Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10007
 • 79P-04749
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
73,90 Лв. * 80,90 Лв. * (8,65% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Medium Изтегляне
Изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
Система  Windows (32bit/64bit)
Терминален сървър Съвместим


 MS Office Suite 2013 Professional Plus е най-пълният софтуерен пакет, наличен за тази версия на Office. В допълнение към актуалните, мощни програмни версии на Word, Excel, PowerPoint, OneNote, както и Outlook - вкл. Business Contact Manager - той включва и Publisher и Access, както и InfoPath, Lync и Office Web Apps. Така Office Edition 2013 Professional Plus носи със себе си всички функции и интуитивно използваеми инструменти, за да се справи с повече от необходимото с бизнес изискванията на една модерна компания: От модерната комуникация с няколко участници, включително чрез видео, през създаването на съвместими с браузъра формуляри и разработването на приложения до класическите Office програми за текстообработка, електронни таблици, както и за ясни презентации и професионално оформени публикации. 

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2013 Professional Plus - закупуване като лиценз за един потребител

MS Office-Suite 2013 Professional Plus е най-пълният софтуерен пакет, наличен за тази версия на Office. В допълнение към актуалните, мощни версии на програмите Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook - включително Business Contact Manager - тя включва също Publisher и Access, както и InfoPath, Lync и Office Web Apps.

По този начин Office-Edition 2013 Professional Plus носи всички функции и интуитивно използваеми инструменти, за да се справи с бизнес изискванията на една модерна компания: От модерната комуникация с множество участници, дори чрез видео, през създаването на съвместими с браузъра формуляри и разработването на приложения, до класическите Office- програми за текстообработка, електронни таблици, както и за ярки презентации и професионално разработени публикации. Приложенията SharePoint 2013 и Lync 2013, които също са интегрирани, също дават възможност за директно споделяне и предаване на файлове и информация в реално време. Не на последно място, много функции са оптимизирани за работа със сензорни устройства, за да се използват на таблети и смартфони.

Друг аргумент за закупуването на Professional Plus е и неговата съвместимост с Windows 7, така че това издание, включително включените програми, може да се използва и на по-стари компютри без никакви проблеми. Също така Office 2013 Professional Plus предлага възможност за използване на Microsoft SkyDrive и съхраняване на данни и документи там, така че те да могат да бъдат споделяни и редактирани в облака от няколко потребители.

Изданието MS Office 2103 Professional Plus- обикновено достъпно само за клиенти с обемни лицензи - се предлага от Wiresoft и като версия за закупуване за единични потребители. С лиценз за един потребител самонаетите лица и фирмите с по-малък размер могат да се възползват от предимствата на програмите, които предлага само това издание на Office. В следващия преглед са представени най-важните функции и подобрения на различните софтуерни програми на Office 2013.

Всички важни нововъведения в Word за Office 2013

Word 2013 предлага много по-добра яснота - не само при редактиране на текстове, но и при четене. Освен това тя улеснява още повече съвместната работа или използването на PDF документи, както и на Word документи, създадени с по-стара версия на програмата.

Общи практически функции

 • Когато стартирате Word 2013, всички наскоро използвани документи се показват като списък в колона в лявото поле.
 • Като кликнете върху раздела "Чернова" (оформление), можете да видите всички шаблони на формати, които могат да бъдат адаптирани към личните изисквания.
 • В изгледа за редактиране "Обикновена маркировка" корекциите се обозначават с вертикална линия в полето на текста.
 • PDF документът може да бъде отворен веднага в Word 2013 с щракване с десния бутон на мишката и е на разположение като файл на Word за по-нататъшно използване, включително цялото съдържание, като текст и графики. След това може да бъде запазено отново в PDF формат.
 • Текстов документ, създаден с по-стара версия на Word, може да бъде отворен в Word 2013 в режим на съвместимост. Това позволява да се редактира, така че да продължи да се използва с оригиналната версия на Word, след като е била запазена.
 • При вмъкване на графики и други подобни Word 2013 прави предложения за варианти на оформление, които могат да бъдат приети с едно щракване.
 • Ръководството за подравняване улеснява прецизното подреждане на таблиците и графиките в текстовия поток.
 • Оформлението в реално време осигурява незабавни прегледи в реално време на подредбата на графиките и текста.

По-добър режим на четене

 • Word 2013 предлага възможност за показване на документите в колони, за да ги направи по-лесни за четене. Можете да използвате иконите със стрелки, за да прелиствате документа, сякаш четете книга.
 • За по-неутрално представяне на текста всички инструменти за редактиране могат да бъдат скрити, с изключение на няколко полезни.
 • Графиките и таблиците, съдържащи се в документ на Word, могат да се увеличават, за да запълнят екрана, като се използва увеличение на обекта - достатъчно е да щракнете два пъти върху съответния текстов елемент.
 • Ако няколко документа на Word се редактират едновременно, те могат да се показват чрез табове.
 • В големи документи всички заглавия могат да бъдат показани в лявата част на страницата; щракването върху тях води до навигация в документа към съответния текстов пасаж.

Най-важните нововъведения в Excel 2013

Excel включва и няколко нови инструмента в Office 2013 Professional Plus, които могат да се използват за анализ дори на големи количества данни. Софтуерът за електронни таблици вече разпознава типичните за потребителя процедури при редактиране на данни и ги добавя автоматично. Оптимизираните функции PivotChart и PivotTable са налични и в Excel 2013.

 • Функцията за светкавичен преглед разпознава типичните модели за редактиране и автоматично допълва по-нататъшните записи - дори за цели колони.
 • Бързият анализ ви позволява да форматирате данни само с няколко кликвания. Когато се избере набор от данни, се отваря меню за бърз избор с познати функции, а предложенията за форматиране могат да бъдат показани чрез поставяне на курсора на мишката и приложени чрез щракване върху тях.
 • Бързият избор на диаграма в Excel 2013 прави предложения за това кой тип диаграма е най-добре да се използва за визуализиране на избран набор от данни.
 • Опциите за филтриране на данни в електронни таблици на Excel показват и използвания филтър за разделите с данни, така че винаги е ясно кои данни се показват.

Най-важните нововъведения в PowerPoint 2013

Microsoft PowerPoint 2013 Professional Plus разшири възможностите за дизайн на презентациите с редица нови дизайни и анимации. Най-впечатляващата характеристика е широкоекранният дизайн. Новият PowerPoint включва и практичен изглед на говорителя и поддържа медийни формати като MP4 и MOV, съдържание с висока резолюция и кодеци.

 • За още повече пространство сега по подразбиране е наличен широкият формат на слайдовете 16:9.
 • Два PowerPoint файла вече могат да бъдат обединени в един документ, включително всички редакции.
 • Коментарите могат да бъдат показани и в презентация, включваща участващите лица и техните контакти.
 • Презентациите в PowerPoint вече могат да се публикуват и като видеоклипове и да се публикуват директно в каналите на социалните медии.

Най-важните нововъведения в Outlook 2013

Outlook 2013 се представя с много по-изчистен интерфейс на работния плот. Преместването на лентата за навигация за имейли, контакти и календари в долната част на екрана създава повече място за друго съдържание.

 • Социалните мрежи като Facebook или Xing вече са интегрирани, така че потребителите могат да следят директно дейностите на партньорите и приятелите си.
 • Данните за контакт от социалните мрежи могат да се прехвърлят в списъка с контакти на Outlook.
 • Skype в Outlook 2013 дава възможност за провеждане на телефонни разговори през интернет.
 • Exchange ActiveSync в Outlook вече премахва необходимостта от използване на сървъри на Exchange за синхронизиране на контакти и календари.
 • Новата функция "Погледи" незабавно показва важна информация в Календар, Хора или Задачи в прозорец.

Най-важните нововъведения в Access 2013

Access е изключителен компонент на изданието MS Office 2103 Professional Plus. Софтуерът за бази данни съчетава системата за управление на релационни бази данни Jet Engine с мощни инструменти в интегрирана среда за разработка за създаване на всички типични приложения за бази данни, необходими в една компания. За тази цел Access 2013 предлага следните инструменти и функции, наред с други:

 • Създаването на персонализирани уеб приложения на Access е най-важната нова функция на софтуера за бази данни. Потребителите могат да го използват за създаване на приложения дори без познания по програмиране: Необходимо е само да се избере подходящият тип данни, така че Access автоматично да създаде пълна структура на базата данни - включително удобен за потребителя интерфейс.
 • Приложението включва команди за добавяне и редактиране на данни, както и навигация и основни функции.
 • Уеб приложенията за достъп могат да се използват и споделят незабавно като приложение на SharePoint в уеб браузър.
 • Потребителите също така получават информация за това как се използват приложенията.
 • Интегрираните шаблони за таблици позволяват проследяване на информацията, генерирана с такова приложение за достъп.
 • Access също така е свързан с Microsoft SQL Server и SQL базата данни на Microsoft Azure, което осигурява по-голяма надеждност, сигурност и мащабируемост на данните - както на място, така и в облака.

Основни нови функции в Publisher 2013

Програмата за създаване на професионално оформени публикации също е изключителен компонент на изданието MS Office 2103 Professional Plus. Publisher предлага на потребителите широки възможности за дизайн на всички видове каталози, картички, листовки, бюлетини и т.н., които могат да бъдат запазени готови за печат.

 • Publisher 2013 включва възможност за централизирано търсене на изображения в компютъра ви, в каталога ClipArt на адрес Office.com или в интернет и вмъкването им в документа.
 • Ако при проектиране са избрани няколко файла с изображения едновременно, Publisher 2013 ги показва ясно в колона в проекта.
 • Изображенията могат лесно да се плъзгат и пускат на страница в областта за проектиране и да се заменят по същия начин.
 • За да използвате изображение като фон, са налични различни опции за дизайн: "Fill" (Запълни) разширява изображението, така че то да заеме целия фон, "Tile" (Плочки) запълва фона с плочки.
 • За текста се предлагат и ефекти като сенки, отражения, ефекти на сияние и скосяване.

Най-важните нововъведения в Lync 2013

Lync е основен комуникационен инструмент за ефективна съвместна работа по проекти. Само с едно кликване можете да го използвате за незабавно провеждане на видеоконференции или да използвате IP телефония. Основните нови функции включват:

 • Мобилното приложение Lync - с възможности за докосване, то е оптимизирано за смартфони - както за Windows Phone, така и за iPhone или Android.
 • Lync Server 2013 има нови функции за незабавни съобщения и присъствие.
 • Във връзка с Exchange 2013 потребителите могат да управляват и синхронизират контакти в Outlook 2013, уеб приложението на Outlook, както и в Lync 2013.

Основни нови функции в InfoPath 2013

InfoPath 2013 е създаден, за да улесни създаването на изразителни формуляри, базирани на код, за SharePoint Server 2013. Във връзка с InfoPath Forms Services инструментът предлага и множество функции за разработчици. Тук са включени следните нови функции:

 • Нови опции за писане и редактиране на код
 • Оптимизирани форми за списъци на SharePoint
 • Създаване на съобразени със стандартите форми за браузъри
 • Домакинство на формуляри в портални страници с помощта на InfoPath Web Parts
 • Публикуване на шаблони на формуляри на InfoPath като решения за пясъчна кутия
 • InfoPath 2013 също така осигурява широка поддръжка на контроли и функции във формите на браузъра, като например: Булети, номерирани и прости списъци, списъчни полета с множество селекции и комбинирани полета.

Най-важните нови функции в SharePoint 2013

В SharePoint Server 2013 вече е още по-лесно да хоствате формуляри на уеб страници в комбинация с InfoPath Web Parts, без да се налага да пишете код за това. В резултат на това SharePoint 2013 улеснява споделянето на данни и информация.

 • Моделът за облачни приложения може да се използва за създаване на приложения, които разширяват функционалността на сайтовете SharePoint, включително отдалечени уеб приложения.
 • Инструментите за разработка, като Visual Studio и SharePoint Designer, са оптимизирани.
 • Windows Phone 7 приложенията могат да се комбинират с локални услуги на SharePoint.
 • Възможно е също така да се използват отдалечени услуги на SharePoint в облака чрез SharePoint Online, например за разширяване на функционалността на локални компютри.
 • В мобилните приложения могат да се интегрират нови функции, като например геолокация.

OneNote 2013: Важни нововъведения

OneNote, програмата за лесно създаване и използване на бележки, става още по-практична с новото приложение Touch. Потребителите на таблети могат да го използват, за да записват идеите си без мишка или клавиатура и незабавно да ги вмъкват в документ в Office. OneNote разпознава почерка и го преобразува в печатен текст.

 • Новите опции за форматиране подобряват функцията за таблици, за да организират по-ясно цялото съдържание.
 • Данните за профилите на други потребители също са налични в OneNote, така че собствените бележки могат да се споделят с колеги.
 • Документи или уеб страници могат лесно да се добавят към бележника с помощта на функцията "Изпращане в OneNote".

Системни изисквания за Microsoft Office 2013 в Professional Plus Edition

ИзданиетоOffice 2013 Professional Plus е достъпно за изтегляне в две версии: 32-битов и 64-битов. В резултат на това индивидуалните хардуерни изисквания - например за RAM - могат да се различават. Прилагат се следните минимални изисквания:

 • Операционни системи: мин. Windows 7 до Windows 10, мин. Windows Server 2008 до 2012 R2
 • Процесор: мин. 1 GHz
 • Оперативна памет: мин. 1 GB (32 бита) или 2 GB 64 бита)
 • Място на твърдия диск: мин. 3 GB
 • Разделителна способност на изображението: мин. 1 024 x 576, мин. графична карта с Direct X10 ускорение

Купете MS Office 2013 Professional Plus като лиценз за един потребител от Wiresoft

Обикновено се предлага само за клиенти с обемни лицензи, в софтуерния магазин на Wiresoft можете да намерите Professional Plus-издание на Office 2013 версия също като лиценз за един потребител - със следните програми:

 • Word 2013 - създавайте професионално документи и ги четете с внимание
 • Excel 2013 - анализирайте обширни данни с мощни инструменти
 • PowerPoint 2013 - създаване на интересни и информативни презентации
 • Outlook 2013 - професионално управление на имейли, контакти и всички задачи
 • OneNote 2013 - записвайте спонтанно бележки и ги използвайте веднага в приложенията
 • Publisher 2013 - лесно създаване на привлекателни публикации с изображения и графики
 • Access 2013 - проектиране и управление на бази данни в съответствие с индивидуалните изисквания и създаване на приложения за тях
 • Lync 2013 - използвайте Skype for Business за вътрешна и външна комуникация
 • InfoPath 2013 - създаване на електронни формуляри с едно мигване на окото
 • SharePoint 2013 - комбинирайте приложенията на Windows Phone 7 с услугите на SharePoint и др

Когато закупите Professional Plus-изданието на Office 2013 от Wiresoft, ще се възползвате от всички тези предимства в допълнение към възможността да го закупите като използван софтуер под формата на лиценз за един потребител - и то на страхотно ниска цена:

 • Можете да закупите Microsoft Office 2013 Professional Plus-Edition от Wiresoft като софтуер за един потребител.
 • Този софтуерен лиценз е част от по-голям лиценз за обем на компанията, затова е толкова евтин в Wiresoft!
 • При продажбата на Wiresoft лицензът Office, ако някога е бил използван, беше деинсталиран на предишния компютър, така че е 100% безплатен.
 • Всеки лиценз за употребяван софтуер на Microsoft се проверява от Wiresoft преди продажбата, за да се гарантира, че е в перфектно работно състояние.
 • Покупката на софтуерни лицензи в магазина на Wiresoft включва оригинален продукт на Microsoft в съответствие със законовите изисквания на ЕС: нито Wiresoft, нито вие се намирате в правна сива зона.
 • Освен това Wiresoft като уважаван търговец на софтуер не предлага за продажба пробни версии на софтуер на Microsoft, които са валидни за ограничен период от време или чиято функционалност е ограничена.
За допълнителни въпроси относно закупуването на лиценз за Microsoft Office 2013 Professional Plus или друг софтуер на Microsoft Office, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл, телефон или тук в чата. 
Допълнителни връзки към "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT OFFICE 2013 PROFESSIONAL PLUS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории