Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
166,90 Лв. * 184,90 Лв. * (9,73% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Word 2021 за Mac е най-новата версия на класическия софтуер за текстообработка от , който се използва широко и на компютрите на Apple. Многофункционалната програма предлага много интуитивно използваеми функции и инструменти, които далеч надхвърлят обикновеното създаване и редактиране на текстови документи: Той е допълнен от многобройни възможности за ясното им структуриране и информативно илюстриране чрез графики и таблици. Това прави for Mac подходящ не само за делова кореспонденция, но и за изготвяне на професионално написани доклади и есета, дипломни работи и дисертации за ученици и студенти, както и за флаери, листовки, брошури и визитни картички. Документите от могат да бъдат запазени директно в програмата като PDF файлове за печат. for Mac разпознава и други файлови формати, които могат да бъдат допълнително обработени с нея. Microsoft Office Word Word Word

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 за Mac като самостоятелна програма

Word 2021 за Mac е най-новата версия на класическия софтуер за текстообработка на Microsoft, който се използва широко и на компютрите на Apple. Универсалната офис програма предлага много интуитивно използваеми функции и инструменти, които далеч надхвърлят обикновеното създаване и редактиране на текстови документи: Тя е допълнена от многобройни възможности за ясното им структуриране и информативно илюстриране чрез графики и таблици. Поради това Word for Mac е подходящ не само за бизнес кореспонденция, но и за изготвяне на професионално написани доклади и есета, дипломни работи и дисертации за ученици и студенти, както и за флаери, листовки, брошури и визитни картички. Документите в Word могат да се запазват директно в програмата като PDF файлове за печат. Word for Mac разпознава и други файлови формати, които могат да се редактират допълнително с него.

Word for Mac улеснява съставянето на всички видове текстови документи с богат избор от типични, често използвани шаблони за формати, допълнени от допълнителни опции за типография и оформление, наред с други неща, за бързо и ефективно създаване на четливи текстове. Интелигентните инструменти като проверката на правописа и многото опции за автоматична корекция - включително индивидуално разширяем речник - улесняват писането на писма, есета, статии и други документи в съответствие с валидните правописни правила.

Всички текстове, създадени в Word for Mac , могат да бъдат маркирани за предоставяне на други служители, например чрез поставяне на водни знаци, и по този начин да бъдат защитени от копиране.

MS Word 2021 for Mac съдържа, в допълнение към тези доказани функции от предишните версии на Word, разбира се, и цяла гама нови, също толкова практични функции, които правят не само писането и редактирането, но и целенасоченото четене още по-лесно и по-ефективно от преди. Освен преработената лента, те включват нови опции за преглед, които ускоряват търсенето на конкретни изречения или раздели в по-дълги текстови файлове, както и тъмен режим, който е по-лесен за очите при по-продължителна работа с екрана, и други инструменти за обучение, които улесняват четенето не само на учениците и студентите. Подобрената поддръжка на достъпността също така оптимизира текстовете за онези читатели, чието разбиране на съдържанието е по-трудно.

Новата функция за свободна ръка също така улеснява рисуването на скици и диаграми на ръка и вмъкването им директно в документа.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете с най-новата версия на Word 2021 за Mac и, разбира се, с нейните предшественици, както и с други Office програми за Mac като отделни приложения на особено ниски цени.

Подробен преглед на всички нови функции на Word 2021 за Mac

Не само потребителите на Mac, които вече познават Word, ще оценят новите функции на версията от 2021 г., но и начинаещите ще се възползват от разнообразните възможности, предлагани от професионалното и ефективно създаване и четене на текстове с тази програма на Office. Особено функциите за целенасочено редактиране, както и интегрираните инструменти за превод помагат на професионалистите да се концентрират още по-добре, без да се налага да отварят друго приложение - всичко е възможно в Word. Това се отнася и за вече споменатото безбариерно съставяне на документи, както и за включването на сложни математически формули с помощта на LaTeX. Най-важните характеристики на Word 2021 за Mac в детайли:

Още по-добра яснота чрез избор на различни опции за изглед

Потребителите, които вече са запознати с Word for Mac, веднага ще разпознаят визуалните нововъведения, предлагани от новия Word 2021 for Mac: Потребителският интерфейс с лента, познат от Word for Mac 2016, тук е съчетан с модерния, типичен за Windows вид на плочките. Новото тук е по-видимото разположение на най-често използваните елементи и функции, така че те да се намират още по-лесно.

Word 2021 за Mac също така позволява да се продължи използването на нормалния вид на лентата, така че интерфейсът също може да бъде преработен. Специално за използването на Word на устройства със сензорни дисплеи, като таблети и смартфони, чувствителността на докосване е подобрена за въвеждане с писалка.

Освен това в Word 2021 за Mac са налични новите теми Бяло, Тъмно сиво и Черно; тези по-дискретни фонове също подпомагат концентрираното писане и четене на текстове. Черното осигурява най-силен контраст.

Интегрираните инструменти за обучение позволяват по-ефективна работа с текст

Професионалните потребители ще оценят и интегрираните инструменти за обучение в Word 2021 за Mac . Първоначално предназначени за ученици и студенти, за да подпомогнат по-бързото разбиране на текст, те помагат и на потребителите, които редовно използват Word в офиса. С помощта на инструментите за обучение например може да се регулира ширината на колоната и разстоянието между текста, но също така и цветовете, а по-ясното представяне на текста е по-лесно за очите.

С инструмента "фокус върху реда" областта за четене може да бъде ограничена до един, три или пет реда, а ако искате да прочетете текста на глас, пасажите, които четете, се подчертават едновременно. Това улеснява проследяването на чутото в текста, подобрява концентрацията ви и ви разсейва по-малко.

"Режимът на фокусиране", познат от по-старите версии на Word, също изпълнява подобна задача, като скрива всички ленти с инструменти, така че показването на документа става по-ясно.

Функцията Cue Audio също така ви помага с обратна връзка, когато е активирана. Тя ви съпровожда по време на писане с различни звукови ефекти и по този начин дава акустични подсказки, ако променяте определени опции, а също и като потвърждение на извършено действие: например при изтриване или вмъкване на съдържание.

Когато редактирате големи текстови документи, търсенето на отделни пасажи или конкретни раздели може бързо да стане объркващо. В Word 2021 за Mac освен обичайния вертикален изглед на документа на Word, при който всички страници се прелистват отгоре надолу, е наличен и новият изглед "Страница по страница", така че можете да прелиствате документа на Word като книга. А за текстове със среден обем, които обаче имат голям брой страници, функцията "Миниатюри", която също е нова, предлага бърза ориентация: когато е активирана, страниците се показват в умален вид, така че да можете по-лесно да намерите търсените места.

Оптимизирана достъпност чрез по-лесна поддръжка на корекция на грешки

В Word 2021 за Mac , освен вече включените и подобрени функции, са налични и нови инструменти за оптимизиране на текстовете, така че да са подходящи и за потребители с ограничени възможности за четене и разбиране. Активираната поддържаща корекция на грешки предлага подобрения чрез щракване върху елемента от менюто "Проверка", които можете да приемете незабавно с едно щракване. За тази цел са интегрирани и международно валидни стандарти назад, които са въведени за такива читатели с увреждания за по-лесно разбиране на текст.

Интегрирана функция за превод с Преводача

Докато преди потребителите на Word трябваше да напускат програмата Word, когато пишат или четат чужди думи или цял пасаж от текст на друг език, и да извикват уебсайт чрез браузъра, за да получат превода оттам, сега това вече не е необходимо в Word 2021 за Mac: Достатъчно е да маркирате въпросния текст с курсора и да активирате интегрираната функция за превод с автоматично разпознаване на езика. Microsoft Translator Word 2021 за Mac съдържа над 60 езика, 11 от които могат да бъдат преведени.

Инструмент за свободна ръка за спонтанно рисуване на диаграми

Това, което е възможно на тъчпадите или смартфоните, вече е достъпно и в Word 2021 за Mac - с новия инструмент "Freehand Drawing". За да използват инструмента за свободна ръка, потребителите не се нуждаят нито от писалка, нито от сензорна повърхност; те могат да го използват и с компютърната мишка, за да маркират спонтанно текст или да създават скици и формули, които след това могат да бъдат допълнително редактирани, премествани или копирани.

За инструмента за свободна ръка в Word 2021 за Mac Microsoft предоставя няколко цифрови писалки, включително молив за рисуване, писалка за писане и маркер за подчертаване. Инструментите се предлагат с различни ширини на перото, както и с 16 пълни цвята и 8 ефекта, като дъга, галактика, лава, океан, злато, сребро и други.

Вмъкване и редактиране на мащабируеми векторни графики

Word 2021 за Mac предоставя обширна библиотека от безплатни за използване икони, пиктограми, символи и т.н., включително 3D изображения, за илюстриране на презентации и работни листове. Мащабируемите векторни графики, наричани още SVG файлове (Scalable Vector Graphics), са особено интересни, тъй като могат да се преоразмеряват, завъртат на 360° или дори оцветяват без загуба на качеството на изображението.

Използване на LaTeX в Word 2021 за Mac за създаване на сложни формули

Вграденият редактор на формули на Word е универсален инструмент, но той достига своите граници, когато става въпрос за изобразяване на по-сложни формули, които често се срещат в научни текстове. Новият Word 2021 за Mac вече поддържа и LaTeX - международния стандарт за създаване на професионални обширни формули, които могат да бъдат конвертирани с него.

Системни изисквания за използване на Microsoft Word 2021 в Mac

Изброените по-долу спецификации представляват изискванията за инсталиране и стартиране на Word 2021 за Macна устройство на Apple.

  • Операционна система: валидна версия на трите актуални операционни системи macOS
  • Процесор: Intel или Apple Silicon (M1)
  • Памет: поне 4 GB
  • Твърд диск: поне 10 GB свободно пространство
  • Графична карта: 1 280 x 800 пиксела

Купете Word 2021 за Mac като самостоятелна офис програма от Wiresoft

MS Word за Mac е неразделна част от пакета Microsoft Office за macOS. За разлика от много други доставчици на софтуер, в Wiresoft можете да закупите Word 2021 за Mac в онлайн магазина и като самостоятелна програма, а не само като част от съответния Office Suite 2021. Предлаганата от нас програма Word за Mac е версия за закупуване, което означава, че не поемате никакви абонаментни задължения, които да ви обвързват с платени актуализации. Освен това, тъй като Word 2021 за Mac е самостоятелна програма, не е необходимо да спазвате ограничения във времето за нейното използване. Затова, когато купувате Word 2021 за Mac от Wiresoft, спестявате пари и в дългосрочен план. Особено за самонаети лица и малки фирми с малък брой служители, които не желаят да използват никоя от другите програми, включени в пакета Office, освен Word, закупуването на Word 2021за Mac като самостоятелна програма е особено евтин начин за използване на класическия софтуер за текстообработка за бизнес или лични цели. Този лиценз за един потребител е идентичен с програмата Word, която също е включена в Office Suite 2021 за Mac.

Не само Word 2021 за Mac, но и всички други лицензи за софтуер на Microsoft, които можете да закупите в софтуерния магазин на Wiresoft за macOS, са винаги оригинални пълни версии на Microsoft за един потребител. Обикновено те идват от лицензите за обем или може да са били вече използвани. Това обаче не ви поставя в неравностойно положение: като реномиран търговец на софтуер Wiresoft не предлага нито тестови версии на софтуера на Microsoft, които са валидни за ограничен период от време, нито тестови версии, които могат да се използват по ограничен начин.

Това означава, че имате гаранция, че всеки софтуерен продукт, закупен от Wiresoft, е напълно и законно използваем от вас след покупката, включително такива "използвани" програми, тъй като те са били деинсталирани или изтрити от първоначалния купувач едновременно с продажбата на Wiresoft и следователно са 100% използваеми отново. От съображения за сигурност всички тези лицензионни продукти се проверяват щателно от Wiresoft за действителната им използваемост преди препродажба.

Можете да се възползвате и от нашите компетентни съвети по имейл, телефон и чат, ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на Word 2021 за Mac или друг офис софтуер.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории