имат голямото предимство, че вече са налични поотделно и на по-ниска цена от сравнимите оферти на обичайните доставчици на лицензи. В същото време те имат същите функционалности като лицензите за потребителски клиентски достъп за SQL Server 2019, които се предлагат в рамките на официалната програма на Microsoft за лицензиране на обеми.

Получете всички предимства на MS SQL Server 2019 с употребяван потребителски лиценз за лиценз

SQL Server 2019 е най-новата версия на платформата за данни на Microsoft, която предоставя на компанията всички важни функции за бази данни, отчети и анализ, които трябва да предлага една модерна и мощна система за управление на релационни бази данни (RDMS), използвана например за системи за планиране на ресурсите на предприятието, софтуер за управление на ресурсите (ERP), както и за CRM системи.

В зависимост от изданието на сървъра това включва не само клъстериране (разпределяне в групи) на данните, но и наблюдение за систематично събиране, както и обработка на целеви заявки. Тук потребителите с лиценз SQL User CAL 2019 могат да се възползват от функцията Intelligent Query Processing (IQP) за ускорени заявки за по-големи масиви от данни, както и от функцията Big Data Cluster с инструменти за модели за машинно обучение, а също и от PolyBase за обработка на заявки на Transact-SQL от външни източници на данни.

Други характеристики включват:

 • Always Encrypted (Винаги криптирано) за криптиране на данните от клиента към СУБД
 • Интелигентна обработка на заявки (IQP) за оптимизиране на заявки за големи масиви от данни
 • Интелигентна производителност, която осигурява ускорена скорост на изпълнение на операциите с бази данни
 • Снимки на базата данни за документиране на потенциални несъответствия
 • Статистика на последния план на заявката за актуални изгледи на плановете за изпълнение на заявката
 • Усъвършенствана инфраструктура за профилиране на леки заявки и
 • Accelerated Database Recovery (Ускорено възстановяване на бази данни) за ускорено възстановяване на бази данни след рестартиране или връщане на транзакция

Потребителски лицензи за SQL Server 2019 Standard издание

С използвания софтуерен потребителски лиценз от Wiresoft можете да се възползвате от функционалността на SQL Server 2019 Standard-Edition: Той е предназначен за малки и средни компании и предлага опция за лицензиране на сървър/CAL, която изисква съответния брой лицензи за достъп (Client Access Licenses) за потребителите в допълнение към лиценза за сървъра.

Модел на лицензиране за SQL Server 2019 чрез сървърни лицензи и CAL-и

Лицензирането за сървър и потребителски лицензи CAL се основава на обичайните изисквания, определени от Microsoft: Всеки сървър с инстанция на SQL Server изисква лиценз за сървър Standard. Освен това всеки отделен потребител, който има достъп до лицензирания SQL Server, изисква съответен лиценз за достъп (User CAL) от същата или по-нова версия на сървъра. Поради това този модел на лицензиране се нарича още Server/CAL лицензиране.

По този начин управлението на лицензите на Microsoft прави разлика между лицензирането на сървърите и това на отделните потребители. Последните са оторизирани да използват функциите на SQL Server само чрез User CAL. Този лиценз за клиентски достъп съдържа изключително права за достъп в среда клиент/сървър, без да е необходимо да се инсталира какъвто и да е софтуер. Лицензите за клиентски достъп на потребителите уреждат правата за използване на SQL Server 2019, като освен правата за достъп до лицензирания сървър те съдържат и свързаните услуги.

Забележка за съвместимост на версиите за потребителски лицензи за SQL Server 2019

По този начин с потребителски лиценз за SQL Server 2019 е възможен и достъп до SQL Server 2017 или по-стара версия (понижаване). Обратният сценарий за използване на потребителски лиценз за по-стара версия на SQL Server, например 2017, за достъп до по-висока версия на SQL Server, например 2019 (надграждане), обаче не е възможен.

Защо използването на базата на CAL е достъпно за изданието SQL Server 2019 Standard?

Само за Standard-изданието на SQL Server 2019 Microsoft предлага и лицензиране на базата на CAL за потребители (или крайни точки). Това позволява дори на онези потребители да използват функциите на SQL Server, чийто сървър е с по-ниска производителност, какъвто е случаят, например, особено в малките и средните предприятия, където това е напълно достатъчно. Лицензирането на базата на лицензи за достъп на потребителите е по-икономичен начин за използване на SQL Server от такива компании, тъй като те трябва да закупят точно толкова лицензи за клиентски достъп на потребителите, колкото действително им трябват. Лицензионният модел на Microsoft предлага два различни типа лицензи за ползване на SQL Server 2019:

 • Лиценз за потребител на SQL Server 2019: той предоставя на специален потребител права за достъп
 • SQL Server 2019 Device CAL: дава права за достъп до специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, мобилно устройство)

Какви са специалните характеристики на лицензирането с User CALs за SQL Server 2019?

Лицензът за клиентски достъп на потребителя е единичен лиценз, който дава на определени потребители права за достъп до SQL Server 2019. В този случай не е възможно да се промени първо посоченият потребител, нито да се промени видът на заданието. Тези ограничения осигуряват по-голяма сигурност и предотвратяват злоупотребата с CAL, така че например неоторизирани служители или непознати лица да нямат достъп до критични за бизнеса данни на дадена компания.

Какви са предимствата на лиценза за потребителя за SQL Server 2019?

Потребителският лиценз за SQL Server 2019 не е обвързан с конкретно крайно устройство, а изключително с конкретно лице. По този начин User CAL за SQL Server 2019 регистрира само един потребител по име. По този начин на този потребител се предоставя правото на достъп до SQL Server, като изборът на крайното устройство, чрез което се осъществява достъпът, е свободен във всеки случай, но това може да стане само от един компютър или подобен на него по едно и също време.

В сравнение с другата версия на лиценза за клиентски достъп - CAL, зависещ от устройството, потребителският CAL има предимството, че използването му не е локално обвързано. Стига крайното устройство, използвано от лицензирания потребител, да има достъп до интернет, той може да получи достъп до SQL Server не само в рамките на компанията, например на работното място, но и извън нея - например с лаптоп, таблет или смартфон - във влака, по време на командировка или у домаOffice.

Следователно User CAL за SQL Server предлага гъвкаво и мобилно използване на функциите на SQL Server, особено за потребители, които често работят от различни места и редовно се свързват със сървъра, тъй като с User CAL те винаги използват личния си акаунт.

Заключение

Кой тип лицензи за лиценз за ползване на SQL Server 2019 предлага повече предимства в конкретна организация, може да се различава във всеки отделен случай. Решението за правилното лицензиране на клиентския достъп трябва да се вземе преди покупката, тъй като лицензът за потребител на SQL Server не може да бъде променен в лиценз за устройство или обратното.

Тя се основава не само на броя на служителите, но и на преобладаващия вид използване на крайните устройства: Ако по-голямата част от служителите редовно използват различни компютри, не само вътрешни, но и външни, както и мобилни или на различни работни станции, за да имат достъп до SQL Server, оборудването им с User CAL предлага повече предимства.

Купувайте потребителски лицензи за Microsoft SQL Server 2019, като започнете от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Потребителските лицензи за SQL Server 2019 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft само за един лиценз - като използван софтуер те предлагат значително по-ниска цена, като състоянието на употребяван софтуер не предлага недостатъци по отношение на използваемостта.

Какво представляват потребителските лицензи за SQL Server 2019 като използван софтуер?

Потребителските лицензи за достъп за SQL Server 2019, предлагани в онлайн магазина на Wiresoft, са редовни лицензи за достъп от лицензионната програма на Microsoft; като част от лиценз за обем за потребители на SQL Server 2019 те са били закупени първо от компания, която е препродала ненужните лицензи за достъп на потребителите или целия лиценз за обем на Wiresoft. Лицензът за обема беше разбит на отделни лицензи, а потребителските лицензи бяха маркирани като използван софтуер. Това обаче не означава общо износване на софтуера SQL Server User CAL, нито друго ограничение по отношение на неговата функционалност или времева ограниченост.

Каква сигурност предлагат потребителските лицензи за ползване за SQL Server 2019 като използван софтуер?

Закупуването на използвани потребителски лицензи за SQL Server от Wiresoft е не само достъпно за нашите клиенти, но и сигурно! Не само получавате лиценз за един потребител за Microsoft SQL Server 2019 на по-ниска цена от сравним нов софтуер, но и имате сигурност на купувача с незабавното изтегляне и активиране на лиценза с включения лицензен ключ за обем:

Всички потребителски лицензи за SQL Server 2019, предлагани от Wiresoft, идват от лицензионния списък на компании, разположени в Европейския съюз. За вас като клиент закупуването на User CAL за SQL Server 2019 - или всеки друг лиценз за клиентски достъп на Microsoft, предлаган от Wiresoft като използван софтуер - както и неговото използване, означава правна сигурност, тъй като не нарушава никакви валидни разпоредби, което също така е ясно потвърдено отново и отново от различни съдебни решения. Благодарение на пълното доказване на купувача, използваният софтуер от Wiresoft е също така устойчив на одит!

Вашите предимства с използвания софтуер от User CALs за SQL Server 2019

Предлагането от страна на Wiresoft на User CAL за SQL Server 2019 или други лицензи за клиентски достъп като използван софтуер е не само предимно евтина алтернатива на сравними търговски оферти, но също така предлага на нашите клиенти свободен избор при закупуването на точния брой User CAL, необходими за лицензиране на услугите за SQL Server, което намалява разходите за лицензиране.

С широката гама от лицензи за достъп като използван софтуер в онлайн магазина на Wiresoft имате възможност да закупите и лицензи за устройства за SQL Server 2019, както и лицензи за достъп за по-стари или по-нови версии на MS SQL Server в допълнение към лицензите за потребители. Чрез закупуване на CAL за по-стари версии на SQL Server се избягва необходимостта от закупуване на нов хардуер или чести проблеми със съвместимостта. Възползвайте се от широката гама от използван софтуер с различни CAL версии за SQL Server в Wiresoft!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите потребителски лицензи и лицензи за устройства за SQL Server 2019, както и други лицензи за клиентски достъп или сървърни програми на Microsoft - на ниски цени като употребяван софтуер, включително незабавно изтегляне и активиране. Ако имате въпроси относно потребителските лицензи за ползване за SQL Server 2019 или друг продукт на Microsoft, свържете се с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 ПАКЕТА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КАЛ"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 ПАКЕТА ПОТРЕБИТЕЛСКИ КАЛ"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории