Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10027
 • D87-07284
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
263,90 Лв. * 291,90 Лв. * (9,59% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


С Visio Professional 2016 потребителите разполагат с максимален брой инструменти и шаблони, за да създават професионално диференцирани диаграми за различни бизнес, технически или научни области - навсякъде, където плановете, чертежите и илюстрациите улесняват разбирането на сложни структури, процеси и факти в частност.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.




Информация за продукта "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"

MS Visio Professional 2016 - купете най-всеобхватното издание за професионални визуализации като единичен лиценз

С Visio Professional 2016 потребителите разполагат с максимален брой инструменти и шаблони за професионално създаване на диференцирани диаграми за широк спектър от бизнес, технически или научни области - навсякъде, където плановете, чертежите и илюстрациите улесняват разбирането на сложни структури, процеси и факти.

За тази цел Visio Professional 2016 предоставя не само широка гама от най-разнообразни видове диаграми, включително подобрения, но и допълнителни шаблони и стилове, които също са ясно организирани в тематични области с т.нар. форми в конструкторски комплект чрез разумно разделяне на шаблони, за да се осигурят готови елементи в зависимост от областта на приложение, които могат да се попълват само с текущите данни и, ако е необходимо, да се адаптират или променят според собствените идеи. Специално за създаването на бизнес и технически диаграми, както и на диаграми на процеси - и особено на мрежови диаграми, диаграми на софтуер и диаграми на бази данни - Visio Professional 2016 разполага с много допълнителни шаблони (включително BPMN 2.0 - съкращение от Business Process Model and Notation), както и с допълнителни планове и карти.

Потребителите, които използват облачната услуга на Microsoft OneDrive, могат също така да споделят файловете, създадени с Visio Professional 2016, онлайн с други потребители и дори да ги предоставят за екипно сътрудничество.Създадените диаграми могат да бъдат свързани с основните данни, за да предоставят винаги "актуалната версия на истината" ("една версия на истината"), тъй като съдържащите се в тях данни се актуализират автоматично. По същия начин DataVisualizer може да се използва за импортиране на данни от друг източник директно в диаграма.

От 8Windows потребителите могат също така да използват Visio Professional 2016 на устройство с поддръжка на докосване и да управляват софтуера със стилус или пръст, за да рисуват или добавят текст.

За кои потребители е предназначено изданието Visio Professional 2016?

Благодарение на широкото си портфолио от форми и инструменти, професионалното издание на MS Visio 2016 предлага най-добрите предпоставки да бъде използвано от взискателни потребители - независимо дали в компании, организации или дори самостоятелно заети лица - за професионално създаване на прецизни, сложни визуализации, които отчитат и приложимите норми и технически стандарти в частност.

Еднократният лиценз за Professional Edition на Microsoft Visio 2016 се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като версия за закупуване под формата на така наречения използван софтуер, който произхожда от предишен лиценз за обем. Това означава, че цената е значително по-ниска от тази на новия софтуер и няма задължение за абонамент, както често се случва при такива издания. С един лиценз от Wiresoft за програми на Microsoft купувачите се възползват от икономическите предимства на използвания софтуер, за да използват този професионален софтуер за визуализация на разумна цена. Освен това съвместимостта на Visio Pro 2016 с Windows 7 прави тази версия привлекателна особено за кръга потребители, които все още използват тази операционна система, така че да не се нуждаят от (скъпо) обновяване на съществуващите програми, за да използват Visio 2016.

В допълнение към Visio Professional 2016 има много други индивидуални програми или софтуерни пакети на Microsoft Windows, съвместими с това издание, както и с операционни системи, които се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft Software като индивидуални лицензи за употребяван софтуер на ниски цени. Следващият преглед представя най-важните функции, както и нововъведенията в изданието Visio Professional 2016.

Изключителни характеристики и функции на Visio Professional 2016 Edition

Изданието Visio Professional 2016 предлага повече възможности в много области за създаване на диаграми, както и за споделянето им с други потребители. Те включват следните ексклузивни функции:

Диаграмиране в съответствие с най-новите стандарти

В MS Visio Professional 2016 за много шаблони са интегрирани различни индустриални стандарти и означения, така че създадените с тях диаграми да отговарят на техните стандарти и по този начин да могат да съдържат и обвързващи твърдения. Освен това много форми във Visio предлагат възможност за свързване с отделни показатели и метаданни, които след това се актуализират автоматично в диаграмата.

 • UML 2.4: Унифицираният език за моделиране е графичен език за моделиране, който се използва за специфициране и конструиране, както и за визуализиране и документиране на софтуерни компоненти, но също и на други системи.
 • Windows Workflow 4.0 представлява програмна библиотека за програмната среда Microsoft .NET, която се използва за лесно разработване на сложни програмно управлявани работни процеси.
 • IEEE е световен Standard на Института на инженерите по електротехника и електроника за областите на електротехниката и информационните технологии.
 • EPK - съкращение от Event Driven Process Chain (Верига от процеси, управлявани от събития) - е графичен език за моделиране, който обикновено се използва от организациите за представяне и моделиране на бизнес процеси с цел систематизиране или паралелизиране на оперативните процеси.
 • ISO - е Standard за създаване на изометрични чертежи, особено за 3D изображения на сгради, стаи или обекти.
 • BPMN 2.0 - Business Process Modeling Notation (Нотация за моделиране на бизнес процеси) - е графичен език за спецификация, използван в стандартните процедури за моделиране на бизнес процеси, особено в бизнес информационните системи, управлението на процеси и документацията в областта на компютърните науки.

Автоматично създаване на диаграми с DataVisualizer                      

Добавката DataVisualizer се предлага изключително в изданието Visio Professional 2016 за автоматично създаване на диаграми чрез свързване към външен източник на данни, например Excel. Функцията може да се използва за стандартни блок-схеми - Simple Flowcharts (Прости блок-схеми), както и за хоризонтални или вертикални кръстосани функционални блок-схеми - Cross-Functional Flowcharts (Кръстосани функционални блок-схеми). Чрез синхронизиране на данните в реално време промените в диаграмата (както и в източника на данни) могат да бъдат видими незабавно, което е особено важно при управлението на процеси.

Споделяне на "текущата версия на истината" на диаграма чрез браузър

Като се свържат формите на дадена диаграма с данни в реално време и се предоставят онлайн чрез облачната услуга на Microsoft OneDrive, другите потребители могат не само да я редактират чрез браузър, но и да са сигурни, че така наречената "актуална версия на истината" на тази диаграма е достъпна за тях, тъй като свързаните данни, които тя съдържа, се актуализират автоматично.

Използване на DWG файлове във Visio Pro 2016

Професионалното издание на Visio 2016 също така поддържа импортиране на DWG файлове (до DWG 2010) - индустриалният стандарт за обмен на CAD данни - от AutoCAD. Това прави .dwg файловете достъпни за потребителите за по-нататъшно използване във Visio, например на базата на плановете на етажите на сградите, за да се използва тази информация за планиране на пространството, например за офиси или промишлени предприятия.

Диаграмите, създадени във Visio, могат да бъдат запазени отново като файлове на AutoCAD или също така в обичайните файлови формати за изображения .jpeg, .png или .xml, както и в PDF.

Освен това Visio Professional 2016 използва и файловите формати VSDX и VSDM, които се основават на Microsoft Standard OPC (Open Packaging Conventions) за компресиране на файлове в ZIP формат.

Други функции във Visio 2016 Professional

Потребителите имат достъп до редица други удобни функции в Professional, както и в другите издания на Visio 2016, които правят програмата по-лесна за използване и следователно по-ефективна:

Office Функции във Visio 2016 Professional

Настоящите функции са налични и в професионалното издание на MS Visio 2016, както и в съответните Office версия са интегрирани:

 • Функцията за търсене "Кажи ми" предлага по-бърза ориентация, особено за начинаещи: просто въведете функциите и термините, които търсите, в полето за търсене и Visio ще ви покаже къде да ги намерите или как да ги използвате.
 • "Черните теми" предлагат корекции на цвета на работния плот в бялата, сивата или черната област, които позволяват да се работи по-удобно за очите чрез промяна на контрастите.

Използвайте "Стартови диаграми" като шаблони във Visio Professional 2016 - или създайте свои собствени форми

"Стартовите диаграми" са ефективна помощ във Visio за по-бързо създаване на диаграма. Те предоставят готови диаграми, които потребителят може да попълни или адаптира, като въведе собствени данни въз основа на разбираеми инструкции стъпка по стъпка. За Visio Professional 2016 са налични стартови диаграми специално за блок-схеми - така наречените "Swimlane diagrams".

Подобрена поддръжка и съвместимост

Visio Professional 2016 също така подпомага потребителите с полезни съвети и функционалности при създаването на диаграми: Например автоматичното подравняване и позициониране на формите, които се включват особено лесно в диаграмата чрез плъзгане и пускане, осигурява ясен външен вид.

Като цяло съвместимостта на Visio 2016 с други програми на Office е значително подобрена: файловете на Visio вече могат да се използват без проблеми в други типове документи, например като графики в презентация на PowerPoint.

Типове диаграми, налични във Visio Professional 2016

Широкото портфолио от професионални диаграми, налично във Visio Professional 2016, със 70 шаблона и над 600 общи форми, както и още 400 интелигентни форми, улеснява още повече визуализирането на голямо разнообразие от структури, системи и процеси. За лесно използване на тази широка гама от възможности, както и за по-добра ориентация при намиране на подходящия шаблон на диаграма, всички типове са ясно разпределени в различни шаблони, които съдържат съответстващите форми, много от които също отговарят на типични индустриални стандарти, включително:

 • Поточни диаграми, времеви линии, диаграми на завъртанията и организационни диаграми - за бизнес диаграми
 • ИТ диаграми за съпоставяне на Active Directory, както и подробни мрежови и стелажни задачи, включително диаграми на ITIL (Information Technology Infrastructure Library) Standard
 • диаграми за софтуер и бази данни, като UML 2.4 (Unified Modeling Language), карти на уебсайтове и обозначения на бази данни
 • Междуфункционални блок-схеми и диаграми в съответствие с IDEF0 (Integration Definition for Process Modeling) и BPMN (Business Process Model and Notation) Standard, както и работни потоци в Microsoft SharePoint - за всички видове диаграми на процеси
 • Типови планове и планове на етажи на имоти, офиси и помещения с ОВК (отопление, вентилация и климатизация)
 • Технически схеми за електрически инсталации, вериги и системи съгласно IEEE Standard (на Института на инженерите по електротехника и електроника)

Освен това Visio Professional 2016 позволява на потребителите да използват съществуващите форми, за да ги персонализират, включително да използват различни инструменти за форматиране на текст, промяна на стила на линиите и запълване на области с цветове, шарки и др. След това те могат да бъдат запазени в шаблона "Любими" за повторно използване.

Изисквания за хардуер за Microsoft Visio Professional 2016

Microsoft Visio Professional 2016 се предлага в 32-битова и 64-битова версия - в зависимост от това се прилагат допълнителни различни изисквания, например за основната памет. При използване на Windows 8 като операционна система Visio 2016 поддържа дисплеи с многократно докосване, което прави софтуера подходящ за мобилна употреба на съответните крайни устройства с iOS или Android. За управление на файловете на Visio в облака е необходима връзка с MS OneDrive.

 • Поддържани операционни системи: от Windows 7 или по-висока версия
 • Поддържани сървърни операционни системи: от Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 до Windows Server 2008 R2
 • Процесор: x86 с поне 1 GHz; x64 с поне 2 GHz, SSE2
 • Памет: 1,0 GB RAM (32 бита); 2,0 GB RAM (64 бита)
 • Място на твърдия диск: поне 3,0 GB
 • Разделителна способност: 1 024 x 768 пиксела
 • Графична карта: DirectX 10

Купете MS Visio 2016 Professional Edition като единичен лиценз на разумна цена в Wiresoft

Професионалното издание на Visio 2016 се предлага от Wiresoft в онлайн магазина под формата на лиценз за един потребител като употребяван софтуер - по този начин цената му е значително по-ниска от тази на сравними нови стоки, докато тук в обичайната търговия често се предлага само най-новата версия на софтуера на Visio. В допълнение към по-ниската цена, закупената версия на Visio 2016 предлага голямото икономическо предимство, че може да се използва за неограничен период от време, тъй като това не е абонаментна версия с типичните договорни задължения.

Този наличен лиценз за един потребител на MS Visio 2016 Professional Edition е бил част от предишен лиценз за обем на едноименната програма от Microsoft, с тази разлика, че е бил закупен и вероятно използван от компания. При препродажбата му на Wiresoft лицензът за обем е бил преобразуван в индивидуални лицензи; в резултат на това той е бил обозначен като използван софтуер или "Използван софтуер". Въпреки това, нито това преобразуване в лицензи за един потребител, нито това етикетиране на Visio Professional 2016 Edition като използван софтуер води до каквито и да било ограничения по отношение на неговата използваемост или обхват на функциите - не само защото софтуерът не може да бъде подложен на износване, но и защото разделянето и препродажбата не представляват нарушение на валидни законови разпоредби: Лицензите, които се предлагат като използван софтуер в Wiresoft - като тези на Microsoft Visio 2016 Professional Edition - идват изключително от компании, разположени в Европа. Поради това основните търговски сделки също се уреждат от съдебната практика, валидна в ЕС, която ясно посочва, че търговията с употребяван софтуер е законно разрешена. Това е потвърдено многократно и от различни съдебни решения, така че рискът от отговорност за вас като купувач е надеждно изключен. Освен това закупеният от вас софтуер е защитен от одити благодарение на пълното доказване на всички предишни купувачи или продавачи от страна на Wiresoft.

Покупката на софтуер чрез Wiresoft е винаги безопасен бизнес, който има само предимства за вас! При всяка покупка на лиценз като MS Visio 2016 Professional в магазина на Wiresoft се възползвате не само от ценовото предимство пред сравними нови стоки, но и от сигурността на незабавното изтегляне след приключване на процеса на плащане, включително незабавното активиране на вашия лиценз с валидния лицензен ключ за обем.

По този начин закупуването на употребявани софтуерни лицензи, като например за Visio Professional 2016 Edition или за друга програма на Microsoft, ви дава възможност да използвате тези изключителни издания на програмата без ограничения.

В магазина на Wiresoft за употребяван софтуер на Microsoft ще намерите не само други издания или версии на Visio в допълнение към MS Visio Professional 2016 Edition, но и много други програми на Microsoft, които са съвместими с него, като например Windows операционни и сървърни операционни системи и т.н. Ако имате някакви въпроси относно MS Visio Professional 2016 или друг софтуер на Microsoft в магазина на Wiresoft Softwareshop, просто използвайте нашата компетентна и приятелска поддръжка - в чат или по телефон или имейл.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT VISIO 2016 PROFESSIONAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории