Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10028
 • D87-07499
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
389,90 Лв. * 431,90 Лв. * (9,72% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visio 2019 е най-новата версия на усъвършенствания софтуер на Microsoft за информативно визуализиране на бизнес и технически процеси и контексти; с включените инструменти и форми дори сложни въпроси или набори от данни могат да бъдат ясно представени и съобщени. Десктоп интерфейсът, вече познат от програмите на MS Office, улеснява особено много стартирането на работа с Visio 2019, така че дори новите потребители могат бързо да се ориентират и интуитивно да използват различните инструменти и функции, за да превърнат съществуващите данни или идеи в информативни диаграми в зависимост от изискванията на проекта: Формите, налични във Visio 2019 Professional, са подходящи за детайлно създаване на работни процеси и организационни диаграми, както и на технически процеси и системи и т.н. - формата "wireframe" е нова тук. Освен това, особено в изданието Professional, вече се предлагат и UML структурни диаграми, които са подходящи за моделиране на класове и интерфейси. Освен това софтуерът е оптимизиран за по-лесно импортиране и по-бърза обработка на DWG файлове от AutoCAD.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - професионалният софтуер за визуализация на Microsoft като единичен лиценз за закупуване

Visio 2019 е най-новата версия на усъвършенствания софтуер на Microsoft за информативно визуализиране на бизнес и технически процеси и контексти; с включените инструменти и форми дори сложни въпроси или набори от данни могат да бъдат ясно представени и съобщени.

Интерфейсът на работния плот, вече познат от програмите MS Office, улеснява особено много работата с Visio 2019, така че дори новите потребители могат бързо да се ориентират и интуитивно да използват различните инструменти и функции, за да превърнат съществуващите данни или дори идеи в информативни диаграми в зависимост от изискванията на проекта: Наличните за тази цел форми във Visio 2019 Professional са подходящи за детайлно създаване на работни процеси и организационни схеми, както и на технически процеси и системи и т.н. - формата "модел на телена рамка" е нова тук. Освен това, особено в изданието Professional, вече се предлагат и UML структурни диаграми, които са подходящи за моделиране на класове и интерфейси. Освен това софтуерът е оптимизиран за по-лесно импортиране и по-бърза обработка на DWG файлове от AutoCAD.

Visio 2019 Professional също така е подобрен за използване на сензорни устройства, поради което програмата може да се управлява на съответните устройства както с цифрова писалка, така и само с пръст, дори и за рисуване или добавяне на бележки. А когато е свързан с Azure Active Directory или Exchange Server, Visio 2019 може да импортира данни директно в Shapes от Excel, например.

За кои потребители е предназначено изданието Visio 2019 Professional?

Освен за средни компании, изданието Visio 2019 Professional е предназначено предимно за по-големи компании и организации, в които работата в екип е основен фокус, когато става въпрос за създаване на визуализации на процеси, бизнес структури и т.н., професионално и на много високо ниво. За тази цел са налични голям брой форми, ясно подредени в шаблони, които могат да бъдат допълнително адаптирани според собствените ви изисквания, а след това и запазени като нови шаблони за повторно използване. Чрез MS SharePoint Server или OneDrive диаграмите, създадени с Visio 2019, могат да се споделят в облака с колеги от екипа или партньори и да се предоставят с помощта на интегрираната функция за коментари.

Професионалното издание на Microsoft Visio 2019, предлагано в софтуерния магазин на Wiresoft, е единичен лиценз във версия за закупуване - това е използван софтуер, който има значително по-ниска цена в сравнение с редовната търговия, която обикновено го продава само като част от лицензионно споразумение за обем. Това предлага на компании от всякакъв мащаб благоприятна икономическа възможност да използват цялостно този професионален софтуер за визуализация от Microsoft в своята дейност.

В онлайн магазина на Wiresoft Software има и други приложения на Microsoft, съвместими с Visio 2019, които се предлагат като единични лицензи за употребяван софтуер с отстъпка, като например Windows 10, който е задължително условие за използването на Vision 2019. Следващият преглед представя накратко основните функции и нововъведения на Visio 2019 Professional Edition.

Използвайте богат избор от диаграми на Visio или просто създайте свои собствени форми

Visio 2019 Professional съдържа много голям брой диаграми Visio за всички възможни области на приложение; те са ясно организирани в различни шаблони, съдържащи съответните индивидуални форми. Формите могат да се запълват директно с текст, като програмата автоматично го вмъква при писане, но също така могат например да бъдат свързани директно с електронна таблица на Excel, база данни на Exchange или данни, импортирани чрез услугите MS SharePoint или OneDrive.

Портфолиото на Visio 2019 Professional предлага над 600 форми за тази цел, като около 400 от тях са и "интелигентни" форми: метаданните, свързани с тях, се коригират автоматично във въпросната форма, когато бъдат актуализирани. Освен това много от формите са съобразени с промишлени стандарти, така че тези диаграми съдържат задължителна информация. Като цяло Visio 2019 Professional Edition предоставя на потребителите всичко, което им е необходимо за творческа работа, за да представят процеси или системи по разбираем начин. Visio 2019 Professional включва и още:

Ново: UML диаграми изключително във Visio 2019 Professional Edition

Диаграмите за комуникация, компоненти и внедряване могат да се създават особено добре във Visio 2019 Professional с интегрираните UML инструменти, например за визуализиране на портове и интерфейси, както и на връзки и компоненти: UML - унифициран език за моделиране - е разработен като графичен език за моделиране специално за визуализация и документиране, както и за специфициране и проектиране на софтуерни компоненти и други системи.

Да назовем само няколко примера за това как UML диаграмите могат да се използват във Visio 2019 Professional: По този начин диаграмите на класовете на UML показват статичен изглед на класовете, както и връзките между обектите на дадена система, докато диаграмите на компонентите разделят такава система на свързани компоненти, като по този начин може да се покаже и структурата на кода. Освен това диаграмите за внедряване на UML илюстрират конфигурацията на хардуерните и софтуерните елементи, а диаграмите за последователност на UML показват всички участници или обекти, участващи във взаимодействието.

Ново: Диаграми за обозначаване на бази данни

Изданието Professional включва и типа диаграми за записване на бази данни, наричан още модел на взаимоотношенията между същности (ER модел или ERM), който може да се използва за създаване на графичен модел на проста или сложна база данни.

Други подобрения и допълнения във Visio 2019

Освен това Visio 2019 Professional предлага още нови видове диаграми или функции, както и оптимизирана поддръжка на файлове на AutoCAD:

Новите диаграми за стартиране ускоряват стартирането на работа с Visio 2019

Visio 2019 включва и нови стартови диаграми в областите "Мозъчна атака", "Организационна схема" и "Език за спецификация и описание" - накратко SDL, които често са необходими за показване на блок-схеми, работни процеси и срокове. Програмата предоставя и практически насоки за това как да създадете подходящ тип диаграма, което е особено полезно за начинаещите.

Формите, които вече са включени във Visio 2019 Professional, също могат да бъдат персонализирани според собствените ви изисквания. По този начин отделните компоненти могат да се редактират с инструментите за оформяне - като градиенти и прозрачност, ефекти като сенки и сияние, огледално отражение и 3D: за тази цел текстовете могат да се променят по посока на движението, форматиране и цвят, както и линиите/маргините могат да се коригират по дебелина, стил и цвят; освен това е възможно да се редактира и цялата диаграма.

Потребителите могат да създават свои собствени форми в Vision 2019 Professional и да ги запазват, за да бъдат достъпни като основна форма при следващото им използване, като ги добавят към шаблона "Любими".

Ново: Диаграми на проводници

Новост във Visio 2019 е и типът диаграма "телена рамка"; диаграмите "телена рамка" се използват предимно за скициране на идеи за потребителския интерфейс, функциите и съдържанието на дадено приложение по време на разработването му.

Ново: Оптимизирана е поддръжката на AutoCAD

Освен това поддръжката на AutoCAD във Visio 2019 вече е подобрена и разширена: DWG или DXF файловете, създадени с версия 2007 или по-стара на AutoCAD, вече могат да се импортират по-бързо, както и да се мащабират по-добре, а наслагването на формите също е по-безпроблемно. обекти от AutoCAD, импортирани във Visio 2019, като например.

Плановете на етажите на сградите или чертежите могат да се преобразуват във форма на Visio и след това да се допълнят с други форми, например за планиране на разположението и разпределението на работните места или машините и оборудването в дадено помещение.

Типични типове диаграми във Visio 2019 Professional Edition

Следните типове диаграми са само примери за най-често използваните форми, налични във Visio 2019 Professional:

За проектиране и инженеринг на сгради:

 • Етажните планове илюстрират начина на използване на пространствата, например при планиране на пространството в предприятие или организация.
 • Сградните планове позволяват техническо представяне на инфраструктурата или сградните услуги в съответствие с IEEE, като например вериги, инсталации, тръбопроводи и други системи.

процеси, свързани с компанията и проекта:

 • Блок-схемите визуализират отделните фази на бизнес процесите или дори на техническите процедури,
 • Диаграмите "Swimlane" се използват по-специално за разпределяне на отделните работни стъпки между различните отдели в компанията.
 • Междуфункционалните блок-схеми от типа на диаграмата IDEF0 моделират системни или фирмени решения, докато диаграмите BPMN се използват най-вече в бизнес информатиката или управлението на процеси.
 • Диаграмите на бизнес процесите се използват за обяснение на сложни оперативни процеси.
 • Диаграмите на завъртанията се използват за оценка на по-големи количества данни, докато
 • Диаграмите навремевата линия документират протичането на бизнес процесите.
 • 3D стълбовидните диаграми илюстрират например продажби, печалби или други ключови показатели за ефективност.

Технически представителства:

 • Диаграмите на технологи чните процеси се използват главно за визуализиране на химически и промишлени процеси и на оборудването, необходимо за процеса.
 • ИТ диаграмите, като например диаграмите на ITIL (Information Technology Infrastructure Library), се използват за илюстриране на функции и роли, предварително дефинирани в дадена система, например в активни директории и бази данни.

Други типове структурни диаграми:

 • Организационните схеми изясняват структурата на организацията и йерархията, включително зависимостите.
 • Диаграмите на последователността съдържат всички участници в дадено взаимодействие, включително събитията.
 • От друга страна,диаграмите на дейностите описват вътрешното поведение на методите и действията.
 • Диаграмите на състоянието илюстрират например жизнения цикъл на обектите.
 • Диаграмите на случаите на употреба визуализират отделните фази на проекта, докато
 • комуникационните диаграми показват взаимодействието на елементите в една система.

Хардуерни и други изисквания за използване на Microsoft Visio 2019 Professional

По принцип MS Vision 2019 Professional Edition в 32- и 64-битова версия може да се използва само във връзка с Windows 10 или Windows Server 2019! Допълнителна информация за съответните минимални изисквания можете да намерите в следния преглед:

 • Процесор: мин. 1,6 GHz, двуядрен
 • Операционни системи (абсолютно задължителни): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: поне 4 GB RAM (64-битова версия) или 2 GB RAM (32-битова версия)
 • Място на твърдия диск: поне 4,0 GB свободно дисково пространство
 • Разделителна способност на дисплея/екран: 1280 x 768
 • Графики: Графична карта DirectX 10 за ускоряване на графичния хардуер
 • .NET версия: Някои функции на Vision 2019 изискват инсталиране на .NET 3.5 или 4.6
 • Използването на описаните функции за споделяне на файлове в облака на Visio изисква акаунт в OneDrive, OneDrive for Business или SharePoint

MS Visio 2019 Professional Edition - купете си единичен лиценз евтино в Wiresoft

Wiresoft предлага MS Visio 2019 Professional Edition в онлайн магазина като лиценз за един потребител, това е така нареченият използван софтуер, който по този начин има значително по-ниска цена в сравнение с подобен нов продукт. Закупената версия на Visio 2019 ви предлага, освен намаление на цената, още едно голямо предимство - неограничена използваемост, за разлика от абонаментната версия.

Предлаганият лиценз за един потребител на професионалното издание на MS Visio 2019 идва от лиценз за обем на тази програма на Microsoft, който е бил закупен за първи път и вероятно също е бил използван от дадена компания. Когато този лиценз за обем е бил препродаден, той е бил разбит на отделни лицензи и по този начин маркиран като използван софтуер или "Използван софтуер". Нито разделянето на обемния лиценз за Visio 2019 Professional на такива индивидуални лицензи, нито последващото ново етикетиране като "Използван софтуер" включва каквито и да било ограничения по отношение на неговата функционалност или използваемост - не само защото този процес не нарушава никакви валидни законови разпоредби, но и защото софтуерът по принцип не може да се изхабява.

Закупуване на софтуер с Wiresoft - винаги сигурна сделка с много предимства за вас! Когато закупите лиценз, наличен в магазина на Wiresoft, като MS Visio 2019 Professional, вие се възползвате не само от наистина ниската цена, но и от сигурното незабавно изтегляне след завършен процес на плащане и незабавното активиране на софтуерния лиценз с включения лицензен ключ за обем. Нещо повече, закупуването на употребявани софтуерни лицензи за ексклузивни издания на програми на Microsoft, като например MS Visio 2019 Professional или други програми, ви дава възможност да ги използвате сами без абонаментни ограничения.

В софтуерния магазин на Wiresoft за употребяван софтуер на Microsoft можете да намерите Visio 2019 Professional Edition, както и други издания или версии на Visio и друг софтуер на Microsoft, като например Windows 10 и Windows Server 2019, които са необходими за използването на Visio 2019 Professional. Ако имате някакви въпроси относно MS Visio 2019 Professional или друг софтуер на Microsoft, предлаган в магазина, просто използвайте нашите експертни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории