Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10186
 • KW4-00190
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
298,90 Лв. * 330,90 Лв. * (9,67% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  32bit/64bit


Windows 10 Enterprise предлага на потребителите максимална производителност и е специално разработен за по-големи компании - предлага се в Wiresoft вместо обемния лиценз и индивидуално на изгодна цена! Windows 10 Enterprise LTSC 2019 е операционната система на тази версия на Microsoft, която съдържа най-голям обхват от функции от всички издания - много от тях са включени изключително тук, наред с другото обширно управление на приложенията, както и достъп до клона за дългосрочно обслужване на Microsoft - специална форма на актуализиране на Windows, при която се инсталират само актуализации на сигурността, но не и функции.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - операционната система на Microsoft за фирми

Windows 10 Enterprise предлага на потребителите максимална производителност и е разработен специално за по-големи компании - на разположение на Wiresoft вместо лиценз за обем също индивидуално евтино!

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 е операционната система на тази версия на Microsoft, която съдържа най-голям обхват от функции от всички издания - много от тях са включени изключително само тук, наред с други неща обширно управление на приложения, както и достъп до Microsoft Long Term Servicing Branch, специална форма на актуализация на Windows, с която се инсталират само актуализации на сигурността, но не и функции.

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 се появява в обичайния удобен за потребителя интерфейс с типичния за Microsoft вид на плочките, който може да бъде персонализиран според личните предпочитания в процеса на работа. Изданието Enterprise Edition има за купувачите също така и предимството, че тази операционна система може да се използва и на по-стари хардуерни системи - за много потребители това е важна характеристика, която решава покупката. В онлайн магазина на Wiresoft можете да получите Windows 10 Enterprise LTSC 2019 като единична версия, както и други издания на Windows 10 и много други програми на Microsoft. Следващият преглед представя, в допълнение към общия преглед, по-специално специалните функции на Windows 10 Enterprise LTSC 2019.

Специални, ексклузивни функции на Windows 10 Enterprise LTSC 2019

В сравнение с издания като Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSC 2019 предлага множество функции и инструменти, които предлагат решаваща добавена стойност особено за средни и най-вече за големи компании, както по отношение на сигурността на крайните устройства и данните, така и на възможностите за администраторите при прилагането на групови политики и управлението на потребителски акаунти. Всички конкретни подробности за Windows 10 Enterprise LTSC 2019 по-долу:

 • DirectAccess: DirectAccess позволява на отдалечените потребители да се възползват от свързаността на мрежовите ресурси без VPN връзка, тъй като отдалечените клиентски компютри остават свързани с корпоративната мрежа чрез криптирана връзка. ИТ администраторите могат също така да управляват всички клиентски компютри чрез DirectAccess. Особено мобилните потребители работят най-добре с DirectAccess, дори в среда с няколко сайта. След като бъдат конфигурирани, техните преносими компютри автоматично се свързват с корпоративната мрежа чрез интернет. DirectAccess също така улеснява управлението на груповите политики.
 • Създател наWindows To Go: Windows To Go инсталира Windows 10 Enterprise на USB стик или USB твърд диск, така че потребителите винаги да имат операционната система със себе си и следователно да могат да я използват на крайно устройство на трета страна. Всички данни остават записани на носителя на данни.
 • AppLocker: С AppLocker могат да се дефинират правила за това кои приложения могат да се стартират на Windows 10 Enterprise LTSC 2019 компютър. В този процес е възможно и включването на доверени приложения в бели списъци.
 • BranchCache: Предприятията, които използват глобална мрежа (WAN), могат да използват BranchCache, за да оптимизират нейната честотна лента; освен че не изисква много усилия за внедряване, функцията подобрява и скоростта.
 • Универсален филтър за запис - UWF: С този филтър данните вече не се съхраняват постоянно в системата, а се прехвърлят в паметта, където са на разположение до рестартиране. След това това виртуално покритие се изтрива - дори когато гост потребител излезе от системата, например.
 • Credential Guard: Този инструмент за сигурност защитава идентификационните данни, като използва техника за сигурност, базирана на виртуализация, която изолира данните от останалата част на операционната система и по този начин осигурява значително по-добра защита.
 • Device Guard (Защита на устройствата): Това позволява на администраторите да конфигурират работните станции така, че да могат да се изпълняват само определени приложения - идеално за настройка на компютри киоски. Чрез създаването на бял списък се разрешава стартирането само на приложения, които отговарят на политиката за интегритет на кода, което предотвратява активирането на неизвестен досега зловреден софтуер.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Тази изключителна Windows 10 Enterprise функция увеличава производителността на машината, тъй като за разлика от други Windows 10 издания актуализациите не се прилагат постоянно, а само на по-дълги интервали, като се прави разлика между инсталирането на актуализации за сигурност и на функции. LTSB е известен и като Long Term Servicing Channel (LTSC). На потребителите се предлагат само актуализациите и функциите, публикувани през този период, приблизително на всеки 2-3 години, и те могат да ги инсталират или отхвърлят.
 • Анализ на работния плот: Базираната в облака услуга е интегрирана в Microsoft Configuration Manager и предоставя информация за полезните актуализации на съответните клиенти на Windows. Тя също така създава опис на приложенията, работещи в дадена компания, и предоставя информация за тяхната съвместимост с последните актуализации на функциите на Windows 10.

Други бизнес функции и др. на Windows 10 Enterprise LTSC 2019

Освен тези ексклузивни функции, следните функции са включени само в Windows 10 Enterprise LTSC 2019, както и в Pro:

Широки възможности за използване

Windows 10 разширява възможностите на приложенията за потребителите с редица функции, като например:

 • Приложение за отдалечен работен плот: С приложението за отдалечен работен плот потребителите могат да използват друго, локално отдалечено терминално устройство, сякаш седят пред собствения си компютър или таблет: чрез връзка с шлюз RDS се показва интерфейсът на работния плот, който може да се използва, включително всички програми.
 • Режим "Киоск": С режима "Киоск" различни потребители могат да използват компютъра Windows 10, без да получават достъп до други важни данни или определени функции на основния потребител. Това позволява да се създаде отделен потребителски акаунт за всяко упълномощено лице, което предоставя достъп до определените данни и функции само на съответния влязъл в системата потребител.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode значително намалява проблемите със съвместимостта с по-стари уеб приложения, като им позволява да работят на Windows 10; освен това Enterprise Mode Site List Manager предоставя различни опции при визуализиране на уеб страници.
 • Клиент на Hyper-V: Windows 10 Enterprise LTSC 2019 включва технологията Hyper-V за стартиране на няколко операционни системи в собствена виртуална машина (VM). Това позволява по-добро използване на наличното пространство за съхранение, а динамичното управление на съхранението улеснява паралелната работа на няколко виртуални машини.

Разширени възможности за управление

Администраторите разполагат с оптимизирани възможности за управление на потребителите и техните компютри с Windows 10:

 • Групови политики се дефинират локално чрез редактора gpedit.msc и се управляват в съответствие с определени спецификации: По този начин инсталирането на актуализации може да се контролира съгласно определени правила, например с крайни срокове за изпълнение, които определят кога най-късно трябва да се инсталира определена актуализация, но също така може да се конфигурира централно оптимизиране на паметта чрез Storage Sense за изтриване на ненужни файлове.
 • Присъединяване към домейни: Присъединяването към домейни опростява управлението на персонални компютри и потребителски акаунти чрез членството им в домейн в Active Directory. Офлайн присъединяването към домейна позволява на администраторите да добавят компютър към домейна офлайн - предимство за потребители, които работят мобилно и без мрежова връзка чрез контролер на домейна.
 • Windows Business Store: С достъп до Windows Business Store и използване на Azure Active Directory наличните там софтуерни продукти могат да бъдат закупени и внедрени централно за всички крайни устройства в мрежата.

Повишена сигурност

ВWindows 10 е подобрена и сигурността на данните и потребителите, за да се осигури още по-свободна работа:

 • BitLocker: Тази функция специално защитава мобилни устройства, като таблети и лаптопи, в случай че бъдат откраднати или изгубени. Чувствителните или личните данни в тях са надеждно криптирани с BitLocker, за да не може да се злоупотреби с тях. BitLocker To Go" може да се използва и за криптиране на USB памети или външни твърди дискове.
 • Windows Defender System Guard: WDSG е специален защитен слой, който предпазва операционната система Windows 10 от атаки при стартиране, когато обичайните програми за защита от вируси все още не са активирани.
 • Enterprise Data Protection (EDP): Тази функция на Windows 10 позволява целенасочена защита на бизнес данни, например на лаптоп, чрез управление на правата в Active Directory, което е активно дори ако данните са преместени на друго място или са изпратени като прикачен файл. EDP също така предотвратява инсталирането на несигурни приложения.
 • Intelligent Security Graph: ISG анализира мерките за сигурност, въведени в корпоративната мрежа, и предлага полезни подобрения, ако има някакви недостатъци.

Други характеристики и функции на Windows 10

Следните инструменти са включени и в операционните системи Windows 10 или представляват подобрения на съществуващи функции - за още по-добро и по-сигурно изживяване в Windows:

 • Windows Здравейте: Сигурната алтернатива на паролите - влезте с пръстов отпечатък или чрез разпознаване на лицето, локално или с уеб акаунт.
 • Snap Assist: Инструментът идеално разделя наличната област на дисплея между активните прозорци - с Corner Snap могат да се показват до четири прозореца едновременно.
 • Cortana: Гласовият асистент Cortana е активиран по подразбиране в Windows 10, но може и да бъде деактивиран, например за да не се натоварва батерията или от съображения за защита на данните.
 • Continuum: Това позволява работата или игрите да продължат безпроблемно, докато локалният компютър работи на друго крайно устройство. На таблети и смартфони всички функции са достъпни чрез виртуалната клавиатура, а дисплеят на работния плот се адаптира автоматично към съответния формат.
 • Windows Защита на информацията: Защита срещу изтичане на данни без ограничения за потребителите. WIP защитава не само данните, но и приложенията от кражба и манипулиране чрез криптираща файлова система - EFS.

Изисквания за хардуер за Windows 10 Enterprise LTSC 2019

За да може Windows 10 Enterprise LTSC 2019 да се използва лесно на компютър или лаптоп с вградения по-широк набор от функции, хардуерът трябва да отговаря на определени минимални изисквания. WindowsВъпреки че 10 Enterprise LTSC 2019 се предлага в 32-битова и 64-битова версия, ако е възможно - особено на по-нов компютър - трябва да се инсталира 64-битовата версия, за да могат да се използват всички програми и приложения. Компютърът трябва да отговаря на следните технически характеристики, за да може да се инсталира Windows 10 Enterprise LTSC 2019:

 • Процесор или SoC (System-on-a-Chip - за смартфони): 1 GHz
 • RAM: 1 GB за 32-битова или 2 GB RAM за 64-битова операционна система
 • Място на твърдия диск: 16 GB за 32-битова или 20 GB за 64-битова операционна система
 • Графики: Дисплей 800 x 600, DirectX 9, с драйвер WDDM 1.0
 • Разпознаване на речта на Cortana: Hi-Fi микрофонна решетка
 • Чип TPM (v1.2) за поддръжка на виртуализация (Intel VT-x или AMD-V и Second Level Address Translation)

КупетеWindows 10 Enterprise LTSC 2019 евтино в онлайн магазина на Wiresoft

Windows 10 Enterprise LTSC 2019 обикновено се предлага от Microsoft само като лиценз за обем. В онлайн магазина на Wiresoft обаче можете да закупите операционната система  Windows 10 Enterprise LTSC 2019 също като единичен лиценз - и то на особено ниска цена като използван софтуер - с идентичен обхват от функции.

Този лиценз се предлага за закупуване от нас на Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition е част от предишен лиценз за обем, закупен от дадена компания. При препродажбата му той е бил разбит и в процеса е бил превърнат в индивидуални лицензи, които след това се квалифицират като използван софтуер или Използван софтуер. Въпреки това разделянето или маркирането като Употребявансофтуер не налага никакви ограничения върху функционалността на този Windows 10 Enterprise LTSC 2019 софтуер на операционната система. 

Закупуването на софтуер от Wiresoft е винаги безопасно за вас! Тази Windows 10 Enterprise LTSC 2019 операционна система, налична в магазина на Wiresoft, предлага не само особено изгодна цена, но и сигурност при покупката: чрез незабавно изтегляне на версия, идентична с оригиналния продукт на Microsoft. Активирането на лиценза за Windows 10 Enterprise LTSC 2019 се извършва чрез включения валиден лицензионен ключ за обем.

Закупуването на Windows 10 Enterprise LTSC 2019 като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен проблем, тъй като търговията с такъв употребяван софтуер е ясно разрешена от закона, което се потвърждава и от множество правно обвързващи и публично достъпни съдебни решения.

Употребяваният софтуер предлага на нашите клиенти евтина алтернатива, за да могат да използват Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition. Вие също можете да се възползвате от нашето евтино предложение за софтуер!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите освен Windows 10 Enterprise LTSC 2019 Edition също и други версии на Windows операционни системи, както и други програми на Microsoft като евтини версии за изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Windows 10 Enterprise LTSC 2019 или друг софтуер на Microsoft, моля, свържете се с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
3 513,90 Лв. *