Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10184
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
176,90 Лв. * 195,90 Лв. * (9,7% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - операционната система на Microsoft за бизнеса

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - предлага се от Wiresoft вместо лиценз за обем и индивидуално евтино!

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 е операционната система на тази версия на Microsoft, която съдържа най-голям обхват от функции от всички издания - много от тях са включени изключително тук, включително обширно управление на приложенията, а също и достъп до Microsoft Long Term Servicing Branch, специална форма на актуализация Windows, при която се инсталират само актуализации на сигурността, но не и функции.

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 разполага с познатия удобен интерфейс с типичния за Microsoft вид на плочки, който може да се персонализира според личните предпочитания. Изданието Enterprise Edition има за купувачите също така и предимството, че тази операционна система може да се използва и на по-стари хардуерни системи, което за много потребители е важна характеристика, решаваща за покупката. В онлайн магазина на Wiresoft можете да получите Windows 10 Enterprise LTSB 2015 като единична версия, както и други издания на Windows 10 и много други програми на Microsoft. Следващият преглед представя, в допълнение към общия преглед, по-специално специалните функции на Windows 10 Enterprise LTSB 2015.

Специални, ексклузивни функции на Windows 10 Enterprise LTSB 2015

В сравнение с издания като Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSB 2015 предлага плюс от функции и инструменти, които осигуряват значителна добавена стойност, особено за средни и особено за големи предприятия, както по отношение на сигурността на крайните точки и данните, така и по отношение на възможностите за администраторите при прилагане на групови политики и управление на потребителски акаунти. Всички конкретни подробности за Windows 10 Enterprise LTSB 2015 по-долу:

 • DirectAccess: DirectAccess позволява на отдалечените потребители да използват свързаността на мрежовите ресурси без VPN връзка, тъй като отдалечените клиентски компютри остават свързани с корпоративната мрежа чрез криптирана връзка. ИТ администраторите могат също така да управляват всички клиентски компютри чрез DirectAccess. Особено мобилните потребители работят най-добре с DirectAccess, дори в среда с няколко сайта. След като бъдат конфигурирани, техните преносими компютри автоматично се свързват с корпоративната мрежа чрез интернет. DirectAccess също така улеснява управлението на груповите политики.
 • Създател наWindows To Go: Windows To Go инсталира Windows 10 Enterprise LTSB 2015 на USB стик или USB твърд диск, така че потребителите винаги да имат операционната система със себе си и следователно да могат да я използват на крайно устройство на трета страна. Всички данни остават записани на носителя на данни.
 • AppLocker: С AppLocker могат да се дефинират правила за това кои приложения могат да се стартират на компютър Windows 10 Enterprise. Възможно е също така да включите в белия списък доверени приложения.
 • BranchCache: Фирмите, които използват глобална мрежа (WAN), могат да оптимизират нейната честотна лента с помощта на BranchCache; освен че усилията за внедряване са малки, функцията подобрява и скоростта.
 • Универсален филтър за запис - UWF: С този филтър данните вече не се съхраняват постоянно в системата, а се прехвърлят в паметта, където са на разположение до рестартиране. След това това виртуално покритие се изтрива - дори когато гост потребител излезе от системата, например.
 • Credential Guard: Този инструмент за сигурност защитава идентификационните данни, като използва техника за сигурност, базирана на виртуализация, която изолира данните от останалата част на операционната система и по този начин осигурява значително по-добра защита.
 • Device Guard (Защита на устройствата): Това позволява на администраторите да конфигурират работните станции така, че да могат да се изпълняват само определени приложения - идеално за настройка на компютри киоски. Чрез създаването на бял списък се разрешава стартирането само на приложения, които отговарят на политиката за интегритет на кода, което предотвратява активирането на неизвестен досега зловреден софтуер.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Тази изключителна Windows 10 Enterprise функция увеличава производителността на машината, тъй като за разлика от други Windows 10 издания актуализациите не се прилагат постоянно, а само на по-дълги интервали, като се прави разлика между инсталирането на актуализации за сигурност и на функции. LTSB е известен и като Long Term Servicing Channel (LTSC). На потребителите се предлагат само актуализациите и функциите, публикувани през този период, приблизително на всеки 2-3 години, и те могат да ги инсталират или отхвърлят.
 • Анализ на работния плот: Базираната в облака услуга е интегрирана в Microsoft Configuration Manager и предоставя информация за полезните актуализации на съответните клиенти на Windows. Тя също така създава опис на приложенията, работещи в дадена компания, и предоставя информация за тяхната съвместимост с последните актуализации на функциите на Windows 10.

Други бизнес функции и др. на Windows 10 Enterprise LTSB 2015

Освен тези ексклузивни функции, следните функции са включени само в Windows 10 Enterprise LTSB 2015, както и в Pro:

Широки възможности за използване

Windows 10 разширява възможностите на приложенията за потребителите с редица функции, като например:

 • Приложение за отдалечен работен плот: С приложението за отдалечен работен плот потребителите могат да използват друго, локално отдалечено терминално устройство, сякаш седят пред собствения си компютър или таблет: чрез RDS шлюзова връзка се показва интерфейсът на работния плот, който може да се използва, включително всички програми.
 • Режим "Киоск": С режима "Киоск" различни потребители могат да използват компютъра Windows 10, без да получават достъп до други важни данни или определени функции на основния потребител. Това позволява да се създаде отделен потребителски акаунт за всяко упълномощено лице, което предоставя достъп до определените данни и функции само на съответния влязъл в системата потребител.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode значително намалява проблемите със съвместимостта с по-стари уеб приложения, като им позволява да работят на Windows 10; освен това Enterprise Mode Site List Manager предоставя различни опции при визуализиране на уеб страници.
 • Клиент на Hyper-V: Windows 10 Enterprise LTSB 2015 включва технологията Hyper-V за стартиране на множество операционни системи в собствена виртуална машина (VM). Това позволява по-добро използване на наличното пространство за съхранение, а динамичното управление на паметта улеснява паралелната работа на няколко виртуални машини.

Разширени възможности за управление

Администраторите разполагат с оптимизирани възможности за управление на потребителите и техните компютри с Windows 10:

 • Групови политики се дефинират локално чрез редактора gpedit.msc и се управляват в съответствие с определени спецификации: По този начин инсталирането на актуализации може да се контролира съгласно определени правила, например с крайни срокове за изпълнение, които определят кога най-късно трябва да се инсталира определена актуализация, но също така може да се конфигурира централно оптимизиране на паметта чрез Storage Sense за изтриване на ненужни файлове.
 • Присъединяване към домейни: Присъединяването към домейни опростява управлението на персонални компютри и потребителски акаунти чрез членството им в домейн в Active Directory. Офлайн присъединяването към домейна позволява на администраторите да добавят компютър към домейна офлайн - предимство за потребители, които работят мобилно и без мрежова връзка чрез контролер на домейна.
 • Windows Business Store: С достъп до Windows Business Store и използване на Azure Active Directory наличните там софтуерни продукти могат да бъдат закупени и внедрени централно за всички крайни устройства в мрежата.

Повишена сигурност

ВWindows 10 е подобрена и сигурността на данните и потребителите, за да се осигури още по-свободна работа:

 • BitLocker: Тази функция специално защитава мобилни устройства, като таблети и лаптопи, в случай че бъдат откраднати или изгубени. Чувствителните или личните данни в тях са надеждно криптирани с BitLocker, за да не може да се злоупотреби с тях. BitLocker To Go" може да се използва и за криптиране на USB памети или външни твърди дискове.
 • Windows Defender System Guard: WDSG е специален слой защита, който предпазва операционната система Windows 10 от атаки при стартиране, когато обичайните антивирусни програми все още не са активирани.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Тази функция на Windows 10 позволява целенасочена защита на бизнес данни, например на лаптоп, чрез управление на правата в Active Directory, което е активно дори ако данните са преместени на друго място или са изпратени като прикачен файл. EDP също така предотвратява инсталирането на несигурни приложения.
 • Intelligent Security Graph: ISG анализира мерките за сигурност, въведени в корпоративната мрежа, и предлага полезни подобрения, ако има някакви недостатъци.

Други характеристики и функционалност на Windows 10 Enterprise LTSB 2015

Следните инструменти са включени и в операционните системи Windows 10 или представляват подобрения на съществуващи функции - за още по-добро и по-сигурно изживяване в Windows:

 • Windows Здравейте: Сигурната алтернатива на паролите - влезте с пръстов отпечатък или чрез разпознаване на лицето, локално или с уеб акаунт.
 • Snap Assist: Инструментът идеално разделя наличната област на дисплея между активните прозорци - с Corner Snap могат да се показват до четири прозореца едновременно.
 • Cortana: Гласовият асистент Cortana е активиран по подразбиране в Windows 10, но може и да бъде деактивиран, например за да не се натоварва батерията или от съображения за защита на данните.
 • Continuum: Това позволява работата или игрите да продължат безпроблемно, докато локалният компютър работи на друго крайно устройство. На таблети и смартфони всички функции са достъпни чрез виртуалната клавиатура, а дисплеят на работния плот се адаптира автоматично към съответния формат.
 • Windows Защита на информацията: Защита срещу изтичане на данни без ограничения за потребителите. WIP защитава не само данните, но и приложенията от кражба и манипулиране чрез криптираща файлова система - EFS.

Изисквания за хардуер за Windows 10 Enterprise LTSB 2015

За да може Windows 10 Enterprise LTSB 2015 да се използва лесно на персонален или преносим компютър с вграден по-широк набор от функции, хардуерът трябва да отговаря на определени минимални изисквания. WindowsВъпреки че 10 Enterprise LTSB 2015 се предлага в 32-битова и 64-битова версия, ако е възможно - особено на по-нов компютър - трябва да се инсталира 64-битовата версия, за да могат да се използват всички програми и приложения. Компютърът трябва да отговаря на следните технически характеристики, за да се инсталира Windows 10 Enterprise:

 • Процесор или SoC (System-on-a-Chip - за смартфони): 1 GHz
 • RAM: 1 GB за 32-битова или 2 GB RAM за 64-битова операционна система
 • Място на твърдия диск: 16 GB за 32-битова или 20 GB за 64-битова операционна система
 • Графики: Дисплей 800 x 600, DirectX 9, с драйвер WDDM 1.0
 • Разпознаване на речта на Cortana: Hi-Fi микрофонна решетка
 • Чип TPM (v1.2) за поддръжка на виртуализация (Intel VT-x или AMD-V и Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Купете евтино в Wiresoft в нашия онлайн магазин

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 обикновено се предлага само като лиценз за обем от Microsoft . В онлайн магазина на Wiresoft обаче можете да закупите операционната система  Windows 10 Enterprise LTSB 2015 също като единичен лиценз - и то на особено изгодна цена като използван софтуер - с идентичен набор от функции.

Този лиценз се предлага от нас за закупуване на Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition е част от предишен лиценз за обем, закупен от предприятие. При препродажбата му той е бил разбит и в процеса на преработката му е бил превърнат в отделни лицензи, които след това се квалифицират като употребяван софтуер или софтуер втора употреба. Въпреки това отделянето или определянето като Използвансофтуер не налага никакви ограничения върху функционалността на този Windows 10 Enterprise LTSB 2015 софтуер на операционната система. 

Закупуването на софтуер от Wiresoft е винаги безопасно за вас! Тази Windows 10 Enterprise LTSB 2015 операционна система, налична в магазина на Wiresoft, предлага не само особено изгодна цена, но и сигурност при покупката: чрез незабавно изтегляне на версия, идентична с оригиналния продукт на Microsoft. Активирането на вашия лиценз за Windows 10 Enterprise LTSB 2015 се извършва чрез включения в комплекта валиден лицензионен ключ.

Закупуването на Windows 10 Enterprise LTSB 2015 като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен проблем, тъй като търговията с такъв употребяван софтуер е ясно разрешена от закона, което се потвърждава и от множество правно обвързващи и публично достъпни съдебни решения.

Използваният софтуер предлага на нашите клиенти евтина алтернатива, за да могат да използват Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition. Вие също можете да се възползвате от нашата оферта за евтин софтуер!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите освен Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition също и други версии на Windows операционни системи, както и други програми на Microsoft като евтини версии за изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Windows 10 Enterprise LTSB 2015 или друг софтуер на Microsoft, моля, свържете се с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории