Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10386
 • 6VC-03224
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
770,90 Лв. * 855,90 Лв. * (9,93% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 10x User CAL
Система  Сървър на Windows
CAL RDS User CAL
Обхват на доставката Идентификатор на лиценза + Код за удостоверяване 
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър Съвместим


Потребителите се нуждаят от Лиценз за клиентски достъп (CAL), за да използват услугата Windows Server Remote Desktop Services, която им позволява да имат достъп до програми на Windows в корпоративната мрежа, включително до файлове, от всяко място. Една от възможностите е User CAL за RDS, която ги прави достъпни за определен потребител като част от сесия за отдалечен работен плот. CAL-ите за потребители на RDS от Wiresoft предлагат евтина алтернатива на конвенционалните доставчици на лицензи, тъй като се използва софтуер, който предлага същата функционалност.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL"

10x Remote Desktop Services User CALs за Windows Server 2019 като използван софтуер

Потребителите се нуждаят от лиценз за клиентски достъп (Client Access License - CAL), за да използват Remote Desktop Services от сървърите на Windows, което им позволява да имат достъп до Windows програми в корпоративната мрежа, включително до файлове, отвсякъде. Една от опциите е User CAL за RDS, която го прави достъпен за определен потребител като част от сесия за отдалечен работен плот. Лицензите за 10 потребители на RDS от Wiresoft предлагат евтина алтернатива на конвенционалните доставчици на лицензи, тъй като става въпрос за използван софтуер, който предлага същата функционалност.

Какви са предимствата на Windows RDS CALs 2019?

Услуги за отдалечен работен плот - engl Remote Desktop Services - са технически специфична сървърна роля в Windows Server 2019, която преди се наричаше също Terminal Services. RDS позволява на оторизираните потребители да имат достъп до програмите Windows на съответния сървър Windows чрез хост под формата на сесия за отдалечен работен плот. Потребителите със съответния лиценз за достъп (User CAL) имат достъп до тях локално чрез фирмената мрежа или дистанционно чрез интернет.

За администраторите услугите за отдалечен работен плот на Windows осигуряват ефективен начин за внедряване и управление на софтуер в корпоративна среда, включително на оторизирани потребители. Не е необходимо софтуерните програми да се инсталират на всяко крайно устройство, тъй като те могат лесно да се разположат на централно място - сървъра. Това улеснява контрола и актуализирането им. По този начин усилията за поддръжка и осигуряване на работни станции се намаляват значително.

Предимства на CAL за отдалечен работен плот за потребителите

Потребителите, от друга страна, се възползват от RDS CAL за стандартизирана работна среда Windows, което е особено очевидно при User CAL, тъй като всяко крайно устройство има унифициран работен плот, включително данни - независимо дали се намират в компанията, на път, при клиент или у домаOffice. Освен това с Remote Desktop Services те се възползват от производителността на сървъра, дори ако крайното устройство, което използват, е с по-слаб хардуер. Когато използват Hyper-V, те могат да използват и виртуален компютър.

Когато потребител с лиценз за достъп на потребителя получи достъп до определена програма в рамките на сесия за отдалечен работен плот с хоста, програмата се стартира на сървъра. Всеки потребител има специфични права и вижда само собствената си сесия, независимо от други клиентски връзки.

Съвместимост на версиите за CAL за Remote Desktop Services за Windows Server

Потребителският CAL за служител с право на достъп (или Устройство CAL) трябва да е съвместима с версията на сървъра Windows, за да се свържете чрез него за сесия. Следователно потребителският лиценз на RDS 2019 може да получи достъп до Windows Server 2019 или до по-стара версия на сървъра (понижаване), но не и до бъдещи по-високи версии на сървъра.

Преглед на Remote Desktop Services за Windows Server 2019

По-конкретно RDS за Windows Server 2019 се състои от следните компоненти, които позволяват на потребител с лиценз за клиентски достъп да използва приложения и услуги чрез тях:

Хост на сесия на отдалечен работен плот

Хостът за сесии на отдалечен работен плот - известен също като RD Session Host - съдържа всички работни плотове или приложения, които се предоставят на базата на сесия на потребител с CAL. Те могат да имат достъп до тях чрез клиент за отдалечен работен плот или уеб клиент.

Брокер за връзка с отдалечен работен плот

Брокерът на връзки към отдалечен работен плот или RD управлява всички връзки към отдалечен работен плот - както към настолни компютри, така и към отдалечени приложения. Ако по време на сесията се загуби връзка, брокерът на RD връзки я възстановява с правилния хост сървър на RD сесията.

Шлюз за отдалечен работен плот

Чрез шлюза за отдалечен работен плот потребител със своя User CAL в публична мрежа получава достъп до работен плот Windows или до приложения, хоствани от облачните услуги на Microsoft Azure.

Уеб достъп за RD

Уеб достъпът за отдалечен работен плот осигурява достъп до настолни компютри или приложения чрез уеб портал, като се стартира клиентското приложение Microsoft Remote Desktop на съответната крайна точка. Уеб достъпът за RD също така предоставя възможност за публикуване на настолни компютри или приложения само за определени потребители или групи.

Лицензиране на отдалечен работен плот

Лицензирането на RD урежда използването на лицензи при внедряване на Remote Desktop Services. В зависимост от това дали потребителят или крайната точка се свързва с лицензионния сървър за отдалечен работен плот, се осигурява конкретен RDS CAL и се създава връзка между хост сървъра на сесията на RD и използваните за целта настолни компютри или приложения.

Сравнение на лицензите за потребители спрямо лицензите за устройства за Remote Desktop Services към Windows Server 2019

Системата за лицензиране за използване на сървър от Microsoft се основава на лицензи за клиентски достъп, наричани съкратено CAL. Следователно внедряването на сървърен софтуер се извършва със съответния лиценз за достъп, независимо от начина на използване. Лицензите Remote Desktop Services CAL гарантират, че само оторизирани потребители имат достъп до сървъра, което освен диференцираното управление на достъпа за всеки потребител чрез администрацията на сървъра означава и допълнителна сигурност, тъй като чуждите потребители нямат достъп до услуги или данни.

Microsoft предоставя за Remote Desktop Services 2019 es два различни типа CAL:

 • потребителски CAL, когато на потребителя е предоставено право на достъп, и
 • Device CALs, когато фокусът е върху крайното устройство (компютър, лаптоп, маса, мобилно устройство).

Специални характеристики на User CAL за Remote Desktop Services 2019

Потребителският CAL по принцип е предназначен изключително за един специален потребител и е регистриран на негово име. След това User CAL предоставя на този потребител правото на достъп до сървъра на хоста по време на сесиите за отдалечен работен плот от неограничен брой клиентски компютри или други устройства, но само по едно в даден момент. Чрез свободен избор на крайно устройство потребителят може да превключва между настолен компютър в компанията, мобилен телефон или таблет и т.н. по време на път и крайно устройство в домаOffice и по този начин да използва регистрирания си акаунт чрез сървъра Windows.

Лицензите RDS CAL за потребител не се налагат от Лицензиране на отдалечен работен плот. Това означава, че клиентските връзки се осъществяват независимо от броя на User CALs, инсталирани на лицензионния сървър за Remote Desktop Services. За всеки потребител обаче трябва да има валиден User CAL. Затова трябва да се регистрира точният брой на използваните в компанията потребителски лицензи за достъп и съответно да се инсталират достатъчно лицензи за достъп на сървъра, така че всеки потребител да получи лиценз за достъп от този пул. Това е задача на мениджъра за лицензиране на отдалечен работен плот.

Преглед на всички функции на User CALs за RDS

 • Потребителските лицензи за лиценз за ползване се присвояват на конкретен потребител в Active Directory, а не на устройство
 • Потребителските RDS CAL-и не са временно достъпни и не могат да бъдат отменяни
 • Всеки потребителски CAL се проследява от сървъра за лицензи
 • Те обаче не могат да бъдат проследявани в рамките на един екип
 • Броят на дефинираните потребителски лицензи CAL също може да бъде претоварен - в противоречие с лицензионното споразумение за отдалечен работен плот

Заключение

Кой тип лицензи за услуги за отдалечени настолни компютри предлага повече предимства в дадена организация, зависи от всеки отделен случай. Следователно решението за определена форма на лицензиране на клиентски достъп зависи от броя на служителите, от една страна, и от предпочитания от тях начин на работа, от друга: За служители, които имат гъвкав достъп до сървъра Windows от различни устройства и работни станции - вътрешни и външни, както и мобилни - например във влака, вкъщи -Office или на път, RDS User CAL е по-добрият избор.

Купете User CAL за Remote Desktop Services 2019 от Microsoft като единични лицензи в Wiresoft в нашия онлайн магазин

Потребителските лицензи за RDS на Windows Server 2019 можете да получите в онлайн магазина на Wiresoft вече от един лиценз на особено изгодна цена като използван софтуер.

Какво означава използван софтуер от Remote Desktop Services User CALs?

Потребителските лицензи за Remote Desktop Services на Windows Server 2019, предлагани за продажба тук, са компоненти на съответния лиценз за обем, закупен от дадена компания. Неизползваните единични лицензи за достъп за потребители или дори целият лиценз за обем бяха изкупени от Wiresoft, а последната беше разпусната и преобразувана в единични лицензи за клиентски достъп.

Поради препродажбата или разделянето те се определят като използван софтуер. Това обозначение обаче не означава никакво износване на функциите на потребителския CAL на RDS, нито ограничение по отношение на използваемостта или продължителността на функциите на RDS.

Каква сигурност предлага използваният софтуер от Remote Desktop Services User CALs?

Покупката на употребяван софтуер от Wiresoft винаги е сигурна! Вече един CAL за Remote Desktop Services към Windows Server 2019 от Microsoft в магазина на Wiresoft има не само абсолютно изгодна цена в сравнение с подобни нови стоки, но и предлага сигурност чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с предоставения валиден лицензен ключ за обем.

Всички потребителски лицензи на Microsoft за Windows Server 2019, предлагани в Wiresoft, идват само от лицензионни описи на компании и предприятия, разположени в Европа, за които се прилага законодателството на ЕС. Следователно закупуването на потребителски лицензи CAL или други лицензи за програма на Microsoft като използван софтуер, както и използването им за клиенти, не представлява правен проблем, тъй като търговията и използването на използван софтуер са законно разрешени в целия ЕС, което е ясно потвърдено отново и отново от многобройни съдебни решения.

Вашите предимства с използвания софтуер за потребителски лицензи за Remote Desktop Services

Възможността за закупуване на лицензи за един потребител, както и на по-голям брой лицензи за RDS на Windows Server 2019 или други лицензи като използван софтуер от Wiresoft, е за вас като клиент не само по-евтина алтернатива на обичайните оферти за лицензиране на Windows Server, но също така ви предлага възможността да закупите лицензи за по-стари версии на Windows Server. Това ви позволява да продължите да използвате съществуващото съзвездие от сървъри, включително други програми на Microsoft, без да се страхувате от проблеми със съвместимостта. Възползвайте се от нашата оферта на ниски цени за Microsoft RDS CALs за Windows Server и други софтуерни продукти като използван софтуер!

В магазина за софтуер на Wiresoft можете да намерите User CALs за Windows Server 2019, както и Device CALs и Client Access Licenses за Remote Desktop Services за по-стари версии на Windows Server - както и много други програми за сървъри на Microsoft като използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно User RDS CALs за Windows Server 2019 или друг продукт на Microsoft, просто използвайте нашите експертни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2019 - 10 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории