Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
700,90 Лв. * 777,90 Лв. * (9,9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лицензен ключ
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Съвместим


Visual Studio 2022 от е най-новата версия на доказалата се IDE (интегрирана среда за разработка), предназначена за взискателни програмисти, както и за малки или средни екипи от разработчици. Обширният набор от функции предлага всички инструменти, необходими за реализиране на следващото поколение приложения и игри - включително Xamarin за приложения, базирани на Android, macOS, iOS, tvOS и watchOS. Professional Microsoft

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - универсалният софтуер за разработчици като версия за закупуване

Visual Studio 2022 Professional на Microsoft е най-новата версия на доказаната среда за разработка (IDE), предназначена за взискателни програмисти, както и за малки или средни екипи от разработчици. Широкият набор от функции предлага всички инструменти, необходими за реализиране на следващото поколение приложения и игри - включително Xamarin за приложения, базирани на Android, macOS, iOS, tvOS и watchOS. Други функции, които правят разработката още по-ефективна, са Tool CodeLens за показване на използването на отделни фрагменти код в решението, без да се налага прекъсване на работата, IntelliCode за ускоряване на работата чрез предложения за решения, базирани на изкуствен интелект, и Visual Studio Live Share, което подпомага работата в екип чрез сътрудничество в реално време. Навигацията, рефакторирането и дебъгерът също са подобрени във Visual Studio 2022 Professional. Освен това интегрираната среда за разработка на Visual Studio 2022 Professional поддържа и C# наред с по-стари езици като C и C++.

Предложението на Visual Studio 2022 Professional Edition като използван софтуер в Wiresoft предоставя на разработчиците всички предимства на този доказан софтуер на Microsoft, така че те могат да го използват сами на собствения си компютър благодарение на благоприятната цена като единичен лиценз.

В софтуерния онлайн магазин на Wiresoft можете да намерите Visual Studio 2022 Professional, както и други единични лицензи за издания или версии на Visual Studio като версия за закупуване и много други програми на Microsoft, съвместими с него. Следващият преглед показва най-важните оптимизации и нови функции на Visual Studio 2022 Professional.

Основни характеристики на Visual Studio 2022 Professional Edition

В допълнение към значително по-лесната навигация, настоящата версия 2022 на Visual Studio е по-лесна за използване и от разработчици със зрителни увреждания. В сравнение с предишната версия е оптимизирано рефакторирането и са преработени начините за изграждане и зареждане на решенията. Дебъгерът - един от най-важните инструменти за програмиране  - също предлага допълнителни опции.

Работен процес, ориентиран към Git, с по-лесно стартиране на код

Новият начален прозорец на Visual Studio 2022 вече предлага няколко опции: Първо, предлага се възможност за клониране или проверка на код от хранилище, както и други опции за отваряне или създаване на проект или решение. Освен това модернизираният начален прозорец е с нов син дизайн, който се отличава от предишната версия главно с по-меките линии около иконите, лентите с инструменти и прозорците с инструменти. Менюто е преместено в горната част на заглавната лента, за да се освободи повече място за кода в редактора. По този начин се оптимизира и пространството в паметта, без да се променя навигацията в IDE.

По същия начин е преработен и предишният диалог, като предишната дървовидна структура вече не съществува и е заменена с поле за търсене с различни мощни функции за търсене и филтриране - например по език, платформа и тип проект - за намиране на подходящи шаблони. Търсенето може да се прилага за команди, опции и менюта, както и за инсталируеми компоненти; в допълнение към резултатите от търсенето на команди се показват и съответните клавишни комбинации. Резултатите се показват динамично, докато потребителят въвежда текст. Новоинтегрираното използване на алгоритъм за размито търсене отчита и правописни грешки или по-естествен език.

IntelliCode с поддръжка на AI във Visual Studio 2022 Professional

Новият IntelliCode представлява еволюция на предишния IntelliSense autocomplete в Visual Studio ; той предоставя няколко функции с изкуствен интелект, като контекстуален IntelliSense, форматиране на кода и извличане на правила за форматиране, за да подобри допълнително производителността на разработката. За разлика от IntelliSense, който показваше свойствата и методите като азбучен списък, IntelliCode ги изброява според най-вероятните кандидат резултати, които са предшествани от звездичка. Разработчиците, използващи C#, могат да прилагат IntelliCode и към кода, който сами са разработили, и по този начин да го усвоят, докато останалите препоръки се основават на домейна на Microsoft с отворен код. Във Visual Studio 2022 Professional препоръките с изкуствен интелект от IntelliSense могат да се използват и за други два езика: C++ и XAML, и съответно TypeScript/JavaScript и Java, които са добавени към Visual Studio Code.

CodeLens във Visual Studio 2022 Professional

CodeLens значително ускорява работата на разработчика с Visual Studio 2022 Professional, тъй като инструментът работи независимо и паралелно, без да е необходимо да затваряте редактора. CodeLens идентифицира всички промени в даден код, както и историята на кода, с

Препратки към съответните части и промени в кода, прегледи на кода, свързани грешки и др. Преди промените да бъдат обединени с кода, те могат да бъдат прегледани, за да се види как ще се отразят на кода. Индикаторите за код за C# и Visual Basic на ниво елемент също показват кой член на екипа е направил промени в кода. CodeLense е изключителна функция на

Visual Studio 2022 Professional или Enterprise Edition.

Споделяне на Visual Studio в реално време

Функцията за споделяне в реално време, интегрирана във Visual Studio 2022 Professional , позволява на до 30 разработчици да си сътрудничат в реално време върху една и съща база с изходен код, която се споделя, включително и в контекст. Това е възможно, тъй като Visual Studio Live Share прехвърля само файловото дърво и контекстната информация. По този начин всеки член на екипа може да работи върху изходния код независимо от домакина в познатата работна среда. Тук са интегрирани и функции за изкуствен интелект, наред с други неща за подобряване на качеството на кода. Съвместното отстраняване на грешки е възможно и с Visual Studio Live Share.

Допълнителни характеристики на Visual Studio 2022 Professional

Освен това Visual Studio 2022 Professional предлага много други практически функции:

Рефакторинг във Visual Studio 2022 Professional

В Visual Studio 2022 Professional са налични нови рефактори за C#, които правят организирането на кода още по-лесно: Членовете могат да бъдат преместени в интерфейса или базовия клас, а пространствата от имена могат да бъдат адаптирани така, че да съответстват на структурата на папките. Подходящите предложения се показват в така наречената крушка.

Почистване на кода

Code Cleanup е функция за автоматично преформатиране на изходния код във Visual Studio 2022, която се показва като метла под редактора на изходния код. Настройките на формата на кода могат да се определят с помощта на файл EditorConfig само за определен проект или за целия код чрез опциите в текстовия редактор. За почистване на код на файлове с код на C# Visual Studio 2022 Professional предлага отделен бутон "Code Clean-up" в редактора. Освен това потребителите могат да определят стойностите за предпочитания и сериозност за всяка настройка на формата на кода за всеки ред поотделно, като за нивото на сериозност са налични опциите "Само за преработване", "Предложение", "Предупреждение" или "Грешка". Показваните във всеки случай бележки или предложения могат не само да се показват с едно кликване, но и да се прилагат незабавно, като често срещаните корекции могат да се запазват и като профил.

Отстраняване на грешки във Visual Studio 2022

Дебъгерът във Visual Studio 2022 Professional не само работи с два пъти по-висока скорост от преди; потреблението на памет при дебъгване на изнесени от процеса C++ приложения също е намалено. За да идентифицирате обектите по техните свойства, в прозореца на програмата за отстраняване на грешки трябва само да плъзнете курсора върху дадено свойство и да щракнете върху иконата на щифт, за да се покаже съответната информация. Точките за прекъсване на данни вече са налични и за приложенията на .NET Core във Visual Studio 2022, а не само за C++, както досега. Те прекъсват изпълнението на кода веднага щом стойността на дадено свойство за даден обект се промени, независимо от позицията.

Xamarin за мобилна разработка

Приложенията, създадени с Xamarin за Android, iOS и Windows, имат естествен вид и усещане, поради което са толкова популярни. Xamarin в Visual Studio 2022 не само предлага по-бързо компилиране и внедряване за Android, но вече включва и редактор на свойства за Xamarin.Forms XAML, както и оптимизиран Xamarin.Forms Previewer.

Предаване на PMA (Per-Monitor-Aware)

Потребителите, които обичат да използват няколко монитора, когато разработват, или които работят от разстояние, ще оценят тази функция: Досега използването на монитори с различни резолюции предизвикваше различни проблеми по време на разработката, например рендирането обикновено се извършваше в неправилен мащаб или самото Visual Studio се показваше размазано. Visual Studio 2022 Professional вече предлага рендиране с поддръжка на PMA, което означава, наред с други неща, че софтуерът се рендира правилно, независимо от съответните фактори на мащабиране. Минималното изискване за това е Windows 10 Update (v1803, RS4) или .NET Framework 4.8 RTM.

Инструменти за контейнери във Visual Studio 2022 Professional

Когато използват поддръжката на облачните услуги на Azure, разработчиците могат да използват, наред с други неща, и инструментите за разработка с контейнери, включени във Visual Studio, които значително опростяват създаването, както и отстраняването на грешки и внедряването. Visual Studio 2022 Professional също предлага поддръжка за Docker и Kubernetes, при условие че крайната точка разполага с Docker Desktop, както и с необходимите работни натоварвания за уеб разработка, инструменти на Azure и инструменти за разработка на .NET Core. Сайтът

Поддръжката на Kubernetes позволява осъществяването на връзка между локален проект и клъстер на Kubernetes в рамките на Azure Kubernetes Service (AKS).

Системни изисквания за Visual Studio 2022 Professional

Следващите подробни изисквания не само предоставят общи изисквания за инсталиране на Visual Studio 2022 Professional, но също така описват изискванията за използване на определени функции на Visual Studio 2022 Professional, като може да са необходими администраторски права.

Поддържани операционни системи

По принцип за инсталирането на Visual Studio 2022 Professional се препоръчва 64-битова версия, като следните спецификации се прилагат като минимални изисквания:

 • Windows 10 версия 1909 или по-висока, Windows 11 версия 21H2,( Home, Professional, Education и Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Стандартен, Datacenter
 • Windows Server 2019: Standard, Datacenter
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter

Изисквания към хардуера (минимални спецификации)

 • Процесор: 1,8 GHz; препоръчва се четириядрен или по-добър. Процесорите ARM не се поддържат
 • Памет: 4 GB RAM. За типични професионални решения се препоръчва 16 GB RAM
 • Място на твърдия диск: 850 MB, типичните инсталации изискват 20 - 50 GB свободно пространство (до 210 GB в зависимост от инсталираните функции)
 • Скорост на твърдия диск: препоръчва се инсталиране на твърдотелно устройство (SSD)
 • Графична карта: 1 920 x 1080, препоръчително 1 366 x 768 или повече

Други изисквания (подбор)

 • Инсталиране на Visual Studio 2022: .NET Framework 4.5.2
 • Работи с .NET Framework 4.7.2, тази версия ще бъде инсталирана по време на инсталацията
 • Различни сценарии, свързани с интернет: Изисква се Internet Explorer 11 или Microsoft Edge
 • Емулатор на Hyper-V: 64-битова операционна система, клиент на Hyper-V, превод на адреси от второ ниво (SLAT)
 • Xamarin.Android: 64-битова версия на Windows, 64-битов Java Development Kit (JDK)
 • Разработване на универсални приложения за Windows: Windows 10 (чрез команден ред: Windows Server 2022, Windows Server 2016 и Windows Server 2012 R2)
 • Разработване на мобилни приложения с натоварвания на C++, JavaScript или .NET под Windows 7 SP1: PowerShell 3.0

Купете Visual Studio 2022 Professional евтино единично в Wiresoft в нашия онлайн магазин

Софтуерът Visual Studio 2022 Professional се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като единичен лиценз на особено изгодна цена като т.нар. използван софтуер.

Лицензът на Visual Studio 2022 Professional Edition, който се предлага за продажба, е бивш лиценз за Visual Studio на компания, която е била разпусната и преобразувана в индивидуални лицензи, когато е била препродадена като такава, като по този начин е била определена като използван софтуер. Такива лицензи за Microsoft Visual Studio 2022 Professional, предлагани от Wiresoft, произхождат само от компании, разположени в Европа, за които се прилага правото на ЕС. Нито разделянето, нито етикетирането като използван софтуер на този софтуер Visual Studio 2022 Professional предполагат каквито и да било ограничения по отношение на неговата функционалност.

Закупуването на софтуер от Wiresoft винаги е сигурна покупка за вас! Лицензът за Visual Studio 2022 Professional , който се предлага в магазина на Wiresoft, е не само на абсолютно изгодна цена, но и предлага сигурност при покупката чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с предоставения валиден лицензен ключ.

Всяка покупка на Visual Studio 2022 Professional или друга програма на Microsoft като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен проблем за нашите клиенти, тъй като търговията с такъв употребяван софтуер е законно разрешена, което е ясно потвърдено от множество съдебни решения.

Единичните лицензи за използван софтуер, като например Visual Studio 2022 Professional Edition, предлагат на купувачите евтина алтернатива на традиционните оферти, за да могат да използват ексклузивни издания на програмата. Вие също можете да се възползвате от нашето изгодно предложение за софтуерни продукти на Microsoft!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Visual Studio 2022 Professional Edition, както и други версии на Visual Studio и много други програми на Microsoft като използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2022 Professional или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
13.11.2022 г.

CAMIOLO

OTTIMO

Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *
Категории