Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10593
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
81,90 Лв. * 89,90 Лв. * (8,9% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 1x
Система  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


Изданието на Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL предоставя на компаниите позната среда с интуитивна работа, както и редица нови функции. Софтуерът за съвместна работа покрива няколко области на приложение със своите функции, които правят сътрудничеството на различни нива и между отделите по-ефективно и по-лесно.

В допълнение към подобреното сътрудничество чрез специални функции за управление и координиране на задачи и проекти, MS Sharepoint 2016 Server Standard забива със създаването на интранет портали, екипни уебсайтове, дискусионни групи и блогове. Освен това е налице цялостно управление на съдържанието чрез мощни функции за управление на документи, функция за търсене, съобразена със спецификата на потребителя, както и преработено управление на съдържанието.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Купете Microsoft SharePoint Server 2016 Standard с Device CAL - персонализираното решение

Изданието на Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL носи редица нововъведения за компаниите в допълнение към познатата среда с интуитивно управление. Софтуерът за съвместна работа покрива няколко области на приложение със своите функции, които правят сътрудничеството на различни нива и между отделите по-ефективно и по-лесно.


В допълнение към подобреното сътрудничество чрез специални функции за управление и координиране на задачи и проекти, MS Sharepoint 2016 Server Standard забива със създаването на интранет портали, екипни уебсайтове, дискусионни групи и блогове. Освен това е налице цялостно управление на съдържанието чрез мощни функции за управление на документи, функция за търсене по желание на потребителя и преработено управление на съдържанието.


Най-важните нововъведения в Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL

Както при всяка нова версия, софтуерната компания от Редмънд не се ограничава само с визуално преобразяване. Компаниите, които купуват Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , се възползват и от редица функционални нововъведения, които правят сътрудничеството възможно най-удобно и лесно.

  • Модерна среда на OneDrive: Безпроблемната интеграция в средата на OneDrive на Microsoft прави качването и управлението на съдържание много по-лесно от преди. Това се отнася както за директния достъп чрез SharePoint, така и за достъпа през браузъра чрез Edge, Chrome и Firefox. Освен това съвместимите изображения и видеоклипове вече могат да се разглеждат в режим на предварителен преглед, което забележимо ускорява разглеждането на по-големи набори от изображения.
  • Оптимизация за сензорни екрани и мобилни устройства: Благодарение на цялостната оптимизация SharePoint Server 2016 вече може да се управлява също толкова интуитивно на мобилни устройства като смартфони и таблети, колкото и на настолни компютри и ноутбуци.
  • Нов център за съответствие: С помощта на Центъра за поддържане на политики на място и Центъра за съответствие компаниите могат да осъществяват съответствие с вътрешните и правните правила за нула време. Например автоматичното изтриване на документи от OneDrive for Business се определя бързо благодарение на новия Център за съответствие.
  • По-големи файлове за качване: Времето на ограничения размер на файловете за качване до максимум 2 GB приключи с SharePoint Server 2016. Компаниите, които закупят Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , вече се възползват от препоръчания от Microsoft максимален размер за качване от 10 GB.
  • Нулево време за престой: По-малкият брой пакети, както и намаляването на размера на пакетите гарантират революция на отнемащите преди време процедури за поправки в SharePoint Server 2016. Отсега нататък прекъсванията на работата остават в миналото.

Оптимално използване на Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CALs и User CALs

Всеки, който иска да се възползва от предимствата на Microsoft Sharepoint Standard, първо се нуждае от лиценз за сървър. За окончателния достъп са необходими допълнителни потребителски лицензи. Microsoft предлага два модела за тези така наречени лицензи за клиентски достъп (CAL). От една страна, потребителски CAL, а от друга - CAL за устройства.

User CALs са лицензи, които са обвързани с конкретен потребител. След лицензирането този потребител може да получава достъп до съдържанието и функциите, които са му предоставени, от различни устройства, независимо от местоположението им.

От друга страна, компаниите, които купуват Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , лицензират Sharepoint за конкретна работна станция. Независимо дали става въпрос за преносим или настолен компютър - достъпът чрез лицензираното устройство е възможен за произволен брой потребители. Следователно лицензите CAL за устройства са оптималното решение, ако една и съща работна станция се използва често от няколко служители.

Двата вида лицензи могат лесно да се комбинират помежду си и по този начин позволяват разработването на персонализирано лицензионно решение. Компаниите, които желаят да закупят Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL , могат да се свържат с нашите експерти по лицензиране с всякакви въпроси относно оптималното лицензиране.

Платформа Windows
Операционна система Windows Server 2012 R2 (стандартен или Data Center), Windows Server 2016 (стандартен или Data Center), Windows Server 2019 (стандартен или Data Center)
Процесор 64-битов четириядрен процесор (минимум)
Памет 16 GB (минимум за роля на единичен сървър), 12 GB (минимум за роля на сървърна ферма), 24 GB (или повече препоръчително)
Графична карта n/a
Звукова карта n/A
Твърд диск 80 GB (минимум за системния диск), 100 GB (минимум за втория и всеки допълнителен диск)
Екран n.a.
Оптично устройство Само за инсталиране на DVD
Допълнителни връзки към "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории