Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10147
 • D47-00764
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
97,90 Лв. * 107,90 Лв. * (9,27% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Висока Сиера, Сиера, El Capitan


PowerPoint for Mac е универсалната софтуерна програма от за Apple за ефективно планиране и проектиране на ярки презентации на компютър Mac и за удобното им представяне пред партньори и колеги. По този начин версията на за Mac за 2016 г. представлява още един етап от широко използвания и ценен софтуер , който се използва в много области - не само в компаниите, но и в училищата и университетите. for Mac 2016 подпомага както начинаещите, така и професионалните потребители с много интегрирани, интуитивно използваеми инструменти за създаване на информативни слайдове за презентации и ясно предаване на съдържанието им в лекция. MicrosoftUser Business PowerPoint Office PowerPoint

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"

Microsoft PowerPoint за Mac 2016 като самостоятелна програма на Office

PowerPoint за Mac е универсална софтуерна програма на Microsoft за потребители на Apple, която позволява ефективно планиране и проектиране на ярки презентации на компютър Mac и удобно представяне пред бизнес партньори и колеги. По този начин версията на PowerPoint за Mac за 2016 г. е още един етап от развитието на широко използвания и ценен офис софтуер, който се използва в много области - не само в компанията, но и в училище и в обучението. PowerPoint за Mac 2016 подпомага както начинаещите, така и професионалните потребители с много интегрирани, интуитивно използваеми инструменти за създаване на информативни слайдове за презентации и ясно предаване на съдържанието им в лекция.

Лесният за употреба интерфейс на Microsoft PowerPoint за Mac 2016 също така позволява бързо и лесно запознаване със софтуера. Голям избор от шаблони и графики може да се използва директно за индивидуално проектиране на всяка презентация.

По принцип версията на PowerPoint 2016 за Mac е забележителна преработка на предишния дизайн: въпреки оптимизираната адаптация за OS X е запазен типичният потребителски интерфейс, познат от Windows, с неговото познато оформление. Възприети са и клавишните комбинации, познати от версията за Windows, което може да бъде предимство за потребителите, които често превключват между двете операционни системи. Въпреки това те не трябва да се лишават от познатите функции на системата Mac. Освен това в PowerPoint for Mac 2016 е оптимизирана междуплатформената съвместимост между документите, така че презентациите, създадени под Windows, и тези под OS X да са по-еднородни.

Потребителите на Apple, които използват и облачната услуга на Microsoft OneDrive, могат да споделят документи, създадени с PowerPoint за Mac 2016, с колеги онлайн - за по-ефективно сътрудничество.

Тази програма PowerPoint за Mac 2016 се предлага от Wiresoft не само като неразделна част от съответния пакет Office, но можете да я закупите и поотделно - без задължение за абонамент! В допълнение към PowerPoint за Mac 2016, по-старите и по-новите версии се предлагат на особено ниски цени в онлайн магазина на Wiresoft - също и като самостоятелна програма. Следващият преглед съдържа всички интересни функции на PowerPoint за Mac 2016.

Преглед на всички важни функции и разширения на PowerPoint за Mac 2016

В допълнение към многото оптимизации и подобрения на съществуващите функции тази версия на PowerPoint за Mac 2016 съдържа и нови инструменти и персонализации, които ви дават още повече възможности за създаване на презентации, а също и за улесняване на онлайн сътрудничеството с други потребители.

Нови функции на PowerPoint за Mac във версия 2016

Новите функции на PowerPoint не само разширяват възможностите за работа в екип при създаването на презентация, но и при представянето:

 • Подчертаване на детайли в Mac с инструмента "Четка": Отделни елементи на слайда, като графики, думи или текстови пасажи, могат да бъдат спонтанно подчертани по време на презентация от водещия с помощта на инструмента за четки, интегриран в PowerPoint за Mac, за да се привлече вниманието на аудиторията към отделни детайли. Предимството на този инструмент пред лазерната показалка или пръчицата е, от една страна, че се използва директно в PowerPoint 2016 на екрана и че подчертаните с него елементи остават видими. От друга страна, това действие се извършва само в режим на представяне. Самият документ на PowerPoint остава непроменен.
 • Проследяване на времето: С инструмента за проследяване на времето продължителността на презентацията става много по-предсказуема. При по-дълги презентации бързо може да се случи така, че въпросите или допълнителните обяснения да забавят презентацията и да затруднят спазването на определената времева рамка. Инструментът за проследяване на времето помага за по-добро управление на времето и за ефективно използване на времето за презентации: Когато е активирана, тя показва времето по време на презентацията, така че водещият да може да реагира адекватно в случай на закъснение и т.н. и да прави промени незабавно.
 • Функция за споделяне: Чрез значително оптимизиране и преработване на функцията за споделяне презентациите в PowerPoint на Mac могат да се споделят много по-лесно и бързо чрез каналите на социалните медии, като Facebook и други.

Използване на практически функции на Office в PowerPoint за Mac 2016

Като класическа програма от MS Office PowerPoint за Mac 2016 съдържа и цяла гама от общи функции, които улесняват създаването на презентации и разширяват възможностите за съвместна работа. Те включват по-специално следните функции и инструменти:

 • Интеграцията с OneDrive е налична и за Mac: С интегрирането на облачните услуги на Microsoft OneDrive в Office 2016 за Mac потребителите на Mac вече могат да използват и PowerPoint за достъп до документи, съхранявани в OneDrive, от всяко устройство на Apple през уеб. Това значително разширява възможностите за работа с диапозитиви, независимо от местоположението им, а също така позволява на други служители да имат достъп до тях, например за да ги редактират или коментират.
 • Опростено споделяне на документи: Сега споделянето на документи е още по-лесно: за да ги споделят, потребителите просто щракват върху функцията "Share" (Споделяне) в лентата с менюта на програмата PowerPoint. На всяко лице, което трябва да има достъп до документа, могат да бъдат дадени индивидуални права за четене, редактиране, препращане и т.н.
 • Подобрена история на версиите на документите: Особено когато и други служители използват или коригират документа на PowerPoint, е важно да се поддържа преглед. Това включва и запазване на по-старите версии при преработване. Функцията "История на версиите" се използва за запазване на тези данни, така че да могат да бъдат извикани отново и използвани при необходимост.
 • Защита на данните със защита от загуба на данни (DLP): Функцията DLP за съдържанието на документи е налична и в PowerPoint 2016 за Mac чрез OneDrive. Особено при вътрешни презентации може да се случи слайдовете да съдържат или показват данни, които не са предназначени за външни лица и следователно трябва да бъдат защитени. Защитата от загуба на данни не само открива рискове за сигурността, но и създава централни насоки за всеки документ, така че сигурността на данните винаги да се поддържа, когато документите се предоставят на други потребители.

Следните основни функции също правят работата с PowerPoint за Mac 2016 още по-ефективна:

 • Бележки върху слайдове винаги под ръка: Не винаги има място за цялата информация на слайда, особено за информацията, която се добавя спонтанно по време на презентацията. Невидими за аудиторията, но пряко достъпни за водещия, личните бележки и допълнения се виждат в прозореца на програмата PowerPoint и по този начин са незабавно достъпни.
 • Обратна връзка в областта за коментари: Същото важи и за бележките и коментарите на колегите при създаването на слайдовете на презентацията, както и по време на самата презентация. Техните отзиви са незабавно достъпни в отделен прозорец.
 • Промяна на режима на гледане: Бутоните в лентата на състоянието позволяват на потребителите да превключват мигновено между различните опции за изглед, включително плъзгач за мащабиране за по-бързо регулиране на слайда.
 • Повече екранно пространство: За да увеличат максимално размера на слайда, потребителите могат да щракнат върху лентата, за да я покажат или скрият.
 • Персонализиране на лентата с инструменти за достъп до DeepL: Често използваните функции могат да се поставят директно в лентата на менюто като бърза команда, така че да са достъпни веднага само с едно щракване.

Системни изисквания за PowerPoint за Mac 2016:

PowerPoint за Mac 2016 е наличен само в 64-битова версия. Освен това се прилагат следните минимални изисквания за инсталиране или работа с офис софтуера:

 • Процесор: процесор на Intel
 • Операционна система: Mac OS X, поне версия 10.10 (Yosemite) или по-висока
 • Работна памет: поне 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: поне 6 GB във формат HFS+ (Mac OS Extended или HFS Plus)
 • Разделителна способност на дисплея: мин. 1 280 x 800

Купете PowerPoint за Mac 2016 като самостоятелна офис програма на ниска цена от Wiresoft

Тъй като е редовен компонент на много от пакетите Microsoft Office,PowerPoint за Mac 2016 обикновено не се предлага отделно или само като абонаментна версия в нормалните магазини. В Wiresoft обаче можете да закупите PowerPoint за Mac 2016 и отделно като самостоятелна програма.

Вашето ясно предимство при закупуване на софтуер чрез Wiresoft: Лицензът за един потребител на PowerPoint за Mac 2016, предлаган в магазина, е версия за закупуване, която следователно не ви обвързва с абонамент, който обикновено ви обвързва за дълъг период от време - със задължителни актуализации или времеви ограничения за използване - и обикновено е и скъп. Затова закупуването на софтуер от Wiresoft си заслужава по няколко причини, дори ако не искате да купувате други програми от Office за Mac.

И: Купуването на софтуер с Wiresoft е сигурно: наличният лиценз за един потребител на PowerPoint за Mac 2016, който купувате в нашия магазин, обикновено е част от по-голям лиценз за обем, използван от компании. Следователно това е така нареченият използван софтуер - оттам и нашата наистина ниска цена! Въпреки това, когато купувате предлагания от нас софтуер втора употреба, можете да сте сигурни, че нито вие, нито ние се намираме в правно неясна ситуация, тъй като търговията с употребяван софтуер е ясно разрешена от закона в Европа и следователно е абсолютно законна!

По отношение на функционалността този софтуерен лиценз за PowerPoint за Mac 2016 е напълно идентичен с програмата PowerPoint, която също е включена в съответния Office Suite за Mac 2016. По принцип Wiresoft предлага само пълни версии на програмите на Microsoft, които са идентични с версиите, предлагани от самия Microsoft.

Всеки такъв индивидуален лиценз за програма на Microsoft, който се предлага и произхожда от по-голям лиценз за обем, е проверен от Wiresoft за перфектна, неограничена използваемост; следователно този софтуер PowerPoint за Mac 2016 също е регистриран само за вас след успешно закупуване и изтегляне и също може да се използва 100% от вас.

Употребяваният софтуер е полезен не само за частни потребители, но и за самостоятелно заети лица и малки компании, ако закупуването на конвенционален лиценз за един потребител или лиценз за обем не е изгодно, тъй като те се възползват от всички предимства на PowerPoint за Mac 2016 и в същото време спестяват пари.

В допълнение към програмата PowerPoint за Mac 2016 в софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите и други програми на MS Office за Mac като лиценз за един потребител, както и други програми на Microsoft, в допълнение към по-нови и по-стари версии за закупуване на този софтуер.

Ако имате въпроси относно PowerPoint for Mac 2016 или друга програма на MS Office за Mac, просто използвайте нашите експертни съвети по имейл, телефон и чат.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории