Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10413
 • 381-02255
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
409,90 Лв. * 453,90 Лв. * (9,69% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 10x User CAL
Система  Сървър Exchange
CAL User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


За да има достъп до сървърните услуги на Microsoft Exchange Server 2016 в изданията Standard и Enterprise, всеки потребител се нуждае от личен лиценз за клиентски достъп в допълнение към действителния лиценз за сървър: Exchange Server 2016 User CAL. Само той дава на конкретно лице, регистрирано за тази цел, съответните права за достъп.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"

10 лиценза за потребители за Microsoft Exchange Server 2016 като използван софтуер

За да има достъп до сървърните услуги на Microsoft Exchange Server 2016 в изданията Standard и Enterprise, всеки потребител се нуждае от личен лиценз за клиентски достъп в допълнение към действителния лиценз за сървър: Exchange Server 2016 User CAL. Само това дава на конкретно лице, регистрирано за тази цел, съответните права на достъп.

Според правилата за управление на лицензи на Microsoft лицензът за Exchange Server 2016 Standard или Enterprise не включва никакви допълнителни потребителски права, които следователно трябва да бъдат закупени отделно под формата на User CAL. След това регистрираният потребител може да използва съответните функции на Exchange Server чрез свободно избираемо крайно устройство.

Използваните лицензи за потребители за Exchange Server 2016 Standard и Enterprise Editions се предлагат на разумна цена от Wiresoft - също и индивидуално за гъвкаво лицензиране според нуждите. Този употребяван софтуер предлага същите функционалности като лицензите за потребителски клиентски достъп за Exchange Server 2016, предлагани като нови чрез официалната програма на Microsoft за лицензиране на обеми.

Използване на всички функции на MS Exchange Server 2016 с използван User CAL

Exchange Server 2016 е основата за контрол и управление на процесите на комуникационната система в една модерна компания. Той свързва служителите и отделите в различните локации като вътрешен и външен интерфейс и повишава ефективността на процесите: С Exchange Server 2016 контактите и имейлите могат да се управляват централно и да се архивират ясно; съвместната работа по документи се подобрява чрез управление на версиите, наред с други неща. Оптимизираната сървърна архитектура намалява броя на сървърните роли до две: пощенска кутия и граничен транспорт; опростено е и мащабирането и е подобрена поддръжката на различни облачни услуги. Други характеристики:

 • Архитектурата за търсене в eDiscovery вече използва множество сървъри, което я прави асинхронна и децентрализирана.
 • Контекстните филтри улесняват намирането на търсената информация.
 • Подобрената скалируемост на търсенето увеличава броя на пощенските кутии с възможност за търсене, както и на архивните пощенски кутии до общо 20 000.
 • Outlook 2016 или Outlook on the Web осигурява по-добро управление при изпращане на данни, включително персонализирани права за достъп.
 • Поддръжка на сценарии за хибридни пощенски кутии.
 • Предотвратяването на загубата на данни (DLP) осигурява повишена сигурност на данните, както и при получаване на имейли със зловреден софтуер.
 • Протоколът по подразбиране на Outlook - MAPI по HTTP - подобрява надеждността и стабилността на връзките с Exchange.

Преглед на лицензите за потребители за Exchange Server 2016 Standard- и Enterprise Edition като използван софтуер

По принцип потребителските лицензи за достъп, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, не се различават от сравнимите нови лицензи за достъп: те включват същите възможности като тези за използване на услугите, налични във всяко от изданията на Exchange Server 2016 Standard и Enterprise. Ето защо за лицензите за достъп на потребители (User CALs) софтуерът, който е предварително закупен, е рентабилна алтернатива за много компании и организации, за да предоставят на служителите си лиценз за достъп до Exchange Server. Всички предимства и специални функции са обяснени в следващия преглед.

За управлението на лицензите на Microsoft за Exchange Server 2016 с CAL

Управлението на лицензите на Microsoft съдържа разпоредби за допълнително лицензиране на потребители с права на достъп в изданията Standard и Enterprise на Exchange Server 2016 за достъп до електронна поща и др. Вече включените в лиценза на сървъра CAL са предназначени само за администратори и не могат да се използват за услуги от типа на Exchange. Само лиценз за клиентски достъп, като например User CAL, дава на служителя лични права да използва функциите на Exchange Server на всяко крайно устройство с поддръжка на Windows. Този лиценз на потребител не включва никакъв допълнителен софтуер освен личните права за достъп за средата клиент/сървър на Exchange Server 2016.

Какви лицензи за лицензиране са налични за Exchange Server 2016 Standard- и Enterprise издания?

Лицензирането на базата на CAL за изданията Standard и Enterprise на Exchange Server 2016 ви позволява да управлявате правата за достъп за всички служители в организацията. Лицензионният модел на Microsoft предлага два типа CAL за Exchange Server 2016:

 • Лиценз за потребител за Exchange Server 2016 - отнася се за един специален потребител
 • Лиценз за устройство за Exchange Server 2016 - прилага се за едно специално устройство за крайна точка (компютър, лаптоп, таблет, телефон) Права за достъп до сървъра

Какви са разликите между User CALs и Device CALs за Exchange Server 2016?

Лицензът за потребител за Exchange Server 2016 основно предлага същите функции като лиценза за устройство, но двата се различават по съответните опции за достъп до Exchange Server. Това води до различни ползи:

Всеки служител, който е оторизиран за достъп с User CAL, може да използва всяко крайно устройство, поддържащо Windows, за да се възползва от услугите на Exchange. Няма ограничения и по отношение на местоположението, стига да е налична интернет връзка, така че е възможно да се осъществи независим локален достъп до сървъра Exchange със собствения мобилен компютър или смартфон по време на път и у домаOffice, или също така чрез друг компютър, наличен на място.

Следователно User CAL предлага добри възможности за мобилно използване, тъй като лицензираният потребител може свободно да избере крайното устройство, което използва, и може да влезе в него и от компютър на трета страна.

В допълнение към броя на служителите и оборудването на работните станции с персонален компютър или други подобни, работният процес, при който потребителите имат достъп до Exchange Server, също играе роля в една компания: Особено в малките и средните предприятия потребителите често могат да споделят няколко различни крайни устройства и да ги използват за достъп до Exchange Server, за да получават и управляват имейли.

Какви са разликите в лицензите за лиценз за ползване за Exchange Server 2016 за изданията Standard и Enterprise?

Потребителските лицензи за MS Exchange Server 2016 се различават в зависимост от изданията Standard и Enterprise по някои функционални подобрения, както и по мащабируемостта на изданието - типични изисквания за пощенски кутии за Enterprise. Възможно е обаче да използвате сървърните услуги на изданието Enterprise Edition с потребителски CAL за изданието Standard - в този случай потребителят разполага със съответно ограничената функционалност на изданието Standard Edition, както и с по-малък брой бази данни с пощенски кутии. Следователно лицензите за лиценз на потребителя за изданието Enterprise предлагат, в комбинация с лиценза за сървъра Enterprise, по-голям набор от функции, които се изискват по-специално в по-големи компании и организации или институции; това включва, наред с други неща, предотвратяване на загубата на данни.

Обърнете внимание на съвместимостта на версиите на User CALs за Exchange Server 2016

В допълнение към гореспоменатите опции в зависимост от изданието, User CAL за едно от изданията на Exchange Server 2016 не само предоставя на потребителя правата за достъп до точно тази версия на сървъра, но включва и права за достъп до по-стари версии на Exchange, като например 2013 (понижаване). Потребителски CAL за версията на сървъра от 2016 г. обаче не може да се използва за достъп до по-високата версия на Exchange Server 2019 (надстройка).

Ето защо, когато закупувате User CAL, освен наличните функционалности, специфични за изданието, винаги трябва да обръщате внимание на съвместимостта на използвания лиценз за сървър и лицензите за клиентски достъп.

Какво трябва да се вземе предвид при лицензирането на Exchange Server 2016 с потребителски лицензи за ползване?

Както беше споменато, User CAL от версия 2016 дава на точно един потребител лични права за достъп до Exchange Server 2016. След приключване на регистрацията на този потребител, този потребителски CAL не може да бъде прехвърлен на друго лице. Също така е изключено да се промени типът на CAL, в този случай: да се използва User CAL като Device CAL.

Тези разпоредби за управление на лицензите на Microsoft имат за цел да предотвратят всякакъв неправомерен достъп до услугите на Exchange Server 2016. Освен това те осигуряват по-голяма сигурност за организацията и нейните комуникации, тъй като нелицензирани лица нямат право да използват услугите за електронна поща и да имат достъп до данните на сървъра.

Заключение за User CALs за Exchange Server 2016

Така че кой тип CAL за Windows Exchange Server 2016 предлага повече предимства за конкретното внедряване в дадена организация може да варира в зависимост от конкретния случай. Решаваща роля играе преобладаващият тип достъп чрез използваните крайни устройства: Щом като повечето служители използват последователно различни мобилни крайни устройства или самостоятелни устройства, които могат да се намират на различни работни места или извън компанията, за да получат достъп до Windows Exchange Server, обвързаният с лицето User CAL предлага повече предимства, тъй като потребителят може свободно да избира компютъра и трябва да използва само личния си акаунт.

Следователно познаването на типичния работен процес на компанията е отправна точка за избора на правилния тип CAL за Exchange Server 2016. Следователно за дадена компания лицензирането с User CAL може да бъде по-рентабилно, отколкото с Device CAL, тъй като са необходими по-малко лицензи като цяло.

Използвани потребителски лицензи за Microsoft Exchange Server 2016 - налични от един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Потребителските лицензи CAL за Exchange Server 2016 се предлагат и като лицензи за единичен клиентски достъп в онлайн магазина на Wiresoft - възможните разпоредби на Microsoft за лицензиране на обеми по отношение на степенуването не се прилагат за използваните лицензи; иначе няма никакви недостатъци или ограничения в използваемостта, свързани с тях - не само защото софтуерът не може да се износи по принцип.

Откъде идва използваният от Wiresoft софтуер за User CALs за Exchange Server 2016?

Потребителските лицензи за MS Exchange Server 2016, предлагани от Wiresoft като употребявани, са оригинални лицензи на Microsoft, тъй като те също се предлагат в рамките на лицензионната програма на Microsoft; единствената разлика между тях е, че употребяваните потребителски лицензи са били преди това част от лиценз за обем за Exchange Server 2016, който преди това е бил придобит от европейска компания като собственик. Този лиценз за обем на потребителите или индивидуалните лицензи за достъп на потребителите, които не са били необходими, са били препродадени от последния на Wiresoft, като Wiresoft е разтворила лицензите за обем в единични лицензи. Тези лицензни за един потребител са етикетирани като използван софтуер, но въпреки това етикетиране като използвани лицензи те могат да се използват като нов лиценз за достъп до Exchange Server 2016, тъй като не се различават от тях нито по ограничения във функционалността, нито по време на използване.

Потребителските лицензи за сървър Exchange 2016 като използван софтуер предлагат сигурност на купувача

Потребителските лицензи за Exchange Server 2016, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, са рентабилна форма на лицензиране на Exchange Server 2016 за клиентите, тъй като използването им е сигурно и законно! Следователно използваните потребителски лицензи CAL съдържат и обичайната сигурност на купувача: с незабавно изтегляне след завършената покупка, включително незабавно активиране на лиценза чрез валиден лицензионен ключ.

Законно ли е закупуването и използването на използван софтуер с потребителски лицензи за Exchange Server 2016?

Потребителските лицензи за достъп за Exchange Server 2016, предлагани от Wiresoft, както и всички други лицензи за клиентски достъп, идват от списъка с лицензи на различни компании. Следователно при търговия с употребявани лицензи CAL се прилага валидната юрисдикция, която изрично позволява покупката и продажбата, както и използването на употребявани лицензи на Microsoft, което е ясно потвърдено отново и отново от различни съдебни решения.

По този начин клиентите на Wiresoft имат правна сигурност с използваните User CALs за Exchange Server 2016 като купувач, а също и като потребител, тъй като в този процес не се нарушават никакви законови разпоредби.

Друго предимство: Използваният софтуер от Wiresoft е и одитно доказателство, благодарение на пълното доказване на всички предишни купувачи!

Преглед на всички предимства на User CALs за Exchange Server 2016 като използван софтуер

Потребителските лицензи за достъп (CAL) за Exchange Server 2016 като използван софтуер от Wiresoft са евтина алтернатива в сравнение с подобни нови продукти от традиционните доставчици на софтуер - това предимство важи и за съответните лицензи за достъп до друг сървърен софтуер от Microsoft.

При лицензиране с използвани лицензи CAL също така няма ограничения, като например скала, в която трябва да бъдат закупени лицензи User CAL, така че можете да лицензирате точния брой служители, съобразен с действителното ви използване на сървърните услуги. Затова клиентите на Wiresoft могат да намалят разходите си за лицензиране на потребителския достъп за Exchange Server чрез гъвкаво персонализиране.

В софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите потребителски лицензи за Exchange Server 2016, както и лицензи за устройства, а също и двата вида лицензи за клиентски достъп като използван софтуер за други версии на MS Exchange Server, а също и софтуерни лицензи и лицензи за достъп за много други популярни програми на Microsoft Server. Следователно използваните лицензи на Wiresoft представляват икономичен начин за допълване на софтуерния инвентар в други бизнес области на разумна цена, което също така позволява да се избегнат проблеми със съвместимостта, които биха могли да бъдат причинени от използването на нееднакви софтуерни версии, и по този начин намалява разходите за нов хардуер.

В допълнение към различните видове сървърни лицензи можете да намерите и други софтуерни програми на Microsoft като използван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft - с всички горепосочени предимства. Ако имате въпроси относно лицензите за ползване за MS Exchange Server 2016 или друг продукт на Microsoft, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 10 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории