Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10108
  • 9EA-00122
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
2 415,90 Лв. * 2 682,90 Лв. * (9,95% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Core 16 Core 
Устройства 1x
Виртуални машини Неограничен
Среден Изтегляне
Време за изпълнение Неограничен
Езици Всички езици
Обхват на доставката Изтегляне + лиценз


Windows Server 2016 г. предлага всички предпоставки за пълно удовлетворяване на изискванията на големите организации и компании за висока степен на виртуализация по отношение на използваните и предоставените ; това е версията на 10. Пакетът от 16 формира основата за лицензиране на с изданието . Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

За допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

Вероятно най-известната операционна система в света, а именно Microsoft Windows, се използва не само в частния сектор и позволява на своите потребители да сърфират, да редактират документи и да работят с различни данни. Софтуерът се използва и в професионални и големи компании и предлага например възможност за съхранение и управление на голям обем данни на сървър. За да се справят със задачите на сървърите, е разработен Microsoft Windows Server 2016 Datacenter. В тази статия се обяснява какво точно представлява този софтуер.

Какво точно представлява Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core и за какво може да се използва този софтуер?

Този софтуер представлява операционна система, която улеснява и прави възможно администрирането на сървъри. В него потребителят може да управлява своите сървъри, да ги настройва и да създава облак, до който потребителите имат достъп. Системата е оптимизирана за работа със сървъри и осигурява бърз и безпроблемен обмен на данни. По правило Microsoft Windows Server 2016 Datacenter може да се инсталира като система с графичен потребителски интерфейс или под формата на терминал, т.е. команден ред. В този случай системата се настройва веднъж и след това изпълнява задачите си самостоятелно; обикновено не е необходимо пряко взаимодействие. Освен това компютърът много рядко се нуждае от рестартиране с Microsoft Windows Server 2016 Datacenter, така че безпроблемната работа е гарантирана. След това потребителите могат да обменят данни чрез сървъра или да използват сървъра за различни изчисления. Скоростта на сървъра обаче зависи от хардуера и от оборудването на компютъра.
Така наречените "защитени виртуални машини" позволяват и създаването на защитени виртуални машини, т.е. операционни системи, които могат да защитят особено чувствителни и важни данни. В операционната система на центъра за данни няма ограничения по отношение на виртуализацията.

Как да инсталирате Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

За инсталирането на Microsoft Windows Server 2016 Datacenter е необходим компютър, т.е. сървър. След това Windows Server може да бъде инсталиран от CD или от USB памет. Подходящият носител се поставя в компютъра и трябва да бъде разпознат от BIOS, така че инсталацията ще започне автоматично. Може да има инсталация с графичен потребителски интерфейс или инсталация с команден ред, ако сървърът не е свързан с екран. И в двата случая съветник води потребителя през инсталацията. След инсталацията сървърът е готов за работа и може да се използва за предвидените задачи. В повечето случаи такъв сървър работи без екран, така че достъпът до Microsoft Windows Server 2016 Datacenter може да се осъществи чрез команден ред чрез защитена връзка (SSH).

На колко компютъра може да се инсталира Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Възможно е да инсталирате и използвате Microsoft Windows Server на компютър с двуядрени процесори.

Какви са хардуерните изисквания на компютъра за инсталиране на Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

Компютърът трябва да има процесор с тактова честота поне 1,4 GHz и да поддържа 64-битови операции. Освен това са необходими минимум 512 MB RAM, а за инсталацията на Microsoft Windows Server е необходимо 32 GB място на твърдия диск. По-голямата оперативна памет или SSD дискът могат значително да увеличат производителността на сървъра. Освен това за правилното функциониране на сървъра е необходим Ethernet адаптер, който обикновено вече е инсталиран в хардуера.        

Допълнителни връзки към "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-ЯДРЕН"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории