Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10026
 • D86-05338
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
110,90 Лв. * 121,90 Лв. * (9,02% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visio Standard 2013 предлага широк набор от шаблони за създаване на диаграми в много бизнес области: техническите и бизнес процесите, както и научните структури могат да бъдат визуализирани по диференциран начин. Затова Visio Standard 2013 е подходящ навсякъде, където сложни факти и процеси, както и организационни структури се обясняват чрез графично представяне. Всички типове диаграми са ясно подредени според шаблоните за съответната област на приложение и могат да се попълват с информация според собствените нужди или да се адаптират допълнително с форми чрез влачене и пускане. Потребителите могат лесно да се ориентират във Visio 2013 Standard чрез познатия от програмите на Office десктоп интерфейс. Освен това тук могат да се използват интуитивно и интегрираните инструменти, за да се преобразуват незабавно спецификации или идеи в информативни диаграми.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - купете доказаната програма за професионални визуализации като използван софтуер

Visio Standard 2013 предлага широк набор от шаблони за създаване на диаграми в много бизнес области: по този начин могат да се визуализират по диференциран начин както технически и бизнес процеси, така и научни структури. Така Visio Standard 2013 е подходящ навсякъде, където сложни факти и процеси, както и организационни структури, се обясняват чрез графично представяне.

Всички видове диаграми са ясно подредени според шаблоните за съответната област на приложение и могат да бъдат попълнени с информация според собствените ви нужди или допълнително адаптирани с форми чрез плъзгане и пускане.

Потребителите могат лесно да се ориентират във Visio 2013 Standard, като използват познатия интерфейс на работния плот от програмите Office. Освен това тук могат да се използват интуитивно интегрираните инструменти, за да се преобразуват незабавно спецификации или идеи в информативни диаграми.

За кои групи потребители е предназначено изданието Visio 2013 Standard?

Това Standard издание на MS Visio 2013 вече предлага всички предпоставки да бъде използвано за създаване на сложни визуализации под формата на диаграми - в напълно различни области и винаги на професионално ниво, както очакват както МСП, така и самостоятелно заетите лица. Основата на програмата Visio тук са формите, които са ясно организирани в шаблони в зависимост от областта на приложение, като те могат да бъдат допълнително персонализирани според собствените ви изисквания и запазени, така че да бъдат достъпни отново като нови шаблони.

Друго предимство на Visio 2013 Standard Edition е широката му съвместимост, която варира от 7Windows до Windows 10, което прави тази версия особено привлекателна за онези потребители, които все още работят с по-стара операционна система и не зависят от актуализирането на съществуващите си програми на Microsoft, за да използват този софтуер.

Изданието Standard на Microsoft Visio 2013 се предлага в Софтуерния магазин на Wiresoft като единичен лиценз във версия за закупуване - като т.нар. използван софтуер, който е възникнал в резултат на разпадане на лиценз за обем, поради което и цената му е значително по-ниска в сравнение с новите стоки. Използваните софтуерни лицензи от Wiresoft представляват особено икономично решение за групи потребители, като например МСП и самостоятелно заети лица, да използват сами професионален софтуер на Microsoft, като например Visio 2013.

Освен това те могат да намерят много други приложения на Microsoft в онлайн магазина на Wiresoft Software, включително операционни системи Windows, които са съвместими с Visio 2013 - винаги като единични лицензи за използван софтуер на ниски цени. Следващият преглед представя най-важните функции и инструменти на Visio 2013 Standard Edition.

Използвайте много шаблони във Visio Standard 2013 - или ги персонализирайте с форми

Visio Standard 2013 разполага с широк набор от Standard диаграми, подходящи за визуализиране на типични проекти, както и на структури на поръчки и процеси, характерни за повечето бизнес области. Те включват следните видове диаграми:

 • Standard- диаграми на потока за документиране на процеси, но също така и специални форми като
 • Диаграми на потока от данни за визуализиране на системи,
 • диаграми на технологичните процеси, тъй като те се използват главно в инженерството на химическите процеси, както и
 • Диаграми на работните процеси, които се използват за обяснение на динамиката на процесите, и
 • Диаграми за моделиране на бизнес процеси.

Освен това са налични и типове като карти, както и планове на етажи, мрежови диаграми и диаграми на софтуер и бази данни - особено тези от типа на унифицирания език за моделиране (UML), широко използвания стандартен метод за визуализиране на софтуерни модели и проекти, включително разновидности:

 • Диаграми на класовете за общи структурни модели
 • Компонентни диаграми за представяне на компонентите на системата
 • Диаграми за внедряване на системи за изпълнение на хардуерни и софтуерни елементи
 • диаграми на последователността за отразяване на всички елементи, участващи във взаимодействието, и
 • Диаграми на дейностите, диаграми на случаите на използване, комуникационни диаграми, диаграми на записите на бази данни и др.

Всички тези шаблони могат да бъдат усъвършенствани или разширени във Visio Standard 2013, като се използват съществуващите форми или като се използват потребителски форми, създадени от потребителя, и могат също така да бъдат запазени като потребителски шаблони.

Основна информация за структурата на Visio 2013 Standard

Visio 2013 Standard, както и всеки друг софтуер Visio, е организиран на модулен принцип, така че потребителите да могат бързо да се ориентират в него. Това означава, че дори неопитните могат да създават диаграми веднага и с относителна лекота.

Форми

Основните елементи са т.нар. форми - предварително дефинирани обекти за чертане - от които се състои диаграмата. Такъв компонент на формата се плъзга върху нов чертожен лист с помощта на Drag&Drop; това е копие на основната форма. В зависимост от това колко такива форми са необходими, те могат да бъдат влачени от основната форма. Във Visio тези копия се наричат екземпляри, за разлика от основните форми.

Сега копираните форми могат да бъдат допълнително редактирани чрез различни съществуващи точки за избор - например завъртане, промяна на ширината и височината, мащабиране или свързване помежду им със стрелки и т.н., като по същия начин може да се вмъкне текст и да се коригира цветът, ширината на линията или контурът.

Форми

Определени видове форми винаги се комбинират във Visio 2013 в така наречените шаблони, които представляват колекции от форми, принадлежащи към определен тип диаграма. Следователно едни и същи форми могат да се появяват в различни шаблони. Предимството на това е, че в зависимост от избрания тип диаграма - например стандартна блок-схема - всички необходими форми се съдържат във въпросния шаблон, но също и в други шаблони, които са предназначени за създаване на напълно различни диаграми, но отчасти използват подобни форми.

Шаблони във Visio 2013

За да създадат диаграма от определен тип, потребителите вече могат просто да извикат съответния шаблон и да започнат работа - друга възможност е просто да отворят съответния шаблон, който вече съдържа някаква основна структура на диаграма, и да я редактират допълнително с формите, съдържащи се в свързания шаблон, който се отваря едновременно. Например в шаблона "Органограма" са налични всички подходящи форми: те включват, наред с другото,  често срещани длъжности като "Консултант", "Мениджър", "Управляващ директор" и т.н. След това те могат да бъдат допълнително модифицирани или допълнени със собствени форми.

Възможно е също така да запазите завършена диаграма във Visio 2013, така че тя да е на разположение при следващото отваряне на програмата. Файловете Visio от тип .vsd могат да се използват и в други програми на Microsoft чрез плъзгане и пускане, включително PowerPoint, където могат да се използват като част от презентация. Трябва само да се отбележи, че файловете, създадени с Visio Standard 2013, не са съвместими с по-новите програми Office.

Подобрения и нови функции във Visio Standard 2013

Изгледът на работния плот на Microsoft Visio 2013 Standard изглежда веднага познат поради визуалната си ориентация към Office-програмите. Освен това тя предлага цяла гама от подобрения, усъвършенствания и нови функции в сравнение с предишната версия:

 • Оптимизиране на шаблоните за диаграми : в шаблоните за диаграми на Microsoft Visio 2013 Standard са интегрирани някои подобрения, които се отнасят не само до Standard-Шаблони, но и до времевата ос, Standard- както и до подробната мрежа. По-специално това засяга шаблоните за бази данни, организационните схеми, както и областите на моделиране на бизнес процеси и UML - Unified Modeling Language - езикът за моделиране, използван за визуализиране на проектирането и документирането на софтуерни компоненти.
 • Нова функция за плъзгане и пускане : Интеграцията на функцията за плъзгане и пускане прави използването на Visio 2013 Standard много по-лесно и по-гъвкаво. Тя не само позволява интегриране на данни директно в диаграмите, но диаграмите, създадени във Visio 2013, могат да се вмъкват и в документи на Excel и Word.
 • Нови файлови формати: Всички файлове, създадени с Visio, се записват по подразбиране като файлове с разширение .vsdx. Програмата също така разпознава и записва файловите формати vsdm, .vssm, .vssx, .vstm и .vstx за четене и записване.
 • Нови опции за форматиране: Не на последно място, Microsoft Visio Standard 2013 включва не само много нови форми и цветове, както и дизайни, но и ефекти като градиенти, сенки и 3D. Освен това софтуерът веднага показва дали визуализираният с него проект може да бъде изпълнен, като задава форми и цветове, които маркират препратките между определени елементи.

Изисквания за хардуер за Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard се предлага като 32-битова и 64-битова версия - съответно се прилагат различни изисквания за памет.

Важна забележка: Версията на Visio 2013 не е съвместима с Microsoft Office 2016!

 • Операционни системи: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-битови или 64-битови
 • Сървърни операционни системи: Windows Server 2003 R2 или Windows Server 2008 - само 64-битови
 • Процесор: x64-битов или x86-битов с поне 1 GHz и SSE2
 • Оперативна памет: поне 1 GB (32-битова) или 2 GB (64-битова)
 • Място на твърдия диск: поне 3 GB
 • Дисплей: Графична карта с поддръжка на DirectX10, разделителна способност мин. 1 024 x 576 пиксела

Купете MS Visio 2013 Standard Edition като евтин използван софтуер в Wiresoft

Изданието Standard на MS Visio 2013 се предлага в онлайн магазина на Wiresoft в изданието Standard под формата на лиценз за един потребител на ниска цена като използван софтуер, като по този начин цената е значително по-ниска от съответния нов продукт - докато тук в редовната търговия се предлага почти изключително само последната версия на софтуера. В допълнение към значително по-ниската си покупна цена, версията за закупуване на Visio, предлагана от Wiresoft, предлага икономическо предимство поради неограничената си използваемост за неограничен период от време, тъй като не е абонаментна версия, която съдържа договорни задължения с платени актуализации.

Основата на предлагания лиценз за един потребител на Visio 2013 Standard Edition е лиценз за обем на тази програма на Microsoft, която първоначално е била закупена и евентуално активирана от дадена компания. При законно разрешената препродажба или придобиване от страна на Wiresoft този лиценз за обем беше разделен и преобразуван в индивидуални лицензи; получените индивидуални лицензи ще бъдат наричани в бъдеще използван софтуер.

Въпреки това нито разделянето на отделни лицензи, нито новото определяне на Visio 2013 като "използван софтуер" не означава никакви ограничения по отношение на обхвата на функциите или времето на използване - от една страна, защото софтуерът по принцип не може да се износва, а от друга, защото този процес не нарушава никакви валидни разпоредби.

Следователно закупуването на софтуер с Wiresoft винаги е безопасна дейност, тъй като всички предлагани лицензи за употребяван софтуер, като например Standard Edition на Microsoft Visio 2013, идват от компании, базирани в Европа, така че основните бизнес транзакции се уреждат от действащото законодателство в ЕС, което ясно посочва, че препродажбата на употребяван софтуер е разрешена от закона. Това е ясно потвърдено и от различни съдебни решения, така че рискът от отговорност за вас като купувач също е надеждно изключен. Освен това софтуерът, който сте закупили от Wiresoft, също е надежден за одит благодарение на пълните доказателства за предишните купувачи или продавачи.

Затова закупуването на софтуер от Wiresoft ви предлага само предимства! Когато купувате употребяван софтуерен лиценз за MS Visio 2013 Standard или друга програма, ще се възползвате не само от ценово предимство в сравнение с новите продукти, но и от сигурността на купувача чрез незабавно изтегляне, както и незабавно активиране на лиценза с лицензионния ключ за обем, който е валиден изключително за закупения продукт след приключване на процеса на плащане. Освен това офертата за използван софтуер на Wiresoft ви дава възможност да използвате сами и без ограничения ексклузивни издания на програми на Microsoft.

Следователно в магазина на Wiresoft за употребяван софтуер на Microsoft ще намерите не само други версии или издания на тази програма в допълнение към MS Visio Standard 2013, но и много други приложения на Microsoft, които са съвместими с тази версия на програмата, например операционни системи Windows и сървърни операционни системи Windows. Ако имате въпроси относно MS Visio Standard 2013 или друг софтуер на Microsoft, наличен в магазина на Wiresoft, просто се възползвайте от нашите компетентни и приятелски съвети - чрез чат или по телефона или по електронна поща.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории