Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
230,90 Лв. * 255,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 за Mac в Professional Edition предлага на потребителите мощни функции и подобрения на производителността на IDE за създаване на междуплатформени приложения за macOS, Android, iOS, tvOS или watchOS - за мобилни и настолни устройства, както и за уеб и облак. Програмата на Microsoft включва всички инструменти за разработка, отстраняване на грешки и рефакторинг, включително графични дизайнери, функции за завършване на кода, както и управление на изходния код и контрол на версиите.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC"

Visual Studio for Mac 2017 - професионален софтуер за разработчици за macOS във версията за закупуване

Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition предоставя на потребителите мощни функции и подобрения на производителността на IDE за създаване на междуплатформени приложения за macOS, Android, iOS, tvOS или watchOS - както за мобилни устройства и настолни компютри, така и за уеб и облачни приложения - с всички инструменти за разработка, отстраняване на грешки и преработване, които Microsoft предлага, включително графични дизайнери, завършване на кода, управление на изходния код и контрол на версиите.

В допълнение към по-старите езици за разработчици като C и C++ и по-актуалните варианти като C#, Visual Studio for Mac 2017 естествено поддържа и Apple Metal, iOS, JavaScript и други разпространени уеб стандарти. Вградената поддръжка в реално време за всеки език ускорява писането на код, а функциите за отстраняване на грешки намаляват времето за разработване на приложения. Бързият преглед на структурата помага на разработчиците лесно да се ориентират в структурата на кода, а централизираният списък с грешки използва анализ на кода в реално време, за да изписва грешки при компилиране и изграждане, докато пишете, както и специфични за областта проблеми за някои езици.

Във Visual Studio for Mac Professional 2017 са подобрени не само често използваните централни функции като IntelliSense, CodeLens и Refactoring, но и навигацията по кода и коригирането на кода, които също улесняват работата на разработчика, тъй като, наред с други неща, промените в кода, препратките и т.н. се подчертават веднага в редактора.

За какъв тип потребители е предназначено Visual Studio 2017 за Mac Professional?

Изданието Visual Studio 2017 за Mac е предназначено точно за онези професионални разработчици, които искат да използват мощните функции на софтуера на Microsoft на операционна система Mac - сами или дори в екип. Поради поддръжката на Xamarin във Visual Studio 2017 за Mac, някои минимални изисквания се прилагат и за операционните системи macOS, повече информация по-долу.

Wiresoft предлага Visual Studio 2017 for Mac Professional на особено изгодна цена като използван софтуер под формата на единичен лиценз, така че разработчиците могат да се възползват от всички предимства на ефективния софтуер на Microsoft на собствения си Mac и без задължение за абонамент. В допълнение към Visual Studio 2017 for Mac Professional онлайн магазинът на Wiresoft Software предлага и други версии на Visual Studio за Mac като единичен лиценз във версията за закупуване, както и много други програми на Microsoft във версията за macOS. Следващият преглед показва най-новите функции и допълнения към Visual Studio 2017 за Mac.

Какво предлага Visual Studio 2017 за Mac?

Готово за пускане, изданието на Visual Studio за Mac от 2017 г. се различава от своя предшественик с намалено време за зареждане и по-бързо стартиране на сесиите и зареждане на решенията. Разпознаването на шаблони за проекти и елементи също е по-бързо от преди.

Кратък преглед на IDE за macOS

Visual Studio за Mac разполага с отделни раздели за управление на приложенията, настройките и създаването и отстраняването на грешки в кода: Лентата с инструменти, интегрирана в началната страница, осигурява директен достъп до търсене на наскоро отворени папки с решения, както и функции за отваряне и създаване на проекти и конфигурация на приложения, а също и за преглед на грешки. Също така тук има канал за новини с нова информация за разработчиците.

Езици и типове разработчици, поддържани във Visual Studio 2017 за Mac

Visual Studio 2017 за Mac, подобно на версията Windows, поддържа много от вградените в него файлови типове, като .csproj, .fsproj и .sln, както и EditorConfig. По-конкретно, Visual Studio 2017 за Mac поддържа типове разработки, като например уеб приложения ASP.NET Core, използващи C#, F#, конзолни приложения .NET Core, използващи C# или F#, и страници, създадени с Razor, в допълнение към JavaScript и TypeScript. Освен това тя включва междуплатформени приложения или игри на Unity на C#, както и приложения за Android, iOS, tvOS и watchOS в Xamarin, използващи C#, F# или XAML, а също и десктоп приложения на Cocoa на C# или F#, заедно с уеб стандарти като HTML, CSS и JSON. Това означава, че разработчиците на Mac винаги могат да работят в интегрираната среда за разработка, която най-добре отговаря на техните нужди във всеки един момент.

Мнозина в Windows-са включени и във версията за Mac, включително платформата на компилатора Roslyn, използвана за рефакторинг и IntelliSense, MSBuild за системата за проекти и механизма за изграждане, както и TextMate за редактора на изходния код. Потребителите на Mac могат да използват същите двигатели за отстраняване на грешки в приложенията на Xamarin и .NET Core, както и идентични дизайнери за Xamarin.iOS и Xamarin.Android.

Управление на изходния код във Visual Studio 2017 за Mac с Git

Visual Studio 2017 за Mac предлага две системи за управление на изходния код: Освен Subversion, в тази версия на програмата е интегриран предимно Git, безплатният за използване Standard, който също така позволява на няколко разработчици в екип да работят по проекти едновременно. Хранилищата могат да се управляват във Visual Studio 2017 за Mac директно чрез бутони, интегрирани в IDE, като по този начин се прехвърля и публикува код за услугата Git. Новите функции Push и Commit, както и поддръжката на SSH, разширяват начините, по които можете да използвате Visual Studio 2017 за Mac за задачи с Git в IDE.

Всичко в полезрението с CodeLens във Visual Studio 2017 за Mac Professional

Функцията CodeLens е специално разработена, за да помогне на разработчиците да следят незабавно всичко във всеки момент от проекта, дори без да се налага да напускат кода. С CodeLens те могат лесно да преминат директно към отделните функции. Освен това CodeLens не само показва всички промени в кода в редактора, но също така посочва името на последния разработчик, който е коригирал нещо, както и дали даден тест е преминал в определен момент.

Нови възможности за рефакторинг във Visual Studio 2017 за Mac

Рефакторингът е една от Standard задачите при разработване на код, за да го подобрите впоследствие, без да променяте поведението му. Visual Studio 2017 за Mac Professional предлага контекстни действия и анализ на източника, както и други рефактори, като например презаписване, добавяне на параметри (напр. проверки за NULL) и аргументи.По същия начин вече могат да се редактират литерали, първо чрез вмъкване на цифрови разделители и, особено за числови литерали, също чрез промяна на базата от "шестнадесетична" на "двоична". Освен това Visual Studio 2017 за Mac предоставя възможност за конвертиране на if-изявления в switch-изявления и премахване на неизползвани променливи.

Отстраняване на грешки във Visual Studio 2017 за Mac - с акцент върху Xamarin

Visual Studio for Mac 2017 използва софтуера за отстраняване на грешки на Mono, който е интегриран в средата за изпълнение на Mono, за да отстранява грешки в кода, управляван от всички платформи. Освен това софтуерът разполага с вграден дебъгер за приложения, базирани на Xamarin.iOS, Xamarin.Mac и Xamarin.Android. За тази цел са включени обширни бързи изгледи за специални типове, като например размери, координати и криви на Безие, както и за низове, цветове и URL адреси.

Специално за приложенията на Xamarin във Visual Studio 2017 за Mac има Xamarin Forms Previewer; чрез него разработчиците могат незабавно да проверят въздействието на даден ред код върху приложението в предварителен преглед в реално време. За Xamarin Forms са включени и подобрения на IntelliSense за XAML, включително поддръжка на връзки, конвертори, както и на свойства, контроли и др.

Незабавен контрол с IntelliSense във Visual Studio 2017 за Mac

Функцията IntelliSense автоматично попълва API при въвеждането им чрез наличните списъци за попълване на IntelliSense, което прави процесите на разработчиците не само по-бързи, но и по-точни. IntelliSense също така позволява по-бързо анализиране на API като цяло, като позволява ограничаване на набора от стойности по категории. За тази цел подсказките улесняват разглеждането на дефинициите на API, като посочват проблемите при въвеждането им и подчертават съответните места с вълнообразна линия.

Други предимства на IntelliSense включват филтри за премахване на определени ненужни елементи от списъка за завършване. По-конкретно, списъците за допълване на IntelliSense за C# имат символи като "complete word" (допълни дума) или "list member" (член на списък) и осигуряват бърз достъп до членове от определен тип, фрагменти от код, имена на променливи, функции и команди и др.

Хардуерни и други изисквания за Visual Studio 2017 за Mac

За да инсталирате и стартирате Visual Studio 2017 за Mac, се прилагат минималните изисквания, изброени по-долу; за проектите Xamarin.iOS и Xamarin.Mac може да се прилагат допълнителни изисквания за операционната система:

 • Операционни системи: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Процесор: поне 1,8 GHz или по-бърз; препоръчва се двуядрен или по-добър
 • Памет: поне 4 GB RAM; препоръчително 8 GB RAM
 • Място на твърдия диск: съответно поне 1 GB или 5,6 GB

Допълнителни изисквания:

 • За някои функции на .NET Core: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64-битов комплект за разработка на Java (JDK)
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE, както и iOS SDK, за Xcode 10.2 се изисква macOS Mojave 10.14
 • Xamarin.Forms: разгръщане съответно за платформите Android и iOS, при спазване на горните изисквания

Поддържани езици:

 • Английски, френски, немски, италиански, испански, португалски (Бразилия), чешки, полски, турски, руски, китайски (опростен и традиционен), японски, корейски

Купете единичен лиценз на Visual Studio 2017 за Mac в онлайн магазина на Wiresoft

Единичният лиценз на Microsoft Visual Studio 2017 за Mac за Professional Edition се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като използван софтуер на специална ниска цена. Лицензът, който се предлага за продажба, произхожда от лиценз за обем на програмата Visual Studio 2017 за Mac, който преди това е бил закупен от компания. С продажбата на Wiresoft това беше разпуснато и превърнато в индивидуални лицензи, при което беше направено и етикетирането като "използван софтуер" или "използван софтуер". Нито разделянето на основния лиценз за обем, нито новото обозначение като използван софтуер на този софтуер Visual Studio 2017 for Mac Professional съдържа каквито и да било ограничения по отношение на обхвата на функциите или валидността.

Тези лицензи за Microsoft Visual Studio 2017 за Mac, както и всички други индивидуални софтуерни лицензи, предлагани от Wiresoft, идват изключително от компании, базирани в Европа, които следователно са обект на законодателството на ЕС. Всяко закупуване на употребяван софтуер Visual Studio 2017 for Mac Professional или друга програма на Microsoft в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв риск от отговорност за нашите клиенти, тъй като търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона, което е ясно потвърдено и от съответните съдебни решения. Освен това използваният софтуер от Wiresoft е защитен и от одити!

Затова закупуването на софтуер с Wiresoft е винаги сигурна покупка за вас! Този лиценз на Visual Studio 2017 за Mac Professional, предлаган в магазина на Wiresoft, предлага освен голямото предимство на абсолютно благоприятната си цена и сигурност при покупката чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ за обем.

Освен това еднократният лиценз за използван софтуер, като например Visual Studio 2017 for Mac Professional, предлага на купувачите икономична алтернатива на обичайните оферти за нов софтуер и дава възможност за използване на ексклузивни издания на програмата - дори в по-стари версии. Затова и вие можете да се възползвате от нашата оферта за употребяван софтуер за продукти на Microsoft на ниски цени!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите изданието Visual Studio 2017 за Mac, както и други версии на Visual Studio за Mac и други приложения на Microsoft за macOS като използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2017 for Mac Professional или друга програма за MacOS от Microsoft, просто използвайте нашия компетентен съвет в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ЗА MAC"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории