Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WORD MAC 2019

Наличен за незабавно изтегляне

  • SW10144
  • D48-01257
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
122,90 Лв. * 135,90 Лв. * (9,57% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Монтерей, Биг Сър, Каталина, Мохаве


Word 2019 за Mac е най-новата версия на класическия софтуер за текстообработка от , който се използва широко и на компютрите на Apple. Многофункционалната програма предлага много интуитивно използваеми функции и инструменти, които далеч надхвърлят обикновеното създаване и редактиране на текстови документи: Той е допълнен от многобройни възможности за ясното им структуриране и информативно илюстриране чрез графики и таблици. Това прави for Mac подходящ не само за делова кореспонденция, но и за изготвяне на професионално написани доклади и есета, дипломни работи и дисертации за ученици и студенти, както и за флаери, листовки, брошури и визитни картички. Документите от могат да бъдат запазени директно в програмата като PDF за печат. for Mac разпознава и други файлови формати, които могат да бъдат допълнително обработени с нея Microsoft Office Word Word Word 

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WORD MAC 2019"

Самостоятелна програма на Microsoft Word 2019 за Mac

Word 2019 за Mac е най-новата версия на класическия софтуер за текстообработка на Microsoft, който се използва широко и на компютрите на Apple. Многофункционалната програма Office предлага много интуитивно използваеми функции и инструменти, които далеч надхвърлят обикновеното създаване и редактиране на текстови документи: Тя е допълнена от многобройни възможности за ясното им структуриране и информативно илюстриране чрез графики и таблици. Поради това Word for Mac е подходящ не само за бизнес кореспонденция, но и за изготвяне на професионално написани доклади и есета, дипломни работи и студентски разработки, както и на флаери, листовки, брошури и визитни картички. Документите на Word могат да се запазват директно в програмата като PDF файлове за печат. Word for Mac разпознава и други файлови формати, които могат да се редактират допълнително с него.

Word for Mac улеснява създаването на текстови документи от всякакъв вид, като предлага широк набор от типични, често използвани стилове, както и допълнителни опции за типография и оформление, наред с други неща, за бързо и ефективно създаване на четлив текст. Интелигентните инструменти, като например проверката на правописа и многото опции за автоматична корекция, включително речник с възможност за персонализиране, улесняват писането на писма, есета, статии и други документи, които са съобразени с правилата за правопис.

Всички текстове, създадени в Word for Mac, могат да бъдат маркирани за предоставяне на други служители, например чрез поставяне на водни знаци, и по този начин да бъдат защитени от копиране.

MS Word 2019 за Mac съдържа, разбира се, в допълнение към тези доказани функции на предишните версии на Word, цяла гама нови, също толкова практични функции, които правят не само писането и редактирането, но и целенасоченото четене още по-лесно и по-ефективно от преди. В допълнение към преработената лента те включват нови опции за изглед, които ускоряват търсенето на конкретни изречения или раздели в по-дълги текстови файлове, както и тъмен режим, който е по-лесен за очите при продължителна работа с екрана, и други инструменти за обучение, които улесняват четенето не само за студенти и ученици. Подобрената поддръжка на достъпността също така оптимизира текстовете за онези читатели, чието разбиране на съдържанието е по-трудно.

Новата функция за свободна ръка също така улеснява рисуването на скици и диаграми на ръка и вмъкването им директно в документа.

В онлайн магазина на Wiresoft можете да се сдобиете с най-новата версия на Word 2019 за Mac и, разбира се, с нейните предшественици, както и с други Office-програми за Mac като отделни приложения на особено ниски цени.

Подробен преглед на всички нови функции на Word 2019 за Mac

Не само потребителите на Mac, които вече познават Word, ще оценят новите функции на версията за 2019 г., но и начинаещите ще се възползват от разнообразните възможности, предлагани от професионалното и ефективно създаване и четене на текстове с тази Office-програма. Особено функциите за целенасочено редактиране, както и интегрираните инструменти за превод също помагат на професионалистите да се фокусират още по-добре, без да се налага да отварят друго приложение, всичко е възможно Word-internally. Това включва и гореспоменатото създаване на достъпни документи, както и включването на сложни математически формули чрез поддръжка на LaTeX. Най-важните функции на Word 2019 за Mac в детайли:

Още по-добра яснота чрез избор на различни опции за изглед

Потребителите, които вече познават Word for Mac, веднага ще разпознаят визуалните нововъведения, предлагани от новия Word 2019 for Mac: Потребителският интерфейс с лента, познат вече от Word for Mac 2016, тук е съчетан с модерния Windows-типичен вид на плочките. Новото тук е по-видимото разположение на най-често използваните елементи и функции, така че те да се намират още по-лесно.

Word 2019 за Mac също така позволява да продължите да използвате нормалния вид на лентата, така че интерфейсът също може да бъде преработен. А специално за използването на Word на устройства със сензорни дисплеи, като таблети и смартфони, чувствителността на докосване е подобрена за въвеждане с писалка.

В Word 2019 за Mac са налични и новите теми Бяло, Тъмно сиво и Черно, като тези по-нежни фонове подпомагат фокусираното писане и четене на текст. Черното предлага най-силния контраст в това отношение.

Вградените инструменти за учене ви позволяват да работите по-ефективно с текста

Професионалните потребители ще оценят и вградените инструменти за обучение в Word 2019 за Mac. Първоначално разработени за ученици, за да подпомогнат по-бързото разбиране на текст, те помагат и на потребителите, които редовно използват Word в офиса. С помощта на инструментите за обучение можете например да регулирате ширината на колоната и разстоянието между текста, но също така и цветовете, като по-ясното показване на текста облекчава очите.

С инструмента "Line focus" (фокусиране на реда) областта за четене може да бъде ограничена до един, три или пет реда, а ако искате да прочетете даден текст на глас, пасажите, които четете в момента, се подчертават едновременно. Това улеснява проследяването на чутото в текста, подобрява концентрацията ви и ви кара да се разсейвате по-малко.

"Режимът на фокусиране", познат от по-старите версии на Word, също изпълнява подобна задача, като скрива всички ленти с инструменти, така че показването на документа става по-ясно.

Функцията Cue Audio също така ви помага с обратна връзка, когато е активирана. Тя ви съпровожда по време на писане с различни звукови ефекти, като ви дава звукови сигнали при промяна на определени опции, но също и като потвърждение на извършено действие: например при изтриване или вмъкване на съдържание.

Когато редактирате по-обширни текстови документи, търсенето на отделни пасажи или конкретни раздели може бързо да стане объркващо. В Word 2019 за Mac освен обичайния вертикален изглед на документа на Word, при който всички страници се прелистват отгоре надолу, е наличен и новият изглед "Страница по страница", с който можете да прелиствате документа на Word като книга. А за текстове със среден обем, но с голям брой страници, функцията "Миниатюри", която също е нова, осигурява бърза ориентация: Когато е активирана, страниците се показват в малък размер в общ преглед, което улеснява намирането на търсените места.

Оптимизирана достъпност чрез по-лесна поддръжка на корекция на грешки

В Word 2019 за Mac, освен вече включените и подобрени функции, има и нови инструменти, които оптимизират текста, за да го направят достъпен за потребители с ограничени възможности за четене и разбиране. Активираната поддържаща корекция на грешки предлага подобрения чрез кликване върху елемента от менюто "Преглед", които можете лесно да приемете веднага с едно кликване. Освен това са интегрирани и международно валидни стандарти, които са въведени за такива читатели с увреждания с цел по-лесно разбиране на текста.

Интегрирана функция за превод с Преводача

Докато преди потребителите на Word трябваше да напускат програмата Word, когато пишат или четат чужди думи или цял пасаж от текст на друг език, и да извикват уебсайт чрез браузъра, за да получат превода оттам, в Word 2019 за Mac това вече не е необходимо: Необходимо е само да изберете въпросния текст с курсора и да активирате интегрираната функция за превод с автоматично разпознаване на езика. Microsoft Translator Word 2019 за Mac съдържа над 60 езика, 11 езика могат да бъдат преведени в процеса.

Инструмент за свободна ръка за спонтанно рисуване на диаграми

Това, което е възможно на тъчпадите или смартфоните, вече е достъпно в Word 2019 за Mac - с новия инструмент Freehand Drawing. За да използват инструмента за свободна ръка, потребителите не се нуждаят от писалка или сензорен интерфейс, а могат да го използват и с компютърната мишка, за да маркират спонтанно текст или да създават скици и формули, които след това могат да бъдат допълнително редактирани, премествани или копирани.

За инструмента за свободна ръка в Word 2019 за Mac Microsoft предоставя няколко цифрови писалки едновременно, включително молив за рисуване, стилус за писане и маркер за подчертаване. Инструментите се предлагат в различни ширини на перото, както и в 16 плътни цвята и 8 ефекта, като дъга, галактика, лава, океан, злато, сребро и други, от които можете да избирате.

Вмъкване и редактиране на мащабируеми векторни графики

Word 2019 за Mac предоставя богата библиотека от безплатни за използване икони, пиктограми, символи и т.н., включително 3D изображения за илюстриране на презентации и работни листове. Мащабируемите векторни графики, наричани още SVG (Scalable Vector Graphics), са особено интересни, тъй като могат да се преоразмеряват, завъртат на 360° и дори да се редактират цветово без загуба на качеството на изображението.

Използване на LaTeX в Word 2019 за Mac за създаване на сложни формули

Вграденият редактор на формули на Word е универсален инструмент, но той достига своите граници, когато става въпрос за изобразяване на по-сложни формули, които често се срещат в научни текстове. Новата версия на Word 2019 за Mac вече поддържа LaTeX - международния Standard за създаване на професионални обширни формули, които могат да бъдат конвертирани с него.

Системни изисквания за използване на Microsoft Word 2019 в Mac

Изброените по-долу спецификации са изискванията за инсталиране и стартиране на Word 2019за Mac на устройство на Apple.

  • Операционна система: валидна версия на една от трите актуални операционни системи macOS
  • Процесор: Intel
  • Памет: поне 4 GB
  • Твърд диск: поне 3 GB свободно пространство
  • Графична карта: 1 280 x 800 пиксела

Купете Word 2019 за Mac като самостоятелна програма от Wiresoft на адрес Office

MS Word for Mac е неразделна част от пакета на Microsoft Office за macOS. В Wiresoft, за разлика от много други доставчици на софтуер, можете да закупите Word 2019 за Mac в онлайн магазина и като самостоятелна програма, а не само като част от съответния пакетOffice 2019. Предлаганата от нас програма Word за Mac е версия за закупуване, което означава: не поемате никакви абонаментни задължения, които да ви обвързват с платени актуализации. Освен това, тъй като Word 2019 за Mac е самостоятелна програма, не е необходимо да спазвате ограничения във времето за използването ѝ. Ето защо, когато купувате Word 2019 за Mac от Wiresoft, спестявате и пари в дългосрочен план. Особено за самостоятелно заети лица и малки компании с малък брой служители, които не искат да използват някоя от другите програми, включени в пакета Office, закупуването на Word 2019 за Mac като самостоятелна програма е особено евтин начин да използвате класическия софтуер за текстообработка професионално или частно. Този лиценз за един потребител е идентичен с програмата Word, която също е включена в Office Suite 2019 за Mac.

Не само Word 2019 за Mac, но и всички други лицензи за софтуер на Microsoft, които можете да закупите в софтуерния магазин на Wiresoft за macOS, са винаги оригинални пълни версии за един потребител на Microsoft. Обикновено те идват от обемни лицензи или може вече да са били използвани. Това обаче не ви поставя в неравностойно положение: като реномиран търговец на софтуер Wiresoft не предлага пробни версии на софтуер на Microsoft, които са валидни за ограничен период от време или които могат да се използват по ограничен начин.

Следователно имате гаранция, че всеки софтуерен продукт, закупен от Wiresoft, е напълно и законно използваем от вас след покупката, също и такива "използвани" програми, тъй като това е било деинсталирано или изтрито от първия купувач едновременно с продажбата на Wiresoft и по този начин отново е 100% използваем. От съображения за сигурност всички тези лицензионни продукти са щателно тествани от Wiresoft за действителната им използваемост преди препродажба.

Можете да се възползвате и от нашите компетентни съвети по имейл, телефон и чат, ако имате допълнителни въпроси относно закупуването на Word 2019 за Mac или друг софтуер на Office.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WORD MAC 2019"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории