Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL MAC 2016

Наличен за незабавно изтегляне

 • SW10141
 • D46-00945
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
97,90 Лв. * 107,90 Лв. * (9,27% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Версия Пълна версия
Устройства 1x
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Време за доставка  Няколко минути
MacOS  Висока Сиера, Сиера, El Capitan


Excel 2016, класическата програма за електронни таблици за широк спектър от аритметични операции, се предлага и за Mac като самостоятелна програма. Въпреки че тази актуална версия на програмата не предлага точно същия набор от функции като съответната версия за персонален компютър, тя притежава всички функции на предходната версия на 2013, а сега предлага и пълна съвместимост между двете системи. Windows Excel Excel 2016 за Mac все още съдържа цяла гама от нови функции и инструменти, които улесняват още повече професионалната работа с набори от фигури и сложни таблици. Вече могат да се изчисляват прогнози за продажбите и други прогнози, да се използват таблици с въртеливи движения и да се създават диаграми с въртеливи движения.

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"

Microsoft Excel за Mac 2016 - ефективната програма за електронни таблици за macOS

Excel 2016, класическата програма за електронни таблици за широк спектър от изчислителни операции, е налична и за Mac като самостоятелна програма. Въпреки че най-новата версия на програмата не предлага точно същия набор от функции като съответната версия за персонални компютри, тя има всички функции на Windows предишната версия Excel 2013 и сега предлага и пълна съвместимост между двете системи.

Въпреки това Excel 2016 за Mac съдържа цяла гама нови функции и инструменти, които улесняват професионалната работа с набори от числа и сложни таблици. Вече могат да се изчисляват прогнози за продажбите и други прогнози, да се използват таблици с въртеливи движения и да се създават диаграми с въртеливи движения.

Excel 2016 за Mac също така е оптимизиран за работа по документи с електронни таблици в екипи и за предоставянето им в реално време. Потребителите на Mac могат също така да използват услугата OneDrive на Microsoft за редактиране на Excel файлове в облака, независимо дали са в офиса, у дома или на път: С качването могат да се задават индивидуални права за освобождаване или използване за всеки упълномощен потребител, така че защитата на чувствителни данни да бъде гарантирана и в мрежата.

Excel 2016 за Mac се предлага в софтуерния магазин на Wiresoft като единичен лиценз на ниска цена. По-долу ще намерите преглед на най-важните функции, които популярният софтуер за изчисления ви предлага, когато го закупите.

Нови функции на Excel във версията за Mac 2016

Excel 2016 за Mac включва следните подобрения на съществуващи функции, както и изцяло нови инструменти, в допълнение към много подобрения, особено на въртящите се таблици:

 • PROGNOSE.ETS: Тази функция изчислява или оценява бъдеща стойност въз основа на съществуващи (исторически) стойности, като използва алгоритъма ETS (експоненциално изглаждане) във версията AAA. PROGNOSE.ETS дава възможност например да се прогнозират продажбите, нивата на запасите или потребителските тенденции.
 • CHAINING: Тази функция вече позволява няколко клетки в Excel да бъдат свързани в друга клетка.
 • Функция IF: Тя позволява на потребителите да създават логическо сравнение между текуща стойност и очаквана стойност. Функцията What-If може да върне два резултата: Ако сравнението е вярно, се връща първият резултат; ако сравнението е грешно, се връща вторият резултат. Функцията What-If може да се използва за оценка на текст и стойности. Той може да се използва и за оценка на грешки и математически оператори. Освен това могат да бъдат вложени няколко функции What-If, за да се извършват сравнения.

По време на работа с лист на Excel контекстните инструменти са голямо облекчение: Заедно с избора на определени елементи в лентата могат да се показват допълнителни команди. Например потребителите на Mac могат да изберат диаграма, за да се покажат и разделите "Дизайн на диаграмата" и "Формат" в лентата. По подобен начин могат да се вмъкват функции, като се щракне върху "Insert Function" (Вмъкване на функция) в раздела "Formulas" (Формули), за да се покаже областта "Formula Generator" (Генератор на формули). Тук можете не само да търсите конкретни функции и да ги вмъквате с едно кликване, но и да търсите правилния синтаксис. Тази функция предлага и изчерпателна помощ за избраните функции. В допълнение към тези специални функции за изчисления Excel for Mac 2016 включва и редица други инструменти, които улесняват работата с файловете на Excel:

 • Филтри за изглед: особено когато няколко потребители работят заедно върху документ на Excel, често е трудно да се следят собствените изчисления. С помощта на изгледа за филтриране в Excel for Mac 2016 потребителите вече могат да скриват сортирането и филтрите на други служители.
 • Filemaker: Версията на Excel 2016 за Mac също има специално предимство пред версията за PC: тя предлага директен достъп до бази данни на Filemaker.
 • PivotCharts : За първи път поддръжката на PivotCharts е интегрирана и във версията за Mac на Excel 2016. Това означава, че диаграмите вече могат да се извеждат от PivotTables.
 • Препоръчителни диаграми: Тази полезна функция, включена и в Excel 2016 за Mac, е много удобна за избора на най-подходящия тип диаграма за дадена електронна таблица. За да я активирате, просто маркирайте всички данни с мишката или със стилуса и функцията ще предложи избор на подходящи типове диаграми в визуализацията на живо въз основа на реалните данни.
 • Генератор на формули: Този инструмент е добре дошъл, особено за начинаещите, когато искат да създадат нова формула, тъй като обяснява подробно всяка отделна функция.

Нови общи индивидуални функции в Office for Mac 2016

Excel 2016 за Mac включва и цял набор от допълнителни практически функции и инструменти, които помагат на потребителите на Mac да се справят с много задачи, възникващи в контекста на работните книги на Excel:

Въвеждане на формула със свободна ръка

Въвеждането на формули с инструмента Freehand предлага практически възможности за приложение, особено в Excel 2016 за Mac: Чрез въвеждане с мишката или докосване може да се създаде математическа формула от ръка и веднага да се вмъкне и използва в документ на Excel.

По-лесно споделяне на документи на Excel

Версията на Excel за Mac от 2016 г. позволява още по-бързо и лесно да споделяте листове на Excel с други потребители. В лентата на Excel 2016 за Mac функцията "Споделяне" е налична за тази цел. В него са налични редица опции за всеки документ на Excel: За всеки отделен адресат могат да се определят индивидуални права - не само за четене, но и за редактиране, препращане и т.н.

Използване на "История на версиите" за съвместна работа в Excel 2016

Функцията "История на версиите" е налична и в Excel for Mac 2016. Това дава на потребителите история на версиите за всеки документ на Excel. Основното предимство на  "История на версиите" е не само, че този инструмент показва по-стари състояния на редактиране, но и че тези версии могат да бъдат отворени отново за повторно редактиране. Това улеснява случаите, когато няколко потребители работят едновременно върху документ на Excel в облака и тогава обикновено е трудно да се проследят всички действия, които се извършват от другите.

Използване на OneDrive в Excel 2016 за Mac

OneDrive е удобно облачно хранилище от Microsoft, което може да се използва за споделяне или предоставяне на файлове в мрежата. Потребителите, които искат да използват приложението за синхронизация на OneDrive и в Mac, могат да го изтеглят и да го използват в Excel 2016 за Mac. Документите на Excel могат да бъдат запазени в OneDrive и след това да бъдат достъпни за онлайн достъп навсякъде и от различни устройства.

Защита от загуба на данни в Excel за Mac 2016

Защитата от загуба на данни (DLP) - доказан инструмент на Microsoft за предотвратяване на загубата на данни и защита на чувствителни данни - е вградена и във версията на Excel 2016 за Mac. Мощните филтри за съдържание откриват чувствителни данни, като например номера на кредитни карти и др., и предупреждават потребителите за тях или предотвратяват споделянето им във файл на Excel. Затова администраторите използват DLP в Excel 2016 за Mac предимно за създаване на политики за създаване и споделяне на съдържание, което съдържа чувствителна информация, така че потенциалните рискове за сигурността да се откриват и посочват незабавно.

Системни изисквания за Excel 2016 за Mac

Следните условия се отнасят за хардуерните изисквания за Excel 2016 за Mac: Програмата се предлага само в 64-битова версия. Освен това, като закупена версия, Excel 2016 за Mac не може да се използва за iOS на iPhone. Други изисквания:

 • Процесор: процесор на Intel
 • Операционна система: Mac OS X, поне версия 10.10 (Yosemite) или по-висока
 • Памет: поне 4 GB RAM
 • Място на твърдия диск: поне 6 GB във формат HFS+ (също: Mac OS Extended или HFS Plus)
 • Дисплей: с разделителна способност поне 1280 x 800

Купете Excel 2016 за Mac като самостоятелна програма от Wiresoft

Excel обикновено е неразделна част от пакет Office за Mac и поради това не се предлага като самостоятелна програма в обикновените магазини. В софтуерния магазин на Wiresoft можете да закупите Excel 2016 за Mac, както и по-ранни версии на програмата, а също и другите компоненти на Office Suite за Mac, също и като лиценз за един потребител. С покупката на Excel 2016 за Mac в Wiresoft вие печелите освен от страхотно ниската цена за използван софтуер и от всички тези предимства:

 • Excel 2016 Mac версия, предлагана в Wiresoft, е лиценз за покупка.
 • Затова не е необходимо да подписвате споразумение за абонамент и затова не е необходимо да изтегляте
 • няма скъпи актуализации за изтегляне, както и
 • няма ограничение във времето на използване.
 • Лицензът за Excel 2016 за един потребител, който се предлага от Wiresoft, е идентичен с програмата Excel, която също е част от пакета 2016 Office Suite за Mac.
 • Ето защо, ако закупите Excel 2016 за Mac като самостоятелен софтуер, също ще извлечете ползи в дългосрочен план.

Закупуването на самостоятелен лиценз за Excel 2016 за Mac предлага всички тези предимства, особено за такива групи потребители, които искат да използват единствено всички предимства на този добре доказан софтуер за електронни таблици и не се нуждаят от всички други програми на Office. В допълнение към фрийлансърите и частните потребители, малките компании също се възползват от гамата програми, предлагани от Wiresoft, ако търсят евтино и икономично решение при закупуването на софтуер.

Не само Excel for Mac 2016, но и всички други лицензи за софтуер за Mac, които можете да закупите в софтуерния магазин на Wiresoft, са изключително оригинални продукти на Microsoft. Програмите Office за Mac винаги се предлагат от нас като пълни версии за един потребител. Като такива те са били част от по-голям лиценз за обем на дадена компания или са били използвани от предишен собственик и са били пуснати отново чрез продажбата им на Wiresoft. По този начин се изтрива и всяка предишна инсталация на софтуерна програма или използване на лиценза. Лицензът за Excel за Mac 2016 или всяка друга програма Office може да бъде изтеглен и инсталиран веднага след плащане без допълнителни усилия и е 100% използваем.

Като сериозен търговец на софтуер, нито предлага такъв програмен софтуер в онлайн магазина, който е тестова версия и може да се използва само с ограничен набор от функции или с ограничен период на използване.

Следователно като купувач няма да имате никакви недостатъци при използването на употребяван софтуер, като например Excel for Mac 2016, по отношение на правата за ползване или използваемостта. Закупуването на такива софтуерни продукти от Wiresoft е абсолютно законно и поради това е надеждно за проверка. Освен това всекилиценз за Excel или другсофтуер е предварително проверен от Wiresoft за неговата използваемост.

Ако имате някакви въпроси относно Excel 2016 за Mac или закупуването на друг софтуер за Mac от Office, просто се свържете с нас по имейл, телефон или чат и се възползвайте от нашите експертни съвети.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCEL MAC 2016"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории