Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10154
 • 6VC-02073
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
52,90 Лв. * 57,90 Лв. * (8,64% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x User CAL
Система  Сървър на Windows
CAL RDS User CAL 
Обхват на доставката Идентификатор на лиценза + Код за удостоверяване
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър Съвместим


Услугите за отдалечен работен плот (RDS) на Microsoft Windows са наследник на старите CAL на терминални сървъри. RDS е централизирана платформа за настолни компютри и приложения, която ви предлага широк набор от възможности за предоставяне и управление на настолни компютри и свързване на отдалечени работници чрез технологиите за виртуализация на сесии и инфраструктура за виртуални настолни компютри (VDI). Това ви позволява да увеличите гъвкавостта и сигурността на данните в компанията чрез централизирано решение за настолни компютри, като в същото време облекчавате ИТ отдела си от тежестта на управлението на настолни компютри и приложения.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"

Потребителски лицензи за отдалечен работен плот за услуги Windows Server 2012 / R2 купуват се използвани

За да има достъп до Windows Server 2012 или R2 чрез Remote Desktop Services, всеки потребител се нуждае от отделен лиценз за клиентски достъп - RDS User CAL. Тя позволява достъп до Windows програми и др. в мрежата на компанията от всяко крайно устройство и е локално независима. Обичайният лиценз за потребител за Windows Server 2012 не включва допълнителни права за отдалечен достъп, така че те трябва да се закупят допълнително под формата на лиценз за потребител на RDS.

Лицензите RDS User CAL версия 2012/R2 от Wiresoft, като използван софтуер, имат предимството на много по-ниска цена в сравнение с лицензите RDS User CAL от много други доставчици на лицензи, като същевременно имат същите функционалности като лицензите за клиентски достъп RDS User, предлагани в официалната лицензионна програма на Microsoft за Windows Server.

Какви са предимствата на лицензите за потребители на RDS за Windows Server 2012 или R2?

Remote Desktop Services за Windows Server - наричани по-рано терминални услуги - се отнасят до специална роля на сървър за потребители (или крайни точки), чрез която могат да се използват всички типични услуги на Windows Server 2012, без да е необходимо съответните Windows програми да се инсталират локално на компютъра. Потребителският CAL за RDS 2012 позволява отдалечен достъп на съответния служител; чрез сървъра Windows, който действа като хост, програмите Windows са достъпни за този потребител, оторизиран с CAL, в контекста на сесия за отдалечен работен плот. След това този потребител може да използва всеки персонален или преносим компютър и т.н. - но преди всичко също така и тънък клиент - за да получи достъп до тях със своя RDS User CAL както на място в компанията, така и независимо (отдалечено) чрез интернет връзка.

Следователно с RDS User CAL 2012 потребителите могат да използват почти всяко по-старо крайно устройство, поддържащо Windows, с по-ниска производителност, тъй като Remote Desktop Services осигурява текущата производителност на съответния Windows сървър; по този начин осигуряването на по-мощен хардуер не е задължителна предпоставка за използване на услугите на Windows сървъра и съответните програми в текущи версии.

Преглед на функциите, налични с лиценз за потребителя на услугата Remote Desktop за Windows Server 2012

С RDS User CAL за Windows Server 2012 или R2 потребителят може да се възползва от всички предимства на съответната версия на сървъра; в допълнение към много важни оптимизации, особено в областта на виртуализацията, както и много нововъведения в Hyper-V, те включват:

 • Свързаност с облачните услуги на Windows Azure за управление на базирани в облака, виртуални сървъри и локални сървъри заедно в една мрежа
 • Подобрено сътрудничество между Windows Server и System Center
 • По-ефективно сътрудничество при управлението на IP адреси (IPAM) за виртуални среди със System Center 2012 R2
 • Оптимизиран за сензорен екран потребителски интерфейс
 • PowerShell 3.0 за ефективно администриране
 • Нов, по-мощен мениджър на задачи
 • IIS (Internet Information Service 8.0) с управление на сертификати с разширено валидиране
 • SMB 3.0 за подобрен достъп до споделени файлове
 • Паралелна работа на Windows Server 2012 R2 и Hyper-V Server 2012 R2 в System Center Virtual Machine Manager 2012 R2
 • VM Connect позволява копиране и преместване на файлове чрез плъзгане и пускане
 • Виртуалните твърди дискове (VHDX) могат да бъдат увеличавани или намалявани в Windows Server 2012 R2 по време на работа
 • Комбиниране на SSD и SATA дискове в пространства за съхранение

Предимства на RDS CAL за Windows Server 2012/R2 за администраторите

В допълнение към вече споменатите предимства на RDS User CAL за потребителите, системата Remote Desktop Services предлага и някои предимства за администраторите: Лицензирането с RDS User CAL прави администрирането на всички регистрирани потребители и персонални компютри по-ефективно, тъй като в корпоративна мрежа внедреният софтуер Windows може да се управлява централно и да се предоставя, вместо да се инсталира на всяко отделно крайно устройство, както обикновено, и да се извършват актуализации.

Освен това RDS User CAL определят и индивидуалните права на регистрираните потребители, така че те да могат да използват сървъра Windows с индивидуалните си права за достъп. По този начин лицензите RDS User CAL за Windows Server 2012 също така значително намаляват усилията за предоставяне и поддръжка на работни станции.

Техническа информация за RDS User CALs за Windows Server 2012 / R2

Предоставянето, както и използването на Remote Desktop Services чрез User CAL се регулира от определени роли на сървъра. Освен съвместимостта на RDS CAL и версията на сървъра, трябва да се вземат предвид и следните условия.

За лицензите за потребители на услугата Remote Desktop Service CAL обърнете внимание на съвместимостта на версиите за Windows Server 2012 и R2

Потребителският лиценз на RDS трябва винаги да е съвместим с версията на сървъра Windows, към който се свързва. В конкретния случай на RDS CAL за потребители на Windows Server 2012 той може да се използва за достъп както до Windows Server 2012 и следващата по-висока версия Windows Server 2012 R2, така и до по-стара версия на Windows Server, например 2008 (понижаване). Този RDS-CAL 2012 обаче не може да се използва за достъп до по-висока версия на Windows Server, например 2016 (надграждане). Това е възможно само със съответната версия на Remote Desktop Services CAL. Няма значение дали става въпрос за нов User CAL или за използван софтуер.

Разлика в RDS CAL за Microsoft Windows Server 2012 R2 издания Datacenter и Standard

Wiresoft предлага както Standard, така и Datacenter издания за Windows Server 2012 R2. Те се различават по различното ниво на виртуализация; иначе са еднакви по отношение на функциите, които версията 2012 R2 предлага като такива.

Изданието Standard на Windows Server 2012 R2 е предназначено за клиенти, които не използват никаква виртуализация или само ниско ниво на виртуализация, докато изданието Datacenter предлага и всички необходими функции за виртуализирана среда на частен облак за работа с произволен брой виртуални машини в ролята на Hyper-V.

С потребителския лиценз на RDS функционалността, налична за изданието, е винаги налична.

Сравнение между User CALs и Device CALs за Remote Desktop Services от Windows Server 2012

Както е описано по-горе, внедряването на софтуера на Microsoft Server 2012 или R2 е отделно от по-нататъшното му използване - правата за отдалечено използване се регулират в системата за лицензиране на Microsoft чрез съответния лиценз за клиентски достъп. В допълнение към лиценза на потребителя на RDS има и лиценз на устройството на RDS. И двата CAL-а са валидни само за един потребител или едно конкретно крайно устройство.

По този начин системата Microsoft RDS CAL позволява на администраторите на сървъри да управляват изрично всички права за достъп, което осигурява по-голяма сигурност, тъй като нерегистрираните потребители нямат достъп до сървър Windows без един от двата лиценза за достъп. Всеки тип RDS CAL има определена свобода на действие при използването на услугите на сървъра.

Лицензи за потребители за Remote Desktop Services 2012 / R2

С лиценза за клиентски достъп на потребители на RDS за Windows Server 2012/R2 се регистрира само един отделен потребител. Лицензът RDS CAL предоставя на този потребител права за отдалечен достъп до сървъра Windows в контекста на сесия за отдалечен работен плот; този потребител може свободно да избира крайно устройство или клиентски компютър, като ограничението е, че във всеки един момент може да се осъществи достъп само до един компютър или подобен. Това означава, че този упълномощен потребител може да избере да използва например настолен компютър в офиса на компанията, мобилен телефон или таблет и т.н. по време на път или лаптоп вкъщиOffice, тъй като с RDS User CAL той винаги използва личния си акаунт.

При лиценз за потребител на RDS CAL лицензирането на отдалечен работен плот не се налага. Това означава, че съответната клиентска връзка се установява независимо от броя на User CALs, предоставени на лицензионния сървър за Remote Desktop Services. Въпреки това за всеки съответен потребител трябва да е наличен валиден User CAL. Следователно в дадена компания трябва да се определи точният брой User CAL и да се инсталират съответният брой лицензи за достъп на потребителите на сървъра Windows, така че тези потребители да имат на разположение RDS User CAL. Това се прави чрез

Мениджър за лицензиране на отдалечен работен плот на сървъра.

Преглед на всички функции на RDS User CALs за Windows Server 2012 / R2

 • Лицензът за потребител на RDS се присвоява на конкретен потребител в Active Directory - за разлика от едно устройство (лиценз за устройство).
 • Лицензът на потребител на RDS не е временно достъпен и следователно не може да бъде отнет.
 • Лицензът Remote Desktop Services User CAL се проследява от лицензионния сървър.
 • CAL не могат да се проследяват в рамките на екип.
 • Броят на определените потребителски лицензи може да бъде надхвърлен, но това ще бъде в нарушение на лицензионното споразумение за отдалечен работен плот.

Заключение за потребителските лицензи на RDS

Кой тип CAL за услуги за отдалечени десктопи за Windows Server 2012 или R2 предлага повече ползи в организацията и е по-достъпната алтернатива при закупуване на използван софтуер, зависи от конкретния случай. Това решение се основава не само на броя на служителите, но и на начина, по който те използват предимно съществуващите крайни устройства: Щом по-голямата част от служителите използват различни крайни устройства или различни работни станции за гъвкав достъп до сървъра Windows, т.е. не само вътрешно, но и външно, както и мобилно, RDS User CAL предлага повече свобода на действие.

Преди да закупите RDS CAL, трябва да сте наясно кой тип предлага повече предимства във вашата компания, тъй като RDS User CAL не може да бъде променен в Device CAL. По същия начин не е възможно да се промени потребителят на по-късна дата.

Купувайте употребявани Microsoft User CAL за Remote Desktop Services 2012 / R2 от един лиценз на ниска цена в онлайн магазина на Wiresoft

Потребителските лицензи за RDS за Windows Server 2012 или R2 се предлагат в онлайн магазина на Wiresoft, като се започне от един лиценз - нашата оферта за лицензи за използван софтуер предлага особено изгодна цена, без етикетът "използван" да води до недостатъци по отношение на използваемостта.

Какъв софтуер се използва в RDS User CALs за Windows Server 2012?

Потребителските лицензи за достъп (User CALs), предлагани в онлайн магазина на Wiresoft за Remote Desktop Services за Windows Server 2012/R2, са типични лицензи за достъп на Microsoft, тъй като се предлагат и в съответната лицензионна програма; те са част от лиценз за обем за потребителски клиентски лицензи за достъп, който е закупен от компания, която продава индивидуални ненужни лицензи за достъп за потребители или целия лиценз за обем на Wiresoft, като по този начин лицензите за обем RDS се разтварят в съответните индивидуални лицензи. При препродажба и разделяне на лицензи за един потребител те се маркират като използван софтуер. Това обаче не означава общо износване на функционалността на потребителския интерфейс на RDS, нито каквото и да е друго ограничение по отношение на неговата използваемост, дори и временно.

Каква сигурност предлагат Remote Desktop Services User CALs за Windows Server 2012 / R2 като използван софтуер?

Закупуването на употребявани RDS CALs 2012 от Wiresoft е не само евтино, но и сигурно за нашите клиенти! Вече имате лиценз за един потребител за Remote Desktop Services на Microsoft Windows Server 2012, който получавате не само на по-ниска цена в сравнение с подобни нови продукти, но също така имате и сигурността на купувача чрез незабавното изтегляне, включително активиране на лиценза с валиден лицензен ключ за обем.

Сигурен произход на потребителските лицензи на RDS

Всички Remote Desktop Services User CALs за Windows Server 2012 и R2, предлагани от Wiresoft в магазина, произхождат от фирмени лицензионни запаси. Следователно за вас като клиент е гарантирана правна сигурност както при закупуването на User CAL за RDS или друг лиценз за клиентски достъп на Microsoft като използван софтуер, така и при използването му, тъй като в процеса не се нарушават никакви валидни разпоредби. Този факт е ясно потвърден отново и отново от различни съдебни решения. Благодарение на пълното доказване на всички купувачи/продавачи, използваният софтуер от Wiresoft също е защитен от одит!

Вашите предимства при закупуване на употребяван софтуер за потребителски лицензи за Remote Desktop Services 2012 / R2

Офертата на Wiresoft за употребявани потребителски лицензи за RDS на Windows Server 2012 и R2, както и за други лицензи за клиентски достъп, е не само по-евтина алтернатива за нашите клиенти в сравнение с търговските оферти, но и предлага вместо твърди лицензионни скали неограничен избор на броя на CAL, необходими за лицензиране на отдалечените услуги за Windows Server. Това дава възможност за персонализирано и следователно рентабилно лицензиране.

Гамата от лицензи за отдалечен клиентски достъп (RDS CAL) в онлайн магазина на Wiresoft включва не само съответния RDS Device CAL, но и по-стари или по-нови версии на лицензи за отдалечен клиентски достъп за Windows Server. По този начин ще избегнете проблеми със съвместимостта или закупуването на нов хардуер. Възползвайте се от широката гама използван софтуер за различни версии на RDS-CAL за Windows Server в Wiresoft!

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите лицензи за потребители и устройства за Windows Server, както и други програми за сървъри на Microsoft и съответните лицензи за достъп на клиенти - евтин като използван софтуер, включително незабавно изтегляне. Ако имате въпроси относно RDS User CALs за Windows Server 2012 / R2 или друг продукт на Microsoft, моля, свържете се с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории