Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10414
 • 381-02255
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
1 004,90 Лв. * 1 115,90 Лв. * (9,95% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

ПОДРОБНОСТИ  
Количество 25x User CAL
Система  Сървър Exchange
CAL User CAL
Обхват на доставката Право на ползване
Продължителност Неограничен
Езици Всички езици


За да има достъп до сървърните услуги на Microsoft Exchange Server 2016 в изданията Standard и Enterprise, всеки потребител се нуждае от личен лиценз за клиентски достъп в допълнение към действителния лиценз за сървър: Exchange Server 2016 User CAL. Само той дава на конкретно лице, регистрирано за тази цел, съответните права за достъп.

Ако имате допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нашата служба за обслужване на клиенти.

Информация за продукта "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

25 лиценза за потребители за Microsoft Exchange Server 2016 като използван софтуер

За да има достъп до сървърните услуги на Microsoft Exchange Server 2016 в изданията Standard и Enterprise, всеки потребител се нуждае от личен лиценз за клиентски достъп в допълнение към действителния лиценз за сървър: Exchange Server 2016 User CAL. Само това дава на конкретно лице, регистрирано за тази цел, съответните права на достъп.

Това е така, защото лицензът за Exchange Server 2016 Standard или Enterprise не съдържа допълнителни потребителски права съгласно разпоредбите за управление на лицензи на Microsoft; следователно те трябва да бъдат придобити отделно под формата на User CAL. След това регистрираният потребител може да използва съответните функции на Exchange Server чрез свободно избираемо крайно устройство.

Използваните лицензи за потребители за Exchange Server 2016 Standard и Enterprise Edition се предлагат на разумна цена от Wiresoft - също и поотделно за гъвкаво лицензиране според нуждите. Този използван софтуер предлага същите функционалности като лицензите за клиентски достъп за Exchange Server 2016, предлагани като нови чрез официалната програма за лицензиране на обеми на Microsoft.

Използване на всички функции на MS Exchange Server 2016 с използван User CAL

Exchange Server 2016 е основата за контрол и управление на процесите в комуникационната система на една съвременна компания. В качеството си на вътрешен и външен интерфейс той свързва служителите и отделите на различни места и повишава ефективността на процесите: С Exchange Server 2016 контактите и имейлите могат да се управляват централно и да се архивират ясно; съвместната работа по документи се подобрява чрез управление на версиите, наред с други неща. Оптимизираната сървърна архитектура намалява броя на сървърните роли до две: пощенска кутия и граничен транспорт; опростено е и мащабирането и е подобрена поддръжката на различни облачни услуги. Други характеристики:

 • Архитектурата за търсене в eDiscovery вече използва множество сървъри и по този начин работи асинхронно и децентрализирано.
 • Контекстните филтри помагат за по-лесното намиране на търсената информация.
 • Подобрената мащабируемост на търсенето увеличава броя на пощенските кутии с възможност за търсене и архивните пощенски кутии до общо 20 000.
 • Outlook 2016 или Outlook on the Web предлага по-добро управление при изпращане на данни, вкл. индивидуално адаптирани права на достъп.
 • Поддръжка на хибридни сценарии за пощенски кутии.
 • Превенцията на загубата на данни (DLP) предлага подобрена защита на данните и на получаването на имейли със зловреден софтуер.
 • Стандартният протокол на Outlook - MAPI по HTTP - подобрява надеждността и стабилността на връзките с Exchange.

Преглед на лицензите за ползване за Exchange Server 2016 Standard и Enterprise Edition като използван софтуер

По принцип потребителските лицензи за ползване, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, не се различават от сравнимите нови лицензи за ползване: те съдържат същите опции като тези, за да могат да се използват услугите, налични във всяко от изданията Exchange Server 2016 Standard и Enterprise. Ето защо за много компании и организации използваният софтуер в случая на User CAL представлява евтина алтернатива за снабдяване на служителите с лиценз за достъп до Exchange Server. Всички предимства и специални функции са обяснени в следващия преглед.

Информация за управлението на лицензите на Microsoft за Exchange Server 2016 с CAL

Управлението на лицензите на Microsoft съдържа разпоредби за допълнително лицензиране на потребители с права на достъп в стандартните и корпоративните издания на Exchange Server 2016, така че те да имат достъп до имейли и т.н. CAL-ите вече са включени в лиценза на сървъра. Включените в лиценза на сървъра CAL са предназначени изключително за администратори и не могат да се използват за типичните за Exchange услуги. Само лиценз за клиентски достъп, като например User CAL, дава на служителя лични права да използва функциите на Exchange Server - на всяко крайно устройство, поддържащо Windows. Този лиценз на потребител не съдържа никакъв допълнителен софтуер, освен личните права за достъп за средата клиент/сървър на Exchange Server 2016.

Кои лицензи за лицензиране са налични за изданията Exchange Server 2016 Standard и Enterprise?

Лицензирането на базата на CAL за стандартните и корпоративните издания на Exchange Server 2016 позволява управление на правата за достъп за всички служители в компанията. Лицензионният модел на Microsoft предлага два типа CAL за Exchange Server 2016:

 • Лиценз за потребител за Exchange Server 2016 - отнася се за един специален потребител
 • CAL за устройство за Exchange Server 2016 - прилага се за специално крайно устройство (компютър, лаптоп, таблет, телефон) Права за достъп до сървъра

Какви са разликите между User CALs и Device CALs за Exchange Server 2016?

Лицензът за потребител за Exchange Server 2016 по принцип предлага същите функции като лиценза за устройство, но двата се различават по съответните опции за достъп до Exchange Server. Това води до различни предимства:

Всеки служител, който е упълномощен за достъп до сървъра на Exchange с User CAL, може да използва всяко крайно устройство, съвместимо с Windows, за достъп до услугите на Exchange. Няма ограничения и по отношение на местоположението, стига да е налична интернет връзка, така че е възможно да се осъществи независим локален достъп до сървъра Exchange със собствен мобилен компютър или смартфон по време на път и в домашния офис, или също така чрез друг компютър, наличен на място.

Следователно User CAL предлага добри възможности за мобилно използване, тъй като лицензираният потребител може свободно да избира кое крайно устройство да използва и може да влезе в него и от друг компютър.

В допълнение към броя на служителите и оборудването на работните станции с персонален компютър или други подобни, работният процес, при който потребителите имат достъп до Exchange Server, също играе роля в една компания: Особено в малките и средните предприятия потребителите често могат да използват няколко различни крайни устройства и да имат алтернативен достъп до сървъра Exchange, за да получават и управляват имейли.

Какви са разликите между лицензите за ползване за Exchange Server 2016 за изданията Standard и Enterprise?

Потребителските лицензи за лиценз за ползване за MS Exchange Server 2016 се различават в зависимост от изданията Standard и Enterprise по някои функционални разширения, както и по мащабируемостта на изданието - типични изисквания за пощенски кутии за Enterprise. Възможно е обаче да използвате сървърните услуги на изданието Enterprise Edition с потребителски CAL за изданието Standard Edition - в този случай потребителят разполага със съответно ограничената функционалност на изданието Standard Edition, както и с по-малък брой бази данни на пощенски кутии. Следователно лицензите за лиценз на потребителя за изданието Enterprise предлагат по-широк набор от функции във връзка с лиценза за сървъра Enterprise, както се изисква по-специално в по-големите компании и организации или институции; това включва, наред с други неща, предотвратяване на загубата на данни.

Осигуряване на съвместимост на версиите на лицензите за достъп на потребителите за Exchange Server 2016

В допълнение към гореспоменатите възможности в зависимост от изданието, User CAL за едно от изданията на Exchange Server 2016 не само предоставя на потребителя правата за достъп до точно тази версия на сървъра, но включва и права за достъп до по-стари версии на Exchange, като например 2013 (понижаване). Потребителският лиценз за сървър версия 2016 обаче не може да се използва за достъп до по-високата версия на Exchange Server 2019 (надстройка).

Ето защо, когато закупувате User CAL, освен наличните функционалности, специфични за изданието, винаги трябва да обръщате внимание на съвместимостта на използвания лиценз за сървър и лицензите за клиентски достъп.

Какво трябва да се вземе предвид при лицензирането на Exchange Server 2016 с потребителски лицензи за ползване?

Както беше споменато, User CAL от версия 2016 дава на точно един потребител лични права за достъп до Exchange Server 2016. След като регистрацията на този потребител е завършена, този потребителски CAL не може да бъде прехвърлен на друго лице. Също така е изключено да се промени типът на CAL, в този случай: да се използва User CAL като Device CAL.

Тези разпоредби за управление на лицензите на Microsoft имат за цел да предотвратят всякакъв неправомерен достъп до услугите на Exchange Server 2016. Освен това те осигуряват по-голяма сигурност за компанията и нейните комуникации, тъй като нелицензирани лица нямат право да използват услугите за електронна поща и да имат достъп до данните на сървъра.

Заключение относно лицензите за ползване на потребителите за Exchange Server 2016

Следователно кой тип CAL за Windows Exchange Server 2016 предлага повече предимства за конкретната употреба в дадена компания може да варира в зависимост от конкретния случай. Решаваща роля играе преобладаващият тип достъп чрез използваните крайни устройства: Тъй като повечето служители използват последователно различни мобилни крайни устройства или самостоятелни устройства, които могат да се намират на различни работни места или извън компанията, за да получат достъп до Windows Exchange Server чрез тях, обвързаният с лицето User CAL предлага повече предимства, тъй като потребителят може свободно да избира компютъра и трябва да използва само личния си акаунт за това.

Следователно познаването на типичния работен процес на компанията е отправна точка за избора на правилния тип CAL за Exchange Server 2016. Следователно за дадена компания лицензирането с User CAL може да бъде по-изгодно, отколкото с Device CAL, тъй като са необходими по-малко лицензи като цяло.

Използвани лицензи за потребители за Microsoft Exchange Server 2016 - налични с един лиценз в онлайн магазина на Wiresoft

Потребителските лицензи CAL за Exchange Server 2016 се предлагат и в онлайн магазина на Wiresoft като индивидуални лицензи за клиентски достъп - всички разпоредби на Microsoft за лицензиране на обеми по отношение на подреждането по нива не се прилагат за използваните лицензи; в противен случай няма никакви недостатъци или ограничения на използваемостта, свързани с тях - не само защото софтуерът по принцип не може да се износи.

Откъде идва използваният от Wiresoft софтуер за User CALs за Exchange Server 2016?

Потребителските лицензи за MS Exchange Server 2016, предлагани от Wiresoft като употребявани, са оригинални лицензи на Microsoft, тъй като се предлагат и в рамките на лицензионната програма на Microsoft; единствената разлика между тях е, че употребяваните потребителски лицензи са били преди това част от лиценз за обем за Exchange Server 2016, който преди това е бил придобит от европейска компания като собственик. Този лиценз за обем на потребителите или индивидуалните лицензи за достъп на потребителите, които не са били необходими, са били препродадени от последния на Wiresoft, като Wiresoft е разтворила лицензите за обем на индивидуални лицензи. Получените в резултат на това лицензи CAL за един потребител се наричат използван софтуер. Въпреки че са обозначени като използвани лицензи, те могат да се използват като нов лиценз за достъп до Exchange Server 2016, тъй като не се различават от тези лицензи нито по отношение на ограниченията на функционалността, нито по отношение на периода на използване.

Потребителските лицензи за сървър Exchange 2016 като използван софтуер предлагат сигурност на купувача

Потребителските лицензи за Exchange Server 2016, предлагани от Wiresoft като използван софтуер, са рентабилна форма на лицензиране на Exchange Server 2016 за клиентите, тъй като използването им е сигурно и законно! Следователно използваните потребителски лицензи CAL съдържат и обичайната сигурност на купувача: с незабавно изтегляне след завършената покупка, включително незабавно активиране на лиценза чрез валиден лицензионен ключ.

Законно ли е закупуването и използването на използван софтуер за потребителски лицензи за Exchange Server 2016?

Потребителските лицензи за достъп за Exchange Server 2016, предлагани от Wiresoft, както и всички други лицензи за клиентски достъп, идват от списъка с лицензи на различни компании. В резултат на това при търговия с употребявани лицензи CAL се прилага валидната юрисдикция, която изрично разрешава покупката и продажбата, както и използването на употребявани лицензи на Microsoft, което е ясно потвърдено отново и отново от различни съдебни решения.

Това означава, че клиентите на Wiresoft имат правна сигурност като купувачи и потребители на използвани User CALs за Exchange Server 2016, тъй като те не нарушават никакви законови разпоредби.

Друго предимство: Използваният софтуер от Wiresoft е също така одитно доказателство благодарение на пълните доказателства за всички предишни купувачи!

Преглед на всички предимства на User CALs за Exchange Server 2016 като използван софтуер

Потребителските лицензи за ползване за Exchange Server 2016 като използван софтуер от Wiresoft са евтина алтернатива в сравнение с подобни нови продукти от конвенционални доставчици на софтуер - това предимство важи и за съответните лицензи за достъп до друг сървърен софтуер от Microsoft.

При лицензиране с използвани лицензи CAL също така няма ограничения, като например плъзгаща се скала, по която трябва да бъдат закупени лицензи CAL за потребители, така че можете да ги използвате, за да адаптирате точния брой на лицензираните служители, както съответства на действителното ви използване на услугите на сървъра. Затова клиентите на Wiresoft могат да намалят разходите си за лицензиране на потребителския достъп до Exchange Server чрез гъвкаво персонализиране.

В софтуерния магазин на Wiresoft ще намерите не само потребителски лицензи за Exchange Server 2016, но и лицензи за устройства, както и двата вида лицензи за клиентски достъп, използван софтуер за други версии на MS Exchange Server, както и софтуерни лицензи и лицензи за достъп за много други популярни програми на Microsoft Server. Следователно използваните лицензи на Wiresoft представляват икономичен начин за допълване на софтуерния инвентар в други бизнес области на разумна цена, което също така позволява да се избегнат проблеми със съвместимостта, които биха могли да бъдат причинени от използването на нееднакви софтуерни версии, и по този начин намалява разходите за нов хардуер.

В допълнение към различните видове сървърни лицензи можете да намерите и други софтуерни програми на Microsoft като използван софтуер в софтуерния магазин на Wiresoft - с всички горепосочени предимства. Ако имате някакви въпроси относно лицензите за ползване за MS Exchange Server 2016 или друг продукт на Microsoft, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез чат, имейл или телефон.

Допълнителни връзки към "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Отзиви на клиенти за "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории