Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10485
 • MX3-00199
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
4 612,90 Лв. * 5 124,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лицензен ключ
Среден Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни приложения в много области. Особено Enterprise-изданието на това цялостно решение убеждава с големия си избор от инструменти и функции - не само за проектиране, но и за текущо тестване на разработените програми - и поради това е особено подходящо за по-големи компании и организации, а оттам и за цели екипи от програмисти.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"

Максимална производителност на разработчиците с Visual Studio 2022 Enterprise - като закупена версия

Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни приложения в много области. По-специално, изданието Enterprise на това цялостно решение убеждава с големия си избор от инструменти и функции - не само за проектиране, но и за текущо тестване на разработените програми - и следователно е особено подходящо за по-големи компании и организации, а оттам и за цели екипи от програмисти.

Visual Studio Enterprise убеждава в новата версия 2022 с много подобрения в детайли, както и с напълно нови функции, които улесняват ежедневната работа на разработчиците; те включват по-специално IntelliCode с предложения за решения, базирани на изкуствен интелект, и Visual Studio Live Share с практически инструменти за по-добро сътрудничество в реално време.

Освен това в Visual Studio Enterprise 2022 са подобрени рефакторирането и навигацията, както и дебъгерът, който е разширен с няколко функции. А с Live Unit Testing тестовете могат да се изпълняват, докато кодът все още се пише, докато Live Dependency Checking гарантира в реално време, че кодът е съвместим със съответните правила за зависимости.

При закупуването на Visual Studio 2022 Enterprise Edition като използван софтуер от Wiresoft потребителите имат голямото предимство да използват този софтуер за разработчици, който се предлага от Microsoft изключително като лиценз за обем, като свой собствен индивидуален лиценз на своя компютър.

В онлайн магазина на Wiresoft ще намерите Visual Studio 2022 Enterprise Edition, както и други издания на Visual Studio - в други версии - като версии за закупуване от един потребител, които обикновено не се предлагат в редовната търговия, както и много други програми на Microsoft. Следващият преглед представя изключителните характеристики на Visual Studio 2022 Enterprise, както и всички други важни функции и характеристики на тази версия.

Акценти във Visual Studio 2022 Enterprise

Visual Studio 2022 предлага, в допълнение към предишните изпитани функции и инструменти, редица практически допълнения и оптимизации на основните функции, както и напълно нови функции, които подпомагат разработчиците още по-добре в тяхното програмиране.

 • Git-First-Workflow: Новият начален прозорец вече предоставя няколко нови опции: На първо място е представена опцията за клониране или проверка на код от хранилище, както и различни опции за отваряне или създаване на проект.В хода на това предишният диалог, който се стартира при създаването на проект, също е напълно преработен. Дървовидната структура, която се показваше вляво, вече не съществува; тя е заменена с поле за търсене и различни филтри, с които потребителите могат да намерят желаните шаблони.
 • Редактор на код: Цветовият дизайн на IDE може да бъде променен от стандартното синьо на тъмно и има нови цветове за подчертаване на синтаксиса: Методите са изобразени в бронзов цвят, а ключовите думи като for, foreach, if и т.н. - в лилав цвят и т.н.
 • PMA rendering (Per-Monitor-Aware): Докато досега имаше проблеми с показването при използване на монитори с различни резолюции, например при отдалечени връзки, така че Visual Studio изглеждаше размазано или се визуализираше с неправилно мащабиране, Visual Studio 2022 вече предлага приложение с поддръжка на PMA и се визуализира правилно, независимо от съответните използвани коефициенти на мащабиране.

Нови функции за търсене и филтриране

Много от познатите функции за търсене и филтриране са оптимизирани за версията Visual Studio 2022 Enterprise, което позволява на разработчиците да спестят още повече време и да работят по-ефективно:

 • Ново поле за търсене и нови функции за търсене: Полето за търсене, познато от Visual Studio, сега заема по-централно място в средата на лентата с менюта. Полето за въвеждане вече има и размито търсене, т.е. толерантно към грешки или размито търсене, което връща резултати за елементи от менюто дори при неправилно изписани термини. Търсенето също така поддържа опции, така че съвпаденията да се показват директно в съответния момент от диалога, вместо да се налага да се кликва до тях чрез структури и менюта.
 • Функция за търсене за отстраняване на грешки: Търсенето на конкретни имена и стойности включва прозорците за отстраняване на грешки "Watch" (Наблюдение), "Locals" (Местни) и "Auto" (Автоматично), за да помогне за намирането на конкретни обекти и стойности. Включени са няколко нива, например също и подобекти или списъци. Освен това показването на стойностите може да се форматира.
 • Търсене на референции: Тук резултатите от търсенето, показани в списък, могат да бъдат допълнително филтрирани според определени свойства или променливи. В зависимост от това дали търсенето е за действия за четене или запис, в полето за търсене трябва да се въведе "четене" или "запис".
 • Нова функция за филтриране на папки на проекти: Проучвателят на папки на проекти във Visual Studio вече предлага и възможност за пълно скриване на отделни файлове на проекти, които са били разтоварени в изгледа. Освен това лентата с инструменти в Изследователя на решения съдържа бутони за превключване от изглед на решение към изглед на папка, сгъване на възли и показване на скрити файлове, както и други неща.

Нови рефакторинг в Visual Studio 2022 Enterprise

C# вече предлага няколко нови рефакторинга, които улесняват организирането на кода; наред с други неща, членовете могат да бъдат преместени в интерфейса или базовия клас, пространствата от имена могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на определена структура от папки, а циклите foreach могат да бъдат преобразувани в заявки LINQ. Подходящите предложения са изброени в "лампичката".

Почистване на кода

Функцията за автоматично преформатиране на изходния код с Code Cleanup се показва в Visual Studio 2022 като икона на метла под редактора на изходния код и е достъпна с едно кликване. Настройките на файловете .editorconfig също се вземат предвид. Почистването на кода има и нов индикатор за цялостност и нова команда по време на почистването за намиране на група класически грешки. Предупрежденията или предложенията могат да се показват с едно кликване и да се изпълняват незабавно. Често прилаганите корекции също могат да бъдат запаметени или конфигурирани като профил.

IntelliCode във Visual Studio 2022

IntelliCode е по-нататъшното развитие на предишната функция за автоматично довършване IntelliSense. Докато в този случай наличните свойства и методи се показват в азбучно подреден списък, IntelliCode показва най-вероятните методи и свойства най-отгоре и ги отбелязва със звездичка отпред.

IntelliCode се основава на анализ на Microsoft на над 2000 проекта с отворен код в GitHub, но потребителите могат да използват и свои собствени проекти за обучение на IntelliCode и да получават предложения на тази основа. За тази цел данните от анализа се прехвърлят в облака и се обработват, но не и изходните кодове.

Споделяне на Visual Studio в реално време

Споделянето в реално време позволява на до 30 потребители да си сътрудничат по една и съща база с изходен код в Visual Studio 2022 , като споделят базата с код и нейния контекст с други членове на екипа. Това работи, защото Visual Studio Live Share не прехвърля изображение, а само дърво на файловете и информация за контекста. Това означава, че всеки участник остава в познатата му среда и може да редактира определени части от изходния код независимо от хоста. Споделянето в реално време предлага и възможност за съвместно отстраняване на грешки.

Отстраняване на грешки във Visual Studio 2022

Говорейки за отстраняване на грешки: Дебъгерът във Visual Studio 2022 Enterprise вече работи два пъти по-бързо, отколкото в предишната версия, като същевременно потреблението на памет при дебъгване на изнесени от процеса C++ приложения е значително намалено.

 • Нов инструмент за прикрепване на свойства: Обектите могат да бъдат идентифицирани още по-лесно по техните свойства. За тази цел е необходимо само да плъзнете курсора върху определено свойство в прозореца на дебъгъра или прозореца за локални променливи или за автоматични инструменти и да щракнете върху символа на щифта: съответната информация се показва веднага.
 • Точки за прекъсване на данни: Докато в предишните версии точките за прекъсване на данни бяха предназначени само за C++, във Visual Studio 2022 те са налични и за .NET Core приложенията. Веднага щом стойността на дадено свойство се промени за даден обект, те прекъсват изпълнението на кода, независимо от това къде се намира в момента. Точките на прекъсване на данните са чудесни за намиране на позицията, в която даден глобален обект е редактиран, добавен или премахнат.

Xamarin за мобилни разработчици

Xamarin вече е наличен в Visual Studio 2022 Enterprise. В допълнение към спестяващия място инсталационен размер от 7 GB вместо предишните 21 GB, Xamarin предлага и по-кратко време за компилиране и внедряване за Android. Той включва и редактор на свойства за Xamarin.Forms XAML свойства и подобрен Xamarin.Forms Previewer.

ASP.NET за уеб разработчици

За ASP.NET приложения шаблонът на проекта по подразбиране в Visual Studio 2022 се основава на ASP.NET Core 2.2. Шаблонът на проекта също така е направен много по-ясен и вече създава по-малко файлове.

Изключителни корпоративни функции във Visual Studio 2022

Специално Visual Studio 2022 Enterprise предлага някои функции, които не са включени в никое друго издание:

 • Дебъгване на моментна снимка: Тази функция позволява на потребителите да създават моментна снимка на активното изпълнение на дадено приложение, за да анализират какво се случва в даден момент. Снимката показва текущото състояние на изходния код и променливите.
 • Отстраняване на грешки при пътуване във времето (TTD): Това е разширение на отстраняването на грешки чрез моментни снимки. С помощта на TTD уеб приложенията, които се изпълняват чрез виртуална машина Azure, могат да бъдат записани по време на отстраняване на грешки в отдалечена система и да се изследва времевият им ход.
 • Тестване на единици в реално време: Тестване на единици в реално време е подходящо за тестване на пакети с решения за .NET Framework или .NET Core. Тази функция ви позволява автоматично да стартирате тестове за единици във фонов режим, докато се пише код. Тестването на единици в реално време също така изпълнява динамични тестове веднага след промяна на кода и незабавно уведомява потребителите, ако те се провалят. Резултатите се визуализират в реално време, включително покритието на кода.
 • IntelliTrace: Тази ексклузивна функция във Visual Studio Enterprise за C#, Visual Basic и C++ спестява време за отстраняване на грешки чрез проследяване на хода на изпълнение на кода. По време на сесията за отстраняване на грешки IntelliTrace непрекъснато записва данни, като например взаимодействия със системата (напр. кликвания, достъп до системата, регистъра или базите данни, зареждане на XML документи, стартиране на нишки) и извиквания на методи в програмния код. Потребителите могат да се върнат към отделни междинни станции, за да видят конкретни стойности в курса.

Системни изисквания за Visual Studio 2022 Enterprise

Следните изисквания се отнасят по принцип за инсталацията на Visual Studio 2022 Enterprise; в отделни случаи те може да са по-високи:

 • Операционни системи: Windows 10 версия 1909 или по-висока, Windows 11 версия 21H2,( Home, Professional, Education и Enterprise), Windows Server 2016 до Windows Server 2022 Standard & Datacenter
 • Процесор: препоръчително е минимум 1,8 GHz Quad-Core или по-добър. Процесорите ARM не се поддържат
 • Памет: мин. 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: 850 MB, типичните инсталации изискват 20 - 50 GB свободно място (в зависимост от инсталираните функции до 210 GB)
 • Графична карта: мин. 1 920 x 1080, препоръчително 1 366 x 768 или повече

Купете Visual Studio 2022 Enterprise индивидуално в Wiresoft в онлайн магазина на разумна цена

Софтуерът Visual Studio 2022 Enterprise обикновено се предлага от Microsoft само като лиценз за обем. В онлайн магазина на Wiresoft можете да закупите Enterprise Edition и като единичен лиценз - на особено изгодна цена като т.нар. използван софтуер.

Единичният лиценз на Visual Studio 2022 Enterprise Edition, който предлагаме за продажба, е компонент на по-ранен лиценз за Visual Studio на компания, който е бил разделен при препродажбата му и по този начин е бил преобразуван в единични лицензи, които след това се наричат използван софтуер. Нито разделението, нито обозначението като използван софтуер на този софтуер Visual Studio 2022 Enterprise Software не означава никакви ограничения по отношение на функционалността.

Покупка на софтуер в Wiresoft - винаги в безопасност за вас! Това издание на Visual Studio 2022 Enterprise , налично в магазина на Wiresoft, не само убеждава с особено благоприятната си цена, но и предлага сигурност при покупката чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ.

Всяко закупуване на Visual Studio 2022 Enterprise или на друга програма като употребяван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен проблем, тъй като търговията с употребяван софтуер е ясно разрешена от закона, което е потвърдено от множество правно обвързващи съдебни решения.

Използваният софтуер, като например Visual Studio 2022 Enterprise Edition като единичен лиценз, предлага на нашите клиенти евтина възможност сами да използват ексклузивни издания на програмата. Вие също можете да се възползвате от нашата изгодна оферта за софтуер на Microsoft!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Visual Studio 2022 Enterprise Edition, както и други версии на Visual Studio и други програми на Microsoft за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2022 Enterprise или друг софтуер на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории