Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

 • SW10533
 • Постоянно валиден
 • Всички езици
 • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
22 229,90 Лв. * 24 698,90 Лв. * (10% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Оптимизиране на операциите на ниво предприятие

VMware vRealize Operations 7 Enterprise е водещо решение за управление и наблюдение на ИТ инфраструктури на ниво предприятие. В тази кратка информация за продукта ще подчертаем изключителните характеристики и предимства на това издание на Enterprise.

Какво представлява VMware vRealize Operations 7 Enterprise?

VMware vRealize Operations 7 Enterprise е цялостна платформа за управление и мониторинг на ИТ ресурси в големи организации. Тя осигурява представа за производителността, капацитета и състоянието на ИТ инфраструктурата ви и ви дава възможност да реагирате проактивно на проблеми.

Предимства на VMware vRealize Operations 7 Enterprise

 • Мониторинг на производителността: Решението осигурява мониторинг в реално време и подробен поглед върху производителността на цялата ви ИТ инфраструктура, за да се идентифицират тесните места и проблемите с производителността на ранен етап.
 • Планиране на капацитета: VMware vRealize Operations 7 Enterprise поддържа планиране на капацитета, за да се гарантира, че ресурсите се използват ефективно и се избягват тесните места.
 • Автоматизация: Платформата автоматизира задачите и процесите, за да повиши ефективността и да сведе до минимум ръчната намеса.

Гъвкавост и мащабируемост

 • Мащабируемост: VMware vRealize Operations 7 Enterprise може лесно да бъде внедрена в големи организации със сложни ИТ среди и поддържа хиляди ресурси.
 • Интеграция: Платформата се интегрира безпроблемно с други продукти на VMware и инструменти на трети страни, за да осигури разширени функции и възможности.
 • Персонализирани информационни табла: Потребителите могат да създават персонализирани табла за управление, за да показват най-подходящата информация за техните специфични нужди.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise в действие

С VMware vRealize Operations 7 Enterprise организациите могат:

 • Проактивно отстраняване на проблеми: откривайте и разрешавайте проблеми на ранен етап, преди те да повлияят на непрекъснатостта на бизнеса.
 • Оптимизиране на разходите: Компаниите могат да намалят оперативните си разходи чрез ефективно използване на ресурсите и автоматизация.
 • Оптимизиране на производителността: ИТ екипите могат да оптимизират производителността на цялата инфраструктура и да повишат удовлетвореността на потребителите.

Като цяло VMware vRealize Operations 7 Enterprise предоставя цялостно решение за управление и мониторинг на ИТ ресурсите в големи организации. С мониторинг на производителността, планиране на капацитета, автоматизация, гъвкавост и мащабируемост то е идеалният избор за организации, които искат да оптимизират операциите си на корпоративно ниво.

Допълнителни връзки към "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

Категории