Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10018
 • H30-04073
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
230,90 Лв. * 255,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


MS Project Professional 2013 е най-всеобхватното издание на това софтуерно решение на Microsoft за покриване на най-различни видове проекти с всички съответни компоненти, за тяхното прецизно планиране и администриране, както и за документиране - в различни аспекти според нуждите. По този начин Project Professional 2013 със своите интегрирани функции и характеристики отговаря на всички изисквания за управление на проекти дори на големи компании и организации, които искат да изпълняват сложни задачи и да управляват всички включени ресурси дори в дългосрочен план.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"

Project 2013 Professional - софтуерът на Microsoft за управление на проекти за професионалисти като закупена версия

MS Project Professional 2013 е най-всеобхватното издание на това софтуерно решение на Microsoft, което покрива най-различни видове проекти с всички съответни компоненти, за тяхното прецизно планиране и управление, както и за документиране - в различни аспекти според нуждите. По този начин Project Professional 2013 със своите интегрирани функции и характеристики отговаря на всички изисквания за управление на проекти дори на големи компании и организации, които искат да изпълняват сложни задачи и да управляват всички включени ресурси дори в дългосрочен план.

Множеството практични инструменти, които са бързо достъпни чрез лесния за използване десктоп интерфейс, улесняват особено много работата със софтуера за управление на проекти, така че той може да се използва бързо дори от неопитни потребители; професионалистите ще оценят особено високо интуитивната използваемост и разнообразните възможности за показване.

Инструментите, интегрирани в MS Project Professional 2013 Edition, позволяват диференцирано планиране и контрол на ресурсите, като се избягват както дублиращите се разпределения, така и пренебрегването на неизползваните ресурси, така че създаването и спазването на сроковете и бюджетите да бъде още по-добре гарантирано - за да се осигури успешното изпълнение на проектите, въведени в Project. Особено в случай на мащабни проекти многобройните автоматизации, налични в Project 2013 Professional, са особено полезни, за да се разпознават и избягват затрудненията с ресурсите и сроковете още от самото начало.

Особено в Professional Edition ресурсите могат да се разпределят чрез плъзгане и пускане, а ефектите върху отделните области се виждат веднага, така че да се планират добре мащабни промени. Изборът между различни представяния на проектите, всяко от които се фокусира върху отделен аспект: времевите линии с подчертаване на отделните пътища на задачите позволяват по-добър преглед до отделните детайли.

Също така само в Project 2013 Professional Edition е включена връзката с Microsoft SharePoint, така че съхраненият там файл на проекта да предлага на всички членове на екипа бърз поглед върху текущото състояние - за ефективна комуникация с всички участници.

Освен това Project 2013 Professional вече съдържа и много възможности за оценка на данните за проекта под формата на информативни отчети - не само за текущото състояние, но и за постигнатите резултати и използването на ресурсите - те могат да се използват и извън Project 2013 Professional в приложения на Office, като Word и PowerPoint.

За кои потребители е предназначен Project Professional 2013 Edition?

Професионалното издание на Project 2013 е разработено специално за нуждите на ръководителите на проекти в средни и големи компании, които разработват и ръководят сложни проекти, при които е необходимо особено диференцирано представяне, например защото трябва да се управляват голям брой различни ресурси от всякакъв вид. Тук функцията Team Planner, която също е ексклузивна характеристика на Project Professional 2013, предлага особено голям брой възможности - не само при създаването на графика на проекта, но най-вече при контрола на текущото използване на ресурсите и бюджетите, така че всички отделни процеси да бъдат прецизно показани и документирани под формата на отчети.

Един лиценз на Microsoft Project 2013 Professional edition се предлага от Wiresoft под формата на закупена версия като използван софтуер, което прави цената му особено благоприятна, така че много компании, които не разполагат с голям бюджет за софтуер, също да се възползват от закупуването му. Друго предимство на Project 2013 е, че софтуерът се поддържа от Windows 7, поради което не е необходимо да се закупува по-актуална операционна система, за да се използва този софтуер за управление на проекти.

В допълнение към това издание на Project 2013 Professional можете да намерите и други издания, както и версии в онлайн магазина на Wiresoft за употребяван софтуер - и, разбира се, много други важни приложения на Microsoft - винаги при изгодни условия като употребяван софтуер. Следващият преглед представя най-важните функции на MS Project 2013 и особено на Professional Edition.

Изключителни характеристики на Project 2013 Professional Edition

Особено професионалното издание на Project 2013 предлага следните изключителни функции или разширения на функциите, които позволяват много по-диференцирано представяне на проектите, включително по-всеобхватна комуникация в екипа:

Планиране на екипа

"Екипният планьор" в Microsoft Project предлага на всички потребители цялостна представа за текущото състояние на проекта; те могат веднага да видят къде се намира даден екип в графика на проекта и къде има затруднения. Планирането на ресурсите е много по-прецизно в Professional Edition, което позволява още по-ефективно използване при управлението на проекти. Всички задачи могат също така да се възлагат интуитивно на ресурс чрез плъзгане и пускане, като автоматично се създават съответните ограничения или други ефекти в графика. Освен това претоварването с ресурси е ясно обозначено с цвят.

Всеки ресурс в проекта се въвежда на отделен ред. Всички възложени задачи се показват на един и същи ред вдясно, а ресурсните задачи, които нямат определена начална или крайна дата, също се показват вляво от името им. Другите подробности включват задачи, които все още не са възложени на дадено лице, две задачи, възложени на едно и също лице, непланирани или неразпределени задачи и завършени задачи. Задачите могат също да бъдат деактивирани и да бъдат възлагани отново в Project 2013.

Използване на SharePoint

Чрез синхронизиране с Microsoft SharePoint мениджърите на проекти могат да споделят файловете на MPP проекти с други потребители на SharePoint. По този начин членовете на екипа могат веднага да видят кои задачи са им възложени в момента и да споделят напредъка си.

Project Professional 2013 може да се използва съвместно с MS SharePoint Server или SharePoint Online за създаване на план на проект в Project и синхронизирането му чрез уебсайта SharePoint. Чрез него могат да се актуализират съответните списъци или да се създават нови списъци. Списъците със задачи могат да се редактират по всяко време в Project Professional 2013 и да се синхронизират с уебсайта SharePoint.

Преглед на общите функции на Project 2013 Professional Edition

MS Project 2013 Professional Edition е разработен така, че планирането и управлението на проекти от всякакъв мащаб да бъде възможно най-ясно и лесно - още от самото начало: За тази цел Центърът за проекти, интегриран в Project 2013, прави създаването на нов проект сравнително лесно за тези ръководители на проекти, които използват програмата за първи път или рядко: първо те избират най-подходящия проект от обширен набор от предварително дефинирани шаблони и го адаптират в съответствие с допълнителните изисквания. Възможно е също така да импортирате данни или информация от Excel.

Като алтернатива е възможно да създадете неструктуриран файл на проекта в Project 2013 Professional с диаграма на Гант, която все още е празна, или да отворите подходящ по-стар проект и да използвате отново неговата структура.

Вече са налични много инструменти за диференцирано етикетиране на съответните ресурси или техните видове, които се използват интуитивно за планиране и контрол на хода на проекта. Оптимизираният интерфейс на работния плот дава възможност за незабавно записване на цялата съществена информация по всяко време, така че ръководителите на проекти да поддържат преглед на важните компоненти във всяка фаза.

Представянето по график в Project 2013 Professional осигурява яснота

Основен компонент в MS Project 2013 Professional е изгледът на лентата на Гант, който позволява на ръководителите на проекти да поддържат общ поглед на всеки етап, дори при по-сложно и дългосрочно планиране. Тя съдържа моментна снимка на текущото състояние на проекта и освен най-важните задачи показва и основните етапи - особено версията Professional предлага още по-голяма дълбочина и детайлност. С помощта на менюто "Път на задачата" могат да се подчертаят отделните пътища на задачите в диаграмата на Гант в допълнение към лентите на задачите. При кликване върху отделна задача свързаните с нея пътища се показват в различен цвят, така че да се открояват от останалите задачи.

Цялостно управление на всички ресурси в MS Project Professional 2013

Най-важната задача при управлението на проекти е точното планиране и използване на всички необходими ресурси, за което е необходимо ясно представяне на наличните ресурси. MS Project Professional 2013 предлага два различни изгледа за тази цел: "Таблица на ресурсите" и "Информация за ресурсите". Освен това Project 2013 Professional прави разграничение между три вида ресурси: труд, материали и разходи.

 • "Труд" включва както хора, така и машини. Съответният календар позволява въвеждането на работни часове или периоди на недостъпност и съдържа също така полета за почасови ставки или максимални единици.
 • в "Материал" се записват материалите, свързани с проекта, и съответните количества.
 • "Разходи" позволява отделното записване на еднократни или периодични суми.

Освен това в Project Professional 2013 на всеки тип ресурс може да се присвои имейл адрес за комуникация в допълнение към точното обозначение на името му - за тази цел може да се използва и Lync по избор - както и собствен акаунт за вход с идентификационен код. Полето за свободен текст предлага допълнително място за точното разпределение на ресурса, а полето "тип резервация" също така прави разлика между ангажирани и планирани ресурси. За бюджета и материала са налични допълнителни опции, като например "Generic" (общ), "Active" (активен) или "Inactive" (неактивен) и др.

В допълнение към тези възможности за точно определяне на ресурсите по вид Project 2013 Professional предлага още една възможност за разграничаване, която надхвърля рамките на отделните проекти: а именно между тези, които са общодостъпни в цялата компания - те се наричат "ресурси на предприятието" и се управляват от администратор - и така наречените "местни ресурси" - те са достъпни само за отделните ръководители на проекти, а за по-точно определяне на съответните умения има "общи ресурси".

Изчерпателни отчети в MS Project Professional 2013

Създаването на информационни доклади за всички решаващи фази или за различни аспекти също е една от типичните задачи на управлението на проекти. Тук Project 2013 Professional предлага много възможности: Например може да се документира текущото състояние на текущ проект и да се опишат важни фази или елементи, но също така може да се създаде представяне на целия ход на проекта след неговото завършване, което се използва като шаблон за бъдещи подобни задачи. За тази цел Microsoft Project 2013 съдържа подходящи шаблони за отчети и шаблони за табличен формат за различните видове отчети, включително съответните инструменти за чертане и диаграми, с които могат да се документират всички важни основни стойности на плана, например като работа, продължителност, крайни срокове и разходи, а версията Professional позволява и по-голяма дълбочина и диференциация.

Отчетите, създадени за текущ проект, се актуализират и коригират автоматично, като по този начин винаги предоставят актуална информация. За тази цел Project 2013 Professional предлага разделен изглед, в който е възможно да се наблюдава как точно се променя съответният отчет в реално време.

MS Project Professional 2013 предлага също така възможност за създаване на динамични отчети, които съдържат не само основния план, но показват и фазите в планирането, както и завършените фази и задачи; интегрираната линейна диаграма показва с един поглед дали се спазва съответният график.

Системни изисквания за Microsoft Project Professional 2013

Microsoft Project Professional 2013 е наличен за изтегляне в 32-битова и 64-битова версия. Както 32-битовите, така и 64-битовите версии на изданието се поддържат от операционните системи Windows 7, Windows 8 и Windows 8.1. Microsoft Project Professional 2013 обаче не е съвместим с Microsoft Office 2016! Windows Server 2008 R2 и Windows Server 2012 поддържат Project Professional 2013 само в 64-битова версия. Прилагат се и следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32- и 64-битов
 • Сървърни операционни системи: Windows Server 2008 R2 или Windows Server 2012 - само 64-битови
 • Процесор: x86- или x64-битов с поне 1 GHz и SSE2
 • Оперативна памет: поне 1 GB (32-битова) или 2 GB (64-битова)
 • Място на твърдия диск: поне 3 GB
 • Екран: Графична карта с поддръжка на DirectX10, разделителна способност мин. 1 024 x 576 пиксела

Купете MS Project 2013 Professional Edition евтино като използван софтуер в Wiresoft

Професионалното издание на MS Project 2013 се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като лиценз за един потребител - това е употребяван софтуер, което означава, че цената му е значително по-ниска от тази на подобен нов софтуер - това обозначение обаче не означава никакво ограничение в обхвата на функциите, не само защото софтуерът по принцип не подлежи на износване.

Лицензът за един потребител за професионалното издание на Project 2013, предлаган от Wiresoft като използван софтуер, се основава на разпадането на лиценз за обем и преобразуването му в индивидуални лицензи за тази програма на Microsoft, която преди това е била придобита и евентуално използвана като такава от дадена компания. Разделянето на лиценза за обем не води до никакви отрицателни последици, като например ограничаване на неговата използваемост, нито пък тази процедура представлява правно недопустим процес; освен това всички лицензи за софтуера Microsoft Project 2013 и за други програми на Microsoft, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, първоначално идват от едно дружество. Това означава, че и тук се прилага валидна съдебна практика, която ясно изяснява, че покупката или продажбата на използван софтуер е правен процес. Този факт е потвърден и от различни правно обвързващи съдебни решения.

За вас като купувач това означава, че, от една страна, е надеждно изключен евентуален риск от отговорност, а от друга страна, използваният от Wiresoft софтуер е и одитно защитен благодарение на пълното документиране на веригата между купувача и продавача. Версията за закупуване на MS Project 2013 Professional Edition, предлагана от Wiresoft, освен значително по-ниската си продажна цена, предлага и предимството на неограничената използваемост: тя не включва абонамент, който може да бъде свързан с допълнителни разходи. Затова покупката на софтуер от Wiresoft е сигурна сделка, която ви предлага само предимства! Освен това тази по-стара версия на Project Professional почти никога не се предлага в редовната търговия.

В допълнение към особено благоприятната цена на използвания лиценз за Project 2013 Professional, вие се възползвате от сигурното незабавно изтегляне, включително незабавното активиране на вашия лиценз с включения валиден лицензен ключ.

С лицензите за употребяван софтуер от Wiresoft - не само за MS Project 2013 - вие като купувач можете да продължите да използвате и по-стари издания на програми на Microsoft. Освен това ще намерите и други ексклузивни приложения, които не са достъпни за индивидуални потребители в конвенционалната търговия: освен много програми, съвместими с MS Project 2013 Professional, те включват и по-нови версии - включително на операционни системи Windows. Ако имате въпроси относно MS Project 2013 Professional или друга предлагана програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории