Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10082
  • 6VC-02071
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
52,90 Лв. * 57,90 Лв. * (8,64% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x R2 Device CAL
Система  Windows Server
CAL RDS Device CAL R2
Обхват на доставката Идентификатор на лиценза + Код за удостоверяване 
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър Съвместим


Услугите за отдалечен работен плот (RDS) на Microsoft Windows са наследник на старите CAL на терминални сървъри. RDS е централизирана платформа за настолни компютри и приложения, която ви предлага широк набор от възможности за предоставяне и управление на настолни компютри и свързване на отдалечени работници чрез технологиите за виртуализация на сесии и инфраструктура за виртуални настолни компютри (VDI). Това ви позволява да увеличите гъвкавостта и сигурността на данните в компанията чрез централизирано решение за настолни компютри, като в същото време облекчавате ИТ отдела си от тежестта на управлението на настолни компютри и приложения.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS)

RDS осигурява лесен начин да предоставите на служителите в организацията си сигурен начин за достъп до фирмени данни. Заменяйки старите терминални сървъри, Remote Desktop Services предлага централизирана виртуализация с помощта на технологията Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Това означава, че ИТ отделът ви трябва да поддържа само един сървър. Възможно е да се създадат различни профили за различни потребители на сървъра на Microsoft, които след това се показват в зависимост от лиценза на потребителя. Потребителите стартират нормален Windows на своите компютри, но всички данни са на сървъра. Потребителите влизат в този сървър чрез програма и виждат работния плот Standard, който е наличен на сървъра. От този момент нататък потребителят работи само в тази виртуална среда, без данните да се прехвърлят от сървъра към компютъра на потребителя. Данните на клиентите вече не се съхраняват на компютъра на потребителя, което винаги крие риск, а се съхраняват само на сървъра и потребителят може да ги види чрез виртуализация. Ако в средата възникне проблем, не е необходимо да се вика целият ИТ отдел или да се блокират други ресурси. Тъй като това е само виртуална среда, проблемът трябва да бъде отстранен само в сървъра. Когато потребителите влязат отново в системата, всички те виждат актуализирания интерфейс без грешки, без да се налага да чакат. Освен това има по-малък риск софтуерните актуализации (включително тези от самия Windows ) да предизвикат проблеми. Сайтът Windows Remote Desktop Services предлага малка повърхност за атаки, тъй като е необходимо да се поддържа само една среда за много служители, което намалява усилията и прави работата на всички по-ефективна.

Хостът на сесията за отдалечен работен плот, към който е осъществена връзката, решава за всеки потребител дали е необходим лиценз за преглед на виртуалния работен плот и ако да, какъв лиценз. Той изисква лиценза и след като потребителят или устройството получи лиценз, потребителят може да започне работа.

Закупуване на лиценз на база потребител или устройство?

Лицензионните модели са толкова гъвкави, колкото ви е необходимо. Ако служителите ви често са на път или работят с различни устройства, потребителският лиценз, т.е. лиценз, базиран на потребителя, е добър избор. За споделени компютри, където няколко потребители споделят един компютър, или ако всеки потребител използва само едно устройство, трябва да изберете Device-CAL, т.е. лиценз, базиран на устройство. Ако не сте сигурни кой е най-подходящият модел за вас, просто се свържете с нашата поддръжка. Нашият обслужващ персонал с удоволствие ще ви помогне. Ще изчислим по-евтиния модел за вас, защото може би е целесъобразно да се използва комбинация от лицензи. В зависимост от начина на работа на различните отдели във вашата компания може да е по-добре лицензите, базирани на потребители, да са на едно място, а лицензите, базирани на устройства - на друго.

Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 DEVICE CAL

Предлаганият тук лиценз за устройство дава право на компютъра да се свързва със сървъра на Microsoft и по този начин да използва предоставяните от него услуги. Ако потребителите ви трябва да работят с особено чувствителни данни, виртуализацията на работния плот е добра идея. Всеки потребител работи в защитена среда, а администрирането облекчава ИТ отдела ви.

Ако ви е необходим потребителски лиценз, ще намерите решението тук.

Купете Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal

Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) са наследник на старите CAL на терминални сървъри. RDS е централизирана платформа за настолни компютри и приложения, която ви дава множество възможности за предоставяне и управление на настолни компютри и свързване на отдалечени работници с технологиите за виртуализация на сесии и инфраструктура за виртуални настолни компютри (VDI). Това ви позволява да увеличите гъвкавостта и сигурността на данните в предприятието с централизирано решение за настолни компютри, като същевременно освободите ИТ отдела си от управлението на настолни компютри и приложения.

Закупуване на лиценз за устройство или лиценз за потребител за Windows RDS Server?

Ако искате да закупите лиценз за сървъра Windows RDS, можете да избирате между Device-CAL и User-CAL. Както подсказва името, Device-CAL се присвоява на дадено устройство, а User-CAL е личен лиценз. Device-CAL е от полза за компании, чиито служители работят само от една работна станция или с един компютър, или дори споделят компютър с няколко служители. User-CAL, от друга страна, е подходящ за служители, които работят от различни места или с различни устройства и които трябва да бъдат свързани към мрежата с всяко устройство.

Нашият обслужващ персонал с удоволствие ще отговори на всички ваши въпроси относно Microsoft Remote Desktop Services 2012 R2 Device-CAL. Просто се свържете с нас - по телефона или чрез нашия формуляр за контакт. 

Допълнителни връзки към "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории