Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
2 764,90 Лв. * 3 070,90 Лв. * (9,96% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лицензен ключ
Среден Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


С Enterprise изданието на Visual Studio 2017 потребителите имат достъп до широк набор от мощни функции за разработване на приложения за всяка област на най-популярните операционни системи, а интегрираните инструменти правят всяка стъпка от разработката до пускането на пазара още по-ефективна: Само в Visual Studio 2017 Enterprise  Edition е налична функцията Live Unit Testing за C# и Visual Basic, за да се обръща внимание на грешките по време на писане, както и функцията IntelliTrace, която може да се използва за създаване на моментни снимки и превключване между състоянията на приложението - това издание също така подпомага съвместната работа в по-големи екипи в частност.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - изданието за взискателни разработчици като закупена версия

С корпоративното издание на Visual Studio 2017 потребителите имат достъп до широк набор от мощни функции за разработване на приложения за всяка област на най-популярните операционни системи, а интегрираните инструменти правят всяка стъпка от разработката до пускането на пазара още по-ефективна: Само във Visual Studio 2017 Enterprise Edition е налична функцията Live Unit Testing за C# и Visual Basic, която предупреждава за грешки в момента на писането им, както и функцията IntelliTrace за правене на снимки и превключване между състоянията на дадено приложение - освен това това издание подпомага съвместната работа в по-големи екипи.

Във Visual Studio 2017 Enterprise разработчиците имат на разположение широк набор от езици - от C и C++, както и C# до iOS, JavaScript, Python, ASP.NET и много други, включително поддръжка на писане на код в реално време: Удобните функции не само улесняват навигацията при анализ и отстраняване на грешки, но и при извършване на корекции и пренастройки при отстраняване на грешки и рефакторинг - пример за това са IntelliSense, както и CodeLens, който показва промените в кода директно в редактора.

За кого е предназначено Visual Studio 2017 Enterprise Edition?

Visual Studio 2017 Enterprise Edition е предназначено за професионални разработчици, които също искат да разработват приложения за настолни компютри, мобилни устройства и уеб заедно с други служители и да използват широките им възможности за анализ и корекция на кода. Предимството на Visual Studio 2017 тук е, че версията поддържа и Windows 7. Благодарение на спестяващата място инсталация софтуерът може да се използва и на по-стари крайни устройства, което разширява обхвата на приложенията.

С Visual Studio 2017 Enterprise Edition, предлаган от Wiresoft като използван софтуер, разработчиците имат възможност да получат всички предимства на доказания софтуер на Microsoft без обичайния абонамент, а вместо това под формата на закупена версия като единичен лиценз. В допълнение към това издание на Visual Studio 2017 Enterprise Edition, в онлайн магазина на Wiresoft Software можете да намерите и други издания или версии, както и съвместими с него програми на Microsoft, като например Windows 7, 8Windows и Windows 10, което е необходимо условие за използването на определени функции. Следващият преглед показва най-важните оптимизации и ексклузивни функции на Visual Studio 2017 Enterprise.

Изключителни функции във Visual Studio 2017 Enterprise

Изданието Enterprise на Visual Studio 2017 е предназначено за разработчици с по-високи изисквания, които се нуждаят от ефективни функции за тестване и отстраняване на грешки, включително:

Тестване на модули в реално време за Visual Studio 2017 Enterprise

Ранното откриване, както и отстраняването на грешки в кода, е една от важните стандартни задачи в програмирането. Тестването в реално време прави още по-безопасна промяната или преработката на кода. Функцията е налична изключително в Enterprise Edition за проекти на C# и Visual Basic, които са базирани съответно на .NET Core и .NET Framework. Докато разработчикът все още променя кода, Live Unit Testing автоматично изпълнява тестове на единици в реално време, за да определи дали кодът е адекватно покрит, като същевременно гарантира, че потенциалните промени не водят до регресии. Покритието на кода с Live Unit Testing се показва графично в реално време, така че потребителите могат веднага да видят дали и колко реда код са покрити от тестовете; освен това функцията включва следните допълнения и оптимизации в изданието от 2017 г:

 • Още при отварянето на решението се показва дали функцията за тестване на единици в реално време е активирана или деактивирана.
 • Чрез интегрирането на функцията за тестване на единици в реално време в Центъра за задачи на Visual Studio вече ще виждате индикация дали тя е активирана.
 • Тестването на модули в реално време във Visual Studio 2017 Enterprise вече поддържа често използвани рамки като xUnit, NUnit и MSTest.
 • Добавена е интегрирана поддръжка за .NET Core и .NET Standard към Standard решение в C# или Visual Basic.
 • Тестовете могат да се дебъгват в контекста на изпълнение в прозореца на потребителския интерфейс, без да е необходимо да напускате редактора на код.
 • Нововъведената икона на чаша се използва за разграничаване на различните методи за тестване на живи единици.
 • Преименуването на функцията "Live Test Set - Include/Exclude" на "Live Unit Testing - Include/Exclude" също премахва проблемите с разбирането, познати от предишната версия, когато я използвате.

IntelliTrace за Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace е специално разработен за езиците C#, C++ и Visual Basic за спестяване на време при улавяне и проследяване на историята на изпълнение на кода. Наред с други неща, той може да се използва за

Особено функцията за отстраняване на грешки със стъпка назад, която в предишната версия беше налична само за C#, сега е налична и за C++. С помощта на функциите "Събития" и "Снимки" разработчиците могат незабавно да превключват между различни състояния на дадено приложение (за целта е необходима актуализация Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Потребителите могат да създават моментни снимки, както и да преминават през събитията с помощта на "Стъпка назад" и "Стъпка напред", които се показват в раздела "Събития" в прозореца на диагностичния инструмент. Когато навигирате, автоматично се активира функцията за отстраняване на грешки на базата на историята за избрано събитие.

Преглед на други ключови функции във Visual Studio 2017 Enterprise

Версията на Visual Studio Enterprise за 2017 г. включва няколко подобрения в сравнение с предишната версия, както и нови функции, които правят работата на разработчиците още по-бърза и ефективна. Още по време на инсталацията администраторите могат да решат кои приложения да бъдат предпочитани: например може да се използва само Core Editor или също така .NET десктоп приложения, Python и т.н. Освен това

времето за зареждане при стартиране, както и стартирането на сесиите и зареждането на решенията, и откриването на шаблони за проекти и елементи.

Езици, поддържани от Visual Studio 2017

Акцент във Visual Studio Enterprise 2017 е изключително широкият набор от поддържани езици: Освен по-старите езици като Visual Basic, както и C, C++, C#, TypeScript и Python за бърза разработка на приложения, на разположение са и уеб езиците HTML и CSS, както и ASP.NET Core за създаване на уеб приложения и услуги, както и мобилни бекендове, съответно ASP.NET Razor, Java и JavaScript, а също и F#, PHP и Objective-C за разработка на приложения за iOS и др.

Освен това Visual Studio 2017 включва и подобрения в редакторите за C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript и TypeScript, както и оптимизации на инструментите за дебъгване на код и диагностика на проблеми при разработката на софтуер с .NET Core, ASP .NET Core, Unity, MS SQL Server и др.

Поддръжка на Xamarin Mobile Development във Visual Studio 2017 Enterprise

Благодарение на интеграцията на Xamarin разработването на мобилни приложения за Windows, Android, както и iOS на тази основа вече е възможно във Visual Studio 2017. Типичните функции на Xamarin включват Xamarin Forms Previewer, който незабавно показва ефекта от даден ред код върху приложението в предварителен преглед в реално време. Освен това са включени функциите Xamarin.Forms, Xamarin Profiler и Xamarin Test Recorder, както и подобренията на IntelliSense за XAML за Xamarin Forms.

IntelliSense във Visual Studio 2017 Enterprise

Функцията IntelliSense описва API в момента на въвеждането им и ги довършва автоматично, като използва вградените списъци за довършване на IntelliSense, което ускорява съответните процеси. Връхчетата за инструменти показват проблеми, като маркират критичните области с вълнообразна линия. Списъците също така осигуряват бърз достъп до членове, пространства от имена и фрагменти от код, както и до имената на променливи, команди и функции. По-специално в C# списъците за допълване включват лексеми за "член на списък" и "пълна дума", както и други.

CodeLens във Visual Studio 2017 Enterprise

Функцията CodeLens предоставя на разработчиците спестяващата време възможност да преминават към отделни функции, без да се налага да напускат кода за тази цел. CodeLens също така подчертава всички промени в кода в редактора и показва дали даден тест е преминал успешно на това място, както и последния разработчик, който е коригирал нещо там.

Нови рефакторинг в Visual Studio 2017 Enterprise

Рефакторингът предоставя удобен начин за актуализиране или подобряване на вътрешната структура на кода, без да се променя поведението му. Във Visual Studio 2017 Enterprise са налични още рефакторинг функции; те включват преобразуване на If оператори в Switch оператори, добавяне на параметри, като например NULL проверки, и аргументи, както и генериране на пренастройки; има и опция за добавяне на цифрови разделители за литерали - особено за цифрови литерали, промяна на базата от "шестнадесетична" на "двоична" - и т.н.

Управление на изходния код във Visual Studio 2017 с Git

Тези, които не искат да използват собственото решение Azure DevOps на Microsoft за управление на изходния код във Visual Studio 2017 Enterprise, могат вместо това да използват Git за отдалечено хранилище - широко използвания Standard за управление на версиите на файловете, който също така позволява на членовете на по-голям екип да работят по даден проект едновременно.

Visual Studio 2017 Edition вече предоставя възможност за директно използване на съответните хранилища Git чрез вградени бутони в IDE за създаване, редактиране и публикуване на код чрез тях. Включени са и нови допълнения, например за функциите "Push" и "Commit", както и поддръжка на SSH. Когато използват Azure DevOps Services, потребителите на Visual Studio Enterprise също се свързват с хранилища на Git или GitHub, както и с хранилища на TFVC чрез Team Explorer.

Изисквания за хардуер за Visual Studio 2017 Enterprise

За да инсталирате Visual Studio 2017 Enterprise, е необходима версия на .NET Framework 4.5.2. Версията на .NET Framework 4.7.2, необходима за стартиране на софтуера Visual Studio, се инсталира по време на инсталацията. Някои функции могат да изискват Windows 10. Освен това трябва да бъдат изпълнени следните минимални изисквания:

Системни изисквания:

За да използвате Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise, е необходима една от следните версии на Windows:

 • Windows 10 (мин. версия 1507) Дом, Професионален, Образование, Предприятие
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (с актуализация 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (с актуализация 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (включително последните актуализации): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Други изисквания:

 • Процесор: 1,8 GHz или по-бърз; препоръчва се двуядрен или по-добър
 • Памет: 2 GB RAM, препоръчително 4 GB RAM (мин. 2,5 GB, ако се изпълнява на виртуален компютър)
 • Място на твърдия диск: до 130 GB в зависимост от инсталираните функции, инсталацията на Standard изисква 20 - 50 GB свободно място
 • За да подобрите производителността и скоростта, се препоръчва да инсталирате Visual Studio 2017, както и Windows на SSD, за да се възползвате от скоростта на твърдия диск
 • Графична карта: с поддръжка на DirectX 9, минимална разделителна способност 1 280 x 720 (720p), препоръчителна е 1 366 x 768 WXGA или по-висока

Купете Visual Studio 2017 Enterprise единичен лиценз като използван софтуер в онлайн магазина на Wiresoft

Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition се предлага в онлайн магазина на Wiresoft като единичен лиценз във версията за закупуване - и се предлага като използван софтуер на особено ниска цена, следователно не е търговската абонаментна версия. Този лиценз за Visual Studio 2017 Enterprise Edition идва от съответния лиценз за обем на компания, която е била закупена от Wiresoft, като в процеса на покупката е била разпусната и преобразувана в индивидуални лицензи, като по този начин им е бил поставен нов етикет като "използван софтуер" или "използван софтуер".

Лицензите за Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise или друг софтуер на Microsoft, предлаган на Wiresoft, идват от компания, разположена в Европа, за която се прилага правото на ЕС. Нито разделянето на лиценза за обем, нито новото обозначение "Използван софтуер" налагат някакви ограничения върху функционалността на софтуера Visual Studio 2017 Enterprise.

Купуването на софтуер с Wiresoft е винаги евтино и безопасно в същото време! Лицензът на Visual Studio 2017 Enterprise, предлаган от Wiresoft в магазина, няма голямо ценово предимство в сравнение с другите абонаментни задължения чрез еднократна покупка, но може да се използва веднага чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ за обем. Освен това закупуването на употребяван софтуер, като Visual Studio 2017 Enterprise или друг софтуер на Microsoft, също е правно безопасно за клиентите на Wiresoft: търговията с употребяван софтуер е изрично разрешена от закона, което е ясно потвърдено и от съответните съдебни решения, така че софтуерът на Wiresoft също е защитен от одити.

Поради всички тези причини единичните лицензи за използван софтуер, като Visual Studio 2017 Enterprise, са евтина алтернатива за купувачите на традиционните оферти за софтуерни лицензи и по този начин предлагат икономичен начин за използване на такива ексклузивни издания на програмата.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само това Visual Studio 2017 Enterprise Edition, но и други версии и издания на този софтуер, както и подходящи операционни системи на Microsoft, като 8Windows и Windows 10 - винаги като използван софтуер с незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2017 Enterprise или друга програма на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата, по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории