Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10448
 • D86-05942
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
274,90 Лв. * 304,90 Лв. * (9,84% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Microsoft Visio 2021 е най-новата версия на универсалния софтуер за визуализация, който може да се използва за създаване на голям брой технически, както и бизнес процеси и обзорни и заводски планове в най-различни области, включително визуализация на данни под формата на диаграми. За тази цел изданието MS Visio 2021 Standard предлага допълнителни възможности с оптимизирани инструменти и допълнителни форми. При използване на Microsoft Azure Active Directory или Exchange Server данните могат например да се импортират във формите чрез него или от таблица в Excel.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - най-новата версия на практичното приложение на Microsoft за създаване на диаграми и технически проекти

Microsoft Visio 2021 е най-новата версия на универсалния софтуер за визуализация, който може да се използва за създаване на голям брой технически и бизнес процеси, както и на обзорни и заводски планове в най-различни области, включително за визуализация на данни под формата на диаграми. За тази цел MS Visio 2021 Standard edition предлага допълнителни възможности с оптимизирани инструменти и допълнителни форми. Когато използвате Microsoft Azure Active Directory или Exchange Server, данните могат например да бъдат импортирани във формите чрез тази функция или от таблица в Excel.

Дори начинаещите бързо се ориентират във Visio 2021 Standard, тъй като интерфейсът на работния плот е подобен на други програми от MS Office и затова изглежда познат - те могат интуитивно да използват съществуващите инструменти и функции, за да представят информативно данни и проекти и да ги използват за комуникация в екипа. Visio 2021 Standard може да се използва и на устройства с поддръжка на докосване - с цифрова писалка или с пръст.

Visio Standard Edition 2021 е идеален за малки и средни компании, както и за самостоятелно заети лица, които искат да създават професионални визуализации на високо ниво в своята област на работа.  За тази цел Visio съдържа например блок-схеми за представяне на междуфункционални работни процеси, графици, които показват срокове и календари, диаграми на Гант и PERT, както и прости мрежови диаграми, архитектурни планове за планиране на офиси и различни организационни диаграми, които обикновено се използват при визуализиране на бизнес процеси в компаниите: в области като маркетинг, мозъчна атака, за анализ на структурата на грешките и за одити. Има и много многофункционални диаграми, от които можете да избирате.

По всяка вероятност Microsoft ще повиши цените на новите версии на софтуера, като например MS Visio 2021 Standard, както и на много други нови приложения, но те ще продължат да бъдат на разположение за закупуване. В Wiresoft Visio 2021 Standard вече е наличен за закупуване като използван софтуер под формата на единичен лиценз - при това на значително по-ниска цена в сравнение с новия продукт - просто се свържете с нашия екип за допълнителна информация и веднага разберете кога Visio 2021 ще бъде на разположение за изтегляне.

В онлайн магазина за софтуер на Wiresoft ще намерите и много други приложения на Microsoft като използван софтуер на изгодна цена, напр. програмите, съвместими с Visio 2021 Standard. В следващия преглед ще намерите информация за известните нововъведения и оптимизации на новото издание MS Visio 2021 Standard Edition, както и за типичните функции и характеристики.

Предишни известни нововъведения на Visio 2021 Standard Edition

MS Visio 2021 Standard Edition вероятно ще съдържа някои нововъведения, както и подобрения. В тази връзка Microsoft обяви следното:

 • Изгледът на работния плот е допълнително модернизиран, което се вижда от актуализираните раздели в лентата.
 • Visio 2021 Standard предлага и актуализации за различните форми, шаблони и стилове.
 • За Visio Standard 2021 се твърди, че предлага и широки възможности за управление на правата върху информацията, за да се гарантира защитата на данните.
 • Налични са нови шаблони за създаване на диаграми Azure, които подпомагат потребителите при представянето на различни топологии и конфигурации.
 • Очаква се също така да има подобрения в мултимедийното съдържание, като например архивни изображения и икони, които могат да се използват за диаграмите на Visio.

Научете повече подробности за MS Visio Standard 2021 Edition - веднага щом станат известни - от представител на Wiresoft.

Използвайте широкия набор от диаграми в MS Visio 2021 Standard - или създайте свои собствени форми

MS Visio 2021 Standard предоставя на потребителите обширна колекция от типове диаграми, които могат да се използват за визуализиране на голямо разнообразие от процеси и структури. За да се улесни намирането на подходящите диаграми за дадена област на приложение, те са разделени тематично на така наречените шаблони, които от своя страна съдържат отделните форми или диаграми. В стандартното издание например с тях могат да се създават и прости мрежови диаграми. Много от формите, налични във Visio, са съвместими с промишлени стандарти, което означава, че съдържат задължителна информация и следователно са достъпни и за по-нататъшно използване на съдържащата се в тях информация.

Лесно редактиране на формите

След това формите могат да бъдат допълнени по желание, например със собствен текст - в този случай отделните полета могат да бъдат описани директно или данните могат да бъдат импортирани директно, например чрез свързване с таблица на Excel или - ако има такава - с база данни на Exchange. Възможно е и импортиране чрез услугите MS SharePoint или OneDrive.

Създаване на собствени форми

В допълнение към формите, оптимизирани за представяне на специфични структури и процеси, Visio 2021 предлага и селекция от практични диаграми за общо начало, които позволяват бърз старт в често изисквани области, като например организационни диаграми, също в съответствие със стандарта Specification and Description Language (SDL), и при мозъчна атака, например за създаване на блок-схеми, работни процеси и времеви линии. Налични са и практически съвети, които са особено полезни за начинаещите.

В Vision 2019 Standard потребителите могат да използват тези общи, както и специфични форми, за да създават свои собствени персонализирани форми и да ги запазват за постоянно като нови основни форми в "Любими" за многократна употреба. Освен това формите, съдържащи се във Visio 2019 Standard, могат да бъдат допълнително графично адаптирани или допълнени в зависимост от допълнителните изисквания: напр. отделни съдържания или компоненти могат да бъдат подчертани по-силно с различни инструменти, а цялата диаграма може да бъде редактирана. Налични са инструменти и опции, като например: Форматирането и цветът на текста могат да се променят, както и да се завъртат; дебелината, стилът и цветът на линиите на диаграмите също могат да се променят. Освен това е налична палитра от цветове за запълване, градиенти, прозрачности и шарки, както и ефекти на сянка, луминесценция, отражение и 3D за подчертаване на определени области, които могат да бъдат полезни за разбирането на презентации и доклади.

Кратко представяне на видовете диаграми в MS Visio 2021 Standard

Visio 2021 Standard отново съдържа допълнения към някои видове диаграми, което допълнително разширява обхвата на приложенията. Най-често използваните форми включват диаграми, които описват процеси:

 • Блок-схеми - те могат да се използват за визуализиране на отделните фази на процесите в проектите, както и на техническите процедури; включват и диаграми на плавателните пътеки, които могат да се използват за разпределяне на отделните работни стъпки между различните екипи.
 • Диаграмите на междуфункционалните потоци са специален случай; типични форми са диаграмите IDEF0, които се използват за моделиране на системи и решения на компанията, или диаграмите BPMN, които се използват в бизнес информатиката и управлението на процеси.
 • Диаграмите на технологи чните процеси се използват предимно за представяне на химически и промишлени процеси, като в тях се отчита и оборудването, използвано в процеса.
 • Диаграмите на бизнес процесите могат да илюстрират много оперативни процеси - дори и от сложно естество.
 • Диаграмите на времевата линия документират последователността на развитието, например в бизнес процесите.

Освен това Visio Standard 2021 предлага следните типове диаграми:

 • Организационните схеми изясняват структурите в организациите, както и йерархиите и зависимостите.
 • Диаграмите на последователността визуализират участващите актьори или обекти в определени взаимодействия, както и съответните събития.
 • Диаграмите на дейностите описват действията или методите на участниците.
 • Диаграмите на състоянието илюстрират последователността от фази, през които преминава даден обект, например жизненият цикъл на продукта.
 • Диаграмите на случаите или наслучаите на използване описват отделните фази на проектите за разработка.
 • Комуникационните диаграми илюстрират взаимодействието на елементите в една система.
 • 3D бар диаграмите могат да показват продажбите, ръста на печалбата или други ключови показатели за ефективност.
 • Етажните планове, както и плановете на сградите като тяхна разновидност, визуализират структурирането на архитектурните пространства и етажните планове; те също така изобразяват инфраструктури, като например технически описания на вериги (също в съответствие с изискванията на IEEE), инсталации, тръбопроводи и системи, както се изисква и за планиране на пространството.
 • ИТ диаграмите илюстрират мрежи от процеси, функции и роли, като например в Active Directorys, но също и бази данни; диаграмите на ITIL (Information Technology Infrastructure Library) също попадат в тази категория.

Изисквания за хардуер за Microsoft Visio 2021 Standard

Очаква се MS Visio 2021 Standard Edition да се предлага в 32-битова и 64-битова версия и да може да се използва само в комбинация с Windows 10 или 11 и Windows Server 2019. За актуална информация се свържете директно с екипа на Wiresoft - по имейл, телефон или чат. Подробности за отделните минимални изисквания можете да намерите в следния преглед:

 • Операционни системи: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Процесор: 1,6 GHz, двуядрен
 • Памет: 4 GB RAM (64-битова) или 2 GB RAM (32-битова)
 • Място на твърдия диск: 4,0 GB
 • Разделителна способност на дисплея/екран: 1280 x 768
 • Графики: Графична карта DirectX 10 за ускоряване на графичния хардуер
 • Очаква се използването на функции за използване на файлове на Visio в облака отново да изисква акаунт в Microsoft OneDrive, OneDrive for Business или SharePoint Services

Купете Microsoft Visio 2021 Standard като използван софтуер в магазина за софтуер на Wiresoft

Актуалната версия MS Visio Standard 2021 Edition вече се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като използван единичен лиценз - тя е достъпна за изтегляне след официалната дата на пускане. Като употребяван софтуер цената му е по-ниска от тази на съответния нов софтуер Visio Standard 2021. В Wiresoft можете да се възползвате от следните предимства при закупуване на употребяван софтуер:

 • Когато купувате Microsoft Visio 2021 Standard в магазина на Wiresoft, получавате оригинален единичен лиценз, който преди това е бил закупен от европейска компания и продаден на Wiresoft. При препродажбата предлаганият лиценз MS Visio 2021 Standard се маркира като използван, без "използван" да означава ограничения във функционалността на софтуера Visio или да означава, че този лиценз вече е бил използван.
 • Предлаганото приложение MS Visio 2021 Standard, както и всички други използвани лицензи на Microsoft, предлагани за продажба от Wiresoft, не са нито ограничени за използване или ограничени във времето тестови версии, нито съдържат активиран лицензионен ключ, а са софтуерен продукт, разрешен след покупката ви само за вас.
 • Ако първият купувач вече е бил инсталирал и активирал въпросния софтуер MS Visio 2021 Standard, той е бил изтрит отново при продажбата му на Wiresoft, така че съответният софтуерен лиценз отново е 100% свободно достъпен.
 • Всички употребявани лицензи, закупени от Wiresoft и предлагани за препродажба, като този за софтуера MS Visio Standard 2021, също бяха проверени от нас за пълната им използваемост преди продажбата.
 • Правното основание за препродажбата на употребяван софтуер Microsoft Visio 2021 Standard е приложимото законодателство, което позволява продажбата и покупката, както и използването на употребяван софтуер.
 • След успешното завършване на покупката вашето приложение MS Visio 2021 Standard е директно достъпно за вас чрез електронна доставка на софтуер (ESD).
 • При закупуване на употребяван лиценз, например Standard Edition на Visio 2021 с Wiresoft, можете да сте сигурни, че винаги купувате и използвате законен и оригинален продукт на Microsoft.

Ако имате някакви допълнителни въпроси относно покупката на Microsoft Visio 2021 Standard като използван софтуер или друго издание на MS Visio 2021, както и по-стари версии на MS Visio или друг софтуер на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории