Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10021
 • H30-05830
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
624,90 Лв. * 692,90 Лв. * (9,81% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Project 2019 Professional е универсална, изпитана система за управление на проекти за по-големи компании и организации, която разполага с широк набор от практични бизнес функции за планиране, управление и контрол на проекти. Типичните изисквания на Enterprise за управление на проекти (EPM) включват управление на изисквания, многопроектно управление и управление на портфолио, както и управление на риска и документите, централно планиране на ресурсите, проследяване на времето, управление на достъпа и отчитане чрез Microsoft SQL Server. Поради това Project 2019 Professional е проектиран и за безпроблемна съвместимост с много други приложения на Microsoft и облачни услуги.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - софтуерът за управление на проекти за продажба

Project 2019 Professional е универсална, доказана система за управление на проекти за по-големи компании и организации, която разполага с широк набор от практични бизнес функции за планиране, контрол и мониторинг на проекти. Типичните изисквания за управление на проекти в предприятието (EPM) включват управление на изисквания, многопроектно управление и управление на портфолио, както и управление на риска и документите, и централизирано планиране на ресурсите, проследяване на времето, управление на достъпа и отчитане чрез Microsoft SQL Server. В резултат на това Project 2019 Professional е проектиран и за безпроблемна съвместимост с много други приложения на Microsoft и облачни услуги.

Project 2019 Professional може да се използва за управление на типичните групи процеси за иницииране, както и за планиране, наблюдение, контрол и изпълнение и приключване на проекти, според PMI-Standard. По този начин се дава отговор на всички важни въпроси за успешното постигане на целта на проекта, отговорите на които са сред решаващите конкурентни фактори в днешното бизнес ежедневие, като например вида на необходимата работа, необходимия обхват, както и временното използване на ресурсите, а също и информация за работното натоварване, необходимите или липсващи компетенции и способности, действителните усилия, както и бюджета и разходите.

Microsoft Project 2019 Professional обикновено се предлага в търговската мрежа само като лиценз за обем, но в Wiresoft това издание се предлага за закупуване и като единичен лиценз под формата на използван софтуер. Това предлага на много дори по-малки компании икономическата възможност да използват този професионален софтуер на Microsoft. В онлайн магазина на Wiresoft Software можете да намерите Project 2019 Professional, както и единични лицензи за други издания или версии на MS Project 2019 като версия за закупуване, както и други програми на Microsoft, които допълват цялостното използване на MS Project. Следващият преглед показва най-важните оптимизации и нови функции на изданието Project 2019 Professional.

Изключителни характеристики на Project 2019 Professional Edition

В сравнение с изданието Standard, професионалното издание на MS Project 2019 предлага редица изключителни функции, които са особено важни за по-големите компании, когато става въпрос за управление на проекти: Например Project 2019 Professional работи и със Skype for Business, MS SharePoint и Project Server, което дава възможност за по-всеобхватна комуникация отпреди; изданието може да се използва и в комбинация с Project Server и Project Online. Освен това много интегрирани шаблони и типични инструменти за планиране вече помагат за повишаване на производителността на екипите. Също така, професионалното издание разполага с допълнителни изгледи, като например Team Planner, за по-добър преглед.

Подобрено управление на портфейла

MS Project 2019 Professional разполага и с подобрено управление на портфолиото, което ви помага да сте на върха на нещата, особено когато имате много проекти. По този начин ръководителите на проекти могат веднага да видят дали проектът върви по план или има нужда от подкрепа. Допълнителните дисплеи за управление на бюджета, както и графиците, осигуряват по-добър структурен преглед по време на управлението, а безпроблемната интеграция в Power BI осигурява функции за анализ, включително предложения за решения в критични ситуации.

Цялостно управление на ресурсите

Инструментите, интегрирани в Project 2019 Professional, правят управлението и планирането на ресурсите още по-ясни. По този начин типичните видове ресурси като "труд", "материали" и "разходи" могат да се изчисляват и използват още по-добре, за да се създават в ресурсен фонд и да се разпределят към отделни задачи, особено за планиране на различни проекти, като се вземат предвид и ограниченията във времето и възможните претоварвания. Благодарение на ясното записване на задачите и времето всички задачи могат да се актуализират локално и независимо, а ръководителите на екипи винаги знаят текущото състояние чрез пътя на задачите, отбелязан в диаграма на Гант. Освен това контекстно-чувствителният потребителски интерфейс предлага възможност за целенасочено организиране и свързване на задачите и за създаване на съответни срокове.

Комуникация в реално време

Интеграцията на Skype for Business и незабавните съобщения позволява комуникация в реално време, което прави сътрудничеството в екип още по-ефективно. Като ги включите директно в плана на проекта, всички ресурси на проекта вече са консолидирани в един изглед.

Какво още е новото в MS Project Professional 2019 - Основни функции

Project 2019 също така визуално показва разликата с предишната версия: чрез атрактивния нов, по-ясен интерфейс на десктопа. Зад това стоят различни оптимизации на съществуващи функции, както и някои нови функции, които подпомагат потребителите по-специално чрез нови, персонализирани отчети за визуализиране на данните за проекта, подобрена комуникация в екипа с интегрираните функции на Lync, както и по-лесно проследяване в диаграмите на Гант, актуалния Standard изглед за нови проекти в MS Project Professional 2019 при визуализацията на задачите и техните връзки и графика.

Започнете бързо с нови проекти

Създаване на проект само с няколко кликвания: Project 2019 предлага портфолио от предварително дефинирани шаблони за тази цел, както и възможност да се започне с празна диаграма на Гант; за тази цел могат да се импортират данни от Excel или чрез SharePoint. За визуализацията на данните за проекта под формата на отчети директно в Project 2019 е наличен нов набор от типични отчети, които могат да бъдат допълнени с изображения и диаграми, но също и с анимации, за да се споделя информация за състоянието на проекта с други членове на екипа.

Забележително е, че в MS Project Professional 2019 са налични и стандартни отчети за изпълнение, които са важна част от гъвкавото управление на проекти, особено Scrum, за сравняване на планираната, оставащата и завършената работа.

Свържете задачите с помощта на падащото меню

Свързването на задачи в MS Project Professional 2019 вече е още по-лесно, отколкото в предишната версия: вместо да е необходимо да знаете идентификатора на задачата, към която трябва да се създаде връзка, сега е достатъчно да изберете съответната клетка в колоната "Предшественик" и след това да щракнете върху стрелката, която се появява тук. Веднага се показва списък с всички задачи в този проект. Тъй като както йерархията на задачите, така и редът съответстват точно на проекта, потребителите трябва само да превъртят до съответната задача и след това да изберат съответното квадратче за отметка. Дейност от същия тип може да бъде избрана и в колоната "Наследник", като се използва показаният падащ списък.

Използване на полето за име на колективна задача

За намиране на конкретна задача в по-голям списък в общия план на проекта може да се използва полето "Колективно име на задачата" в MS Project Professional 2019. Тя съдържа имената на всички колективни задачи, които са възложени на индивидуалните задачи. За да се подобри яснотата на структурата на проекта чрез показване на имената на непосредствените задачи за събиране, свързани с всяко назначение на ресурс, полето "Име на задача за събиране", което е само за четене, може да бъде добавено в областта на таблицата на изгледа Resource: Usage (Ресурс: Използване).

Ленти с етикети и индикация за напредъка на задачата

MS Project Professional 2019 улеснява още повече информирането за напредъка на даден проект: Към лентата на времевата линия вече може да се добави етикет, което улеснява разбирането ѝ. Напредъкът по задачите вече може да се показва и директно върху съответните задачи, което подобрява показването на плановете, както и на задачите, по които се работи в момента, след като е освободен статус.

Достъпност в проект 2019

Освен това (не само) Project 2019 Professional Edition включва допълнителни оптимизации за достъпност за потребители с увреждания. Многобройни функции за достъпност вече са интегрирани в Project 2019 и не е необходимо да се активират отделно. Например бутонът "Zoom" може да се използва за регулиране на степента на мащабиране на баровия дисплей, така че баровете да се показват с увеличен времеви прозорец. Бутоните на лентата също могат да бъдат увеличени, за да се виждат по-лесно. Като алтернатива на "Zoom" може да се използва и "Screen Magnifier". По същия начин може да се персонализира цветът на текста и да се създаде потребителска цветова палитра, както и да се променят типът и размерът на шрифта.

Достъпът до основните функции в MS Project 2019 може да се осъществи и чрез клавиатурата. В тази връзка Microsoft Active Accessibility (MSAA) се използва като помощник за въвеждане на информация от клавиатурата. Освен това някои области в MS Project 2019 Professional могат да се управляват с помощта на Windows разпознаване на реч или да се четат на глас с помощта на речеви изход.

Проверката на правописа автоматично коригира типичните правописни и печатни грешки, а различните записи в дадена колона също могат да бъдат автоматично попълвани. Често използваните сложни процеси могат да бъдат автоматизирани чрез макрос, което обикновено ускорява работата по даден проект.

Хардуерни и други изисквания за Microsoft Project 2019 Professional

Тъй като Project Server 2019 Professional е служебно приложение в SharePoint Server 2019, изданието Professional може да бъде активирано само за корпоративната версия на MS SharePoint Server 2019 Базовият език се съчетава автоматично и с двете приложения - Project Server 2019 и SharePoint Server 2019. Освен това се прилагат следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Windows 10, Windows Server 2019
 • Процесор: мин. 1,6 GHz, двуядрен
 • RAM: 2 GB RAM (32 бита) или 4 GB RAM (64 бита)
 • Място на твърдия диск: 4 GB
 • Резолюция на екрана: 1280 x 768 пиксела
 • Графична карта: за хардуерно графично ускорение поне DirectX 9 с WDDM 2.0 или по-висока версия за Windows 10
 • Браузър: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox в актуалните версии
 • .NET версия: за някои функции се изисква поне .NET 3.5 или 4.6

Купете MS Project 2019 Professional Edition като единичен лиценз в Wiresoft на разумна цена

Софтуерът MS Project 2019 Professional се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като единичен лиценз на по-ниска цена от "новите" програми като т.нар. използван софтуер. Този лиценз на MS Project 2019 Professional Edition е лиценз за обем на MS Project Professional на компания, която е била разпусната с продажбата и преобразувана в индивидуални лицензи; в резултат на това той се нарича използван софтуер или използван софтуер. Всички лицензи за Microsoft Project 2019 Professional и други лицензи, предлагани от Wiresoft, идват от компании, намиращи се в Европа, и следователно са обект на законодателството на ЕС. Това означава, че търговията с употребяван софтуер е законно разрешена, което е ясно потвърдено от множество съдебни решения. Следователно закупуването на MS Project 2019 Professional или друга програма на Microsoft като използван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява правен проблем за вас. Освен това нито разделянето на лиценза за обем, нито маркирането на този софтуер MS Project 2019 Professional като използван софтуер не предполагат никакви ограничения на неговата функционалност.

Затова всяка покупка на софтуер е винаги безопасна за вас в Wiresoft! В резултат на това лицензът на MS Project 2019 Professional, наличен в магазин Wiresoft, е не само на абсолютно достъпна цена, но и ви предлага сигурност при покупката чрез незабавно изтегляне, както и незабавно активиране на лиценза с включен валиден лицензионен ключ за обем. Закупуването на единични лицензи за използван софтуер като MS Project 2019 Professional Edition в софтуерния магазин на Wiresoft предлага на нашите клиенти евтина алтернатива на други оферти за този софтуер и по този начин възможност за използване на изключителни издания на програмата на Microsoft.

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите MS Project 2019 Professional Edition, както и други версии на MS Project и други приложения на Microsoft, като например съвместими версии на SQL Server, като използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно MS Project 2019 Professional или някоя от другите предлагани програми на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
13.05.2019 г.

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории