Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10156
  • D86-05558
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
230,90 Лв. * 255,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


В много области се налага да се показват технически изображения, диаграми или планове на етажи. Софтуерното решение Microsoft Visio 2016 Standard е идеално за тази цел. Това е инструмент за визуализация, който се предлага от 2003 г. насам във версиите Standard и Professional. Microsoft Vision принадлежи към добре познатото семейство Office, но не е директна част от пакета Office. Следователно при необходимост трябва да поръчате този софтуер отделно. Въпреки това Microsoft Visio 2016 Standard е напълно съвместим с приложенията на Office по отношение на импортирането и експортирането на данни, така че тук можете да обработвате данни от Excel без никакви проблеми. Версията за 2016 г. е адаптирана към текущата версия на Windows със своята лента с менюта и функции. Следователно тук се възползвате от лесната работа.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

В много области трябва да се показват технически изображения, диаграми или планове на етажи. Софтуерното решение Microsoft Visio 2016 Standard е идеално за тази цел. Това е инструмент за визуализация, който се предлага от 2003 г. насам във версиите Standard и Professional. Microsoft Vision принадлежи към добре познатото семейство Office, но не е директна част от пакета Office. Затова при необходимост трябва да поръчате този софтуер отделно. Въпреки това Microsoft Visio 2016 Standard е напълно съвместим с приложенията на Office по отношение на импортирането и експортирането на данни, така че можете лесно да обработвате данни от Excel. Версията за 2016 г. е адаптирана към текущата версия на Windows с нейната лента с менюта и функции. Ето защо тук ще се възползвате от лесното използване.

Какви специални функции предлага Microsoft Visio 2016 Standard?

Софтуерът за визуализация Microsoft Visio 2016 Standard се управлява чрез плъзгане и пускане. Тук можете да получите достъп до голямо разнообразие от шаблони, символи и графики. Дори по-нататъшното използване на чертежи от AutoCAD е лесно осъществимо с Visio. Архитектите, например, използват Visio, за да показват ясно плановете на помещенията с мебели. За бизнес графики инструментът ви предлага многобройни, цветни икони и форми, които могат да бъдат показани много ясно и привлекателно.

Можете също така да използвате монитори със сензорен екран с Microsoft Visio 2016 Standard, за да можете да чертаете графиките си с пръст. Възможно е и мобилно използване. Така че можете да получите достъп до Visio в движение от своето устройство с iOS или Android. Поддържа се достъп чрез актуални уеб браузъри.

Предимства на Microsoft Visio 2016 Standard

Благодарение на многобройните шаблони, графики и форми вие или вашите служители можете да работите още по-креативно. Създавайте бизнес доклади, диаграми и планове само с няколко кликвания на мишката и се откроявайте ефективно сред останалите. Версията Standard е предназначена за малки и средни компании, но също и за домашни потребителиOffice. Те могат да работят в екип по дадена задача по едно и също време и по този начин да си поделят работата. Високото ниво на защита на данните е гарантирано благодарение на активирането на управлението на правата върху информацията. Свържете файловете си в Excel и базите данни в Access с Microsoft Visio. Работата се улеснява, тъй като промените в свързаните файлове се актуализират незабавно и във всички други продукти на Office.

Какво се включва в обхвата на доставката?

От нас ще получите лиценз за пълна версия на Microsoft Visio 2016 Standard. Това идва от друга компания, която е издала този лиценз. Можете лесно да регистрирате този лиценз на свое име. След активирането ще се възползвате от услугата за редовно актуализиране. Можете да използвате своя Microsoft Visio 2016 Standard за неограничен период от време. Разбира се, ще получите лиценз за немската версия на Visio от нас.

Какви са системните изисквания?

За безпроблемна работа трябва да използвате компютър с 1 GHz процесор. Това ви позволява да използвате всички функции на тази версия на Visio безпроблемно и ефективно. Ако изберете 32-битовата версия, трябва да разполагате с 1 GB оперативна памет. За 64-битовата версия са ви необходими поне 2 GB RAM. За инсталацията на твърдия диск ще са ви необходими около 3 GB дисково пространство.

Microsoft Visio 2016 Standard работи със следните операционни системи:

- Windows Server 2008 R2 - 64 бита,
- Windows Server 2012 - 64 бита,
- Windows 7 - 32 и 64 бита,
- Windows 8 - 32 и 64 бита,
- Windows 8.1 - 32 и 64 бита и
- Windows 10 - 32 и 64 бита.

Искате ли да създавате професионални графики, диаграми и схеми, тогава ви препоръчваме Microsoft Visio 2016 Standard. Можете да поръчате немския лиценз тук на разумни цени. 

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории