Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10029
 • D86-05868
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
243,90 Лв. * 269,90 Лв. * (9,63% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visio 2019 е най-новата, преработена версия на софтуера на Microsoft за професионална визуализация на технически и бизнес процеси и за изясняване на сложни данни и факти - използването е улеснено по-специално от големия брой различни видове диаграми, които вече са включени като форми за всички типични области на приложение. Версията на Visio за 2019 г. Standard съдържа множество нови функции и допълнителни форми, които правят работата с него и реализирането на идеи още по-удобни и ефективни.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - Програмата за визуализация от Microsoft като единичен лиценз за закупуване

Visio2019 е най-новата, преработена версия на софтуера на Microsoft за професионална визуализация на технически и бизнес процеси и за изясняване на сложни данни и факти - използването е улеснено по-специално от големия брой различни видове диаграми, които вече са включени като форми за всички типични области на приложение. Версията на Visio Standard за 2019 г. съдържа множество нови функции и допълнителни форми, които правят работата с него и реализирането на идеи още по-удобни и ефективни.

Освен това Visio 2019 позволява и директно импортиране на данни от Excel, Exchange или Azure Active Directory (ако са налични), за да ги използвате при създаването. Благодарение на оптимизираната поддръжка на AutoCAD импортирането и обработката на DWG файловете стана още по-бързо и лесно.

С познатия MS Office познатия интерфейс на работния плот, дори новите потребители ще се ориентират веднага и ще могат да използват интегрираните инструменти интуитивно и да превръщат дори сложни идеи в ясни графики и диаграми, в зависимост от изискванията: от карти и схеми до работни процеси и блок-схеми, организационни диаграми - ново: също и модели на телени рамки - и много други форми на представяне. С помощта на интегрираната функция за коментиране файловете, създадени с Visio 2019 Standard, могат да бъдат предоставени на други потребители за съвместна работа.

Когато използвате Visio 2019 на устройство с поддръжка на докосване, програмата може да се управлява както със стилус, така и с пръст - независимо дали рисувате или добавяте бележки - което допълнително разширява възможностите за използване.

За кого е предназначен Visio 2019 Standard?

Изданието Standard на Visio 2019 е специално предназначено за малки и средни предприятия, както и за самостоятелно заети лица, които искат да създават професионални визуализации в много области на приложение на високо ниво. Ясно подредените форми могат да бъдат персонализирани според собствените ви изисквания и запазени като нови шаблони. Когато използвате сървър SharePoint, проектите или файловете, създадени с Visio, могат да се споделят с други партньори и колеги чрез облака.

Изданието Standard на Microsoft Visio 2019 обикновено се предлага само в магазините като част от лицензионно споразумение за обем; Wiresoft го предлага в магазина за софтуер като единичен лиценз във версия за закупуване - това е т.нар. използван софтуер, който има и значително по-ниска цена. По този начин, освен МСП, особено самонаетите лица и хората на свободна практика имат икономична възможност да използват този доказан софтуер за визуализация на Microsoft.

Освен това те ще намерят в онлайн магазина на Wiresoft Software други приложения на Microsoft, съвместими с Visio 2019, като например Windows 10, което трябва да бъде инсталирано като предварително условие за използването на Visio 2019 - също като единичен лиценз за използван софтуер с отстъпка. Следващият преглед показва най-важните функции и нововъведения на Visio 2019 Standard Edition.

Използване на шаблони на Visio и създаване на собствени форми

Диаграмите на Visio, налични във Visio 2019 Standard, са ясно структурирани според различни шаблони, които от своя страна съдържат отделни форми. Те могат също така да бъдат свързани директно с електронна таблица на Excel или дори с база данни, така че да бъдат достъпни техните данни. Портфолиото от шаблони, разширено във Visio 2019, съдържа повече от 600 форми, включително около 400 "умни" форми, при които свързаните метаданни автоматично настройват визуализацията им, както и съвместими с индустриалните стандарти типове, които като цяло значително разширяват креативността, а също и производителността, като обхващат почти всяка област, в която даден процес или подредба трябва да бъдат илюстрирани за по-добро разбиране. За тази цел във Visio 2019 Standard са налични следните типове диаграми, наред с други:

 • Поточните диаграми визуализират фазите на процесите в проектите или дори техническите процедури, а също и диаграмите Swimlane за разпределяне на отделните работни стъпки между различните отдели. Специален случай са
 • Междуфункционални блок-схеми, като например диаграми IDEF0 за моделиране на системни или бизнес решения, както и диаграми BPMN, използвани в бизнес информатиката и управлението на процеси.
 • Диаграмите на технологи чните процеси илюстрират по-специално химически или промишлени процеси, включително използваното оборудване.
 • Етажните планове визуализират разположението на архитектурните пространства за планиране на пространството, например в предприятията.
 • Сградни диаграми като вариант на етажните планове показват, наред с други неща, инфраструктурата, чието представяне е необходимо при планирането на къща, например с технически диаграми на електрически вериги (също и за съответствие с IEEE), инсталации, тръбопроводи и системи.
 • Диаграмите на бизнес процесите се използват за обяснение на сложни оперативни процеси; те включват
 • Организационни схеми, които илюстрират структурата на организацията и показват йерархиите и зависимостите; и
 • Диаграми на въртене и диаграми на времевата линия за документиране на хронологичната последователност на развитието, например в бизнес процесите.
 • ИТ диаграми за илюстриране на взаимовръзките, напр. диаграми на ITIL (Information Technology Infrastructure Library) за обяснение на типични предварително определени процеси, функции и роли, задачи на Active Directory, но също и диаграми на бази данни.
 • 3D бар диаграмите илюстрират продажбите, ръста на печалбата или други ключови показатели за ефективност.
 • Диаграмите на последователността показват всички участници или обекти, участващи във взаимодействието, както и предизвиканите от тях събития.
 • Диаграмите на дейностите описват вътрешното поведение на действията или методите.
 • Диаграмите на състоянията илюстрират последователността от състояния, през които преминава даден обект, напр. по време на жизнения цикъл на продукта.
 • Диаграмите на случаите или на случаите на използване описват отделните фази на проекта за разработка.
 • Комуникационните диаграми визуализират взаимодействието на елементите в една система.
 • Диаграмите за запис на бази данни се използват за илюстриране на модел на база данни.

В допълнение към тези и много други типове диаграми, потребителите могат да създават свои собствени персонализирани форми в Vision 2019 Standard също така да създават собствени персонализирани форми и да ги добавят към шаблона "Любими" за многократно използване, като по този начин ги използват повторно като нова основна форма. Формите, включени във Visio 2019 Standard, могат да се персонализират или добавят според нуждите, например за подчертаване на отделно съдържание или компоненти, като също така може да се редактира цялата диаграма вместо избрана форма: Текстът може да се форматира и оцветява, както и да се завърта, линиите могат да се променят по дебелина, стил и цвят, а цветовете за запълване, градиентите, прозрачността и шарките също са налични, както и ефектите на сянката, блясъка, отражението и 3D за подчертаване.

Нови форми и поддръжка на външни типове диаграми във Visio 2019

За тази цел Visio 2019 Standard предлага и съвсем нови видове диаграми или функции, както и подобрена поддръжка на DWG файлове:

Започнете бързо с новите стартови диаграми във Visio 2019

Visio 2019 е още по-интуитивен за използване с новите стартови диаграми за шаблоните Brainstorming (Мозъчна атака), Organizational Chart (Организационна диаграма) и SDL (съкращение от "Shapes Specification and Description Language" (Език за спецификация и описание на формите), които обикновено са най-подходящи за създаване на често необходими представяния на блок-схеми, работни процеси и времеви линии. Те са допълнени от практически съвети, които позволяват дори на начинаещите да създадат бързо и лесно въпросната диаграма.

Ново: Диаграми на проводници

Диаграмите на телена рамка, които са нови във Visio 2019, са особено подходящи за показване на проекти на потребителския интерфейс на дадено приложение. Ето защо диаграмите на структурата са особено необходими при разработването на приложения, за да се очертаят идеите за техните функции и съдържание.

Ново: Подобрена поддръжка на AutoCAD

Visio 2019 Standard също така предлага подобрена и усъвършенствана поддръжка на AutoCAD, по-специално с по-бързо импортиране на файлове, както и по-добро мащабиране и наслагване на форми без забавяне.

Следователно обектите на AutoCAD могат да се отварят във Visio 2019 и да се преобразуват във форми на Visio.

Например план на сграда, създаден в AutoCAD, може да се отвори във Visio, където може да се допълни с форми, които визуализират планирането на интериорния дизайн с мебели или работни места, машини и оборудване и т.н., както и хора. Visio Standard може да импортира DWG или DXF файлове, създадени с AutoCAD версия 2007 или по-стара.

Хардуерни и други изисквания за използване на Microsoft Visio 2019 Standard

MS Vision 2019 Standard може да се използва както в 32-битова, така и в 64-битова версия и тук само във връзка с Windows 10 или Windows Server 2019! Допълнителна информация за минималните изисквания можете да намерите в следния преглед:

 • Процесор: 1,6 GHz или по-бърз, двуядрен
 • Операционни системи (абсолютно задължителни): Windows 10, Windows Server 2019
 • Памет: 4 GB RAM (64-битова), 2 GB RAM (32-битова)
 • Място на твърдия диск: 4,0 GB свободно пространство
 • Дисплей/екран с разделителна способност 1280 x 768
 • Графики: Графична карта DirectX 10 за ускоряване на графичния хардуер
 • .NET версия: някои функции на Vision 2019 може да изискват инсталиране на допълнителна версия на .NET 3.5 или 4.6 и по-висока
 • Използването на базираните в облака функции за управление на файлове на Visio изисква също OneDrive, OneDrive for Business или SharePoint

Купете MS Visio 2019 Standard Edition евтино като единичен лиценз в Wiresoft

MS Visio 2019 се предлага от Wiresoft в Standard издание в онлайн магазина под формата на лиценз за един потребител като т.нар. употребяван софтуер - на значително по-ниска цена в сравнение с подобен нов продукт. Освен значително намалената цена, тази версия за закупуване на Visio предлага и голямото предимство на неограничената си използваемост по отношение на времето, тъй като не е абонаментна версия.

Този лиценз на MS Visio 2019 за един потребител на Standard издание идва от лиценза за обем на същата програма на Microsoft, която е била закупена или също така използвана от дадена компания. При препродажбата на лиценза за обем той е бил разбит и в този процес е бил превърнат в индивидуални лицензи, което го прави известен като използван софтуер или "Използван софтуер". Въпреки това нито разделянето на отделни лицензи, нито новото наименование на Visio 2019 Standard като "употребяван софтуер" не предполага никакви ограничения на неговата функционалност или използваемост - от една страна, защото този процес не представлява нарушение на действащите разпоредби, а от друга, защото софтуерът по принцип не се амортизира.

Закупуването на софтуер винаги е сигурна сделка за вас с Wiresoft - с много предимства! При закупуване на лицензи, налични в магазина на Wiresoft, като например от MS Visio 2019 Standard, вие се възползвате не само от абсолютно благоприятната цена, но и от сигурността на купувача чрез незабавното изтегляне след плащане и незабавното активиране на лиценза с включения лицензен ключ за обем. Особено покупката на използвани софтуерни лицензи, като например за MS Visio 2019 Standard или друга програма, ви предлага благоприятната възможност да използвате сами ексклузивни издания на програми на Microsoft без ограничения.

В софтуерния магазин на Wiresoft за употребяван софтуер от Microsoft ще намерите MS Visio 2019 Standard Edition, както и други версии и издания на тази програма и други приложения на Microsoft, като Windows 10 и Windows Server 2019, които са съвместими с текущата версия. Ако имате някакви въпроси относно MS Visio 2019 Standard или друг софтуер на Microsoft, предлаган тук, просто използвайте нашите експертни съвети чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории