Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
230,90 Лв. * 255,90 Лв. * (9,77% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лицензен ключ
Среден Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


С Visual Studio 2017 в изданието Professional потребителите разполагат с всичко на една ръка разстояние, за да създават приложения и програми - от разработката до отстраняването на грешки и поправянето на кода, както и от контрола на версиите до пускането им.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - всичко за създаване на професионални програми в закупената версия

С Visual Studio 2017 в Professional Edition потребителите разполагат с всичко на една ръка разстояние, за да създават приложения и програми - от разработката до отстраняване на грешки и поправяне на кода, от контрола на версиите до пускането им в употреба.

Visual Studio Professional поддържа по-стари езици като C и C++, както и актуални варианти като C# и езика за програмиране Apple Metal, iOS, JavaScript и Python, както и други уеб езици. Освен това софтуерът придружава потребителите с поддръжка на живо при писане на код, независимо от използвания език.

Прецизните функции за отстраняване на грешки улесняват отстраняването на неизправности, както и отстраняването на грешки, като по този начин спестяват ценно време по време на разработването на приложения.

Бързият преглед на структурата винаги показва къде се намират разработчиците в структурата на кода, а централният списък с грешки показва всички проблеми при компилиране, както и проблеми при изграждане и анализ на кода, включително специфични за домейна проблеми за някои езици, чрез анализ на живо, докато пишете.

Visual Studio Professional 2017 по-специално предлага много подобрения в често използвани функции като IntelliSense и Refactoring, но също така и в навигацията и корекцията на кода, както и за IntelliSense и CodeLens, които увеличават фокуса върху работата на разработчика чрез незабавно подчертаване на препратките и промените в кода и т.н. директно в редактора.

За кого е предназначено Visual Studio 2017 Professional?

Visual Studio 2017 Professional Edition е предназначено за професионални разработчици, които разработват сложни приложения, включително мобилни, самостоятелно или като част от екип. С поддръжка, започваща от Windows 7, Visual Studio 2017 може да се използва и на по-стари операционни системи, което разширява кръга от потребители.

Офертата на Visual Studio 2017 Professional като използван софтуер на Wiresoft предлага на разработчиците всички предимства на доказания софтуер на Microsoft на особено изгодна цена като единичен лиценз за използване на собствения им компютър, без задължение за абонамент.

В допълнение към Visual Studio 2017 Professional можете да намерите и други издания или версии на Visual Studio като единичен лиценз във версия за закупуване в онлайн магазина на Wiresoft Software, както и съвместими с него програми на Microsoft, като например Windows 8 и Windows 10. Следващият преглед показва най-важните оптимизации и нови функции на Visual Studio 2017 Professional.

Преглед на най-важните функции, включени във Visual Studio 2017 Professional

Версията на Visual Studio за 2017 г. включва много подобрения в сравнение с предишната версия, както и доста нови функции, които правят работата на разработчиците още по-бърза и ефективна. Още при инсталирането на това професионално издание администраторите могат да избират дали да използват само основния редактор или дали потребителят иска да пише и настолни приложения за .NET, код на Python или игри с Unity.

При стартиране на програмата подобренията вече се забелязват в намаленото време за зареждане, както и при стартиране на сесия и зареждане на решения.

Сред функциите, които вече работят по-бързо, е и разпознаването на шаблони за проекти и елементи.

Освен това Visual Studio 2017 предлага някои подобрения в съответните редактори за C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript и TypeScript, както и в системите и инструментите за отстраняване на грешки и диагностициране на проблеми, използвани при разработването на софтуер с .NET Core и ASP .NET Core, както и Xamarin, Apache Cordova и Unity и MS SQL Server. Освен това трябва да се отбележат следните функции във Visual Studio 2017 Professional:

IntelliSense във Visual Studio 2017 Professional

IntelliSense описва интерфейсите за програмиране на приложения (API), докато пишете, и автоматично ги довършва, като използва съответните списъци за довършване на IntelliSense, което прави процесите по-точни и по-бързи. В същото време ненужните членове се премахват от списъка за попълване с помощта на филтри. Конкретно в C# списъците за допълване на IntelliSense включват лексеми "член на списък" и "пълна дума", наред с други. Списъците също така осигуряват бърз достъп, наред с други неща, до членовете на определен тип или пространства от имена, откъси от код и имена на променливи, команди и функции.

По подобен начин IntelliSense може да се използва за по-бързо проучване на API, тъй като категорията може да се използва за ограничаване на набора от стойности. Връхчетата с инструменти също така улесняват проверката на дефинициите на API; дори докато пишете, те посочват проблеми и подчертават критичните части с вълнообразни линии.

CodeLens във Visual Studio 2017 Professional

С CodeLens разработчиците могат да следят работата си, без да напускат кода, и лесно да преминават към отделни функции. CodeLens подчертава всички промени в кода в редактора, включително последния разработчик, който е персонализирал даден метод, както и дали даден тест е преминал успешно в съответната точка от кода, където се намира в момента.

Използване на Team Explorer във Visual Studio 2017 Professional

Като активирате функцията Team Explorer, разработчиците могат да координират проекта с други членове на екипа, което улеснява управлението на възложените задачи. Team Explorer свързва Visual Studio с хранилища Git или GitHub и хранилища TFVC (контрол на версиите на Foundation), както и с проекти, хоствани от Azure DevOps Services, за управление на сглобки, работни елементи и изходен код.

Нови рефактори в Visual Studio 2017

Нерядко при разработката се налага да подобрявате кода със задна дата в хода на проекта. Рефакторингът актуализира вътрешната структура на кода, без да променя поведението му. Visual Studio 2017 Professional предлага и редица нови рефактори за тази цел, като например генериране на пренастройки, добавяне на параметри и именувани аргументи, възможност за вмъкване на цифрови разделители в литерали, както и за промяна на базата на числови литерали - включително "шестнадесетична" на "двоична" - допълнително преобразуване на оператор If в оператор Switch; също така могат да се премахват неизползвани променливи, както и да се добавят проверки за NULL за параметрите.

Управление на изходния код във Visual Studio 2017 с Git

Visual Studio 2017 Professional предлага два варианта за управление на изходния код: собственото решение на Microsoft Azure DevOps - когато се използва облакът Azure - и

собственото си отдалечено хранилище с помощта на Git, управление на версиите, което е широко използван Standard за тази цел.

Azure DevOps (по-рано Visual Studio Team Foundation - TFS) позволява подобрена координация на различните роли в разработката, което позволява на екипите да изпълняват по-ефективно съответните изисквания на проекта. С Azure DevOps във Visual Studio е налично Redgate SQL Search, наред с другото, което улеснява търсенето на SQL фрагменти дори в различни бази данни; Redgate ReadyRoll Core, от друга страна, поддържа управлението дори на автоматизирани промени в базите данни с помощта на Source Control, както и разработването на миграционни скриптове; освен това Redgate SQL Prompt Core предлага различни опции при писане и форматиране, както и при рефакториране на SQL код.

Тъй като използването на Visual Studio Team Foundation или съответния сървър обикновено изисква абонаментна версия на Visual Studio 2017 или директна регистрация, потребителите могат да използват и Git - свободно използваем софтуер за управление на версиите на файловете. По този начин членовете на екипа могат да работят по едни и същи проекти по едно и също време.

За тази цел Visual Studio 2017 предлага възможност за управление на хранилищата директно чрез бутони в IDE. Това позволява бързо да се създаде код за услугата Git, да се предаде и публикува. Освен това изданието предлага и нови функции или допълнения, включително за "Push" и "Commit", както и поддръжка на SSH, така че с Git вече могат да се извършват още повече задачи в IDE.

Xamarin във Visual Studio 2017

Visual Studio 2017 също така поставя силен акцент върху мобилните устройства Windows-, разработване на приложения за iOS и Android с поддръжката на Xamarin. Например вградените функции на Xamarin включват Xamarin Forms Previewer, който позволява на разработчиците незабавно да видят влиянието на даден ред код върху приложението чрез преглед в реално време заедно с XAML маркировката. Xamarin Forms включва и подобрения в IntelliSense за XAML, така че вече поддържа връзки и конвертори, както и потребителски контроли и свойства и т.н.

Системни изисквания за Visual Studio 2017 Professional

.NET Framework 4.5.2 или се изисква за инсталиране на Visual Studio 2017. Версията на .NET Framework 4.7.2, необходима за стартиране на Visual Studio, се инсталира по време на инсталацията. В противен случай минималните изисквания са следните:

  • Операционни системи: Windows 10, Windows 8 (актуализация 2919355), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (актуализация 2919355)
  • Процесор: 1,8 GHz или по-бърз, препоръчително двуядрен или по-добър
  • Памет: 2 GB RAM, препоръчително 4 GB RAM; поне 2,5 GB, ако се изпълнява на виртуална машина
  • Място на твърдия диск: в зависимост от инсталираните функции е необходимо до 130 GB свободно място; за нормална инсталация е необходимо 20-50 GB свободно място
  • Графична карта: с поддръжка на DirectX 9, с разделителна способност поне 1 280 x 720 (720p), препоръчителна е 1 366 x 768 или по-висока

Купете Visual Studio 2017 Professional като единичен лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Софтуерът Visual Studio 2017 Professional от Microsoft се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като единичен лиценз за използван софтуер на особено изгодна цена.

Лицензът за Visual Studio 2017 Professional Edition, предлаган за закупуване тук, идва от лиценз за обем на Visual Studio на компания, който е закупен от Wiresoft и разтворен в процеса и преобразуван в единични лицензи; в процеса етикетът се променя на "използван софтуер" или "използван софтуер". Всички лицензи за Microsoft Visual Studio 2017 Professional, предлагани от Wiresoft, идват изключително от компании, разположени в Европа, за които се прилага правото на ЕС. Нито разделянето на лиценза за обем, нито промененото маркиране като използван софтуер на софтуера Visual Studio 2017 Professional означават ограничения по отношение на тяхната функционалност.

Закупуване на софтуер с Wiresoft - винаги сигурна покупка за вас! Лицензът на Visual Studio 2017 Professional, предлаган в магазина на Wiresoft на абсолютно ниска цена, предлага и сигурност чрез незабавно изтегляне и директно активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ.

Всяка покупка на употребяван софтуер Visual Studio 2017 Professional или друга програма на Microsoft в софтуерния магазин на Wiresoft е правно гарантирана за нашите клиенти, тъй като търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона, което е ясно потвърдено и от съответните съдебни решения.

Еднократният лиценз за използван софтуер като Visual Studio 2017 Professional Edition е евтина алтернатива на конвенционалните софтуерни оферти и следователно предлага възможност за използване на ексклузивни издания на програмата. Вие също можете да се възползвате от нашата оферта за използван софтуер на ниски цени за софтуерни продукти на Microsoft!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Visual Studio 2017 Professional Edition, както и други версии или издания на Visual Studio и подходящи операционни системи на Microsoft, като например 8Windows и Windows 10, като използван софтуер за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2017 Professional или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата или по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории