Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
96,90 Лв. * 106,90 Лв. * (9,35% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x
Система  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


Закупуването на Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   означава да дадете възможност на (друг) служител да има лесен достъп до фирмени документи и да си сътрудничи по проекти отвсякъде. Независимо дали сте в офиса, на полето или в домашния офис - с SharePoint съответната информация може да се обменя сигурно и лесно. Софтуерът за съвместна работа   предлага различни начини за работа в екип. При нас можете да получите SharePoint 2019 оригинални лицензи за достъп, наред с други неща . За разлика от лиценза за устройство CAL , лицензът за потребител CAL е насочен към конкретно лице. Това лице може да има достъп до фирмения SharePoint сървър с всички свои устройства. По този начин Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL е особено подходящ за служители, които работят последователно на фирмен компютър, на преносим компютър и на мобилен телефон. 

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Закупуването на Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL означава да дадете възможност на (друг) служител да има лесен достъп до фирмени документи и да си сътрудничи по проекти отвсякъде. Независимо дали сте в офиса, на полето или в домашния офис - с SharePoint съответната информация може да се обменя сигурно и лесно. Софтуерът за съвместна работа предлага различни начини за работа в екип. При нас можете да получите Лицензи за оригинален достъп до SharePoint 2019 наред с други неща. За разлика от устройството CAL, потребителят CAL е насочен към конкретно лице. Това лице може да получи достъп до сървъра SharePoint на компанията с всички свои устройства. Така Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL е особено подходящ за служители, които работят последователно на фирмен компютър, на преносим компютър и на мобилен телефон. 

SharePoint 2019 Standard CAL правилният лиценз за всеки

Производителят на SharePoint Server 2019 е разработил система за лицензиране, при която са възможни комбинации. Във всеки случай компанията се нуждае от един или повече лицензи за сървър. Те се предлагат от нас, както и допълнително използваемите лицензи Enterprise. За да могат служителите действително да имат достъп до сървъра SharePoint, са необходими лицензи за достъп CAL. Този термин означава лиценз за клиентски достъп. CAL може да бъде насочен към потребител (както при този продукт) или към устройство ("Device CAL"). В тази оферта се закупува потребителски лиценз за Standard версия на SharePoint 2019. Ако потребителят иска да се възползва и от функциите на Enterprise, той се нуждае от допълнителен лиценз Enterprise CAL. Можете да комбинирате CAL-ове за устройства и потребители в дадена компания или отдел. Така че може да се прецени за кого конкретно има смисъл да се купува Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   и за кого е по-добре да се закупи Device license. 

Основни характеристики на SharePoint Server 2019 Standard 

По принцип целта на SharePoint е да направи информацията и цифровите работни инструменти лесно достъпни за служителите, които са оторизирани да ги използват. Освен това работата в екип е значително опростена - групите могат да работят заедно по проекти, като програмата се грижи за документацията, наред с други неща. Като комуникационен софтуер SharePoint предлага например инфраструктурата за фирмени страници в интернет и интранет. Програмата се счита и за лесен за разбиране софтуер за управление на корпоративно съдържание (ECM). Важна характеристика в ежедневната работа е диференцираното търсене. Наред с други неща, той показва визуализации на резултатите и ви позволява да търсите лица или теми. 

Множество подобрения и опростявания

Потребителите на Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL могат да се възползват от иновациите на 2019 версия на SharePoint. Наред с други неща, обхватът на функциите е разширен с Flow за OneDrive и форматиране на списъци. За по-проста обработка на информацията новите записи вече могат да се обявяват по имейл или чрез известия в Microsoft Teams. Освен това модерните уеб части с динамично съдържание, като например Twitter емисии, вече са лесни за интегриране. Важен е и преработеният потребителски интерфейс на, който позволява на потребителите да намират много елементи по-бързо. Във функцията за търсене например е подобрено индексирането - сега, наред с други неща, са включени и шрифтовете и обектите в изображенията. 

Обмислени детайли в SharePoint 2019

Разбира се, има и други нововъведения, за които може да си струва да закупите Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL. Например сигурността може да се повиши, като при необходимост компаниите депозират данните си в регионални центрове за данни. По отношение на обработката на данни има няколко незначителни подобрения. Например във версията 2019 вече е възможно да се работи едновременно с документи на Excel и има преглед на документи за повече от 270 типа файлове. Тези, които използват Microsoft Teams, ще забележат по-задълбочена интеграция, а абонатите на Office365 могат да използват функциите за споделяне във всички Office компоненти.

Лиценз за потребител на Microsoft SharePoint Server 2019 е добър избор, когато нов служител се присъединява към екипа или се възстановява отдел. Между другото, SharePoint 2019 CAL може да се използва и за достъп до SharePoint 2016 сървър.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории