Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10137
 • C5E-01380
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
304,90 Лв. * 337,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лицензен ключ
Среден Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visual Studio 2019 Professional от Microsoft е най-новата версия на доказаната IDE (интегрирана среда за разработка), предназначена за взискателни програмисти, както и за малки или средни екипи от разработчици. Обширният набор от функции предлага всички инструменти за реализиране на следващото поколение приложения и игри - включително Xamarin за приложения, базирани на Android, macOS, iOS, tvOS и watchOS. Други функции, които правят разработката още по-ефективна, са Tool CodeLens за показване на използването на отделни фрагменти код в решението, без да се налага прекъсване на работата, IntelliCode за ускоряване на работата с предложения за решения, базирани на изкуствен интелект, и Visual Studio Live Share, което подпомага работата в екип чрез сътрудничество в реално време.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2019 Professional - универсалният софтуер за разработчици като версия за закупуване

Visual Studio 2019 Professional на Microsoft е най-новата версия на доказаната среда за разработка (IDE), която е предназначена за взискателни програмисти и малки или средни екипи от разработчици. Изчерпателният набор от функции предлага всички инструменти за реализиране на следващото поколение приложения и игри - включително Xamarin за приложения, базирани на Android, macOS, iOS, tvOS и watchOS. Други функции, които правят разработката още по-ефективна, включват Tool CodeLens, който показва как отделните фрагменти код се използват в решението, без да прекъсва работата, IntelliCode за ускоряване на работата с предложения за решения, базирани на изкуствен интелект, и Visual Studio Live Share, който подпомага работата в екип чрез сътрудничество в реално време. Във Visual Studio 2019 Professional са подобрени също навигацията, рефакторирането и дебъгерът. Освен това интегрираната среда за разработка Visual Studio 2019 Professional поддържа C# в допълнение към старите езици като C и C++.

Офертата на Visual Studio 2019 Professional Edition като използван софтуер в Wiresoft предлага на разработчиците всички предимства на този доказан софтуер на Microsoft, за да го използват сами на собствения си компютър чрез ниската цена на единичен лиценз.

В софтуерния онлайн магазин на Wiresoft можете да намерите Visual Studio 2019 Professional, както и други единични лицензи на издания или версии на Visual Studio като версия за закупуване и много други програми на Microsoft, съвместими с него. Следващият преглед показва най-важните оптимизации и нови функции на Visual Studio 2019 Professional.

Основни характеристики на Visual Studio 2019 Professional Edition

В допълнение към значително по-лесната навигация, най-новата версия на Visual Studio за 2019 г. е и по-удобна за разработчици със зрителни увреждания. Освен това, в сравнение с предишната версия, има оптимизиран рефакторинг и ревизия на компилациите и зарежданията на решенията. Дебъгерът - един от най-важните инструменти за програмиране  - също предлага допълнителни опции.

Работен процес, ориентиран към Git, с по-лесно стартиране на кода

Новият прозорец за стартиране на Visual Studio 2019 вече предлага няколко опции: Първо, предлага се възможност за клониране или проверка на код от хранилище, както и други опции за отваряне или създаване на проект или решение. Освен това модернизираният начален прозорец се представя в нов син дизайн, който се отличава от предишната версия главно с по-меките линии около иконите, лентите с инструменти и прозорците с инструменти. Менюто е преместено в горната част на заглавната лента, за да се освободи повече място за кода в редактора. По този начин се оптимизира и пространството в паметта, без да се променя навигацията в IDE.

По същия начин е преработен и предишният диалогов прозорец, като предишната дървовидна структура вече не съществува и е заменена с поле за търсене с различни мощни функции за търсене и филтриране - например по език, платформа и тип проект - за намиране на подходящи шаблони. Търсенето може да се прилага за команди, опции и менюта, както и за инсталируеми компоненти; в допълнение към резултатите от търсенето на команди се показват и съответните клавишни комбинации. Резултатите се показват динамично, докато въвеждате. Новоинтегрираното използване на алгоритъм за размито търсене отчита и правописни грешки или по-естествен език.

IntelliCode с изкуствен интелект във Visual Studio 2019 Professional

Новият IntelliCode представлява еволюция на предишното автоматично попълване на IntelliSense във Visual Studio; той предоставя няколко функции с изкуствен интелект, като контекстуално IntelliSense, форматиране на кода и извеждане на правила за форматиране, за да подобри допълнително производителността на разработката. За разлика от IntelliSense, който показваше свойствата и методите като азбучен списък, IntelliCode ги изброява според най-вероятните кандидат резултати, които са предшествани от звездичка. Разработчиците, използващи C#, могат да прилагат IntelliCode и към кода, който разработват сами, и да се обучават чрез него, докато другите препоръки се основават на домейна с отворен код на Microsoft. Във Visual Studio 2019 Professional препоръките с изкуствен интелект от IntelliSense могат да се използват и за други два езика: C++ и XAML, и съответно TypeScript/JavaScript и Java, които са добавени към Visual Studio Code.

CodeLens във Visual Studio 2019 Professional

CodeLens значително ускорява работата на разработчиците с Visual Studio 2019 Professional, тъй като инструментът работи независимо и паралелно, без да е необходимо да затваряте редактора. CodeLens идентифицира всички промени в даден код, както и историята на кода, с

Препратки към съответните раздели и промени в кода, прегледи на кода, свързани грешки и др. Преди промените да бъдат обединени с кода, те могат да бъдат прегледани, за да се види как ще се отразят на кода. Индикаторите за код за C# и Visual Basic на ниво елемент също показват кой член на екипа е направил промени в кода. CodeLense е изключителна функция на

Visual Studio 2019 Professional или Enterprise издание.

Споделяне на Visual Studio в реално време

Функцията Live Share, вградена във Visual Studio 2019 Professional, позволява на до 30 разработчици да си сътрудничат в реално време по една и съща база с изходен код, която се споделя, включително в контекст. Това е възможно, тъй като Visual Studio Live Share прехвърля само файловото дърво, както и контекстната информация. По този начин всеки член на екипа може да работи върху изходния код независимо от домакина в познатата работна среда. Тук са интегрирани и функции за изкуствен интелект, наред с други неща за подобряване на качеството на кода. Съвместното отстраняване на грешки е възможно и с Visual Studio Live Share.

Други функции на Visual Studio 2019 Professional

Освен това Visual Studio 2019 Professional предлага още много полезни функции:

Рефакторинг във Visual Studio 2019 Professional

Във Visual Studio 2019 Professional са налични нови рефактори за C#, които правят организирането на кода още по-лесно: Например членовете могат да бъдат преместени в интерфейса или базовия клас, а пространствата от имена могат да бъдат коригирани, за да съответстват на структурата на папките. Подходящите предложения се показват в така наречената крушка.

Почистване на кода

Code Cleanup е функция за автоматично преформатиране на изходния код във Visual Studio 2019, която се показва като метла под редактора на изходния код. Настройките на формата на кода могат да се определят с помощта на файла EditorConfig или само за всеки проект, или за целия код, като се използват опциите в текстовия редактор. За почистване на код на файлове с код на C# Visual Studio 2019 Professional предоставя специален бутон за почистване на код в редактора. Потребителите могат също така да задават стойностите на предпочитанията и сериозността за всяка настройка на формата на кода ред по ред, като опциите за сериозност са само за преработване, предложение, предупреждение или грешка. Показаните във всеки случай подсказки или предложения могат не само да бъдат показани с едно кликване, но и да бъдат изпълнени незабавно, а често срещаните корекции могат да бъдат запазени като профил.

Отстраняване на грешки във Visual Studio 2019

Дебъгерът във Visual Studio 2019 Professional не само работи с два пъти по-висока скорост отпреди; потреблението на памет при дебъгване на извънпроцесни C++ приложения също е намалено. За да идентифицирате обектите по техните свойства, трябва само да плъзнете курсора върху определено свойство и да щракнете върху иконата на щифт, за да видите съответната информация. Точките за прекъсване на данни вече са налични във Visual Studio 2019 за приложенията на .NET Core, а не само за C++, както досега. Те прекъсват изпълнението на кода винаги, когато стойността на дадено свойство за даден обект се променя, независимо от позицията.

Xamarin за мобилна разработка

Приложенията, създадени с Xamarin за Android, iOS и Windows, имат естествен вид и усещане, поради което са толкова популярни. Xamarin във Visual Studio 2019 не само се отличава с по-бързо компилиране и внедряване за Android, но вече включва редактор на свойства за Xamarin.Forms XAML и оптимизиран Xamarin.Forms Previewer.

PMA (Per-Monitor-Aware) Rendering

Потребителите, които обичат да използват няколко монитора или работят от разстояние, докато разработват, трябва да оценят тази функция: Досега използването на монитори с различни резолюции причиняваше различни проблеми при разработката, например рендирането обикновено се извършваше в неправилен мащаб или самото Visual Studio се показваше размазано. Visual Studio 2019 Professional вече предлага рендиране с поддръжка на PMA, което означава, наред с други неща, че софтуерът се рендира правилно, независимо от съответните фактори на мащабиране. Минималното изискване за това е Windows 10 Update (v1803, RS4) или .NET Framework 4.8 RTM.

Инструменти за контейнери във Visual Studio 2019 Professional

Когато използват поддръжка на облачните услуги на Azure, разработчиците могат да използват и инструментите за разработка на контейнери, включени във Visual Studio, които значително опростяват изграждането, както и отстраняването на грешки и внедряването. Visual Studio 2019 Professional предлага и поддръжка на Docker и Kubernetes, при условие че крайната точка разполага с Docker Desktop, както и с необходимите работни натоварвания за уеб разработка, инструменти на Azure и инструменти за разработка на .NET Core. Сайтът

Поддръжката на Kubernetes ви позволява да активирате връзка между локален проект и клъстер на Kubernetes под Azure Kubernetes Service (AKS).

Системни изисквания за Visual Studio 2019 Professional

Следващите подробни изисквания не само предоставят общи изисквания за инсталиране на Visual Studio 2019 Professional, но също така описват изискванията за използване на определени функции на Visual Studio 2019 Professional, като може да са необходими администраторски права.

Поддържани операционни системи

По принцип 64-битовата версия е препоръчителна при инсталирането на Visual Studio 2019 Professional, а следните спецификации се прилагат като минимални изисквания:

 • Windows 10 (версия 1703 или по-нова): Home, Professional, Education и Enterprise
 • Windows Server 2019: Standard, Център за данни
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (от актуализация 2919355): Core, Professional и Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (от актуализация 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 (SP1, включително последните актуализации): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Изисквания към хардуера (минимални спецификации)

 • Процесор: 1,8 GHz; Четириядрен
 • Памет: 2 GB RAM; препоръчително 8 GB RAM (мин. 2,5 GB, ако се изпълнява на виртуален компютър)
 • Място на твърдия диск: 800 MB, типичните инсталации изискват 20-50 GB свободно пространство (до 210 GB в зависимост от инсталираните функции)
 • Скорост на твърдия диск: препоръчва се инсталиране на твърдотелно устройство (SSD)
 • Графична карта: 1280 x 720, препоръчително 1366 x 768 или повече

Други изисквания (подбор)

 • Инсталиране на Visual Studio 2019: .NET Framework 4.5.2
 • Работи с .NET Framework 4.7.2, тази версия ще бъде инсталирана по време на инсталацията
 • Versch. сценарии, свързани с интернет: Изисква се Internet Explorer 11 или Microsoft Edge
 • Емулатор на Hyper-V: 64-битова операционна система, клиент на Hyper-V, превод на адреси от второ ниво (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-битова версия на Windows, 64-битов Java Development Kit (JDK)
 • Разработване на универсални приложения Windows: Windows 10 (чрез команден ред: Windows Server 2019, Windows Server 2016 и Windows Server 2012 R2)
 • Разработване на мобилни приложения с натоварвания на C++, JavaScript или .NET на адрес Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Купете Visual Studio 2019 Professional евтино индивидуално в онлайн магазина на Wiresoft

Софтуерът Visual Studio 2019 Professional се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като единичен лиценз на особено изгодна цена като т.нар. използван софтуер.

Лицензът на Visual Studio 2019 Professional Edition, който се предлага за продажба, е бивш лиценз за Visual Studio на компания, който е бил разпуснат и преобразуван в индивидуални лицензи при препродажба като такъв, като по този начин е бил наречен използван софтуер или софтуер втора употреба. Такива лицензи за Microsoft Visual Studio 2019 Professional, предлагани от Wiresoft, са само от компании, разположени в Европа, за които се прилага правото на ЕС. Нито чрез разделянето, нито чрез маркирането като използван софтуер на този софтуер Visual Studio 2019 Professional са дадени ограничения по отношение на функционалността.

Закупуването на софтуер е винаги сигурна покупка за вас в Wiresoft! Лицензът за Visual Studio 2019 Professional, наличен в магазина на Wiresoft, е не само на абсолютно достъпна цена, но и предлага сигурност в момента на покупката чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ.

Всяка покупка на Visual Studio 2019 Professional или друга програма на Microsoft като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява правен проблем за нашите клиенти, тъй като търговията с такъв употребяван софтуер е законно разрешена, което е ясно потвърдено от множество съдебни решения.

Единичните лицензи за използван софтуер, като Visual Studio 2019 Professional Edition, предлагат на купувачите евтина алтернатива на традиционните оферти за използване на ексклузивни издания на програмата. Вие също можете да се възползвате от нашите изгодни оферти за софтуерни продукти на Microsoft!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Visual Studio 2019 Professional Edition, както и други версии на Visual Studio и много други програми на Microsoft като използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2019 Professional или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории