Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10143
 • D48-01105
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
97,90 Лв. * 107,90 Лв. * (9,27% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Висока Сиера, Сиера, El Capitan


Word е класическият, ненадминат текстообработващ процесор, ценен не само от потребителите на PC, но и от потребителите на Mac. Неговите широки възможности за създаване и редактиране на всякакви текстове не оставят почти нищо за желаене. Версията   Word for Mac 2016 отново съдържа голям брой инструменти и функции, които улесняват както професионалистите, така и начинаещите при създаването на всякакви документи: От отчети, договори и бизнес писма до научна документация, от училищни доклади и семинарни работи до частни документи - предлага подходящи шаблони и възможности за форматиране за всички видове текст. Графични елементи, като таблици, диаграми и изображения, също могат лесно да се вмъкват. Business Word

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word for Mac 2016 - ефективната текстообработваща програма за macOS

Word е класическата, ненадмината програма за текстообработка, която се цени не само от потребителите на PC, но и от потребителите на Mac. Неговите широки възможности за създаване и редактиране на всякакви текстове не оставят почти нищо за желаене.

Версията на Word за Mac 2016 отново съдържа разнообразни инструменти и функции, които улесняват създаването на всякакви документи както за професионалисти, така и за начинаещи: От бизнес доклади, договори и делови писма до научна документация, от студентски доклади до семинарни и лични документи - Word предлага подходящи шаблони и опции за форматиране за всички видове текст. Освен това могат лесно да се вмъкват графични елементи като таблици, диаграми и изображения.

Word for Mac 2016 промени и външния си вид: вместо многото предишни категории шаблони програмата показва най-важните четири функции под формата на дискретни икони вместо предишните седем изгледа: "Нов", "Последно използван" и "Отвори", както и "Акаунт" за облачните услуги на Microsoft, някои от които са достъпни и за потребителите на Mac.

Докато преди това таблиците със стилове се показваха в свободно движещи се прозорци, във версията на Microsoft Word за Mac от 2016 г. те вече са разположени в прозореца на документа в страничната лента от дясната страна на екрана. Друга особено удобна функция е, че по-голям документ на Word може да бъде отворен в два прозореца едновременно, което позволява на потребителя да следи друг, докато редактира определен пасаж от текста, и да го промени, ако е необходимо.

Word 2016 за Mac също така е специално оптимизиран за съвместна, едновременна работа по текстов документ в екип. Чрез облачната услуга на Microsoft OneDrive, която потребителите на Mac също могат да използват, е възможно да предоставяте файловете на Word онлайн в реално време. Преди качване за всеки текст могат да бъдат зададени индивидуални права за публикуване или използване, по-специално за да се гарантира защитата на чувствителни данни, дори в мрежата.

Word 2016 за Mac се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като версия за закупуване на особено ниска цена, без допълнителни задължения за абонамент. По-долу ще намерите преглед на най-важните функции за ефективна текстообработка, които популярният софтуер Office ви предлага при закупуването му.

Специални нови функции на програмата в Word for Mac 2016

Word 2016 за Mac включва много общи подобрения на съществуващите функции, както и цял набор от нови функции. Особено в полевите функции подобрените опции за въвеждане улесняват работата с документи, които съдържат много променливи данни. Те могат да се актуализират автоматично във файловете на Word. Потребителите са запознати с по-простата типична информация от полетата, като например номера на страници, номерация и бележки под линия, но с новите функции на полетата могат да се използват и по-сложни автоматизации, като например таблици със съдържание, както и математически изчисления с текущи числа и други:

 • DocProperty: Особено в текстове, в които например имената на продукти и търговски марки или други имена, които се срещат често в документа и трябва винаги да се изписват по един и същи начин, като например в ръководство за употреба или в рекламни текстове, функцията за полета DocProperty улеснява работата с текста. Съответните термини могат да се въвеждат централно в Word for Mac 2016 и да се вмъкват в документа чрез променливо поле, както и да се променят отново.
 • DocVariable: Функцията на полето DocVariable може да се използва от Microsoft Visual Basic за езика за програмиране на приложения. Тя може да се използва за показване на съдържанието на променлива на документа в документа.
 • База данни: С помощта на Database резултатите от заявка за база данни могат да бъдат автоматично въведени в таблица на Word чрез SQL (Структуриран език за заявки). Полето на базата данни може да се използва за рестартиране на заявката, за да се актуализира съдържанието на таблицата.
 • CreateDate: Функцията на полето CreateDate се използва за въвеждане на датата и часа на първото запазване на документ на Word под текущото име. Тази информация няма да бъде променена при последващо редактиране, а ще бъде запазена.
 • Библиография: Особено полезно за текстове с обширни препратки към източници: Полето Библиография показва пълен списък на източниците на данни, назначени за конкретен документ на Word, подредени по азбучен ред. Той се форматира в съответствие с предварително избрания формат на библиографията.
 • Включване на текст: Полето IncludeText може да се използва за вмъкване на стандартна формулировка в текст, който е бил предварително дефиниран за това поле. Това спестява на потребителя по-трудното копиране и поставяне.
 • IncludePicture: Аналогично на функцията на полето IncludeText, функцията IncludePicture може да се използва за вмъкване на графики в документ на Word.
 • MacroButton: Полето MacroButton вмъква предварително дефинирана макрокоманда в текста, като тази функция улеснява особено много създаването на mail merge, както и на формуляри.

Други нови индивидуални функции в Word for Mac 2016

Освен конкретните нови функции на Word, версията за Mac от 2016 г. включва и редица други удобни инструменти и функции, които имат за цел да помогнат на потребителите на Mac да работят заедно върху даден документ:

"История на версиите" за лесно съвместна работа по документи на Word

В контекста на проектите няколко потребители често работят едновременно върху документ на Word в облака. Това често затруднява проследяването на всички промени, които току-що са били направени от другите потребители. Функцията "История на версиите" в Word for Mac 2016 улеснява проследяването, като позволява на потребителя да преглежда историята на версиите за всеки документ на Word. Това включва не само възможността да се преглеждат по-стари състояния на редактиране, но и да се отварят отново за повторно редактиране.

Споделяйте по-лесно документи на Word

Word for Mac във версията от 2016 г. улеснява още повече споделянето на текст с други потребители. За тази цел в лентата вече има функция Споделяне. Тя включва няколко опции за задаване на индивидуални разрешения за всеки документ на Word и получател - освен разрешенията само за четене, те включват и такива за редактиране или повторно изпращане, така че чувствителните данни в текста могат да бъдат защитени.

Използване на OneDrive в Word 2016 за Mac

OneDrive е облачното хранилище на Microsoft за споделяне на файлове на Word в мрежата и предоставянето им на други потребители. Потребителите на Mac могат също така да използват приложението за синхронизиране на OneDrive, за да съхраняват документи на Word в OneDrive, така че да могат да ги редактират или четат онлайн на други устройства.

Защита от загуба на данни

Защитата от загуба на данни (DLP) е добре познат и често използван инструмент на Microsoft, който не само предотвратява загубата на чувствителни данни, но и ги защитава от неоторизиран достъп. DLP може да се използва и във версията на Word 2016 за Mac. Вградените филтри за съдържание могат да откриват критични данни, като например номера на кредитни карти, в даден документ и не само да предупреждават потребителите за съществуването им, но и да предотвратяват споделянето им с други потребители. По-специално администраторите могат ефективно да използват защитата от загуба на данни за управление на специфични за потребителите политики за създаване и предоставяне на чувствителна информация, които незабавно идентифицират и показват потенциалните рискове за сигурността.

Системни изисквания за Word for Mac 2016

Моля, обърнете внимание на следните условия за хардуерните изисквания за Word 2016 за Mac: Този софтуер на Word е наличен само в 64-битова версия. Освен това Word 2016 за Mac във версията за закупуване не може да се използва за iPhone или с операционна система iOS. Други изисквания:

 • Операционна система: MacOS X, версия 10.10 (Yosemite) или по-нова
 • Процесор: Intel
 • Работна памет: мин. 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: минимум 6 GB във формат HFS+ (Mac OS Extended или HFS Plus)
 • Дисплей: мин. разделителна способност 1.280 x 800

Купете Word for Mac 2016 от Wiresoft и като самостоятелна програма

Word 2016 обикновено се предлага само като неразделна част от пакет Office за Mac и затова почти не се предлага като самостоятелна програма в магазините. Но в магазина за софтуер на Wiresoft можете да закупите и версията на Word 2016 за Mac като лиценз за един потребител, както и по-стари версии на програмата Word и другите програми от пакета Office за Mac. Когато купувате Word 2016 за Mac от Wiresoft, освен от много по-ниската цена за използван софтуер, вие се възползвате и от следните предимства:

 • Wiresoft предлага Word Mac версия 2016 като лиценз за закупуване.
 • Сключването на задължение за абонамент, което обикновено ви задължава да изтеглите
 • скъпи актуализации, не е необходимо.
 • Периодът на използване на софтуера Word няма ограничение във времето.
 • Програмата Word for Mac 2016 е идентична с тази на Word, която е нормална част от пакета Office за Mac 2016.
 • Така че, когато закупите Word 2016 за Mac от софтуерния магазин на Wiresoft, ще използвате всички функции и предимства на тази самостоятелна програма.

Затова закупената версия на Word 2016 за Mac е икономически изгодна, особено за такива групи потребители, които биха искали да използват всички функции на софтуера за текстообработка, но нямат нужда от другите Office-програми. Особено самонаетите и малките компании, но и частните потребители ще оценят предимствата на софтуерното предложение на Wiresoft, ако искат да покрият нуждите си от програми на Microsoft за Mac на разумна цена.

Всички софтуерни лицензи на Microsoft, предлагани в софтуерния магазин на Wiresoft за Mac, както и за Windows, са изключително оригинални продукти на Microsoft, които обикновено се предлагат като пълни версии за един потребител. Те са или част от бивш лиценз за обем на дадена компания, или вече са били използвани от бивш потребител, но са били пуснати отново при продажбата им на Wiresoft. Това означава, че по този начин всяка предишна инсталация на софтуерната програма или използване на въпросния лиценз са били отново изтрити. Всеки лиценз за Word за Mac 2016 или друга програма на Microsoft, предлагана в софтуерния магазин на Wiresoft, може да бъде изтеглен и инсталиран директно след плащането и след това е 100% използваем.

Като сериозен търговец на софтуер Wiresoft не предлага в своя онлайн магазин тестови версии на програми на Microsoft, които могат да се използват само за ограничен период от време или чийто набор от функции може да се използва само в ограничена степен, както и софтуерни продукти, чийто лицензионен ключ се използва и от неизвестни лица.

Това означава за вас като купувач, че няма да претърпите никакви неудобства при закупуването и използването на употребяван софтуер като Word for Mac 2016, нито по отношение на правата за използване, нито по отношение на тяхната използваемост. Поради това закупуването на употребявани софтуерни продукти от Wiresoft е напълно законно и защитено от одити. За ваша сигурност всеки лиценз за Word for Mac или друг софтуер от Wiresoft е предварително проверен за действителната му използваемост.

Ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на Microsoft Word 2016 за Mac или друг софтуер за Mac от Office, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или чат и да се възползвате от нашите експертни съвети.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории