Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10533
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
24 698,90 Лв. *

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise е цялостна платформа за управление на операции за съвременни центрове за данни и облаци. Той осигурява интегрирано управление на производителността, капацитета и конфигурацията в софтуерно дефинирания център за данни. vRealize Operations 7 предоставя усъвършенствани анализи за оптимизиране на работните натоварвания за подобряване на ефективността и по-бързо пускане на пазара.


vRealize Operations 7 Enterprise е проектиран да помогне на клиентите лесно да управляват хетерогенните си среди. Платформата предоставя полезни прозрения чрез възможността за събиране на данни от различни източници, включително VMware vSphere®, Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® Clouds и други доставчици на публични облаци. Тези прозрения позволяват на клиентите да идентифицират проблеми, преди те да причинят прекъсвания на бизнеса или да повлияят на споразуменията за ниво на обслужване (SLA).


С пускането на vRealize Operations 7 Enterprise VMware продължава традицията си да предоставя иновативни продукти. Този продукт надгражда успеха на своите предшественици с още повече функции, за да помогне на бизнеса да намали разходите, като същевременно подобри производителността и наличността.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise е цялостно решение за управление на операциите за съвременни центрове за данни и облаци. Тя осигурява интелигентно управление на производителността, капацитета и конфигурацията в целия стек на софтуерно дефинираната инфраструктура. С vRealize Operations 7 Enterprise можете да оптимизирате своите виртуални машини (VM), приложения и базова инфраструктура, за да намалите разходите и да подобрите ефективността.

vRealize Operations 7 Enterprise включва интуитивен интерфейс, който улеснява идентифицирането и разрешаването на проблеми в средата ви. Решението предоставя и усъвършенствани анализи, които ви дават задълбочена представа за състоянието на вашите виртуални машини, приложения, устройства за съхранение, мрежи и др. Това ви помага да вземате по-добри решения за това как да управлявате инфраструктурата си за постигане на максимална производителност и ефективност.

Допълнителни връзки към "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
9 194,90 Лв. *