Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10449
 • D87-07606
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
527,90 Лв. * 585,90 Лв. * (9,9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Microsoft Visio 2021 е най-новата версия на професионалния софтуер за визуализиране на широк спектър от процеси и диаграми - както в бизнес, така и в технически области и т.н.; особено с новите инструменти и форми, включени във Visio 2021 Professional, дори по-сложни въпроси или набори от данни могат да бъдат представени ясно, отколкото преди. Интуитивният интерфейс на работния плот, който е познат и от програмите на MS Office и е обновен в новата версия, улеснява особено много започването на работа с Visio 2021: дори новите потребители бързо се ориентират и могат веднага да използват инструментите и функциите, за да превърнат данните и идеите за своите проекти в информативни диаграми и презентации. Visio 2021 Professional може да се използва и на устройства с възможност за докосване - както с цифрова писалка, така и с пръст.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - най-новата версия на универсалния софтуер за визуализация на Microsoft

Microsoft Visio 2021 е най-новата версия на професионалния софтуер за визуализиране на широк спектър от процеси и диаграми - както в бизнес, така и в технически области и т.н.; особено с новите инструменти и форми, включени във Visio 2021 Professional, дори по-сложни въпроси или набори от данни могат да бъдат представени ясно, отколкото преди.

Интуитивният интерфейс на работния плот, който е познат и от програмите MS Office и е обновен в новата версия, улеснява особено много работата с Visio 2021: дори новите потребители бързо се ориентират и могат веднага да използват инструментите и функциите, за да превърнат данните и идеите за своите проекти в информативни диаграми и презентации. Visio 2021 Professional може да се използва и на устройства с възможност за докосване - както с цифрова писалка, така и с пръст.

MS Visio 2021 Professional включва и нови форми - за създаване на подробни описания на работните процеси и организационни схеми, но може да се използва и за представяне на широк спектър от технически системи и техните процеси - наред с другото, на разположение са и UML структурни диаграми за моделиране на класове и интерфейси, както и DWG файлове, които могат лесно да се импортират от AutoCAD. Когато използвате Microsoft Azure Active Directory или Exchange Server, данните могат да се импортират и от Excel директно във формите.

Вече е известно, че цените на изданията на MS Visio 2021, както и на други нови приложения на Microsoft, ще бъдат увеличени! Wiresoft вече предлага този Microsoft Visio 2021 Professional Edition като употребяван софтуер под формата на единичен лиценз като версия за закупуване - и то на значително по-ниска цена - просто се свържете с нашия екип и разберете веднага кога ще бъде на разположение за изтегляне.

Научете повече за всички други приложения на Microsoft, налични в онлайн магазина на Wiresoft Software като използван софтуер, които също можете да закупите на намалена цена, например програмите, съвместими с Visio 2021 Professional. В следващия преглед ще намерите информация за известните досега нововъведения и оптимизации, както и за класическите характеристики на новото издание MS Visio 2021 Professional Edition.

Известни досега: Това са нововъведенията във Visio 2021 Professional Edition

Функционалният обхват на MS Visio 2021 Professional Edition като лиценз за закупуване ще бъде подобен на този на Visio Online Plan 2. Microsoft обяви и следните подробности: Изгледът на работния плот е модернизиран, наред с други неща, с нови актуализирани раздели в лентата. Разбира се, Visio 2021 Professional включва и актуализации на формите, шаблоните и стиловете, включително подобрена поддръжка за екипно сътрудничество: няколко души могат да работят едновременно по една диаграма, която може да бъде свързана с данни. Visio Professional 2021 предлага и широки възможности за управление на правата върху информацията, например за предотвратяване на изтичането на информация. Освен това Visio 2021 Professional предлага:

 • Нови шаблони, които помагат на потребителите да създават диаграми на Azure, включително за мрежови топологии, конфигурация на виртуални компютри и много други операции.
 • С новите форми на инфраструктурата за Amazon Web Services (AWS) съответните шаблони вече могат да се използват и за диаграми.
 • За представянето във Visio може да се използва по-богато мултимедийно съдържание, включително подбрана библиотека от архивни изображения, икони и др.
 • Нови форми за планиране на работните места, които отчитат настоящите насоки за пространственото разпределение. Включени са и нови форми за визуализиране на местопрестъпления, както и диаграми за мобилни приложения.

Използвайте големия избор от диаграми в MS Visio 2021 или създайте свои собствени форми

Visio 2021 Professional предлага обширна колекция от диаграми на Visio, с които могат да се представят всички възможни области. За да се улесни намирането на правилната диаграма, те са ясно подредени според така наречените шаблони, които съдържат отделните форми. Тези форми могат да бъдат допълнени с текст от потребителя - или чрез автоматично вмъкване при писане, или чрез свързване с електронна таблица на Excel или база данни на Exchange: когато използвате услугите MS SharePoint или OneDrive, те също могат да бъдат импортирани чрез тях. Много от интегрираните форми са съвместими с промишлени стандарти, т.е. съдържат задължителна информация за по-нататъшно използване.

Visio 2021 Professional съдържа над 600 форми, от които около 400 са "интелигентни" форми, които автоматично коригират метаданните, свързани с тях, когато се актуализират. Можете също така да създавате свои собствени форми във Visio 2021 Professional и да ги запазвате като основна форма, така че да са достъпни отново при следващото им използване.

Visio 2021 Professional по-специално предлага на потребителите цяла гама от допълнителни диаграми, които вероятно ще бъдат достъпни единствено в това издание:

 • UML диаграми: Инструментите на UML, интегрирани във Visio 2021 Professional, могат да се използват и за създаване на диаграми на комуникация, компоненти и внедряване, които визуализират връзки и компоненти, като например тези на портове и интерфейси. Езикът за графично моделиране UML - Unified Modelling Language - е разработен специално за визуализиране и документиране на софтуерни компоненти, например, както и на спецификации и проекти: Диаграмите на класовете на UML показват статични изгледи, включително връзките между обектите на дадена система, а диаграмите на компонентите на UML се използват за илюстриране на връзките между свързаните компоненти, както и на структурата на кода. Освен това са включени диаграми на разгръщане на UML за представяне на конфигурацията на хардуерни и софтуерни елементи, както и диаграми на последователност на UML за визуализиране на взаимодействията между участници или обекти.
 • Диаграми за записване на бази данни: Наричани още модел на взаимоотношенията между същностите (ER модел или ERM), те могат да се използват за създаване на графичен модел на база данни.

Допълнителни видове диаграми в MS Visio 2021 Professional

Visio 2021 Professional отново предлага много различни видове диаграми и функции, както и поддръжка на допълнителни типове файлове. Освен това практическите начални диаграми дават възможност за по-бързо запознаване със софтуера Visio в областите на мозъчната атака, организационните диаграми и SDL (Specification and Description Language), които се използват особено често при визуализацията на блок-схеми, работни процеси и времеви линии, включително практически съвети за начинаещите, особено при създаването им.

Формите, съдържащи се във Visio 2021 Professional, също могат да се адаптират творчески с помощта на различни инструменти: Можете да избирате градиенти и прозрачности, сенки, сияние, огледални и 3D ефекти и много други възможности.

Visio 2021 предлага и оптимизирана поддръжка за файлове на AutoCAD, така че файловете DWG или DXF също могат да се импортират и мащабират, включително и без забавяне на наслагването на форми. Обекти на AutoCAD, като например планове на сгради и етажни планове, могат да бъдат преобразувани във Visio Shape и след това допълнени с други Visio Shapes.

Преглед на видовете диаграми във Visio 2021 Professional Edition

Във Visio 2021 Professional например следните често използвани типове диаграми или форми се предлагат в много варианти:

 • Блок-схемите визуализират отделните фази на бизнес процесите или техническите процедури, включително Swimlane диаграми, междуфункционални блок-схеми (IDEF0 диаграми и BPMN диаграми) и диаграми на бизнес процесите - те се използват в бизнес информатиката или управлението на процесите, наред с други области, за обяснение на сложни оперативни процеси. За илюстриране на определени аспекти се използват и диаграми на въртене, диаграми на времевата линия и 3D бар диаграми.
 • Диаграмите на технологи чните процеси се използват в техническата област за визуализиране на химически и промишлени процеси и инсталации, докато
 • ИТ диаграмите се използват например за активни директории и бази данни.
 • Организационните диаграми, диаграмите на последователността, диаграмите на дейностите и състоянията изясняват структурите в рамките на организациите, както и тези, които участват във взаимодействията, а също и жизнения цикъл на продуктите и обектите.
 • От друга страна,диаграмите на случаите на употреба и комуникационните диаграми визуализират взаимодействията и различните фази на бизнес проектите.
 • Етажните планове и плановете на сградите помагат при планирането на пространството в компанията, за да се визуализира използването на помещенията, а за сградните услуги се предлагат и технически изображения, съвместими с IEEE.
 • Диаграмите на структурата се използват при разработването на приложения, например за изясняване на потребителския интерфейс и отделните функции и съдържание.

Изисквания за хардуер за използване на Microsoft Visio 2021 Professional

Очаква се MS Visio 2021 Professional Edition отново да се предлага в 32-битова и 64-битова версия и да може да се използва само в комбинация с Windows 10 или Windows Server 2019. Можете да получите повече информация директно от екипа на Wiresoft по имейл, телефон или чат. Допълнителна информация за отделните минимални изисквания може да бъде намерена в следния преглед:

 • Операционни системи: Windows 10, Windows Server 2019
 • Процесор: 1,6 GHz, двуядрен
 • Работна памет: 4 GB RAM (64-битова) или 2 GB RAM (32-битова)
 • Място на твърдия диск: 4,0 GB
 • Разделителна способност на дисплея/екран: 1280 x 768
 • Графики: Графична карта DirectX 10 за ускоряване на графичния хардуер
 • Очаква се да се изисква акаунт в Microsoft OneDrive, OneDrive for Business или SharePoint, за да се използват функциите за използване на файлове на Visio в облака

Купете Microsoft Visio 2021 Professional като използван софтуер в магазина за софтуер на Wiresoft

Актуалната версия MS Visio 2021 Professional Edition вече се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като използван единичен лиценз - и е налична след официалната дата на пускане. Като използван софтуер цената е по-ниска от тази на съответния нов софтуер от това издание. Възползвайте се от тези предимства, когато купувате употребяван софтуер за Microsoft Visio 2021 Professional от Wiresoft:

 • С покупката на MS Visio 2021 Professional от Wiresoft получавате един лиценз, който преди това е бил закупен и препродаден от европейска компания. При препродажба предлаганият лиценз на MS Visio 2021 Professional е маркиран като използван, без "използван" да означава ограничения във функционалността на този софтуер или че този лиценз вече е бил използван.
 • Този MS Visio 2021 Professional, както и други използвани лицензи на Microsoft, предлагани за продажба от Wiresoft, не са тестови версии с ограничено ползване или с ограничен срок, нито съдържат вече активиран лицензионен ключ, а софтуерен продукт, разрешен само за вас след покупката.
 • Ако първоначалният купувач е инсталирал и активирал този софтуер Microsoft Visio 2021 Professional, той е бил изтрит отново с продажбата на Wiresoft, така че въпросният софтуерен лиценз отново е 100% свободно достъпен.
 • Правното основание за препродажбата на използвания софтуер Microsoft Visio 2021 Professional е приложимото законодателство, което разрешава продажбата и покупката, както и използването на този софтуер.
 • Всички такива употребявани лицензи, закупени от Wiresoft и предлагани за препродажба, също са били тествани от нас за пълната им използваемост преди продажбата.
 • Незабавно след успешно завършената покупка вашето приложение MS Visio 2021 Professional е на ваше разположение чрез електронна доставка на софтуер (ESD).
 • Така при закупуване на лиценз от Wiresoft можете да сте сигурни, че купувате и използвате легален и оригинален продукт на Microsoft от професионалното издание на Visio 2021.

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно покупката на лиценз за Microsoft Visio 2021 Professional като използван софтуер или друго издание на MS Visio 2021, както и по-стари версии на MS Visio или друг софтуер на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории