Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
3 380,90 Лв. * 3 755,90 Лв. * (9,98% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лицензен ключ
Среден Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни приложения в много области. Особено Enterprise-изданието на това цялостно решение убеждава с големия си избор от инструменти и функции - не само за проектиране, но и за текущо тестване на разработените програми - и поради това е особено подходящо за по-големи компании и организации, а оттам и за цели екипи от програмисти.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Увеличете максимално производителността на разработчиците с Visual Studio 2019 Enterprise - налично за закупуване

Visual Studio е доказаната интегрирана среда за разработка на Microsoft за проектиране и внедряване на сложни корпоративни приложения в много области. По-специално, изданието Enterprise на това цялостно решение убеждава с широкия си набор от инструменти и функции - не само за проектиране, но и за текущо тестване на разработените програми - и поради това е особено подходящо за по-големи компании и организации, а оттам и за цели екипи от програмисти.

Visual Studio Enterprise убеждава в новата версия 2019 с много подобрения в детайли, както и с напълно нови функции, които улесняват ежедневието на разработчиците; те включват по-специално IntelliCode с предложения за решения, базирани на изкуствен интелект, и Visual Studio Live Share с практически инструменти за по-добро сътрудничество в реално време.

Освен това във Visual Studio Enterprise 2019 са подобрени рефакторингът и навигацията, както и дебъгерът, който е обогатен с няколко функции. А с Live Unit Testing тестовете могат да се изпълняват, докато кодът се пише, докато Live Dependency Checking гарантира, че кодът е съвместим с всяко правило за зависимост в реално време.

При закупуване на Visual Studio 2019 Enterprise Edition като използван софтуер от Wiresoft потребителите имат голямото предимство да използват този софтуер за разработчици, който се предлага изключително от Microsoft като лиценз за обем, като свой собствен единичен лиценз на своя компютър.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да откриете Visual Studio 2019 Enterprise Edition, както и други издания на Visual Studio - в други версии - като версия за закупуване от един потребител, която обикновените търговци на дребно обикновено не предлагат като такава, както и много други програми на Microsoft. Следващият преглед представя изключителните функции на Visual Studio 2019 Enterprise, както и всички други важни функции и характеристики на тази версия.

Акценти във Visual Studio 2019 Enterprise

Visual Studio 2019, в допълнение към предишните доказани функции и инструменти, разбира се, предлага и някои практични допълнения или оптимизации на основни функции, както и напълно нови функции, които подпомагат разработчиците да програмират още по-добре.

 • Работен процес, ориентиран към Git: новият прозорец за стартиране вече предоставя няколко нови опции: На първо място е представена опцията за клониране или проверка на код от хранилище, както и няколко опции за отваряне или създаване на проект.В процеса на работа предишният диалогов прозорец, който се стартира при създаването на проект, също е напълно преработен. Дървовидната структура, която се показваше вляво, вече не съществува; тя е заменена с поле за търсене и различни филтри, които потребителите могат да използват, за да намерят желаните шаблони.
 • Редактор на кодове: Цветовата схема на IDE може да бъде променена от синя на тъмна от цветовата схема на Standard, като освен това има нови цветове за подчертаване на синтаксиса: Методите са показани в бронзов цвят, а ключовите думи като for, foreach, if и т.н. - в лилав цвят.
 • PMA рендиране (Per-Monitor-Aware): Докато преди имаше проблеми с показването при използване на монитори с различни резолюции, например при отдалечени връзки, така че Visual Studio изглеждаше размазано или се рендираше с неправилно мащабиране, Visual Studio 2019 вече предлага приложение с поддръжка на PMA и се рендира правилно, независимо от съответните използвани коефициенти на мащабиране.

Нови функции за търсене и филтриране

Много от познатите функции за търсене и филтриране са оптимизирани за версията Visual Studio 2019 Enterprise, като помагат на разработчиците да пестят още повече време и да работят по-ефективно:

 • Ново поле за търсене и функции за търсене: Полето за търсене, познато от Visual Studio, сега заема по-централно място в средата на лентата с менюта. В полето за въвеждане вече има и размито търсене, което е толерантно към грешки или размито търсене, което връща резултати за елементи от менюто, дори ако термините са изписани неправилно. Търсенето също така поддържа опции, така че съвпадащите попадения да се показват директно в съответната точка на диалоговия прозорец, вместо да се налага да щракате до тях чрез структури и менюта.
 • Функция за търсене при отстраняване на грешки: Търсенето на конкретни имена и стойности включва прозорците Watch (Наблюдение), Locals (Местни) и Auto debugging (Автоматично отстраняване на грешки), които помагат за намирането на конкретни обекти и стойности. Включени са няколко нива, например също и подобекти или списъци. Освен това показването на стойностите може да се форматира.
 • Търсене на референции: Тук резултатите от търсенето, показани в списък, могат да бъдат допълнително филтрирани по конкретни свойства или променливи. В зависимост от това дали търсенето е за действия за четене или запис, в полето за търсене трябва да се въведе "четене" или "запис".
 • Нова функция за филтриране на папки с проекти: Проучвателят на решения във Visual Studio вече предлага и опцията за пълно скриване на отделни файлове на проекти, които са били разтоварени, от изгледа. Освен това лентата с инструменти на Solution Explorer включва бутони за превключване от изглед на решение към изглед на папка, сгъване на възли и показване на скрити файлове, както и други неща.

Нови рефакторинг в Visual Studio 2019 Enterprise

C# вече предлага няколко нови рефакторинга, които значително улесняват организирането на кода; наред с други неща, членовете могат да бъдат преместени в интерфейса или базовия клас, пространствата от имена могат да бъдат персонализирани, за да съответстват на определена структура на папките, а циклите foreach могат да бъдат преобразувани в заявки LINQ. За тази цел в "лампичката" са изброени предложения за съвпадение.

Почистване на кода

Функцията за автоматично преформатиране на изходния код с Code Cleanup се появява във Visual Studio 2019 като икона с метла под редактора на изходния код и е достъпна с едно кликване. Той взема предвид и настройките на файловете .editorconfig. Почистването на кода има и нов индикатор за цялостност, както и нова команда по време на почистването за намиране на група от класически грешки. Предупрежденията или предложенията могат да се показват с едно кликване и да се изпълняват незабавно. Често прилаганите поправки също могат да бъдат запазени или конфигурирани като профил.

IntelliCode във Visual Studio 2019

IntelliCode е еволюцията на предишния инструмент за автоматично попълване IntelliSense. Докато в този случай наличните свойства и методи се показват в списък, подреден по азбучен ред, IntelliCode показва на най-горни позиции онези методи и свойства, които е най-вероятно да бъдат поставени под въпрос, и ги отбелязва с предшестваща звездичка.

Основата на IntelliCode е анализ на Microsoft на над 2000 проекта с отворен код в GitHub, но потребителите могат да използват и свои собствени проекти, за да обучат IntelliCode да прави предложения въз основа на тях. За тази цел данните от анализа се прехвърлят в облака и се обработват, но не и изходните кодове.

Споделяне на Visual Studio в реално време

Функцията Live Share във Visual Studio 2019 позволява на до 30 потребители да си сътрудничат по една и съща база с изходен код, като споделят базата с код и нейния контекст с други членове на екипа. Това е така, защото Visual Studio Live Share не прехвърля изображение, а по-скоро дърво на файловете и контекстна информация. Така всеки участник остава в познатата му среда и може да редактира определени части от изходния код независимо от хоста. Споделянето в реално време също така дава възможност за съвместно отстраняване на грешки.

Отстраняване на грешки във Visual Studio 2019

Говорейки за отстраняване на грешки: Дебъгерът във Visual Studio 2019 Enterprise вече работи два пъти по-бързо, отколкото в предишната версия, а потреблението на памет при дебъгване на изнесени от процеса C++ приложения е значително намалено.

 • Нов инструмент за прикрепване на свойства : обектите могат да бъдат идентифицирани още по-лесно въз основа на техните свойства. За целта е достатъчно да плъзнете курсора до определено свойство в прозореца на дебъгъра, прозореца за локални променливи или за автоматични инструменти и да щракнете върху иконата на щифта: веднага ще се покаже съответната информация.
 • Точки на прекъсване на данните: Докато в предишните версии точките за прекъсване на данни бяха насочени само към C++, във Visual Studio 2019 те са налични и за приложенията на .NET Core. Когато стойността на дадено свойство се промени за даден обект, това прекъсва изпълнението на кода, независимо къде се намира той. Точките за прекъсване на данни са чудесни за намиране на мястото, където даден глобален обект е редактиран, добавен или премахнат.

Xamarin за мобилни разработчици

Xamarin вече е наличен във Visual Studio 2019 Enterprise. В допълнение към спестяващия място инсталационен размер от 7 GB вместо предишните 21 GB, Xamarin предлага и по-бързо компилиране и внедряване за Android. Той включва и редактор на свойства за Xamarin.Forms XAML свойства и подобрен Xamarin.Forms Previewer.

ASP.NET за уеб разработчици

За приложенията ASP.NET шаблонът на проекта по подразбиране във Visual Studio 2019 е базиран на ASP.NET Core 2.2. Шаблонът на проекта също така е много по-изчистен и сега създава по-малко файлове.

Изключителни корпоративни функции във Visual Studio 2019

По-конкретно Visual Studio 2019 Enterprise предлага няколко функции, които не се срещат в никое друго издание:

 • Отстраняване на грешки чрез моментни снимки : тази функция позволява на потребителите да направят моментна снимка, т.е. снимка на активното изпълнение на дадено приложение, за да анализират какво се случва в даден момент. Снимката показва текущото състояние на изходния код и променливите.
 • Отстраняване на грешки при пътуване във времето (TTD) : Това е разширение на отстраняването на грешки чрез моментни снимки. С помощта на TTD уеб приложенията, работещи на виртуална машина на Azure, могат да бъдат записвани по време на отстраняване на грешки в отдалечена система, което ви позволява да изследвате напредъка им във времето.
 • Тестване на модули в реално време: Тестването на модули в реално време е полезно за тестване на решения за .NET Framework или .NET Core. Тази функция ви позволява автоматично да стартирате тестове за единици във фонов режим, докато се пише код. Тестването на единици в реално време също така изпълнява динамични тестове при всяка промяна на кода и незабавно уведомява потребителите, ако се провали. Резултатите се визуализират в реално време, включително покритието на кода.
 • IntelliTrace: Тази изключителна функция във Visual Studio Enterprise за C#, Visual Basic и C++ спестява време за отстраняване на грешки чрез проследяване на напредъка на изпълнението на кода. По време на сесията за отстраняване на грешки IntelliTrace непрекъснато записва данни, като например взаимодействия със системата (напр. кликвания, достъп до системата, регистъра или базите данни, зареждане на XML документи, стартиране на нишки) и извиквания на методи в програмния код. По този начин потребителите могат да се връщат към отделни междинни станции, за да видят конкретни стойности в историята.

Системни изисквания за Visual Studio 2019 Enterprise

Следните изисквания обикновено се отнасят за инсталирането на Visual Studio 2019 Enterprise, като в отделни случаи може да са по-високи:

 • Операционни системи: Windows 10, версия 1507 или по-нова; Windows 8.1 с актуализация 2919355; Windows 7 SP1 с последните актуализации; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 с актуализация 2919355
 • Процесор: поне 1,8 GHz
 • Памет: поне 2 GB RAM
 • Място на твърдия диск: 130 GB (в зависимост от инсталираните функции)
 • Графична карта: мин. разделителна способност 1 280 x 720, препоръчителна 1 366 x 768

Купете Visual Studio 2019 Enterprise индивидуално в Wiresoft в нашия онлайн магазин

Софтуерът Visual Studio 2019 Enterprise обикновено се предлага от Microsoft само като лиценз за обем. В онлайн магазина на Wiresoft можете също така да закупите Enterprise Edition като единичен лиценз - на особено изгодна цена като т.нар. използван софтуер.

Единичният лиценз на Visual Studio 2019 Enterprise Edition, който предлагаме за продажба, е компонент на предишен лиценз за обем на Visual Studio на компания, която е била разпусната при препродажбата им и по този начин е преобразувана в индивидуални лицензи, които след това се наричат използван софтуер или използван софтуер. Нито разделянето, нито определянето на този софтуер като използван софтуер на Visual Studio 2019 Enterprise не означава никакви ограничения по отношение на функционалността.

Закупуване на софтуер от Wiresoft - винаги безопасно за вас! Това издание на Visual Studio 2019 Enterprise, налично в магазина на Wiresoft, не само убеждава с особено ниската си цена, но и предлага сигурност при покупката чрез незабавно изтегляне и активиране на лиценза с включения валиден лицензионен ключ за обем.

Всяко закупуване на Visual Studio 2019 Enterprise или на друга програма като използван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft не представлява никакъв правен проблем, тъй като търговията с използван софтуер е ясно разрешена от закона, което е потвърдено от многобройни правно обвързващи присъди.

Използваният софтуер като Visual Studio 2019 Enterprise Edition като единичен лиценз предлага на нашите клиенти евтин начин да използват сами ексклузивни издания на програмата. Вие също можете да се възползвате от нашата оферта за софтуер на Microsoft на ниска цена!

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите Visual Studio 2019 Enterprise Edition, както и други версии на Visual Studio и други програми на Microsoft като закупена версия за незабавно изтегляне. Ако имате някакви въпроси относно Visual Studio 2019 Enterprise или друг софтуер на Microsoft, просто използвайте нашите компетентни съвети в чата, по имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории