Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
52,90 Лв. * 57,90 Лв. * (8,64% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x R2 User CAL
Система  Windows Server
CAL RDS User CAL R2
Обхват на доставката Идентификатор на лиценза + Код за удостоверяване
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Терминален сървър Съвместим


Услугите за отдалечен работен плот (RDS) на Microsoft Windows са наследник на старите CAL на терминални сървъри. RDS е централизирана платформа за настолни компютри и приложения, която ви предлага широк набор от възможности за предоставяне и управление на настолни компютри и свързване на отдалечени работници чрез технологиите за виртуализация на сесии и инфраструктура за виртуални настолни компютри (VDI). Това ви позволява да увеличите гъвкавостта и сигурността на данните в компанията чрез централизирано решение за настолни компютри, като в същото време облекчавате ИТ отдела си от тежестта на управлението на настолни компютри и приложения.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Защитата на данните е постоянно актуален проблем, когато става въпрос за работа с данни на клиенти в дадена компания. Ако фирмата ви работи много с чувствителни данни за клиентите, може да е трудно да ги споделите по сигурен начин със служителите си за обработка. Има много налични решения за сигурност, сред които не на последно място е политиката за сигурност AppLocker, включена в 8Windows . Но нищо не е толкова ефективно и евтино, колкото работата онлайн с услуга за отдалечен работен плот. В миналото се използваха терминални сървъри, при които служителят просто работеше с елементарен терминал, а всички данни бяха централизирани на сървъра. Тази технология е усъвършенствана и доразвита, така че днес се работи на същия принцип, но всичко е станало още по-евтино и бързо. Ако даден служител работи онлайн от дома си, първата стъпка често е решение за сигурно влизане чрез VPN връзка. След това служителят може да започне работа, за която са му необходими данните на клиента. В зависимост от областта, в която работи вашата компания, това може да включва изключително чувствителни данни, които в никакъв случай не трябва да попадат в неподходящи ръце. За да се предотвратят максимално сривовете в данните при работа онлайн, много компании разчитат на решение за отдалечен работен плот, като това, което можете да поръчате тук. Данните се съхраняват централно на сървър, а служителят влиза в сървъра Windows с компютър. При влизане в системата сървърът проверява дали е наличен валиден лиценз. Просто поръчайте онлайн лиценз за сървър на Microsoft и го използвайте с лицензи за Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012, които също можете да закупите от нас. За да ви излезе по-евтино, можете да закупите лицензи за служител или за устройство онлайн. Сървърът не се нуждае от нито един от двата варианта, просто трябва да е законно закупен оригинален лиценз, като тези, които можете бързо да поръчате онлайн от нас.

След като служителят стартира компютъра, той трябва само да се свърже със сървъра, като използва програмата RDS, включена в Windows. Тук той получава всички данни и програми, които са важни за работата му, но без да прехвърля тези програми и данни. Всички те остават на сървъра и се управляват от вашия ИТ персонал. Това също така улеснява ИТ отдела при поддържането на тези данни и програми. Всичко остава централизирано на едно място и трябва да се поддържа само локално. По този начин прекъсванията, дължащи се на актуализации или грешки, са сведени до минимум. Ако възникне грешка, тя трябва да се коригира само на едно място. Когато служителят влезе отново в сървъра, всичко е наред и той може да продължи. Резервните копия могат да се правят бързо, тъй като е необходимо да се архивират само данните на сървъра. ИТ персоналът ви ще има много по-малко работа и ще може да реагира по-бързо на възникнали проблеми.

Поръчайте гъвкави модели на лицензи онлайн

Microsoft е създала гъвкав модел на лицензиране за сървъра Windows и услугата Remote Desktop Service. Можете да закупите лиценз за потребител или за устройство. Разбира се, можете да комбинирате различните модели - в зависимост от това кое е най-удобно за вас.
В този случай, поръчвайки онлайн лиценз за обем на ниска цена, вие купувате от нас лиценз, базиран на потребител. Това е целесъобразно, ако служителите ви трябва да имат достъп до сървъра от различни места и/или устройства. Ако служителите ви винаги имат достъп до сървъра от едно и също устройство или дори ако няколко служители ползват общ компютър, трябва да използвате лиценз, свързан с устройството, който, разбира се, можете да закупите и от нас на разумна цена.

Ако не сте сигурни кои лицензи да поръчате или ако искате да смесите различните модели лицензи, моля, свържете се с нашия обслужващ персонал. Ще се радваме да ви помогнем.

Бърза доставка на RDS Cals

Не позволявайте дългият пощенски маршрут да ви спре. Най-късно 24 часа след онлайн покупката ще получите от нас имейл с данните за лиценза. След това лицензът е веднага готов за използване. Това ви дава възможност за гъвкавост, дори ако забележите, че бизнесът ви се разширява. Просто поръчайте бързо онлайн и продължете да работите, без да се налага да чакате дълго. При нас получавате и само оригинални лицензи за продукти на Microsoft. Разбира се, ние сме на ваше разположение и след покупката, ако все още имате въпроси. По имейл, телефон или за бързи и кратки въпроси в онлайн чата.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории