Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Помощ при настройката
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS

Готов за незабавна експедиция, срок на доставка 24 часа

  • SW10543
  • VS7-EPL-C
  • Постоянно валиден
  • Всички езици
  • EU
P Получавате Бонус точки
ИЗТЕГЛЯНЕ НА СОФТУЕР + ЛИЦЕНЗ
5 100,90 Лв. * 5 666,90 Лв. * (9,99% запазено)

с ДДС.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

С всяка покупка от Wiresoft вие подкрепяте Kinderschutzbund.


Вие сте бизнес клиент
или имате правни въпроси?

Аз съм тук за вас.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Информация за продукта "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: следващото ниво на виртуализация

Увеличете производителността, ефективността и сигурността на ИТ инфраструктурата си с VMware vSphere 7 Enterprise Plus. Тази водеща технология за виртуализация позволява на вашия бизнес да посрещне предизвикателствата на съвременната бизнес среда, като същевременно осигурява гъвкавостта и мащабируемостта, необходими за бъдещ растеж и иновации.

Най-висока производителност и надеждност

VMware vSphere 7 Enterprise Plus е проектирана така, че да осигурява най-висока производителност и надеждност. Тя поддържа до 768 vCPU и 24 TB vRAM за всяка виртуална машина, така че дори най-взискателните натоварвания могат да се обработват с лекота. Освен това технологията vSphere Distributed Resource Scheduler (DRS) позволява динамично разпределение и балансиране на ресурсите, за да се осигури максимална производителност дори в най-взискателните среди.

Революционни функции за сигурност

VMware vSphere 7 Enterprise Plus предлага солиден набор от функции за сигурност, за да защити данните и приложенията на вашата организация. Доверителният орган vSphere Trust Authority гарантира, че само доверени хостове са активни във вашата среда, а vSphere Identity Federation осигурява подобрен контрол на достъпа и сигурност.

VMware vSphere 7 Enterprise Plus: Оптимизирайте ИТ стратегията си

VMware vSphere 7 Enterprise Plus не е просто технология, а инструмент, който ви помага да оптимизирате ИТ стратегията си и да движите бизнеса си напред. С редица усъвършенствани функции и интеграции той ви позволява да модернизирате ИТ инфраструктурата си и да изграждате готови за бъдещето решения.

Безпроблемна интеграция с хибриден облак

VMware vSphere 7 Enterprise Plus поддържа безпроблемна интеграция на хибридни облаци и предлага пълна съвместимост с водещи облачни услуги, като VMware Cloud на AWS, Azure VMware Solution и Google Cloud VMware Engine. С vSphere 7 Enterprise Plus можете безпроблемно да премествате работни натоварвания между локални и облачни среди, което ви позволява да се възползвате от гъвкавостта и мащабируемостта на облачните услуги, без да жертвате контрола и сигурността на локалната си инфраструктура.

Поддръжка на съвременни работни натоварвания

VMware vSphere 7 Enterprise Plus е готова за съвременни работни натоварвания и случаи на използване. С вградената поддръжка на Kubernetes и контейнерни работни натоварвания можете да внедрявате и управлявате модерни, облачни приложения толкова лесно, колкото и традиционните приложения, базирани на виртуални машини.

Като цяло VMware vSphere 7 Enterprise Plus е мощно, гъвкаво и сигурно решение за виртуализация, което може да помогне на вашия бизнес да се справи с настоящите предизвикателства и да се подготви за бъдещите възможности. Използвайте vSphere 7 Enterprise Plus, за да повишите ефективността и производителността на ИТ инфраструктурата си и да постигнете бизнес целите си.

Иновативни функции за оптимизиране на процесите

С vSphere 7 Enterprise Plus се възползвате от иновативни функции, които ви помагат да оптимизирате процесите и да извлечете максимума от вашата ИТ инфраструктура.

vSphere Lifecycle Manager

Мениджърът на жизнения цикъл на vSphere е централна функция, която гарантира, че вашата среда е винаги актуална. С този инструмент можете централизирано да управлявате и автоматизирате ъпгрейди, пачове и промени в конфигурацията на цялата си среда vSphere. По този начин се свеждат до минимум ръчните усилия, намалява се рискът и се гарантира, че вашата среда е винаги оптимално конфигурирана.

Вътрешна сигурност и съответствие

В свят, в който киберсигурността и защитата на данните са от първостепенно значение, vSphere 7 Enterprise Plus предлага вградени възможности за управление на сигурността. Те включват VM Encryption за криптиране на данни както в режим на съхранение, така и при пренос, и Secure Boot, за да се гарантира, че само оторизиран и подписан код работи на вашите хостове. Освен това vSphere 7 Enterprise Plus поддържа мониторинг и отчитане на съответствието, за да отговори на изискванията на стандарти като GDPR, HIPAA и PCI DSS.

Заключение: VMware vSphere 7 Enterprise Plus - вашето решение за надеждна ИТ инфраструктура

В крайна сметка VMware vSphere 7 Enterprise Plus предлага много повече от обикновена виртуализация. Това е цялостна платформа, която ви помага да оптимизирате ИТ инфраструктурата си, да посрещнете нуждите си от сигурност и да създадете условия за бъдещ растеж и иновации.

Мащабируеми и гъвкави решения

С VMware vSphere 7 Enterprise Plus получавате гъвкаво и мащабируемо решение, което ви позволява да адаптирате ИТ инфраструктурата си към точните нужди на вашия бизнес. Няма значение дали управлявате малък ИТ отдел или голям център за данни, vSphere 7 Enterprise Plus расте заедно с вашите нужди.

Инвестирайте в бъдещето

Инвестирайки във VMware vSphere 7 Enterprise Plus, вие не просто инвестирате в един софтуер, а в бъдещата жизнеспособност на вашия бизнес. С поддръжката си за съвременни работни натоварвания, надеждни функции за сигурност и лесна интеграция с облака vSphere 7 Enterprise Plus ви гарантира, че сте готови за ИТ предизвикателствата на бъдещето.

В заключение, VMware vSphere 7 Enterprise Plus предефинира виртуализацията и дава възможност на организациите да модернизират своята ИТ инфраструктура и да постигат по-ефективно своите бизнес цели. Открийте многобройните предимства на VMware vSphere 7 Enterprise Plus за вашия бизнес още днес.

Допълнителни връзки към "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Отзиви на клиенти за "VMWARE vSPHERE 7 ENTERPRISE PLUS"
Напишете преглед
Отзивите ще бъдат активирани след проверка.

Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Запознах се с разпоредбите за защита на данните.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
10 782,90 Лв. *
Категории