Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10142
 • 065-08677
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
122,90 Лв. * 135,90 Лв. * (9,57% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Microsoft Excel е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици, с който могат да се извършват сложни математически и търговски изчисления. Настоящата версия 2019 за Mac също има редица нови функции: В допълнение към многобройните подобрения, програмата е допълнена с голям брой нови функции за извършване на логически и бизнес математически анализи в допълнение към статистическите, също така подкрепени от използването на таблици с въртеливи движения. Големият избор от типове диаграми, мащабируеми графики и модели също позволява резултатите да бъдат представени по смислен и ясен начин за създаване на отчети. Excel 2019 се поддържа от PowerBI, мощната услуга за бизнес анализи от Microsoft, която също така позволява директно експортиране на данни към други системни среди.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"

Microsoft Excel 2019 за Mac като удобен лиценз за един потребител

Microsoft Excel е ненадминатият досега софтуер за електронни таблици, с който могат да се извършват сложни математически и търговски изчисления. Текущата версия 2019 за Mac също има много нови неща в това отношение: В допълнение към многобройните подобрения, програмата е допълнена с множество нови функции за извършване на логически и бизнес математически анализи в допълнение към статистическите такива, които също са подкрепени от използването на таблици с въртеливи движения. Широкият избор от типове диаграми, мащабируеми графики и модели позволява смислено и ясно представяне на резултатите при създаването на отчети. Excel 2019 се поддържа от PowerBI, мощната услуга за бизнес анализи на Microsoft, която също така позволява експортиране на данни директно към други системни среди.

Различни нови графични инструменти ви позволяват да подчертавате важни данни в цвят или да създавате собствени формули и диаграми ad hoc и да ги използвате веднага. Excel 2019 за Mac предлага и подобрена поддръжка на докосване на таблети, което улеснява използването му, особено на таблети или смартфони. Това прави използването на новия инструмент за рисуване от ръка още по-практично и лесно. Освен това са налични подобрени опции за създаване на достъпни таблици и работни книги.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да намерите най-новата версия на Excel 2019 за Mac на особено ниска цена като версия за един потребител, т.е. без абонамент за софтуера, както и нейния предшественик и всички други програми на Office. По-долу е представен преглед на всички основни нови функции на Excel 2019 за Mac.

Преглед на най-важните нови функции на версията на Excel 2019 за Mac

Новият Excel 2019 за Mac съдържа в закупената версия, в допълнение към многото подобрения на предишната версия, разбира се, много нови инструменти и функции, някои от които преди това бяха включени изключително в абонаментния модел на Office. Това са както типични функции на Excel, така и общи функции на MS Office.

Специфични функции за таблици в Excel във версията за 2019 г

Свързването на таблици за разширени заявки е опростено в Excel 2019 за Mac със следните удобни функции:

 • Функцията IF опростява въвеждането на сложни функции IF: Той проверява въпросните условия в предварително определен ред. С функцията MAXWENNS се задава най-голямото число за определен диапазон, което отговаря на поне едно от зададените условия; за най-малкото число по същия начин се използва функцията MINWENNS.
 • В Excel 2019 за Mac вече е възможно също така да изключите или деактивирате отново отделни клетки, редове или колони от селекция, които са били избрани твърде много или дори случайно, което преди не беше възможно.
 • Функцията FIRST VALUE сравнява начална стойност с няколко други стойности в списък. При намиране на съвпадение се връща резултатът, определен от функцията; ако не е намерено съвпадение, се връща стойността за "else".
 • Новата функция TEXT CHAIN има предимства пред предишната функция CHAIN, тъй като е по-кратка и по-лесна за въвеждане. Функцията TEXT CHAIN вече поддържа и препратки към диапазони, докато преди това бяха възможни само единични препратки или препратки към клетки, като по този начин се дава възможност за включване на диапазон от клетки или цели колони.
 • Функцията TEXT CHAIN позволява комбиниране на текст от няколко диапазона, като всеки елемент е отделен с дефиниран от потребителя разделител. Свързването на текстове може да се използва и за комбиниране на отделни думи, разположени в клетките, в изречение.

Оптимизации на PivotTable в Excel 2019 за Mac

PivotTable, ефективният инструмент на Excel, който може да се използва за анализ и оценка на големи обеми от данни с Мерки и ключови показатели за ефективност, наред с други неща, и за ясно показване на резултатите от тях - е подобрен във версията за 2019 г. с няколко по-практични функции в допълнение към подобренията в използваемостта:

 • Забавеното опресняване вече ви позволява да извършвате няколко промени едновременно в Power Pivot, без да се налага да чакате всяка промяна да се разпространи в цялата работна книга. Всички промени се разпределят наведнъж след затваряне на прозореца Power Pivot.
 • Персонализиране на PivotTables като оформления по подразбиране: Тази удобна функция в Excel 2019 за Mac ви позволява не само да персонализирате дадена въртяща се таблица, но и да запазите тази персонализация като оформление по подразбиране, включително предпочитаното показване на частични или общи резултати, както и оформлението на отчета, така че да е готова за работа при следващото използване.
 • Автоматично разпознаване на връзки: Въз основа на често използваните стъпки по време на анализа тази функция автоматично създава връзки между такива таблици, които са били използвани преди това в работната книга. Excel for Mac също така разпознава и показва кога поне две таблици трябва да бъдат свързани по време на анализа. С едно кликване въпросните взаимоотношения са незабавно достъпни.
 • В Excel 2019 за Mac потребителските мерки вече могат да се създават директно в списъка с полета на PivotTable и да се редактират веднага.
 • Когато сървърите OLAP (Online Analytical Processing) се използват за изчисления чрез PivotTables, заявката им вече е още по-бърза, което прави тези OLAP PivotTables достъпни още по-бързо. Могат да се използват не само въртящи се таблици, свързани с Microsoft SQL Server Analysis Services, но и данни от OLAP сървъри на трети страни.
 • Интелигентно преименуване: При преименуване на таблици и колони на модел на данни в работна книга Excel 2019 за Mac автоматично актуализира и всички съответни таблици и изчисления, включително работни листове и формули DAX.

Усъвършенстване на библиотеката за диаграми и 3D модели

За да направи анализите и отчетите по-описателни, Excel 2019 за Mac включва нови типове диаграми, както и триизмерни моделни графики, които потребителите могат да използват за илюстриране на резултатите и функциите на определени области.

 • Новите диаграми с карти в Excel 2019 за Mac са удобни за ясно изобразяване на географски стойности. Налични са карти на континенти, държави и дори на по-малки области, като например административни райони и пощенски кодове, за да се покажат статистически или други стойности и тяхното разпределение.
 • Фуниевидните графики са особено добри за показване на разпределенията на даден процес в няколко фази, като например продажби или придобивания.
 • Новите 3D модели в Excel 2019 например са особено подходящи за изобразяване на сложни взаимоотношения в три измерения, тъй като могат да се завъртат на 360°. В допълнение към големия избор от 3D изображения, налични в кутията, можете да ги създадете и сами. 3D моделите в Excel 2019 за Mac се поддържат в macOS 10.12, 10.13.4 и по-високи версии.
 • Скалируемите векторни графики, като например файловете SVG (Scalable Vector Graphics), могат да се увеличават или намаляват, както и да се завъртат - без загуба на качеството на изображението.
 • Безплатна използваемост на библиотеката с изображения: Всички икони, пиктограми, символи, както и 3D изображения и SVG файлове, включени в библиотеката за Excel 2019 за Mac за илюстриране на презентации и работни листове, могат да се използват свободно, без да е необходимо да се плащат лицензионни такси.

Още нови функции в Excel и други програми Office

В класическите Office-програми, като Excel 2019, също са налични различни удобни функции, които засягат не само дизайна, но и вмъкването или редактирането на графики, както и други удобни инструменти.

Нови опции за изглед и функции на работния плот в Excel за Mac

В Excel са включени и няколко теми за фон и приложения, чиято цел е да направят работата на екрана на Mac възможно най-удобна и същевременно лесна за очите.

 • Така вече могат да се избират темите бяло, тъмно сиво и черно, като последната предлага най-силен контраст.
 • Нов потребителски интерфейс с лента: Предишният лентов дисплей е комбиниран в Office 2019 с Windows-типичен вид на плочките - но в опциите за изглед все още е наличен за избор познатият от предишната версия вид.
 • Често използваните функции са поставени на видно място в новия изглед, така че да могат да бъдат намерени веднага.

Инструмент за свободна ръка в Excel за Mac за писане и скициране

Excel 2019 за Mac вече разполага и с нови функции за свободна ръка, които се допълват от богат избор от ефекти. С новия инструмент Freehand Drawing (Свободно рисуване) потребителите могат да маркират избрани области, но най-вече да чертаят формули, диаграми и т.н. в движение и веднага да ги импортират в работна книга. Потребителите имат следните възможности:

 • Цифровите химикалки се предлагат в различни дизайни, дебелини и цветове: има молив за рисуване, химикалка за писане и маркер за подчертаване на текстови пасажи.
 • Поразителни графични ефекти, като дъга, галактика, лава, океан, злато, сребро, както и капковидни сенки, сияния, 3D ефекти и др., създават привличащи вниманието дизайни, допълнени от предварително зададени шаблони, които могат да се използват за преобразуване на изображения в линейни рисунки или за промяна на цвета на запълване.
 • Сложните математически формули могат да се вмъкват веднага в работната книга с помощта на функцията "Freehand FormulaInsert". Това може да се направи и с мишката - просто продължете напред и Excel ще преобразува чертежа на формулата в текст. Потребителите, които използват Excel за Mac на устройство със сензорен екран, могат също така да чертаят формули с пръст вместо със стилус.
 • Избор на Lasso: Избирането на област от свободна рисунка за по-нататъшно редактиране не изисква писалката Surface Pen - може да се направи с върха на пръста.

Достъпността вече е още по-практична за използване

Налична е и практическа функция в Excel 2019 за Mac: нови и оптимизирани функции подпомагат подготовката на съдържанието на документите на Excel по такъв начин, че дори потребители с ограничени познания да могат да ги четат и редактират по-лесно. Чрез активиране на поддържащата корекция на грешки подобренията се показват директно на съответните места в документа; следните инструменти включват:

 • Списък на международно приложимите стандарти за достъпност.
 • Предложенията се показват, като кликнете върху "Преглед" в "Проверка на достъпността" и могат да бъдат изпълнени незабавно с едно кликване.
 • Проблемите с достъпността в документа също се показват веднага, докато работите, като щракнете върху функцията "Продължи проверката за достъпност".

Други полезни функции във версията на Excel 2019 за Mac

Новите функции, споменати по-долу, са налични в Excel в допълнение към другите програми в Office Suite 2019 и също така правят работата ви по-ефективна:

 • Преводач:Отделни чужди думи, пасажи или цели текстове на чужд език вече могат да бъдат преведени Excel още по-лесно. Вместо да се извиква съответният уебсайт чрез браузъра, за да се въведат данните, както беше досега, това вече е възможно директно в Excel. Новоинтегрираната функция за превод, включваща автоматично разпознаване на езици чрез Microsoft Translator, съдържа речник на повече от 60 езика.
 • Защита от загуба на данни: Интеграцията на доказаната функция DLP на Microsoft в Excel дава възможност за търсене на съдържание в реално време в съответствие с определени насоки, например за намиране на поверителни данни като номера на сметки и кредитни карти; това също така улеснява още повече спазването на правилата за защита на данните.

Системни изисквания за Excel 2019 за macOS

За да могат потребителите да инсталират и стартират Excel 2019 за Mac на устройство на Apple, то трябва да отговаря на спецификациите, изброени по-долу като минимални изисквания:

 • Операционна система: валидна версия на една от последните три актуални операционни системи macOS
 • iPad и iPhone: iOS 8.0 или по-нова версия
 • Процесор: Intel
 • Оперативна памет: поне 4 GB
 • Твърд диск: поне 3 GB свободно пространство
 • Графична карта: 1 280 x 800 пиксела

Купете Excel 2019 за Mac като Office самостоятелна програма от Wiresoft

MS Excel 2019 за Mac по подразбиране е част от пакета Microsoft Office 2019 за macOS, но за разлика от много други доставчици на софтуер на Microsoft, можете да закупите Excel 2019 за Mac в онлайн магазина на Wiresoft и като самостоятелна програма, без другите компоненти на пакета Office 2019. Програмата Excel за macOS, която предлагаме, е пълноценна версия за закупуване. За вас това означава, че по този начин не поемате задължение за абонамент за платени актуализации. По същия начин това означава, че не е необходимо да спазвате никакви ограничения във времето с тази версия за Excel 2019 за Mac, що се отнася до периода на използване. Този лиценз за един потребител е идентичен с програмата Excel, включена в Office Suite 2019 за Mac.

Следователно закупуването на Excel 2019 за Mac от Wiresoft спестява пари, което е изгодно не само за работещите на свободна практика, но и за по-малките компании с няколко служители, които искат да използват изключително този класически софтуер за електронни таблици професионално или дори у дома и не се нуждаят от целия пакет Office.

Независимо дали става въпрос за Excel, Word или други програми - всички софтуерни лицензи, предлагани в софтуерния магазин на Wiresoft, са оригинални продукти на Microsoft. По правило това са лицензи за един потребител, които идват от лиценз за обем или са закупени от компания и могат да бъдат използвани отново свободно, като се продадат на Wiresoft. Това означава, че това не ограничава тяхната използваемост от гледна точка на функции или продължителност, нито пък означава, че вие като купувач навлизате в правна сива зона. Като реномиран търговец на софтуер Wiresoft предлага само пълни версии на програмите на Microsoft, които са 100% използваеми за нашите клиенти.

Ако имате допълнителни въпроси относно Excel за Mac или друга програма за Mac Office, или ако искате да се възползвате от нашите експертни съвети, просто се свържете с нас по имейл, телефон или тук в чата.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCEL MAC 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории