Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10025
 • D87-05962
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
146,90 Лв. * 161,90 Лв. * (9,26% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visio Professional 2013 е най-всеобхватното издание на тази версия на програмата на Microsoft Visio. То не само съдържа значително повече шаблони за професионално създаване на диаграми, но и разполага с изключителни функции, които улесняват и опростяват приложението: например с Visio Professional 2013 някои типове диаграми могат да бъдат свързани с таблици на Excel и данните могат да бъдат импортирани директно във форми; освен това често използваните градивни елементи на диаграмите са достъпни още по-пряко чрез Quick Shapes.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

 

Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"

Visio Professional 2013 - купете програмата на Microsoft за разнообразни визуализации като използван софтуер

Visio Professional 2013 е най-всеобхватното издание на тази програмна версия на Visio на Microsoft; то не само съдържа значително повече шаблони за професионално създаване на диаграми, но и разполага с изключителни функции, които улесняват и опростяват приложението: например с Visio Professional 2013 определени типове диаграми могат да бъдат свързани с таблици на Excel и данните могат да бъдат импортирани директно във форми; освен това често използваните градивни елементи на диаграмите са достъпни още по-пряко чрез Quick Shapes.

С Visio Professional 2013 потребителите могат да създават графични изображения в много различни области само с няколко стъпки; те включват не само бизнес структури и процеси, но и технически процеси и процедури, както и планове и научни изображения. Visio 2013 Professional Edition се използва най-добре навсякъде, където има нужда от ясно илюстриране и обяснение на сложни проблеми и организации чрез графично представяне.

Всички типове диаграми, налични във Visio 2013, са ясно подредени в тематично групирани шаблони за отделните области на приложение и могат да бъдат допълнени със съответните зададени форми чрез плъзгане и пускане, както и да бъдат попълнени с текст или визуално редактирани.

Потребителите на програми от Office също ще се ориентират бързо във Visio 2013 Professional, тъй като интерфейсът на програмата за настолни компютри е структуриран по подобен начин, а интегрираните инструменти могат да се използват също толкова интуитивно, така че диаграмите да се адаптират и редактират лесно.

За кои групи потребители е предназначено изданието Visio 2013 Professional?

Професионалното издание на MS Visio 2013 предлага максимален брой функции, както и типове диаграми, така че да могат да се създават сложни визуализации за най-различни области на приложение - на професионално ниво, което се изисква особено в големи компании и организации.

Голямо предимство на Visio 2013 Professional, както и на другите издания, е голямата им съвместимост с други приложения на Microsoft: по отношение на операционните системи тя варира от Windows 7 до Windows 10. Ето защо Visio 2013 Professional е особено привлекателен за онези потребители, които все още не са преминали към по-нова операционна система или избягват тази стъпка, така че използването на софтуера Visio във версия 2013 е възможно и без актуализация, ако е необходимо.

Това професионално издание на Microsoft Visio 2013 се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като единичен лиценз във версията за закупуване - това е използван софтуер, който възниква при разпадане на лиценз за обем. Лицензите за използван софтуер от Wiresoft са на значително по-ниска цена в сравнение с новия софтуер, което ги прави достъпен начин за много групи потребители да използват софтуер на Microsoft като Visio 2013.

Освен това купувачите могат да намерят и много други програми на Microsoft в онлайн магазина на Wiresoft Software, например операционни системи Windows, във версии, съвместими с Visio 2013 - като евтин използван софтуер с единични лицензи. Следващият преглед представя най-важните функции и инструменти на Visio 2013 Professional Edition.

Изключителни характеристики и функции на Visio Professional 2013 Edition

Visio 2013 Professional разполага с много по-голям набор от шаблони за диаграми, както и с особено практични функции, които правят създаването и попълването на диаграми още по-бързо и лесно:

Бързи форми за често използвани форми

Функцията Quick-Shape (Бърза форма) ускорява създаването на диаграми и по този начин предлага практическа помощ, особено за тези потребители, които често работят с Visio 2013 Professional. С помощта на Quick-Shape те могат да променят реда на формите в шаблона и да ги плъзгат на определено място, например да поставят най-често използваните форми в горната част на списъка с форми, така че да са незабавно достъпни. Те могат да бъдат показани и с помощта на мини лентата с инструменти за фигури с курсор и функцията за автоматично свързване.

Импортиране на данни от външни източници във формите

Ексклузивно в професионалното издание на Visio 2013 е функцията за импортиране на данни от външен източник в една или повече форми. Тъй като най-често използваният външен източник на данни е Excel, за тази цел е налична функция за бързо импортиране. При този процес даден ред се свързва със съответните данни или се присвоява на определена форма. След импортирането на данните към тази форма могат да се приложат т.нар. графики на данните, например цветни етикети за определени стойности или също етикети. Те могат да бъдат променяни, премествани или да се актуализират съдържащите се в тях импортирани данни.

Възможно е и дефинирано от потребителя импортиране от източник на данни. Импортираните данни могат да бъдат показани във Visio 2013 Professional в отделен прозорец "Външни данни".

Използване на разнообразни шаблони във Visio Professional 2013 и допълнителното им персонализиране с форми

Изданието Visio Professional 2013 предлага най-големия набор от Standard- и специални диаграми, подходящи за визуализиране на структури и процеси, както и на планове в повечето бизнес области. Те включват многото различни видове блок-схеми, които могат да се използват за представяне не само на технически процеси и процедури - блок-схеми на данни за представяне на системи, блок-схеми на процеси за химическо инженерство - но и на типични бизнес области, като диаграми за моделиране на работни процеси и бизнес процеси.

Включени са и много диаграми в съответствие с UML-Standard (Unified Modeling Language), които се използват главно при разработката на софтуер, с диаграми на класовете и компонентите за системни структури и компоненти, диаграми на разгръщането и последователността за работещи системи и техните елементи, както и нотация на бази данни, диаграми на случаите на употреба и комуникация и др.

Всички шаблони, налични във Visio Professional 2013, могат да се редактират, като се използват съответните форми от Standard, както и самостоятелно създадени форми, а получените диаграми могат да се запазят обратно като шаблони.

Още нови функции и подобрения във Visio Professional 2013

Основно предимство на Microsoft Visio 2013 Professional е визуалната ориентация към програмите Office, което прави изгледа на работния плот веднага познат на потребителите. В допълнение към вече споменатите професионални функции Visio 2013 предлага допълнителни нововъведения в сравнение с предишната версия:

 • Оптимизирани шаблони за диаграми: По-специално, в тази версия са допълнени или подобрени шаблоните на Visio 2013 за диаграми на бази данни, както и за организационни диаграми, и тези на унифицирания език за моделиране и за моделиране на бизнес процеси, включително в Standard-Shapes и показването на времевата ос.
 • Ново форматиране: Диаграмите, създадени в Microsoft Visio Professional 2013, вече могат да бъдат снабдени и с нови ефекти, като 3D, цветови градиенти или сенки.
 • Функция "плъзгане и пускане": С помощта на функ цията "плъзгане и пускане" Visio 2013 Professional може да се използва интуитивно за импортиране на данни в диаграми или за поставяне на диаграми, създадени във Visio 2013, обратно в документи на Excel, PowerPoint или Word.
 • Други файлови формати: Освен файловото разширение .vsdx за запазване на файлове на Visio, Visio 2013 Professional може да използва и vsdm, .vssm, .vssx, .vstm, както и .vstx.

Структурата на диаграмите, налични във Visio 2013 Professional

Visio 2013 Professional е организиран и структуриран като строителен комплект, което позволява на потребителите бързо да се ориентират. Има следните 3 нива:

Форми

Формите представляват основните елементи, т.е. компонентите, от които се състои дадена диаграма. Те са групирани заедно в шаблоните. Когато създавате или редактирате диаграма, дадена форма се плъзга като копие върху нов или съществуващ чертожен лист. За разлика от формите, копията във Visio 2013 се наричат екземпляри.

След това екземплярите или копираните форми могат да се редактират, като се използват техните точки за избор - те могат да се завъртат, да се променя ширината и височината им или да се мащабират, да се променя цветът, дебелината на линията или контурът и накрая да се вмъкват данни или текст.

Форми

Определена група форми се групира в така наречените шаблони, които обикновено съставляват определен тип диаграма и могат да се съдържат няколко пъти в различни шаблони. В резултат на това подходящият набор от форми е наличен във всеки тип диаграма във Visio 2013 Professional.

Използване на шаблони във Visio 2013 Professional

За да създадат диаграма, потребителите могат или да отворят съответния шаблон, който съдържа подходяща диаграма Standard, и да я адаптират или попълнят, или да проектират своя собствена диаграма, като използват наличните форми.

Такива самостоятелно създадени диаграми, както и всякакви други стандартни диаграми, редактирани във Visio 2013 Professional, могат да бъдат запазени и да бъдат достъпни отново, когато програмата се отвори отново.

Файловете на Visio имат собствено разширение .vsd, но могат да се използват и в други програми на Microsoft, например като част от презентация в PowerPoint. Потребителите трябва да имат предвид, че файл, създаден с Visio Professional 2013, не е съвместим с по-нова програма Office.

Изисквания за хардуер за Microsoft Visio 2013 Professional

Microsoft Visio 2013 Professional се предлага в 32-битова и 64-битова версия - съответно се прилагат различни изисквания за памет.

Важна забележка: Версията на Visio 2013 - също и Professional Edition - не е съвместима с Microsoft Office 2016!

 • Операционни системи: мин. Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-битови или 64-битови
 • Сървърни операционни системи: поне Windows Server 2003 R2 или Windows Server 2008 - 64-битови
 • Процесор: x64-битов или x86-битов, мин. 1 GHz и SSE2
 • Оперативна памет: поне 1 GB (32-битова) или 2 GB (64-битова)
 • Място на твърдия диск: поне 3 GB свободно пространство
 • Дисплей: Графична карта, поддържаща DirectX10, с разделителна способност поне 1 024 x 576 пиксела

Visio 2013 Professional Edition - купувайте евтин като използван софтуер в Wiresoft

Този MS Visio 2013 Professional Edition се предлага в онлайн магазина на Wiresoft под формата на лиценз за един потребител на особено ниска цена под формата на употребяван софтуер, тъй като тук цената е значително по-ниска от съпоставими нови стоки; освен това в обичайната търговия купувачите обикновено намират само най-новата версия на софтуера на Visio. Това често е абонаментна версия със съответните договорни задължения и актуализации, които се заплащат. В допълнение към по-ниската покупна цена, версията за закупуване, предлагана от Wiresoft, предлага и предимството на неограничената използваемост.

Основна информация за използвания софтуер от Wiresoft: Лицензът за един потребител на Visio Professional 2013 Edition, предлаган тук, произхожда от лиценз за обем на програмата на Microsoft, който първо е бил закупен и често използван от оторизирана компания. В рамките на законово допустимата препродажба или придобиване от страна на Wiresoft, той е бил разделен на отделни лицензи, които по този начин са били маркирани като използван софтуер. Нито развалянето на лиценза за обем, нито етикетирането като "използван софтуер" водят до някакви ограничения на функционалния обхват или използваемостта на Visio 2013 с течение на времето - и това не само защото софтуерът не се износва, но преди всичко защото описаните процеси не нарушават никакви валидни разпоредби.

Освен това всички предлагани лицензи за употребяван софтуер, като например професионалното издание на Microsoft Visio 2013 в този случай, произхождат от дружества, за които се прилага валидната съдебна практика по отношение на свързаните с тях търговски сделки, в която ясно се посочва, че търговията с употребяван софтуер е разрешена от закона. Този факт вече е ясно потвърден от различни съдебни решения, което за вас като купувач означава, че, от една страна, рискът от отговорност е надеждно изключен, а от друга страна, закупеният от вас софтуер е и одитно защитен поради пълното доказване на всички покупки или продажби от страна на Wiresoft.

Ерго: Купуването на софтуер с Wiresoft е винаги безопасен бизнес за вас като клиент, който ви предлага само предимства! Когато купувате употребяван софтуерен лиценз за Visio 2013 Professional - или друга програма на Microsoft - вие се възползвате не само от голямото ценово предимство в сравнение с новите стоки, но и от сигурността на купувача чрез незабавното изтегляне и незабавното активиране на лиценза с лицензионния ключ за обем, валиден изключително за закупеното приложение. Затова офертата за използван софтуер на Wiresoft ви дава възможност сами да използвате такива ексклузивни издания на програми на Microsoft.

В магазина на Wiresoft за употребяван софтуер на Microsoft ще намерите не само това издание на Visio Professional 2013, но и други версии или издания на тази програма, както и много други приложения на Microsoft, много от които са съвместими с тази версия на програмата, като например операционни системи Windows и сървърни операционни системи Windows. Ако имате някакви въпроси относно MS Visio Professional 2013 или друг софтуер на Microsoft, наличен в магазина на Wiresoft, просто се свържете с нас и поискайте компетентен и приятелски съвет - чрез чат, телефон или имейл.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории